Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
amar1994

#9376 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

konektovan wrote:
skafiskafsnjak wrote:Image

Nevjerovatna je kolicina tupogglavih glova, koja ne zna za tu rucicu. :-)
postala mi je navika da svakom blicnem , bez obzira na marku i glavu za volanom :lol: :D
skafiskafsnjak

#9377 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by skafiskafsnjak »

Ili kad dadne zmigavac metar prije skretanja... :oops:
junior3

#9378 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by junior3 »

amar1994 wrote: postala mi je navika da svakom blicnem , bez obzira na marku i glavu za volanom :lol: :D
Misliće neko da si nastran. :mrgreen:
amar1994

#9379 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

junior3 wrote:
amar1994 wrote: postala mi je navika da svakom blicnem , bez obzira na marku i glavu za volanom :lol: :D
Misliće neko da si nastran. :mrgreen:
:lol: :lol:
sarajevo-x.com

#9380 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sarajevo-x.com »

Image

Najgori su ovi vozači što telefoniraju i ugrožavaju druge :oops:
mahalas505

#9381 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

supercali wrote:Samo sada srediti da snimak iz auta ili mobitelom je vjerodostojan na sudu
Ako se prilozi snimak i uz to se svjedoci, snimak se u vecini slucajeva priznaje bez problema kao dokazni materijal.
zdruzdjo

#9382 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

skafiskafsnjak wrote:Image
Izgleda da mnogi misle da svaki put kad se upotrijebi ta rucica, iz novcanika mali gremlin uzme marku.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#9383 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

skafiskafsnjak wrote:Ili kad dadne zmigavac metar prije skretanja... :oops:
Ili kad da žmigavac i ti kreneš da se uključiš na raskrsnici (jer opravdano misliš da on skreće jelte), a on nastavi pravo i sekunda fali da se sudari s tobom. Po zakonu si ti kriv zbog oduzimanja prvenstva prolaza, a vjerovatno bih bio kriv i zbog nanošenja težih tjelesnih povreda! :evil: :roll:
supercali

#9384 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

mahalas505 wrote:
supercali wrote:Samo sada srediti da snimak iz auta ili mobitelom je vjerodostojan na sudu
Ako se prilozi snimak i uz to se svjedoci, snimak se u vecini slucajeva priznaje bez problema kao dokazni materijal.
Ne znam stvarno pisem ono sto cujem a ti bolje znas vjerovatno
Eto i to je koliko toliko rijeseno
Sad samo udri po kaznama al da nije selektivno
BadBoy

#9385 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

supercali wrote:
mahalas505 wrote:
Ne znam stvarno pisem ono sto cujem a ti bolje znas vjerovatno
Eto i to je koliko toliko rijeseno
Sad samo udri po kaznama al da nije selektivno
Ako je snimano na javnom mjestu i ako je provedeno stručno vještačenje snimka, nema razloga da ne može biti dokaz.
kafanski_covjek

#9386 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kafanski_covjek »

gdje su oni sto im smeta kaznjavanje pjesaka sa slusalicama :D

mco

#9387 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mco »

Evo kako se vozi bez suncanih motor "Aneks style"
amar1994

#9388 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

mco wrote:Evo kako se vozi bez suncanih motor "Aneks style"
:lol: :lol: :lol:

btw. dobra mazda :-D
mco

#9389 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mco »

Uvali se majmun ali je bas nakav fin zmigavce koristi :shock:

amar1994

#9390 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

MOSALJOZE

#9391 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Image
Poyy hehe
O'zone
Globalni moderator

#9392 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by O'zone »

Da pozdravim, maksuz selamim i izljubim teleću glavu u sivom Renault Scenicu koja mi je danas na skretanju sa Zmaja od Bosne prema Topal Osman Paše svirao i granao rukama dok sam propuštao barem dvadeset pješaka na njihovo zeleno svjetlo, jer to sve predugo traje a onda me u oblaku dima prestigao i skrenuo na benzinsku pumpu.

A onda drugi maksuz selam ide tipu koji je stajao na pješačkom prelazu na Zagrebačkoj ulici i tipkao na mobitel uopšte ne obazirući se na na okolinu i da stoji na sred ulice.
dgL_

#9393 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dgL_ »

kafanski_covjek wrote:gdje su oni sto im smeta kaznjavanje pjesaka sa slusalicama :D

Hahahhahahahahahahahahaha, koji kreten covjeceeeeee :))
dgL_

#9394 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dgL_ »

Meni je u zadnje vrijeme postalo toliko smijesno ponasanje pojedinih vozaca prilikom neke rasprave ili svadje da je to bas onako smijesno...

On/ona meni nesto, ja njemu/njoj nesto... Kaze jesi to mangup? Reko jesam... On/ona uzme telefon nazove kofa nekoga i izdiktira mu moje tablice... Hahahahahahahahaha...

2 ili 3 puta mi se desilo u zadnje vrijeme...

Da li je fora da se ja sad userem u gace da kontam da ce me neko prebit da ce ne znam sta uradit ne znam ni ja... Al nisu ni svijesni koliko glupi ispadaju...
Sodom1

#9395 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

O'zone wrote:Da pozdravim, maksuz selamim i izljubim teleću glavu u sivom Renault Scenicu koja mi je danas na skretanju sa Zmaja od Bosne prema Topal Osman Paše svirao i granao rukama dok sam propuštao barem dvadeset pješaka na njihovo zeleno svjetlo, jer to sve predugo traje a onda me u oblaku dima prestigao i skrenuo na benzinsku pumpu.

A onda drugi maksuz selam ide tipu koji je stajao na pješačkom prelazu na Zagrebačkoj ulici i tipkao na mobitel uopšte ne obazirući se na na okolinu i da stoji na sred ulice.
Pa lakse bi ti bilo da si svratio za njim na benzinsku i objasnio mu kako stvari stoje.
Ne kontam ovaj fazon da mu ´´kao nesto pises i porucujes´´ putem foruma :lol: :lol:
vozackii

#9396 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vozackii »

Sodom1 wrote:
O'zone wrote:Da pozdravim, maksuz selamim i izljubim teleću glavu u sivom Renault Scenicu koja mi je danas na skretanju sa Zmaja od Bosne prema Topal Osman Paše svirao i granao rukama dok sam propuštao barem dvadeset pješaka na njihovo zeleno svjetlo, jer to sve predugo traje a onda me u oblaku dima prestigao i skrenuo na benzinsku pumpu.

Pa lakse bi ti bilo da si svratio za njim na benzinsku i objasnio mu kako stvari stoje.
Ne kontam ovaj fazon da mu ´´kao nesto pises i porucujes´´ putem foruma :lol: :lol:
Image
ITNet

#9397 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ITNet »

mco wrote:Uvali se majmun ali je bas nakav fin zmigavce koristi :shock:

Poceli su me vise nervirati ovi sto puste da im se neko uvali, nego ovi sto se uvale. :lol: :lol: :D :D
amar1994

#9398 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:lol: :lol:

Nece covjek , sto bi ;-) . Al kad recimo krene na tebe , ne treba cekati , odma u glavusu :izet: :thumbup:

Zovnes policiju , jos ti ispadnes kriv , ja ne zovem vise :lol:
mco

#9399 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mco »

ITNet wrote:
mco wrote:Uvali se majmun ali je bas nakav fin zmigavce koristi :shock:

Poceli su me vise nervirati ovi sto puste da im se neko uvali, nego ovi sto se uvale. :lol: :lol: :D :D
Ne bih ga pustio nego se zaprico sa hanumom kad ono hop, a majmuni su toliko bezobrazni okrenu glavu i prave ludi. Uzas. Mislim da se nikom ne pegla sa idiotima da ga neko krhne u auto kad se moze izbjec. Pogan je na svakom koraku...
O'zone
Globalni moderator

#9400 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by O'zone »

Sodom1 wrote:

Kad imaš dijete u autu drugačije razmišljaš. A tema je "Šta Vas najviše nervira kod vozača" pa eto to me nervira....
Post Reply