Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Ljakan

#9376 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

Niko od nas ne zeli nemoguce nego samo ono sto smo imali do sad znaci da vrate kanale koje smo imali.Ako hoce dodatne kanale da naplacuju nek ih uvedu,sigurno ako budu dobri da ce raja uzet,samo su sa ovim napravili glupost i sebi stetu.
Maharadza

#9377 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Ljakan wrote:Niko od nas ne zeli nemoguce nego samo ono sto smo imali do sad znaci da vrate kanale koje smo imali.Ako hoce dodatne kanale da naplacuju nek ih uvedu,sigurno ako budu dobri da ce raja uzet,samo su sa ovim napravili glupost i sebi stetu.
A možda su oni vama i ukinuli te kanale da bi ih kasnije samo vratili i to promovirali kao "akciju" za stare korisnike?! :mrgreen:
Ljakan

#9378 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

Sve je moguce :-D
Doduse imam kanala sto oni nikad nece moci ponudit tako da meni i nije od nekog znacaja,vise govorim zbog ovih sto nemaju a imali su.
afannedim

#9379 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Dzontra_Volta wrote:Neki lik koji je dolazio kod mene na vrata da promoviše nove LOGO pakete, na moje jasno odbijanje da pređem na neki od novih paketa i na moju konstataciju da su im novi paketi sranje, te da će vjerovatno izgubiti dosta starih korisnika, ... elem, lik reče da se pripremaju nekakvi posebni paketi za stare korisnike. Naravno, on ne zna šta tačno sadrže ti paketi, pa ostaje da čekamo i vidimo.
Ja kad sam isto pitao hoće li biti šta ili ovako ostaje novi paketi, momak reće vjerovatno će do decembra biti još korekcija I možda nekih paketa upravo zbog nas starih korisnika
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9380 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

semirsar wrote:Nakon 15-og ide 16-i, odnosno, nakon decembra ide januar, ne? :lol:
A vidi, ne mogu ti dati nesto sto neJmaju, odnosno, za pare koje sad dajes moraju ti pruziti ekvivalent u nekom od postojecih paketa, e sad... tu je i pitanje onih koji nece nikakav ugovor na 12/24 mjeseca da potpisuju, sta s njima?
Sve su prilike da cemo se svi mi djuturumi morati opredjeliti na neki 12/24 mj. ugovor, bilo kod LOL-a bilo kod nekog drugog provajdera.
Mislim da se polako navikavam na ono sto slijedi, promjene :mrgreen:
P.S. "ROFL"-ovci :lol: citaju oni sve ovo sto mi pisemo moj Pretore, citaju, ali neJmaju argumente da se ocitavaju, sjesni su da... Nejma vise LOL-a, nije to to vise, jok vala. :evil:
meni najteže pada ta dužina obavezivanja :-)

kome otić, a ne zajebat se...
karanana

#9381 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

sumnjam da ce imati drugacije pakete za stare korisnike. ocigledno je da hoce sve da unificiraju do nove godine tako da mi ne bi bio logicno da razdvajaju korisnike na nove i stare. u tom slucaju bi se "novi" korisnici koji sada imaju ove LOGO pakete mogli buniti kako su oni u nepovlastenoj poziciji u odnosu na stare korisnike i tako bi islo u nedogled. sta mene nervia je to da se stari korisnici diskriminiraju u ovom periodu prelaza od godine dana. uvode neke nove kanale u LOGO paketa ali ne za stare korisnike. e to je sranje. mada ni ti novi kanali nisu nesto posebno.

edit: tacno u 00:00 history viasat krene lediti i nije vise gledljiv. sta li je to? je li i kod ostalih tako? pitao sam ranije, neko kaze ledi neko ne ledi.
bas cu ih zvati zbog toga.
Praetorious

#9382 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

I ja sumnjam da će biti neki novi paketi za nas stare korisnike. Prelazak na nove pakete BEZ ugovornog vezivanja na 12/24 mjeseca bi bio ispravan potez. Inače ... ili HS ili povratak na Telemach. Nek' malo razmisle.

Viasat Hisotory ledi i prekida. Negledljiv! Možda ima još problematičnih kanala, nisam gledao.
Sakazulu

#9383 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma generalno nije dugo se obavezati samo na 12 mjeseci, 24 svakako jeste! Ali opet glupo svakih 365 dana tražiti novi ugovor...
karanana

#9384 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

koje su posljedice ranijeg prekida ugovora?
kad istekne ovaj period do decembra, kontam uzeti LOGO paket ali sumnjam da cu ostati svih 12 mjeseci na njemu. sta pise da je kazna u slucaju prekida?
MTV

#9385 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Meni se povremeno tijekom dana piksela, koci FOX CRIME i FOX LIFE dok FOX Movies i FOX normalno rade nema smetnji.

Takodjer Viasat History oko ponoci katastrofa.
afannedim

#9386 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Meni se povremeno tijekom dana piksela, koci FOX CRIME i FOX LIFE dok FOX Movies i FOX normalno rade nema smetnji.

Takodjer Viasat History oko ponoci katastrofa.
Kod mene viasat history radi bez problema, al oko ponoći tv1000 stane ledi krene iako još traje neki normalan film, bez obzira jel ili nije počeo erotski film
afannedim

#9387 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Praetorious wrote:I ja sumnjam da će biti neki novi paketi za nas stare korisnike. Prelazak na nove pakete BEZ ugovornog vezivanja na 12/24 mjeseca bi bio ispravan potez. Inače ... ili HS ili povratak na Telemach. Nek' malo razmisle.

Viasat Hisotory ledi i prekida. Negledljiv! Možda ima još problematičnih kanala, nisam gledao.
Ja kad sam pitao šta poslije 15 decembra kaže momak vjerovatno do tada će biti još izmjena ni on ne zna šta će biti tačno
Ljakan

#9388 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

Ma ko zna sta ce sutra bit a kamo li do 15 decembra...
karanana

#9389 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

hajmo bar PTPC plus.
pa vasi ste, ne znam sto ne stavite novi program brace.
MTV

#9390 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

nece da moze
boogy

#9391 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by boogy »

Koliko sam ja skontao, ako prekineš ugovor prije isteka istog - moraš platiti pretplatu za sve mjesece do isteka ugovora.
Qler

#9392 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

da
rizibizi

#9393 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

Crko mi onaj "skupi" simensov dect, onaj touch postao netouch a nisam posteno ni pola odplatio. Prvo me handrila baterija nije htjela da se puni a sad bas ispustio dusu ne reaguje nikako. Zna li neko jel daju zamjenske telefone dok ne "poprave" ovaj ili odmah daju novi? Da nisam vidio da su ga raspakovali prije nego sto sam uzeo mislio bi da su mi kakvo koristeno smece uvalili.Simens kaze da ih uopste ne servisiraju jer su se prestali proizvoditi ima dvije godine.
rizibizi

#9394 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

Znao sam ja da oni moraju biti ista bagra kao i svi ostali pruzaoci ovih usluga u ovoj nasoj jebenoj pripizdini. Ne znam sta mi bi pa kupih dect telefon kod njih na rate, umjesto da sam kao i svaki put do sada uzeo novcanik i otisao kupit Panasonic ja se pravim pametan. Elem traze mi telefon koji se vise ne proizvodi da dostavim na servis, zamjenski nemaju (!?) i zaboli ih neka stvar za mene kao kranjeg korisnika i sto ja necu moci koristiti uslugu koju placam zato sto su oni pocistili lager dect telefona predstavnistvu simensa u sarajevu a ja pao na foru. E sad nije meni problem otici i kupiti prvi normalan telefon na koji naletim, ali onda necu da placam ovo smece koje su mi prodali. Naravno savjet je odnesite vi direktno kod zastupnika da ne stoji dzaba kod nas. Sve bi to bilo OK jebo telefon on 60-70 KM skucaka se za drugi, sreca pa nisam kupio kakvu klimu, usisivac ili rernu. Eto kome sad nije jasno zasto se bijela tehnika ne kupuje u mtelu, Logosoftu, Telemachu i na slicnim mjestima nadam se da mu je sad malo jasnije. Najjaca fora je izvinite mi nemamo zamjenskih telefona, furaju se nesto a jedan BHT za svaki uredjaj koji proda daje zamjenski u toku trajanja servisa bilo da se radi o dect, mobilnim telefonima, tabletima ili laptopima. Na samu uslugu nemam primjedbi, zna da ne radi ali je opsti dojam OK. Za sve ostalo "#$%&/@Ł€~%$(/(= im materina.
MTV

#9395 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Uživajte u odmoru i NIŽIM cijenama roaminga!

Image

Kako temperature rastu, tako se cijene poziva, SMS poruka i Interneta u roamingu tope!

Naime, Logosoft je svim korisnicima mobilne telefonije omogućio niske cijene poziva i poruka dok su u roamingu u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Cijene poruka su sada i do 70% jeftinije, cijene poziva do 85%, dok su cijene mobilnog Interneta niže do čak 90%!
Ove fantastične uslove korisnici Logosofta imaju bez obzira na odabranu mrežu.

Tarifni intervali također su povoljniji pa ćete od sada komunicirati po tarifnom modelu 30+1 sekunda za odlazne pozive prema mrežama u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji, odnosno 1+1 sekunda za dolazne pozive, a obračunski interval zadata saobraćaj u spomenutim zemljama sada iznosi 1KB+1KB.

Korisnike Logosoft mobilne telefonije koji će se naći u Hrvatskoj od 6. jula do 30. septembra očekuje povoljna cijena mobilnog Interneta pa će surfati web talasima čak do 75% jeftinije.

Detaljne cijene saobraćaja u roamingu možete pogledati ovdje.

Uživajte u odmoru i najnižim cijenama Logosoft roaminga!

Za sve dodatne informacija kontaktirajte Logosoft Call Centar na 067133 3333.

Vaš Logosoft

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=5b4f ... 22eb64b1a0
karanana

#9396 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

dze je teletext dugme na daljinskom onom no name, ustvari Mag, set top boxica?
MTV

#9397 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

karanana wrote:dze je teletext dugme na daljinskom onom no name, ustvari Mag, set top boxica?
Bilo je price o tome, koliko se sjecam na tom resiveru neradi teleteks. Ne znam jel se promijenilo do sada. Za teletekst pokusaj menu-tv-teletekst.
Ljakan

#9398 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

rizibizi wrote:Znao sam ja da oni moraju biti ista bagra kao i svi ostali pruzaoci ovih usluga u ovoj nasoj jebenoj pripizdini. Ne znam sta mi bi pa kupih dect telefon kod njih na rate, umjesto da sam kao i svaki put do sada uzeo novcanik i otisao kupit Panasonic ja se pravim pametan. Elem traze mi telefon koji se vise ne proizvodi da dostavim na servis, zamjenski nemaju (!?) i zaboli ih neka stvar za mene kao kranjeg korisnika i sto ja necu moci koristiti uslugu koju placam zato sto su oni pocistili lager dect telefona predstavnistvu simensa u sarajevu a ja pao na foru. E sad nije meni problem otici i kupiti prvi normalan telefon na koji naletim, ali onda necu da placam ovo smece koje su mi prodali. Naravno savjet je odnesite vi direktno kod zastupnika da ne stoji dzaba kod nas. Sve bi to bilo OK jebo telefon on 60-70 KM skucaka se za drugi, sreca pa nisam kupio kakvu klimu, usisivac ili rernu. Eto kome sad nije jasno zasto se bijela tehnika ne kupuje u mtelu, Logosoftu, Telemachu i na slicnim mjestima nadam se da mu je sad malo jasnije. Najjaca fora je izvinite mi nemamo zamjenskih telefona, furaju se nesto a jedan BHT za svaki uredjaj koji proda daje zamjenski u toku trajanja servisa bilo da se radi o dect, mobilnim telefonima, tabletima ili laptopima. Na samu uslugu nemam primjedbi, zna da ne radi ali je opsti dojam OK. Za sve ostalo "#$%&/@Ł€~%$(/(= im materina.
Ja mislim kad ti ode tv a uzo si ga u robotu da sam moras obezbjedit prevoz do rajlovca i odnjet ga tamo,tako da logosoft nije jedini sto se toga tice.Oni ti mogu doci i popravit sve na relaciji ti-oni a sto se tice ostalog sigurno je negdje navedeno sta i kako dalje.Samo sto se mi na vrijeme ne raspitamo nego ako crkne onda nam kriv svako.
rizibizi

#9399 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

O kakvom Robotu ti pricas, sta imam tv kupovati u Robotu? Uopste nije problem gdje sam ja kupio telefon i gdje cu ga odnijeti nego sve ono sto slijedi iza toga. Kupio sam dect telefon u Logosoftu on crkao, hocu da ga vratim jebe mi se sta ce oni s njim raditi i da dobijem zamjenski dok ovaj ne dodje sa servisa. Isto tako sam kupio mobitel u BHT crko u garanciji, odnio ga na salter BHT i dobio zamjenski koji sam nosio dok onaj koji sam kupio nije vracen sa servisa. Sto se mene tice uopste me ne interesuje sta ce oni s tim telefonom raditi hoce li ga ikad odnijeti na servis ali za 45 dana od dana kad sam ostavio uredjaj kod njih po zakonu ako oni ne donesu ja njima fino pokucam na vrata i trazim novi uredjaj isti ili ako nemaju isti (a nema sanse da ga imaju jer se ovaj ne proizvodi ima 2 godine) daju neki koji je u istom cjenovnom rangu pa ili doplatis ili vrate razliku. E tako bi to trebalo funkcionisati u normalnim uslovima samo u Logosoftu to tako ne funkcionise nego ja imam ili opciju da odem kupiti neki telefon za 30ak KM mislim da nema jeftinije ili da posudim nesto dok ne vrate telefon sa servisa. Naravno u medjuvremenu sam onemogucen da koristim uslugu koju placam. Ne kontam u kojoj funkciji ti ovdje opravdavas nacin na koji se Logosoft odnosi prema korisnicima, valjda je kupac/musterija uvijek u pravu ili je to svuda osim kod nas? Kao sto rekoh sreca pa nisam kupio neku klimu, rernu, usisivac, frizider, mozda bi mi zaracunali i kakve troskove servisa.
Ljakan

#9400 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

rizibizi wrote:O kakvom Robotu ti pricas, sta imam tv kupovati u Robotu? Uopste nije problem gdje sam ja kupio telefon i gdje cu ga odnijeti nego sve ono sto slijedi iza toga. Kupio sam dect telefon u Logosoftu on crkao, hocu da ga vratim jebe mi se sta ce oni s njim raditi i da dobijem zamjenski dok ovaj ne dodje sa servisa. Isto tako sam kupio mobitel u BHT crko u garanciji, odnio ga na salter BHT i dobio zamjenski koji sam nosio dok onaj koji sam kupio nije vracen sa servisa. Sto se mene tice uopste me ne interesuje sta ce oni s tim telefonom raditi hoce li ga ikad odnijeti na servis ali za 45 dana od dana kad sam ostavio uredjaj kod njih po zakonu ako oni ne donesu ja njima fino pokucam na vrata i trazim novi uredjaj isti ili ako nemaju isti (a nema sanse da ga imaju jer se ovaj ne proizvodi ima 2 godine) daju neki koji je u istom cjenovnom rangu pa ili doplatis ili vrate razliku. E tako bi to trebalo funkcionisati u normalnim uslovima samo u Logosoftu to tako ne funkcionise nego ja imam ili opciju da odem kupiti neki telefon za 30ak KM mislim da nema jeftinije ili da posudim nesto dok ne vrate telefon sa servisa. Naravno u medjuvremenu sam onemogucen da koristim uslugu koju placam. Ne kontam u kojoj funkciji ti ovdje opravdavas nacin na koji se Logosoft odnosi prema korisnicima, valjda je kupac/musterija uvijek u pravu ili je to svuda osim kod nas? Kao sto rekoh sreca pa nisam kupio neku klimu, rernu, usisivac, frizider, mozda bi mi zaracunali i kakve troskove servisa.
Robot sam ti dao kao primjer,imas garantni list procitaj sta pise.Ne opravdavam ih ali ako su ti tako rekli nema potrebe da se pravis pametan i uvodis svoja pravila.Tv kad kupis u robotu ne dobijes zamjenski nego ti pise u garantnom listu da si duzan odnjet tu i tu i da su obavezni nakon toliko i toliko dana da ti naprave ako to ne urade e onda dobijas novi.Uzmi ugovor,garantni list i procitaj jesu li oni duzni da ti daju drugi ako se tvoj pokvari.Pusti se telekoma i njihovih pravila.Telefon nisi kupio u telekomu nego u logosoftu.
Znaci kratko i jasno,kad sve iscitas vidjeces jesu li duzni da oni to urade ili ti.Ako rade nesto mimo pravila onda valjda znas i sam sta dalje.
Post Reply