Otkad nisam čuo ovo.Dionysios wrote:Vec godinamaaaa!
Ima li na yt kvalitetan snimak ove pjesme?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Otkad nisam čuo ovo.Dionysios wrote:Vec godinamaaaa!
Sta nam se prodajes, necemo te mi zenitiNuken wrote:**************** Ja ovo i onako iz zajebancije pisem. Nisam retard ako to misliš.sole2mio wrote:HAHAHAHAHAHAHAHA **********************Nuken wrote:Ama ljudi fino vam kažem nemojte stavljati ništa na ove moje "prijedloge", a i ne mora značiti da sam sanjo ovu utakmicu Sarajeva.To znam tek kad počne utakmica po grafici i stadiJonu
Sent from my YUSUN W91 using Tapatalk
Znaci sutra nam se crno pise ?
Brate ti si fenomen!
IQ iznad prosječan, osvajao drzavna, federalna takmicenja, na državnim uvijek u top 5.Govorim engleski, njemački, natucam turski, slovenski i ruski, a tek mi 18...
Na temu:Zna li se ko bi sutra mogao početi utakmicu?
todd_smith wrote:
Sta nam se prodajes, necemo te mi zeniti
kabel ajncNuken wrote:Ko prenosi kod Svaba utakmicu? Ono na FACEu se gledati(slušati) ne može.
Simpatiziram u najmanju rukuKemal Malovčić wrote:kolko ti samo ne znaš + nešto lafo navijaš za sarajvo
Možda, ali sam meHak ko dušaKemal Malovčić wrote:znam. jer si mlak
Jbt, prvo dobijem uputstva da samo prognoziram negativno, obzirom da je poznato kakve su mi prognozerske vještinenorth wrote:Kipranin vječiti pesimista, i sam takav sam ranije znao biti, ali ovo što je napisao nažalost nije nemoguće...mislim da će krucijalnih biti prvih 15-20 minuta, ako ne primimo gol onda vjerovatno neće biti katastrofe i mogli bi odigrati dobru tekmu do samog kraja..ako im se noge sasijeku pa prime odmah gol, a nakon toga i brzi drugi, onda bi mogli ježa jebati do samog kraja...treba ostati imun i hladne glave i na atmosferu i toliki broj gledalaca koji je za naše ipak nešto novo...prezadovoljan sa neriješenim, poraz od jednog gola razlike isto sasvim ok..sve preko dva razlike je već puno, ali moći će se i to halaliti s obzirom na do sada urađeno...samo da ne bude baš petarda ili tako nešto....samo da prođe sve hairli, pa da onda sa 100% se uđe u igranje domaće lige, jer to će u ovoj godini biti prioritet prioriteta i tu se ne smije podbaciti, a zna se koji je jedini cilj...što se tiče Evrope sa ovim je plan i više nego ispunjen, sada treba se max. posvetiti ligi kada se večeras sve završi....
Imaju li gdje slike naših navijača, stavljajte to danas kad krene da vidimo o kakvoj se brojnosti i atmosferi tamo radi..
HHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAALogovan wrote:
![]()
![]()