šaraj malo brateReisova wrote:Zlaja jeste klasa za ovog kloca. Ali ovaj Milanović...pa onako je i Slobo nastao...jao_situacije wrote:zlaja je ipak veća klasa smutljivca i lopovaultima_palabra wrote:Milanović je inteligentan i elokventan, problem je što je pokvarenjak... pljunuti Zlaja.
Desavanja u Hrvatskoj
- jao_situacije
#9376 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- Danguba
#9377 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a ko je taj nikolic...jao_situacije wrote:šaraj malo brateReisova wrote: Zlaja jeste klasa za ovog kloca. Ali ovaj Milanović...pa onako je i Slobo nastao...![]()
fakat im dize prEtisak.
- zg1911
#9378 Re: Desavanja u Hrvatskoj
makar sam ljevičar, ne podržavam milanovića prvenstveno zbog katastrofalnog kadroviranja i kriminala vezanog uz predstečajne nagode, ali u sam na njegovoj strani u sukobu sa četničko-radikalnim šljamom koji vodi srbiju. milanovića bagra iz srbijanskog tiska naziva ustašom... je, biće je on bio pas rata 90ih a ne vučić, nikolić i sličan vojvodski talog koji danas vodi srbiju. i takvi da nekom čitaju bukvicu o demokraciji? ma nek se stjeraju u 3 pm. s takvima samo u kost!
- nosara
#9379 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zuta stampa nije srpska vlada... Zasto je, pobogu, Milanovic reterirao od one fantasticne presice poslije koje nista vise nije trebalo bit isto...? Sigurno ga je neki eu otpravnik poslova naruzio...zg1911 wrote:makar sam ljevičar, ne podržavam milanovića prvenstveno zbog katastrofalnog kadroviranja i kriminala vezanog uz predstečajne nagode, ali u sam na njegovoj strani u sukobu sa četničko-radikalnim šljamom koji vodi srbiju. milanovića bagra iz srbijanskog tiska naziva ustašom... je, biće je on bio pas rata 90ih a ne vučić, nikolić i sličan vojvodski talog koji danas vodi srbiju. i takvi da nekom čitaju bukvicu o demokraciji? ma nek se stjeraju u 3 pm. s takvima samo u kost!
Kako god, bit ce dobri izbori u kroejsa, krvi do koljena ili do Bujanceve frizure...
- Banksy
#9380 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatski maturanti: NDH nije fašistička, homoseksualnost je bolest, a samo su katolici pravi
Gotovo tri četvrtine učenika završnih razreda srednjih škola ne smatra da je NDH bila fašistička tvorevina, a polovina njih tvrdi da je homoseksualnost vrsta poremećaja ili bolesti te da bi se ljudima takvog seksualnog opredjeljenja trebalo zabraniti javne istupe, budući da bi tako mogli nepovoljno utjecati na mlade.
40 posto maturanata čvrsto se protivi svakom pokušaju sudskog progona hrvatskih ratnih veterana za zločine počinjene tijekom Domovinskog rata, dok 73 posto njih ne zna tko je hrvatski premijer, čak ni onda kada im se ponude četiri moguća rješenja.
40 posto ih smatra da Hrvatska ima bogatiju tradiciju od većine naroda te da su pravi Hrvati jedino katolici.
- nosara
#9381 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pravi zapad, nema dalje...Banksy wrote:Hrvatski maturanti: NDH nije fašistička, homoseksualnost je bolest, a samo su katolici pravi
Gotovo tri četvrtine učenika završnih razreda srednjih škola ne smatra da je NDH bila fašistička tvorevina, a polovina njih tvrdi da je homoseksualnost vrsta poremećaja ili bolesti te da bi se ljudima takvog seksualnog opredjeljenja trebalo zabraniti javne istupe, budući da bi tako mogli nepovoljno utjecati na mlade.
40 posto maturanata čvrsto se protivi svakom pokušaju sudskog progona hrvatskih ratnih veterana za zločine počinjene tijekom Domovinskog rata, dok 73 posto njih ne zna tko je hrvatski premijer, čak ni onda kada im se ponude četiri moguća rješenja.
40 posto ih smatra da Hrvatska ima bogatiju tradiciju od većine naroda te da su pravi Hrvati jedino katolici.
- Banksy
#9382 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa sad, kako koji zapad, zanimljivo bi bilo napraviti slično istraživanje sa sličnim pitanjima po cijeloj Evropi, a nekako se bojim rezultata ...
- LBVIEW
#9383 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mozda nije, al su u Vladi dokazani "altruisti" s Jevrejskog groblja s "humanim" prijedlogom "za jednog Srbina 100 Muslimana".nosara wrote:Zuta stampa nije srpska vlada... Zasto je, pobogu, Milanovic reterirao od one fantasticne presice poslije koje nista vise nije trebalo bit isto...? Sigurno ga je neki eu otpravnik poslova naruzio...zg1911 wrote:makar sam ljevičar, ne podržavam milanovića prvenstveno zbog katastrofalnog kadroviranja i kriminala vezanog uz predstečajne nagode, ali u sam na njegovoj strani u sukobu sa četničko-radikalnim šljamom koji vodi srbiju. milanovića bagra iz srbijanskog tiska naziva ustašom... je, biće je on bio pas rata 90ih a ne vučić, nikolić i sličan vojvodski talog koji danas vodi srbiju. i takvi da nekom čitaju bukvicu o demokraciji? ma nek se stjeraju u 3 pm. s takvima samo u kost!Lose, lose...
![]()
Kako god, bit ce dobri izbori u kroejsa, krvi do koljena ili do Bujanceve frizure...
- nosara
#9384 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa to i mislim, bez ironije... Vjerovatno bi procenti bili drukciji, ali nepismena stoka je u ekspanziji...Banksy wrote:Pa sad, kako koji zapad, zanimljivo bi bilo napraviti slično istraživanje sa sličnim pitanjima po cijeloj Evropi, a nekako se bojim rezultata ...
- zg1911
#9385 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pročitah da je na pitanje tko trenutno vrši funkciju predsjednika republike odgovor znalo 27% maturanata. a imali su 4 ponuđena odgovora, dakle statistika kaže da ako i ne znaju ništa 25% bi trebalo točno odgovoriti. a tek 19% njih zna tko je sada na vlasti.Banksy wrote:Hrvatski maturanti: NDH nije fašistička, homoseksualnost je bolest, a samo su katolici pravi
iskreno, malo mi je teško u to povjerovati. jest da su klinci telad al opet...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrva ... 45232.aspx
a ovima s istoka šta popuju zapadu - pogledajte tko vam je na vlasti!
- Banksy
#9386 Re: Desavanja u Hrvatskoj
O tome ćemo na temi o istoku, ovdje popujemo zapadnoj omladini.zg1911 wrote:
a ovima s istoka šta popuju zapadu - pogledajte tko vam je na vlasti!
- kamen spoticanja
#9387 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kakav tajming za pustanje sanadera na slobodu
odnijet ce karamarku jedno 8%
- zg1911
#9388 Re: Desavanja u Hrvatskoj
usprkos katastrofalnim politicarima sudstvo se opet pokazalo kao najslabija karika u trodiobi vlasti.
- zg1911
#9389 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sumnjam! nije oslobodjen samo sanader nego i hdz kao pravna osoba. ovo je zlocinackoj voda na mlin. nece sudstvo kontra te bagre, ko prst i nokat su si.kamen spoticanja wrote:Kakav tajming za pustanje sanadera na slobodu![]()
- kamen spoticanja
#9390 Re: Desavanja u Hrvatskoj
To jedino ako su hrvatski biraci frontalni idiotizg1911 wrote:sumnjam! nije oslobodjen samo sanader nego i hdz kao pravna osoba. ovo je zlocinackoj voda na mlin. nece sudstvo kontra te bagre, ko prst i nokat su si.kamen spoticanja wrote:Kakav tajming za pustanje sanadera na slobodu![]()
- zg1911
#9391 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma jok, sve noblevac do nobelovca...
izgleda da i reuters misli kao ja;
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=845487
izgleda da i reuters misli kao ja;
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=845487
- nosara
#9392 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ćaća je politicka zrtva... Ovo je pobjeda sudstva a poraz tuzilastva, kao i u slucaju Tata i Striko...
Zapad u svoj svojoj punini...
Da ne zaboravim, HVALA TATA!!!
Zapad u svoj svojoj punini...
Da ne zaboravim, HVALA TATA!!!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9393 Re: Desavanja u Hrvatskoj
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/zad ... zu-1028189
oduvijek sam mrzio automobile
a tek bahate pijandure koja stoka
- zg1911
#9394 Re: Desavanja u Hrvatskoj
prolazio sam tuda prekjucer navecer, mislio sam da je opljackana benzinska. nazalost se prevarih.Black swan wrote:http://www.vecernji.hr/crna-kronika/zad ... zu-1028189
sljam se vratio po regu pa su ga zahaltali. bescutno govno samo gledalo svoju guzicu da ne najebe. koga briga jel se moglo mozda maloj pomoci. pitanje je ciji je sin u pitanju, ako mu je caca neki glavonja dobit ce par mjeseci uvjetno.
- Saian
#9395 Re: Desavanja u Hrvatskoj
E zna li ko sta se sa Kosoricom dogadja? Sta je rekla ili zaprijetila reci pa joj prijete?
- Banksy
#9396 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vjerovatno pokušaj saniranja štete.Saian wrote:E zna li ko sta se sa Kosoricom dogadja? Sta je rekla ili zaprijetila reci pa joj prijete?
Kako reče nosara, ćaća je politicka zrtva (koji neočekivano dobija simpatije javnosti), a njegovo puštanje na slobodu je pobjeda sudstva a poraz tuzilastva, s Kosoricom kao kreatorom ...
(Uz ogradu da smo se izrugivali i Pukaniću, pa šta bi ... )
Sloković: Protiv Sanadera vođen politički progon, započela ga je Jadranka Kosor
Sloković tvrdi da je cijeli postupak protiv Sanadera iniciran zbog političkog neslaganja i borbe između Sanadera i Jadranke Kosor kao njegove nasljednice koja se u jednom trenutku osjetila ugroženom od mogućnosti njegovog vraćanja na političku scenu i inicirala ovaj postupak.
Sloković: Kosor slala svjedoke Bajiću
"Kosor je, prema dokumentu Ravnateljstva policije akcija Juda imala kontakte sa svjedocima te ih slala tadašnjem državnom odvjetniku Mladenu Bajiću - što je opasna sprega medija, DORH-a i najviše izvršne vlasti", dodala je Sloković.
Nadalje, Sanaderova odvjetnica tvrdi kako se kroz medije i rad DORH-a tijekom pet godina kontinuirano gurala teza o korumpiranosti sustava i Sanadera.
"Kazneni postupak se sveo na naklapanja nekoliko ljudi, bez materijalnih dokaza", istaknula je Sloković.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/slok ... 45496.aspx
- zg1911
#9397 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sanader dobija simpatije javnosti? haha je da, kak da ne
- Banksy
#9398 Re: Desavanja u Hrvatskoj
U smislu da je javnost svjesna da se povelika banda ''zaštićenih svjedoka'', koja je na koncu ostala na slobodi, oprala preko jednog žrtvovanog čovjeka, a gdje su tek pravi kapitalci iz devedestih koji su i 20 godina kasnije ostali netaknuti.
http://www.jutarnji.hr/je-li-sanader-bi ... a/1415526/
http://www.jutarnji.hr/je-li-sanader-bi ... a/1415526/
- zg1911
#9399 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nikakve simpatije sanader ne dobija. caca se vraca i slicne spike su jednostavno sprdnja sa stanjem u drzavi. nitko na nj ne gleda kao na zrtvu.
90ih se je dogodila privatizacijska pljacka al ovaj sljam sam nas je kostao nekoc najjace firme u jugi - ine. procitah neki dan procjenu da je u njegove vladavine otudjeno 80 milijardi eura. doduse, ne znam na temelju cega se rade te procjene.
90ih se je dogodila privatizacijska pljacka al ovaj sljam sam nas je kostao nekoc najjace firme u jugi - ine. procitah neki dan procjenu da je u njegove vladavine otudjeno 80 milijardi eura. doduse, ne znam na temelju cega se rade te procjene.
- General War
#9400 Re: Desavanja u Hrvatskoj
neznam jel bilo, al malo da se nasmijemo.