Trke 15.08.1920.blecak wrote:Velika trka u Butmiru, 1895
Velike trke u Butmiru godine 1895. Domaći konji, gotovi za trku
Atmosfera uz trkalište - u narodnoj nošnji, 26.06.1898

Trke 15.08.1920.blecak wrote:Velika trka u Butmiru, 1895
Velike trke u Butmiru godine 1895. Domaći konji, gotovi za trku
Atmosfera uz trkalište - u narodnoj nošnji, 26.06.1898

Slikano iz Tepebašine? Zima u martu, k'o danas.blecak wrote:Objavljeno 17.3.1911.

Blecak iz kojih je ovo novine ? i ako jest gdje ima da se pogladaju online ?blecak wrote:Posjeta Regenta Aleksandra Karađorđevića Sarajevu, septembar 1920.
4. maj. 1931hrasno wrote:Jesi li mozda naletio na slike fudbalskih klubova iznedju 1918-1941 ?blecak wrote:Uglavnom u fondovima digitaliziranih biblioteka.Max Bunker wrote:@Blecak-gdje ti nalaziš ove slike?

...i nakon 80. godina, nivo higijene ostao na istom nivou....blecak wrote:1938
2001 wrote:...i nakon 80. godina, nivo higijene ostao na istom nivou....blecak wrote:1938
Ništa to, gle`aj u mene cvijeca!muha_sa wrote:nema veze što je nekad bila--vrijedi je opet vidjet![]()

Pitar sa Kariba wrote:Ništa to, gle`aj u mene cvijeca!muha_sa wrote:nema veze što je nekad bila--vrijedi je opet vidjet![]()
![]()
Te dvije su u pet najljepših, sigurno.muha_sa wrote:Pitar sa Kariba wrote:Ništa to, gle`aj u mene cvijeca!muha_sa wrote:nema veze što je nekad bila--vrijedi je opet vidjet![]()
![]()
![]()
još dvosmjerna
da posebno ova starija! dobri stari higijenskiBanksy wrote:Te dvije su u pet najljepših, sigurno.muha_sa wrote:Pitar sa Kariba wrote: ]nema veze što je nekad bila--vrijedi je opet vidjet![]()
![]()
Ništa to, gle`aj u mene cvijeca!![]()
![]()
još dvosmjerna