SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- rinna0304
#9376 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
znal ko da li ima kod nas kupiti negdje ovih lakova za nokte sto svijetle u mraku

- VenomousV
#9377 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
rinna0304 wrote:znal ko da li ima kod nas kupiti negdje ovih lakova za nokte sto svijetle u mraku![]()
znam da je na elfu bio fluorescentni rozi
- Nadinka
#9378 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ostavila sma tamo na temi Njega tijela, ali za svaki slucaj da i ovdje: Olay 7 u 1, ko zeli probati trk na MZT: http://malezensketeme.com/post/9159
-
Mesud_
#9379 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Poz!
Da li vam je poznato gdje se u Sarajevu može kupiti Revlon kozmetika,konkretno puder ColorStay za masnu kožu?Ili ako neko zna kako da ga naručim preko net-a?
Hvala!
Da li vam je poznato gdje se u Sarajevu može kupiti Revlon kozmetika,konkretno puder ColorStay za masnu kožu?Ili ako neko zna kako da ga naručim preko net-a?
Hvala!
- rinna0304
#9380 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Samshopu bilo i u bezistanuMesud_ wrote:Poz!
Hvala!
-
Mesud_
#9381 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Teta iz samshop-a kaže neJmarinna0304 wrote:Samshopu bilo i u bezistanuMesud_ wrote:Poz!
Hvala!bar sma ja tamo revlon maskare kupovala
- niko_niko_kao_ja
#9382 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa zar kod nas uopste vise ima revlon kozmetike?Mesud_ wrote:Teta iz samshop-a kaže neJmarinna0304 wrote:Samshopu bilo i u bezistanuMesud_ wrote:Poz!
Hvala!bar sma ja tamo revlon maskare kupovala
Pokušam bezistan
- rinna0304
#9383 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nemam pojma, ja sam mozda prije pola god tamo kupovala njihovu maskaru onu Beyon Natural
- anelie
#9384 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
zar nije u mamčetu bio revlon?
ako nema više,šteta...
ako nema više,šteta...
- Michun
#9385 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
importane? tamo je bilo kad sam bila zadnji put.anelie wrote:zar nije u mamčetu bio revlon?
ako nema više,šteta...
-
Mesud_
#9386 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Provjereno mamče i sam shop nemaju
Koja radnja u Importane centru?
- Michun
#9387 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
prizemlje...jel' kozmo tamo? udjes od glavne djade, pa desno, uz nescafe kafic.Mesud_ wrote:Provjereno mamče i sam shop nemaju![]()
-
Mesud_
#9388 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kozmo!Hvala puno djevojke 
-
*mima*
#9389 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja ako ti preporucim...ima da padnes u nesvijest......ali ti je najbolje da krenes sa nekim testerima i da probas
- Michun
#9390 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja bi probala sa nekim uljem uvece da se to malo oporavi i nahrani.babyline wrote:moze li malo inspiracije.. prosto ne znam sta da radim sa kozom lica kako su nastupili novembarski dani... nekako je dehidrirana, sklona iritacijama, crvenilu... t zona se sjaji... dakle kljuc je u boljoj njezi sta mi predlazete? malo sam izasla iz fola, dugo mi je bila u balansu
za dan mozda neka avene ili sl. za osjetljivu kozu.
a sto se tice maske...med, maslinovo ulje, zumance. zajedno, odvojeno - kako god. sve ovo pomaze da se nahrani lice. sve domace naravno. i ako mozes stavljaj puder da ti zastiti lice od hladnoce.
eto to je ukratko. moraces malo eksperimentisati.
-
zamzija
#9391 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
NJEGA MAKE UP KISTOVA I ČIŠĆENJE - sa www.24sata.hr
Kistove za šminku treba čistiti svaka dva tjedna u mješavini šampona za djecu i ulja čajevca. To će ih očistiti od raznih bakterija, mrtvih stanica, ostataka šminke i ulja
Ako želite izbjeći prištiće i iritaciju kože, svakako redovito očistite svoje kistove za nanošenje šminke. Treba ih čistiti svaka dva tjedna, ali ako ih koristite svaki dan i češće. Osim što sadrže ostatke stare šminke, poput sjenila, podloge i rumenila, kistovi sadrže i mrtve stanice kože i ulja. Zato ako ih se ne čisti, kistovi postaju leglo bakterija koje mogu uzrokovati iritaciju kože pa čak i infekcije. Osim toga, iz istog razloga neće ni dugo trajati. Spužvice za nanošenje pudera su također pune bakterija, ali njih je najbolje baciti, a ne čistiti.
Spriječite nakupljanje bakterija
Svaki dan obrišite svoje kistove vlažnom maramicom. To će ih očistiti od ostataka šminke, ulja i mrtvih stanica i na taj ćete način spriječiti nakupljanje bakterija.
Čišćenje
Svaki tjedan do dva u posudu ulijte malo tople vode i dodajte nekoliko kapi šampona za djecu i ulja čajevca. Stavite kist u mješavinu i polagano trljajte pola minute. Šampon će ukloniti sve tragove šminke i ulja, a ulje čajevca će djelovati antibakterijski i antigljivično. Svaki kist isperite temeljito, a zatim ih položite na ručnik kako bi se osušili. Koristite ih tek dok su u potpunosti suhe.
Kako čuvati kistove
Odijelite stare kistove od novih te ih podijelite po veličini i funkciji. Razvrstajte kistove za tekuću šminku od onih za pudere i sjenila. Stavite ih u kutiju ili staklenu posudu kako bi bili na jednom mjestu. Držite ih podalje od direktnog svjetla i topline jer ih mogu uništiti.
Mini savjeti
Kistove za šminku ne posuđujte, ne trljajte prejako prilikom nanošenja i ne kuhajte. Kuhanje ih neće sterilizirati nego samo uništiti. Ako dijelite s drugima, dijelite i bakterije koje mogu izazvati iritaciju kože. Čistite ih nježno, kako ne bi uništili vlakna
Kistove za šminku treba čistiti svaka dva tjedna u mješavini šampona za djecu i ulja čajevca. To će ih očistiti od raznih bakterija, mrtvih stanica, ostataka šminke i ulja
Ako želite izbjeći prištiće i iritaciju kože, svakako redovito očistite svoje kistove za nanošenje šminke. Treba ih čistiti svaka dva tjedna, ali ako ih koristite svaki dan i češće. Osim što sadrže ostatke stare šminke, poput sjenila, podloge i rumenila, kistovi sadrže i mrtve stanice kože i ulja. Zato ako ih se ne čisti, kistovi postaju leglo bakterija koje mogu uzrokovati iritaciju kože pa čak i infekcije. Osim toga, iz istog razloga neće ni dugo trajati. Spužvice za nanošenje pudera su također pune bakterija, ali njih je najbolje baciti, a ne čistiti.
Spriječite nakupljanje bakterija
Svaki dan obrišite svoje kistove vlažnom maramicom. To će ih očistiti od ostataka šminke, ulja i mrtvih stanica i na taj ćete način spriječiti nakupljanje bakterija.
Čišćenje
Svaki tjedan do dva u posudu ulijte malo tople vode i dodajte nekoliko kapi šampona za djecu i ulja čajevca. Stavite kist u mješavinu i polagano trljajte pola minute. Šampon će ukloniti sve tragove šminke i ulja, a ulje čajevca će djelovati antibakterijski i antigljivično. Svaki kist isperite temeljito, a zatim ih položite na ručnik kako bi se osušili. Koristite ih tek dok su u potpunosti suhe.
Kako čuvati kistove
Odijelite stare kistove od novih te ih podijelite po veličini i funkciji. Razvrstajte kistove za tekuću šminku od onih za pudere i sjenila. Stavite ih u kutiju ili staklenu posudu kako bi bili na jednom mjestu. Držite ih podalje od direktnog svjetla i topline jer ih mogu uništiti.
Mini savjeti
Kistove za šminku ne posuđujte, ne trljajte prejako prilikom nanošenja i ne kuhajte. Kuhanje ih neće sterilizirati nego samo uništiti. Ako dijelite s drugima, dijelite i bakterije koje mogu izazvati iritaciju kože. Čistite ih nježno, kako ne bi uništili vlakna
-
Hallucigenia
#9392 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Revlon jedno vrijeme nije imao dobavljaca, ali ga sad opet mozes naci na nekoliko lokacija u Sa. Ja sam prije nekih 20-ak dana uzela ColorStay u onoj maloj parfimeriji pored Narodnog pozorista, imaju komplet Revlon stand. Takodjer, Revlon mozes naci i u apoteci u zgradi Merkura na Otoci, a i u Bezistanu. Eto, nadam se da sam pomoglaMesud_ wrote:Poz!
Hvala!
- moonlight7
#9393 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
dobila sam neko sjajilo IsaDora koje je pri kraju, a baš mi se svidjelo...
tražila sam po DM-u, CM-u, beauty shop-u ali nigdje nisam našla!
ako bi neko mogao da me uputi, gdje bih mogla pronaći tu kozmetiku?
tražila sam po DM-u, CM-u, beauty shop-u ali nigdje nisam našla!
ako bi neko mogao da me uputi, gdje bih mogla pronaći tu kozmetiku?
- Ductus Holedocus
#9394 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
trebam dobar puder,da je postojan,da prekriva i da je mat.Do 50km
hitno

hitno
- hana_montana
#9395 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ductus Holedocus wrote:trebam dobar puder,da je postojan,da prekriva i da je mat.Do 50km
hitno![]()
ovaj sve prekriva al je mrvu skuplji
imaju u alti testere pa probaj
- hana_montana
#9397 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
sve sto nije duplo to je mrva 
-
*mima*
#9398 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- hana_montana
#9399 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
a i ja sam na ovom trenutno i meni super
ja inace volim pudere koji dobro srednje prekrivaju...

al ovaj estee ga bas zabetonira

al ovaj estee ga bas zabetonira