Nije savjet naravno, opasno je davati savjete u ovom svijetu. Čisto sam ti dao neke smjernice da ti olakšam istraživanje, jer sam pročitao dosta o ETH 2.0 i sviđa mi se ono što sam vidio.Industrialyzer wrote:Znaci tvoj savjet tj misljenje je da treba uloviti ETH 2.0 cim bude spreman?RunnerX wrote:Reddit ti je najbolji za te top projekte. Pogledaj malo Ethereum, imaš subreddit ethtrader, on je najbolji. Ne znam dokle su sa ETH 2.0 i u kojoj su fazi, ali to će biti revolucija kad je Ethereum u pitanju. Uglavnom preći će sa PoW na PoS, tj. neće se više moći rudariti i napokon će mu supply biti fiksni i neće se kreirati novi Etheri.Industrialyzer wrote:Sad mi druga opcija izgleda nekako zanimljivija. Trenutno na portfolio imam BTC i nesto TRX. Sad treba ganjati neke nove, mozda ETH ili Litecoin, nisam imao vremena za neka istrazivanja velika, pa cu se sad malo zadati.
Možda nije pametno loviti Ethereum kad 2.0 bude spreman, kako kažeš, čuo si mali milion puta izreku 'buy the rumor, sell the news', ETH 2.0 je u ovom slučaju 'news'.
Ethereum predugo tapka u mjestu (developerski), a konkurencija je sve opasnija, prije svih EOS, koji je po svim analizama bolja platforma za dApps. Ether još uvijek ima pole position, preživjeli su ono najgore, rasprodaju ICO Ethereuma koji im je donio ATH na $1,432. Tako da se sad moraju posvetiti razvoju i ponuditi nam nešto novo.