Referendum(i) u RS-u

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#9376 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

SaraFina wrote:U Putina pogled kao da veze nema o kome se radi :D

A laktaški zmaj njihov prisan odnos prestavlja kao da su ovce skupa čuvali. ...
Pa ovo je u rangu kad te na ulici zasretne onaj neki promoter, a ti zuris, imas nekog posla, gladan si, ne zanima te....
arzuhal

#9377 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

dobojlija81 wrote:ode 500 peMzija za pola sata sa Putinom :D
Pa vrijedi, kad pogledaš: njemu će trajno ostati fotografija s Putinom (u nasljedstvo familiji Dodik, stajat će vječno pored ikone Sv. Đorđa koji je krsna slava Dodikovih), a tih 500 penzionera bi spiskali te pare na naku struju, vodu, smeće, lijekove ili svežanj prase na pijaci...Uglavnom bi samo pojeli i ništa vrijedno ne bi ostalo iza toga i trajno...
Kikibombona

#9378 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

SaraFina wrote:
Misliš pustiće zmaja od laktaša da održi Referendum i onda ga uhapsiti njegovi iz oporbe? Jer će imati krivično djelo natovareno zbog nepoštivanja US? Tog idiota nema šanse drugačije skinuti jer definitivno odavno nije normalan.

Znači jedino neka takva akcija SIP-E, a da se izbjegne konflikt sa MUP-om RS. ...

Ako je to moguće izvesti. ...
Ne vjerujem da ce ga uhvatiti radi nepostovanja US, jer se tako otvara pandorina kutija... mnogi ne postoju US... :D :D

I ako ga radi toga uhapse, njegovi simpatizeri ce ga proglasiti mucenikom, a SPC svecem! :izet: :D :D

Prije bih rekao da ce pasti radi kriminala. Ima dijela vise nego Ivo Andric, samo treba politicka volja i podrska iz vana da ga se uhapsi i osudi za kriminal.

Njega Vucic organski ne podnosi. Vec odavno su u sukobu. Dodole je svom krkanskom maniru onomad Vucka i Grobara nazivao kretenima, ljudima proslosti i sl. Nije konj ocekivao da se mogu presvuci i doci na vlast. Bahatost ce ga na kraju kostati.

Jucer u intervjuu za Sputnjik Volfganga Petrica nazvao 'smradom'. :lol: Kakav diletant, ne vjerujem. Covjek kao da se trudi steci sto vise neprijatelja. Drsko vrijedja sve oko sebe. Dugo je on na sceni kako se ponasa. Ovako ni Putin nije bahat, ni priblizno, uprkos silnim ledjima! :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#9379 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

Pa i hapsenje radi kriminala otvara pandorinu kutiju.
Morali bi novo krilo u KPZ Zenica i Foca otvoriti koliko je kandidata.
SaraFina

#9380 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

Tomahawk11 wrote:
SaraFina wrote:U Putina pogled kao da veze nema o kome se radi :D

A laktaški zmaj njihov prisan odnos prestavlja kao da su ovce skupa čuvali. ...
Pa ovo je u rangu kad te na ulici zasretne onaj neki promoter, a ti zuris, imas nekog posla, gladan si, ne zanima te....
Fakat tako nešto. Koliko se volčina put izblamirao u TIM " državničkim pohodima " meni lično nezgodno što ga pominju i povezuju s BiH.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9381 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

Meni je legendarno bilo kad nabraja s kim se on sve sastajao (dok ovi iz Federacije kao nisu :mrgreen: ), a faca isto da telad prodaje na pijaci :lol: :lol:
Ona emisija sa Lazanskim na RTRS.
Kikibombona

#9382 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

Tomahawk11 wrote:Pa i hapsenje radi kriminala otvara pandorinu kutiju.
Ne mora znaciti.

Vidi kako je u HR pao samo Sanader.

Moramo i mi klepiti veliku ribu kako bi se umilili Evropi.

Dodole je po meni prvi kandidat. Cim opozicija dodje na vlast, odmah ga ceka tvorza. To bi se uskoro moglo desiti.

Ne vjerujem da ce Bakir Izetbegovic i Dragan Covic ikada zavrsiti u zatvoru. Murdiji su od Dodika 200 puta.
edo_79

#9383 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

Image

O Sergeje Antonoviču .... jebaću ti majku milosnu samo dok ovaj ode ..... ići ćeš ti meni u Gulag zapamti šta ti kažem .... šta ti misliš da je Kremlj, savjetovalište za propale ratne profitere??? :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9384 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

Kikibombona wrote:
Ne mora znaciti.

Dodole je po meni prvi kandidat. Cim opozicija dodje na vlast, odmah ga ceka tvorza. To bi se uskoro moglo desiti.

Ne vjerujem da ce Bakir Izetbegovic i Dragan Covic ikada zavrsiti u zatvoru. Murdiji su od Dodika 200 puta.
Po tom scenariju da.
Samo, nesto mislim da on nece cekati da vidi hoce li fasovati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9385 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

edo_79 wrote:Image

O Sergeje Antonoviču .... jebaću ti majku milosnu samo dok ovaj ode ..... ići ćeš ti meni u Gulag zapamti šta ti kažem .... šta ti misliš da je Kremlj, savjetovalište za propale ratne profitere??? :lol:
Vidis da je i PreCjedniku neugodno....vrti glavom, vidi nepozeljan gost, a valja istrpit :mrgreen:
kowalski1

#9386 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kowalski1 »

Eva ga Ivanić "izabrani Bošnjačkim glasovima"nastavlja da se Dodikuje:
"Jednostavno, 9. januar će ostati praznik. To će proizvesti da se u RS donese zakon o svečanoj pesmi srpskog naroda i to će biti "Bože pravde". To se može uraditi po Ustavnom sudu, pa će se doneti zakon o simbolu srpskog naroda u RS, simbolu Nemanjića"
Znači poništava tri odluke Ustavnog suda u jednom danu :lol: :lol: :lol:

http://www.danas.rs/svet.1160.html?news ... 0pravde%22
SaraFina

#9387 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

Kikibombona wrote:
SaraFina wrote:
Misliš pustiće zmaja od laktaša da održi Referendum i onda ga uhapsiti njegovi iz oporbe? Jer će imati krivično djelo natovareno zbog nepoštivanja US? Tog idiota nema šanse drugačije skinuti jer definitivno odavno nije normalan.

Znači jedino neka takva akcija SIP-E, a da se izbjegne konflikt sa MUP-om RS. ...

Ako je to moguće izvesti. ...
Ne vjerujem da ce ga uhvatiti radi nepostovanja US, jer se tako otvara pandorina kutija... mnogi ne postoju US... :D :D

I ako ga radi toga uhapse, njegovi simpatizeri ce ga proglasiti mucenikom, a SPC svecem! :izet: :D :D

Prije bih rekao da ce pasti radi kriminala. Ima dijela vise nego Ivo Andric, samo treba politicka volja i podrska iz vana da ga se uhapsi i osudi za kriminal.

Njega Vucic organski ne podnosi. Vec odavno su u sukobu. Dodole je svom krkanskom maniru onomad Vucka i Grobara nazivao kretenima, ljudima proslosti i sl. Nije konj ocekivao da se mogu presvuci i doci na vlast. Bahatost ce ga na kraju kostati.

Jucer u intervjuu za Sputnjik Volfganga Petrica nazvao 'smradom'. :lol: Kakav diletant, ne vjerujem. Covjek kao da se trudi steci sto vise neprijatelja. Drsko vrijedja sve oko sebe. Dugo je on na sceni kako se ponasa. Ovako ni Putin nije bahat, ni priblizno, uprkos silnim ledjima! :D
Meni jedno samo nije jasno. ... Čovjek 10g na konto te krkanske priče hebe milion Srba u RS... Koliko im je prosječni IQ? Daleko od toga da i naše vrlo političko vodjstvo nisu govna, ali prosječni Bošnjo zna "kazniti"..
Hare i Lagumdžija to najbolje znaju. Onda taj odnos prema ambasadorima, visokom prestavniku, državnicima...Je li prosječnog Srbina stid njegovih istupa? Pa on rasprava sa Zmajem od Šipova. ... dno

"Ovo je mojih pet minuta ti idi na onu svoju TV"

"He he ne možeš nadjačatu mikrofon"

Čovjek očigledno umanjenih mentalnih sposobnosti. ...
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#9388 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by prljavi Hare »

ŠTA SE ZAISTA DESILO NA SASTANKU GUARDIANA I PUTINA?PUTIN POBJESNIO! :mrgreen:

Image

Ova slika sve govori!Mada neupućenima u svijet medicinskih stanja ljudskog tijela,na ovoj slici Putin izgleda opušteno i poluzainteresovano,
riječ je o fazi šoka u ljudskom tijelu...nevjerici u ono što čuje,prije nego u organizmu dođe do naleta adrenalina i burne reakcije.Normalno te
slike nisu objavljene jer se želilo izbjeći dodatno uznemirenje svjetske političke scene i strmoglavi pad svjetskih berzi. :mrgreen:

Putin,nakon što je saslušao Guardianovo višesatno izlaganje,dobio je napad bijesa potpuno netipičan za njega.Njegovi najbliži saradnici kažu
da ga nikada nisu vidjeli u takvom izdanju.Putin nije mogao vjerovati da neko prijeti slobodarskoj šumskoj,toj ponosnoj i malenoj državi(-etini),
toj hipi komuni,zemlji mira,gitara,leptirova,pjesme,cvrkuta ptica.... :oops:

Odmah nakon sastanka sa Guardianom,Putin je naredio održavanje hitnog sastanka prvih ljudi u svim institucijama Rusije,sastanak vijeća za
nacionalnu sigurnost i generaštaba ruske armije.Naređeno je podizanje borbene gotovosti na najviši nivo,povlačenje svih efektiva iz Sirije i sa
Krima,sve će biti stavljeno u službu odbrane vilenjačke šumske. :-D

Baltička flota koliko večeras će uploviti u Jadransko more a Putin je naredio da sve svi raketni sistemi okrenu prema Teheranu i posebno ciljaju
sva mjesta gdje se kreće Sefer Halilović,jadna li mu majka! :mrgreen:

Insajderi svjedoće da sinoć Putin oka sklopio nije a obećao je jebati mater i Zmaju iz Šipova zbog one tužbe protiv Guardijana vezano za krave!
:lol: :lol: :lol:
Last edited by prljavi Hare on 23/09/2016 09:10, edited 1 time in total.
512MB

#9389 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 512MB »

Image

"A rekli ste mi da je treba sa sifonima" :mrgreen:
SaraFina

#9390 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

Kikibombona wrote:
Ne mora znaciti.

Ja ne vjerujem da će zbog svega što sam ti navela u predhodnom upisu opozicija i na idućim izborima doći na vlast.

Zbilja ako se bude čekao taj scenario...sudbina nam je neizvjesna. ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#9391 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

prljavi Hare wrote:ŠTA SE ZAISTA DESILO NA SASTANKU GUARDIANA I PUTINA?PUTIN POBJESNIO! :mrgreen:

Guardianovo višesatno izlaganje :mrgreen: :mrgreen:

Putin je naredio održavanje hitnog sastanka prvih ljudi (KAMAZ) :mrgreen: :mrgreen:
arzuhal

#9392 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Tomahawk11 wrote:

Vidis da je i PreCjedniku neugodno....vrti glavom, vidi nepozeljan gost, a valja istrpit :mrgreen:
"Akumulirani gubitak rafinerije nafte ˝Brod˝ veći je od 260 miliona evra, dok su dugoročne obaveze 310 miliona, što je tri puta više od imovine preduzeća, zaključeno je u revizorskom izvještaju Rafinerije"

Dodik: - Predsjedniče Putin, ovaj, pžalusta...Mene najviše interesuje Zarubrežnjeft, priča se da bježe iz Srpske...Hoće li oni nastaviti s poslom?
Putin: - 'oće, će da nastave, kako da neće...Ja baš danas pričam s Medvjedevim i kažem mu: "OK Sirija, Južni tok, Krim, ali "Brod" mora opstati!" :mrgreen:
512MB

#9393 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 512MB »

Image

"Misle da ih nisam skonto da je skrivena kamera, eee koga su nasli handrit" :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9394 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

arzuhal wrote:
Tomahawk11 wrote:

"Akumulirani gubitak rafinerije nafte ˝Brod˝ veći je od 260 miliona evra, dok su dugoročne obaveze 310 miliona, što je tri puta više od imovine preduzeća, zaključeno je u revizorskom izvještaju Rafinerije"

Dodik: - Predsjedniče Putin, ovaj, pžalusta...Mene najviše interesuje Zarubrežnjeft, priča se da bježe iz Srpske...Hoće li oni nastaviti s poslom?
Putin: - 'oće, će da nastave, kako da neće...Ja baš danas pričam s Medvjedevim i kažem mu: "OK Sirija, Južni tok, Krim, ali "Brod" mora opstati!" :mrgreen:
Vidis kako Klix potura:
"Izrazili smo zadovoljstvo činjenicom da je 'Zarubežnjeft' kupovinom Rafinerije i sistema naftne industrije Republike Srpske počeo da funkcioniše na najbolji način, da ostvaruje dobit, tako da u tom pogledu postoji sigurnost i garancija da se to nastavi", rekao je Dodik.
:mrgreen:
512MB

#9395 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 512MB »

Image

"Vid mu glOve" :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by 512MB on 23/09/2016 09:18, edited 1 time in total.
Kikibombona

#9396 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

SaraFina wrote:
Meni jedno samo nije jasno. ... Čovjek 10g na konto te krkanske priče hebe milion Srba u RS... Koliko im je prosječni IQ? Daleko od toga da i naše vrlo političko vodjstvo nisu govna, ali prosječni Bošnjo zna "kazniti"..
Hare i Lagumdžija to najbolje znaju. Onda taj odnos prema ambasadorima, visokom prestavniku, državnicima...Je li prosječnog Srbina stid njegovih istupa? Pa on rasprava sa Zmajem od Šipova. ... dno

Normalni ljudi ni tamo ni ovdje uglavnom ne izlaze na izbore.

Ko je alternativa Dodiku? Isto ili malo manje sranje. Normalan Srbin ce radije ostati gledati englesku Premier ligu nego ici u izborni red da izabere manje govno.

Imao sam i imam kontakta sa Srbima u RS. Kod mene u firmu svakodnevno dolaze poslovno. Normalan covjek ne vidi narocitu razliku izmedju Milorada Dodika i Ognjena Tadica.

U mom gradu SDA redovno uzima. Ljudi pljuju po SDA, govore sve najgore o njima, ali opet ne izlaze na izbore. Koga zaokruziti!?? Ljudi nemaju motivaciju izaci na izbore. Ja sam jednom glasao a vec dugo imam pravo glasa. Vise od polovice moje raje ne izlazi na izbore. Tako je i tamo, identicno. I kod Hrvata isto. Imas HDZ i HDZ tisucu devetstvo devedeset. Isti klinac.
Kikibombona

#9397 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

SaraFina wrote:
Kikibombona wrote:
Ne mora znaciti.

Ja ne vjerujem da će zbog svega što sam ti navela u predhodnom upisu opozicija i na idućim izborima doći na vlast.

Zbilja ako se bude čekao taj scenario...sudbina nam je neizvjesna. ...
Nama je sudbina svakako neizvjesna, u svakom mogucem pogledu. Ako ima ista da je neizvjesno, onda je to nasa sudbina. Zapravo, mi smo sinonim za neizvjesnost.
SaraFina

#9398 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

Kikibombona wrote:
SaraFina wrote:

Normalni ljudi ni tamo ni ovdje uglavnom ne izlaze na izbore.

Ko je alternativa Dodiku? Isto ili malo manje sranje. Normalan Srbin ce radije ostati gledati englesku Premier ligu nego ici u izborni red da izabere manje govno.

Imao sam i imam kontakta sa Srbima u RS. Kod mene u firmu svakodnevno dolaze poslovno. Normalan covjek ne vidi narocitu razliku izmedju Milorada Dodika i Ognjena Tadica.

U mom gradu SDA redovno uzima. Ljudi pljuju po SDA, govore sve najgore o njima, ali opet ne izlaze na izbore. Koga zaokruziti!?? Ljudi nemaju motivaciju izaci na izbore. Ja sam jednom glasao a vec dugo imam pravo glasa. Vise od polovice moje raje ne izlazi na izbore. Tako je i tamo, identicno. I kod Hrvata isto. Imas HDZ i HDZ tisucu devetstvo devedeset. Isti klinac.
Pa dobro Sebijin mali je svoje uhljebe uvalio svuda gdje je to bilo moguće i ljudi praktično a i njihove porodice daju glas opstanku sopstvene egzistencije. .. to već mogu shvatiti. ..Čović isti slučaj. ..taj HNS je njegova osobna prćija. ..uz to i Čho i Kirba su sjebali opoziciju...

Dodik je pak oko sebe potkožio par tajkuna i vodeće SNSD-OVCE. U tome je razlika.

A alternativa uvijek postoji. ... izaberi manje zlo. ... trenutno i pored zločinačke prošlosti to je SDS u RS. Samo tamo i da dobiju SDS-ovci Dodik će lažirati par tisuca glasova i " udri jovo nanovo"
Last edited by SaraFina on 23/09/2016 09:27, edited 1 time in total.
daddy-kool

#9399 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

prljavi Hare wrote:ŠTA SE ZAISTA DESILO NA SASTANKU GUARDIANA I PUTINA?PUTIN POBJESNIO! :mrgreen:

...

Insajderi svjedoće da sinoć Putin oka sklopio nije a obećao je jebati mater i Zmaju iz Šipova zbog one tužbe protiv Guardijana vezano za krave!
:lol: :lol: :lol:
:thumbup:

Naravno kolega razumljivo je nećeš da opterećuješ forum, ali treba i napomenuti da je u diskusijama i konsultacijama koje je ovaj mali obavio sa Guardianom traženo rješenje za zaustavljanje sirijskog rata i izbjegličke krize, ublažavanje svjetske ekonomske krize, terorizma i problema globalnog zagrijavanja. Dugo u noć je Putin molio preCjednika da se naprave izmjene u ustavu šumske kako bi se i ruskinje uključile u program oplodnje nerotkinja te da se što više ruska ekonomija uključi u naprednu šumsku ekonomsku lokomotivu, prvo manjim koji bi nakon nekih manevara mogao postati veći.
Banksy

#9400 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Banksy »

Kad je odlazio 2014. makar su ga zabilježili kratkom crticom, ove godine ništa, ni riječi, kao da nije ni bio.
http://en.kremlin.ru/
I to mu je poruka.

Ako je ovo to, džaba je išao.

''Председник Путин изразио је подршку стабилизацији у региону, подршку Дејтонском мировном споразуму, пожелео напредак и БиХ и Републици Српској''. ''Он је указао на потребу очувања мира и пожелео добро свим људима на том простору”, рекао је Додик.
Bez Putina, NATO na Manjači, SIPA vježbe ovih dana, veselo...
Locked