Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#9376 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Al Duljevic....kako momak razvaljuje. :shock: Za mene vec sada za klasu bolji od Suljica ili Kojasevica. Najinteresantnije je sto je on iz utakmice u utakmicu na istom vrhunskom nivou. Uz Cimirota nas najbolji igrac ove sezone, ako ne i najbolji. :thumbup:
maltam

#9377 Re: Odg: Utakmice.

Post by maltam »

todd_smith wrote:Realno prvih 11 je bilo za nekoga tipa Travnik u Kupu kada imas 2-0 kod kuce.

Baric, Okic, Bekic od prve...

Hajde 1, ali 3...

Ne kontam na osnovu cega je Baric igrao, a ne Kallasi :? Kostic jer Radovac imao laksu povredu sa mladom repkom, Bekic jer je Krste SVAKU igrao. To razumijem, ali Baric za Kallasija, nemam blage
Ovo je bilo rotiranje, a ne forsiranje samo jedne ekipe.
jeza u ledja

#9378 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Upravo tako. I onda kad zarotiras ostavis sebi prostor da nesto znacajno promjenis u toku utakmice ako ti zatreba. Ubacivanjem Todorovica, Purica, Barica, Protica ili Kovacevica u po utakmice neces puno postic.
Logovan

#9379 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:Al Duljevic....kako momak razvaljuje. :shock: Za mene vec sada za klasu bolji od Suljica ili Kojasevica. Najinteresantnije je sto je on iz utakmice u utakmicu na istom vrhunskom nivou. Uz Cimirota nas najbolji igrac ove sezone, ako ne i najbolji. :thumbup:
Samo da se ne digne i da ne pomisli da je neko i nešto. Neka ostane na zemlji i biće dobar. :thumbup:
todd_smith

#9380 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

maltam wrote:Tode ti veze nemas sa zivotom, a ne sa fudbalom.
hvala brate, evo prosvijetlio si me, bravo :thumbup:
Dino777

#9381 Re: Utakmice.

Post by Dino777 »

todd_smith wrote:
-LIBERO- wrote:Ja prezalti ne mogu Komazeca, i cinjenicu da nam se nudio, i bio u gradu...fakticki za rukav vukao.
Totalno pogresan momenat i covjek preko kojeg su se potencirali principi.

No dobro, sta je tu je. Valjda na kraju izrodi na dobro.
Vala halal olsun od mene. Na nekome se moraju lomiti kola. Jbga i meni je krivo, ali ako hoces da budes ozbiljan klub, ne mozes k`o Svedski stol, ovo hoces, ovo neces.

Sto se tice danasnje utakmice...

Bandovic nevjerovatan. Cak i ona odbrana pri kraju iz slobodnog, koji je poslije bio prekrsaj nad Dupovcem, i ono je skinuo maestralno. :thumbup:

Dupovac, u zadnje 3-4 nevjerovatan i onaj stari Dupovac. Nije korak pogresan napravio danas :thumbup:

Tatko. Onako, zuti zaradio jer je morao prekinuti ono.

Baric. 2 put poceo od prve, 2 put penal napravio. Cak mu je svaki put u prvom bjezao lijevo krilo Zrinjskog na ubacaj Simeunovica, i tako je i njihov gol i pao. Lik realno ne doprinosi nista ekipi. Apsolutno nista i ako se ukaze prilika na zimu, odmah ga nogirati.

Gojko. Ni sjena onog igraca prosle sezone. Zadnju dobru utakmicu u dresu Sarajeva je imao na Kosevu protiv Borusije, i od tada je u konstantnom padu.

Kostic. Znamo barem sada zasto ga Dzeno nije igrao.

Stojcev. Lik realno ne zna lopte igrati ove sezone. Realno mogu reci da je i najgori nas igrac ove sezone do sada, od ovih "standardnih".

Duljevic. Momak nosi napad na ledjima. Imao potez viska i mogao odluciti utakmicu u zadnjoj minuti, ali jbga umor valjda dotukao.

Krste. Nije u formi jbga.

Bekic. Nije nista posebno uradio, ali mislim da ce biti solidan za klupe kada zatreba da se ubaci neko.

Okic. Uhvatio neku formu otkako je Meho dosao. Valjda aBda i zadrzi do kraja polusezone ovo.

Bilbija. Noga sto prije, sa Puricem i Baricem moze pod ruku.
Slazem se sa velikom vecinom :thumbup:
Raigor Stonehoof

#9382 Re: Utakmice.

Post by Raigor Stonehoof »

north wrote:...cijepa mrežu kad sam ko duh izađe pred golmana....
cuj sam kao duh :lol: ja sam mislio da to samo kemo ahmetovic koristi :lol: jel to duhovi ne mogu bit u grupama? :D

a i bas me zanima kakva je to mala vecina :D :P
jeza u ledja

#9383 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Raigor Stonehoof wrote: jel to duhovi ne mogu bit u grupama?
Naravno da ne mogu. Opstepoznata stvar. :oops:
stranac2

#9384 Re: Utakmice.

Post by stranac2 »

Nisam navijač Sarajeva al jedno moram reći. Da imamo normalnog trenera i normalnu državu Duljević bi pod hitno bio pozvan u repku. Mali probija po krilu samo tako i drago mi je što je Kodro tu da radi s njim !!!!!!!! On i podcijenjeni Okić (koji vam je i najproduktnivniji igrač ) strašan tandem.
JOSEF K

#9385 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Duljević ima samo jednu manu i mora je zbog sebe što prije riješiti: ne zna racionalno trošiti snagu. Malo je zbog toga što ostali igrači loše igraju na njegovoj strani, a malo i zbog neiskustva. Tu mu trener mora pomoći, ili da mu saigrači budu bliže ili da ga ostavi u vrhu sa manje defanzvnih zadataka. Ili to ili da se nabilda za 180 minuta :) utakmice.
El_comadante

#9386 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

ja sam primjetio da nasi napadaci prije svega neznaju pucati odnosno uvijek u golmana i po sredini. okic jednom glavom puca u golmana a mozda je i bio uboljoj situaciji nego kod gola. pa Biblija opet mozda 3 cm od golmana puca umjesto da gadja pod precku ili uz stativu i tako je bilo jos suteva sto njihov golmana lagano hvata. trebaju oni vjezbati sutati izgleda u stranu.
Cossack

#9387 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Pusti todda. Lik je do podne ljut na Bilbiju a od podne na čitav svijet.
Logovan

#9388 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

El_comadante wrote:ja sam primjetio da nasi napadaci prije svega neznaju pucati odnosno uvijek u golmana i po sredini. okic jednom glavom puca u golmana a mozda je i bio uboljoj situaciji nego kod gola. pa Biblija opet mozda 3 cm od golmana puca umjesto da gadja pod precku ili uz stativu i tako je bilo jos suteva sto njihov golmana lagano hvata. trebaju oni vjezbati sutati izgleda u stranu.
I Krste tačno u golmana. :-)
Mračajski proto

#9389 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

El_comadante wrote:ja sam primjetio da nasi napadaci prije svega neznaju pucati odnosno uvijek u golmana i po sredini. okic jednom glavom puca u golmana a mozda je i bio uboljoj situaciji nego kod gola. pa Biblija opet mozda 3 cm od golmana puca umjesto da gadja pod precku ili uz stativu i tako je bilo jos suteva sto njihov golmana lagano hvata. trebaju oni vjezbati sutati izgleda u stranu.
Oni samo kocku pritisnu. :D Mora po sredini. :D
Lim Meng Kwong

#9390 Re: Utakmice.

Post by Lim Meng Kwong »

Imam osjecaj da golman bude van gola, da bi Krste prije njega pogodio, nego gol.
omega369

#9391 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

sve mogu skontati ali zasto je baric 'najveca ubleha', to nikako?! mislim covjek je maestralno asistirao za jedini pogodak na utakmici, maestralno! I cijelo vrijeme predobar u ofanzivi, gotovo da nije imao netacan pas. obratite malo paznju na te stvari prije nego nekoga kritikujete.

ok, los je u ofanzivi, slazemo se. tri njegove gluposti 2 gola od toga 2 penala. ali, grijesili su i drugi. kod gola koji smo primili, tatko katastrofalna greska a nakon njega i kostic pusta igraca...nista pretjerano losiji od drugih u ofanzivi. mislim da covjeku treba vise utakmica, pa taman i ove 'manje' protiv travnika, radnika...samo da igra
todd_smith

#9392 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Cossack wrote:
Pusti todda. Lik je do podne ljut na Bilbiju a od podne na čitav svijet.
Osim kad klanjam ikindiju.
Mračajski proto

#9393 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

omega369 wrote:sve mogu skontati ali zasto je baric 'najveca ubleha', to nikako?! mislim covjek je maestralno asistirao za jedini pogodak na utakmici, maestralno! I cijelo vrijeme predobar u ofanzivi, gotovo da nije imao netacan pas. obratite malo paznju na te stvari prije nego nekoga kritikujete.

ok, los je u ofanzivi, slazemo se. tri njegove gluposti 2 gola od toga 2 penala. ali, grijesili su i drugi. kod gola koji smo primili, tatko katastrofalna greska a nakon njega i kostic pusta igraca...nista pretjerano losiji od drugih u ofanzivi. mislim da covjeku treba vise utakmica, pa taman i ove 'manje' protiv travnika, radnika...samo da igra
Kakav god da je, bolji je od Berberovića.
jeza u ledja

#9394 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

omega369 wrote:predobar u ofanzivi
omega369 wrote:ok, los je u ofanzivi, slazemo se
omega369 wrote:nista pretjerano losiji od drugih u ofanzivi
A kakav je u defanzivi? :-D
Maharadza

#9395 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Mi i nemamo pravog napadača - ubicu, na žalost. Svi ovi koje imamo u najboljem slučaju mogu biti 2. ili 3. napadač u ozbiljnoj ekipi koju svi priželjkujemo. Nadam se da će Benko biti ta 'ubica' naprijed koju tražimo i koju smo imali u Komazecu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
omega369

#9396 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

jeza u ledja wrote:
lapsus, kolega lapsus.. u defanzivi je los, defanzivi :D
Logovan

#9397 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:
:lol: :lol: :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#9398 Re: Utakmice.

Post by Zatamnjena stakla »

:lol:
BHF_Manijak

#9399 Re: Utakmice.

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:Al Duljevic....kako momak razvaljuje. :shock: Za mene vec sada za klasu bolji od Suljica ili Kojasevica. Najinteresantnije je sto je on iz utakmice u utakmicu na istom vrhunskom nivou. Uz Cimirota nas najbolji igrac ove sezone, ako ne i najbolji. :thumbup:
Da, ali protiv Zrinjskog vam je bio izuzetno glup. Frajer vam je na kraju otkikn'o 2 boda. 90 i neka minuta, ide u kontru, sam mu gore Velkoski cini mi se, on lafo krenu driblati i zajeba sve. Slicnu situaciju je imao i ranije u drugom poluvremenu. Ocigledno zeli da se dokaze, odluci utakmicu, a ne konta da je moze i dobrom asistencijom odluciti.
todd_smith

#9400 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Ma umor svoje uradi. Da je bio "svjez", kucu bih dao na to da bi on okrenuo onoga ko budalu i kroz usi poslao loptu golmanu.
Post Reply