Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#93726 Re: Premijer liga BiH
Ok, dajte tabelu, da vidimo kakvo je stanje.
- manijak1
#93727 Re: Premijer liga BiH
OK , možete se kurčiti s pitanjima ko je prvi ili tražiti tabelu , ali kako se može desiti da vas drugoplasirani podere , ko Stupčanicu

- Logovan
#93728 Re: Premijer liga BiH
Čuda se dešavaju, tabela je najbitnija. 
- manijak1
#93729 Re: Premijer liga BiH
Mogu ti reć , gusto je baš , jedino Zvijezdu tarabe , ovo ostalo svaka utakmica ko set meč lopta za titulu ili već Europu.I opstanak svakako .
Samo nam Liga daleko od ranga da je borba za opstanak finansijski pozitivna
al eto .....kažu ipak vam delegacija otišla na Visit Tajland dernek
gazdi pokazali tabelu , biće i bonusa garant.
Samo nam Liga daleko od ranga da je borba za opstanak finansijski pozitivna
- Logovan
#93730 Re: Premijer liga BiH
Tako je, biće bonusa. 
- armin071
#93731 Re: Premijer liga BiH
Samo nas je sudija „spasio“ danas u Tz. Sreca pa je dobro „procjenio“ da hvatanje lopte rukama i 16 nije penal inace bi otisao pod pipke bordo hobotnice. Ovako je samo „previd“ kakvih ima svugdje... Inace Sarajevo dobro ograjisalo. Tako tromo djelujemo da je to za nepovjerovati. Dopustiti onakvoj slobodi da ti uzme bod je amaterizam samo takav. Sreca nasa pa je citava liga truba inace realno smo mi za 4-5 mjesta. Ono nije vidjelo igre....
-
Melbourne_Australia
#93732 Re: Premijer liga BiH
[quote="hrasno38"
[/quote]
Molim te ne pričaj gluposti da smo nekoga dobili na guzove, svima smo uputili po 10-15 šuteva više nego oni nama, dali smo najviše golova u ligi i kupu, i sad eto dobijali na guzove. Kako je to Zrinjski titule onda osvajao, kako je Sarajevo dobilo Borac?
To je sastavni dio jedne sezone, igraš dobro, pa loše, pa opet dobro i tako ukrug. Ko ima najviše dobrih perioda, i ko pobjeđuje i kad loše igra, obično na kraju bude prvi.[/quote]
Bolan nebio koga boli cuna koliko si suteva uputio....samo se gleda koliko si golova dao jer to je cilj "fudboola"! Predzadnja Mladost povede na Grbavici pa se onda cupaju te jedva na jadevite jade pobijede i ti sad meni pametujes o ovome sto sam napisao. Zrinjski je osvajao titule tako sto je dobijao sve utakmice kuci i to vise nego uvjerljivo ali i dosta na strani. Sarajevo je proslu sezonu pomelo ligu bez guzovace. Kako oni nisu proslu sezonu igrali dobro pa lose? Pusti suplju.....ne kritikujem Amara sto ga mrzim, naprotiv znam ga bolje nego vas vecina ovdje, ali kad nesto ne valja onda ne valja.[/quote]
Pa dobili smo Mladost, Zrinjski i Radnik na Grbavici na guzove! Sloboda i Borac su na hladno na Grbavici uzeli po bod. Koga smo osim Sarajeva dobili da nije na guzove??? Jesmo Mladost i Celika u gostima.......Pardon zaboravio sam Zvijezdu....e nju smo razvalili kao i Pitarehrasno38 wrote:Ma ja, kad se gubi onda Amar filozofira , kad se dobije onda je na guzove.
Koga smo to dobili na guzove![]()
Izgubili smo na guzove i od Borca i od Zrinjskog.
Mi smo navikli , tamo nas vazda tuku , al im se i nešto vrati.
U ovom trenutku mislim samo da se ne smijemo sekunde zajebavati s Čelikom.
Molim te ne pričaj gluposti da smo nekoga dobili na guzove, svima smo uputili po 10-15 šuteva više nego oni nama, dali smo najviše golova u ligi i kupu, i sad eto dobijali na guzove. Kako je to Zrinjski titule onda osvajao, kako je Sarajevo dobilo Borac?
To je sastavni dio jedne sezone, igraš dobro, pa loše, pa opet dobro i tako ukrug. Ko ima najviše dobrih perioda, i ko pobjeđuje i kad loše igra, obično na kraju bude prvi.[/quote]
Bolan nebio koga boli cuna koliko si suteva uputio....samo se gleda koliko si golova dao jer to je cilj "fudboola"! Predzadnja Mladost povede na Grbavici pa se onda cupaju te jedva na jadevite jade pobijede i ti sad meni pametujes o ovome sto sam napisao. Zrinjski je osvajao titule tako sto je dobijao sve utakmice kuci i to vise nego uvjerljivo ali i dosta na strani. Sarajevo je proslu sezonu pomelo ligu bez guzovace. Kako oni nisu proslu sezonu igrali dobro pa lose? Pusti suplju.....ne kritikujem Amara sto ga mrzim, naprotiv znam ga bolje nego vas vecina ovdje, ali kad nesto ne valja onda ne valja.[/quote]
Last edited by Melbourne_Australia on 27/10/2019 22:02, edited 2 times in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#93733 Re: Premijer liga BiH
A prije hvatanja lopte rukom je "procjenio" da cist faul nije faul......armin071 wrote:Samo nas je sudija „spasio“ danas u Tz. Sreca pa je dobro „procjenio“ da hvatanje lopte rukama i 16 nije penal inace bi otisao pod pipke bordo hobotnice. Ovako je samo „previd“ kakvih ima svugdje... Inace Sarajevo dobro ograjisalo. Tako tromo djelujemo da je to za nepovjerovati. Dopustiti onakvoj slobodi da ti uzme bod je amaterizam samo takav. Sreca nasa pa je citava liga truba inace realno smo mi za 4-5 mjesta. Ono nije vidjelo igre....
-
Melbourne_Australia
#93734 Re: Premijer liga BiH
Znaci Hrasno ti nekad bas promasis..Ako si dobio 1-0 i imao 20 suteva i protivnik jedan , onda to nikad ne moze biti naguzove..A mozes dobiti 2-0 iz dva suta a da te je protivnik silovao i mozes reci naguzove sa puno srece..
- manijak1
#93735 Re: Premijer liga BiH
Ko je podero prvog na tabeli

- armin071
#93736 Re: Premijer liga BiH
Probaj samo nekad razmisljati glavom bez da te ponese navijacki ako nije faul svirao morao je penal. Faul mozes procjeniti lose ali hvatanje lopte rukama u 16 ne ide. Znaci samo malo realnosti nista vise. Ako je cist faul (kako ti tvrdis) sviraj ga jarane i mirna Bosna. Ovako je ono ne previd nego kriminal ali kako rekoh bolje da ga nije svirao cisto da ne bude kasnije guraju nas bla bla....hrasno38 wrote: A prije hvatanja lopte rukom je "procjenio" da cist faul nije faul......
- hrasno38
#93737 Re: Premijer liga BiH
Znaci Melburn tebi je normalno da ti dodje predzadnji na tabeli, povede 1:0 i ti imas ukupno 5 udaraca na gol i to nije na guzove. Bolan nebio cemu onda toliko kurcenje "dosao Brko sad ce da se karindja".......samo pokusavam da objasnim da "sveta krava" nije "sveta krava" i da pravi isto tako greske kao sto su pravili i prosli treneri. S tom razlikom sto smo sa proslim trenerima uglavnom prvi dio lige bili puno uvjerljiviji. Ono sto mi smeta je to da je sad na mjestu Oisma bilo koji drugi trener pocele bi mu se jebavati majke i detaljno proucavati taktika. Ne daj boze da je Adzzem ili Petrovic izveo na teren ekipu bez krila a i jedan i drugi nisu gubili od Zrinjskog u Mostaru. Jednostavno mrzim kada se od ljudi prave nezasluzeno bogovi. Eto ti si kako kazes igrao fudbal....jel tebi ono jucer normalna ekipa???Melbourne_Australia wrote:Znaci Hrasno ti nekad bas promasis..Ako si dobio 1-0 i imao 20 suteva i protivnik jedan , onda to nikad ne moze biti naguzove..A mozes dobiti 2-0 iz dva suta a da te je protivnik silovao i mozes reci naguzove sa puno srece..
- Logovan
#93738 Re: Premijer liga BiH
Zamislite mi osvojimo titulu, a vi se hvalite sa "ko je podero šampiona".manijak1 wrote:Ko je podero prvog na tabeli![]()
- hrasno38
#93739 Re: Premijer liga BiH
Ako nije svirao cist faul nije morao svirati ni penal...jer faul je bio uzrok diranja lopte rukom.armin071 wrote:Probaj samo nekad razmisljati glavom bez da te ponese navijacki ako nije faul svirao morao je penal. Faul mozes procjeniti lose ali hvatanje lopte rukama u 16 ne ide. Znaci samo malo realnosti nista vise. Ako je cist faul (kako ti tvrdis) sviraj ga jarane i mirna Bosna. Ovako je ono ne previd nego kriminal ali kako rekoh bolje da ga nije svirao cisto da ne bude kasnije guraju nas bla bla....hrasno38 wrote: A prije hvatanja lopte rukom je "procjenio" da cist faul nije faul......
- armin071
#93740 Re: Premijer liga BiH
okhrasno38 wrote:Ako nije svirao cist faul nije morao svirati ni penal...jer faul je bio uzrok diranja lopte rukom.armin071 wrote:Probaj samo nekad razmisljati glavom bez da te ponese navijacki ako nije faul svirao morao je penal. Faul mozes procjeniti lose ali hvatanje lopte rukama u 16 ne ide. Znaci samo malo realnosti nista vise. Ako je cist faul (kako ti tvrdis) sviraj ga jarane i mirna Bosna. Ovako je ono ne previd nego kriminal ali kako rekoh bolje da ga nije svirao cisto da ne bude kasnije guraju nas bla bla....hrasno38 wrote: A prije hvatanja lopte rukom je "procjenio" da cist faul nije faul......
- hrasno38
#93741 Re: Premijer liga BiH
Trenutno ti medjusobni susreti nisu interesantni jer imamo tri pobjede vise od vas tako da mi se ni malo ne svidja takvo razmisljanjeLogovan wrote:Zamislite mi osvojimo titulu, a vi se hvalite sa "ko je podero šampiona".manijak1 wrote:Ko je podero prvog na tabeli![]()
- hrasno38
#93742 Re: Premijer liga BiH
Ali evo OK nek je bio penal. Medjutim vrlo vrlo po starom dobrom obicaju presucujete situaciju iz drugog poluvremena kada je Stanojevic pokupio igraca Slobode u kazneneom i to vrlo se cisto vidjelo i sudija isto nije svirao.armin071 wrote:ok
- manijak1
#93743 Re: Premijer liga BiH
Mi se ne hvalimo , samo kažemo kako je bilo .Logovan wrote: Zamislite mi osvojimo titulu, a vi se hvalite sa "ko je podero šampiona".
Za sada, ne možemo se hvaliti .
-
Melbourne_Australia
#93744 Re: Premijer liga BiH
Ja nisam jedan od onih koji misli da je bas toliki faktor trenera na terenu..Ima nesto do trcanja, voljnog momenta, pravog poteza u pravo vrijeme...Tu ti ni jedan trener ne moze pomoci...Previse se u nasoj ligi prica o trenerima a malo o igracima...Oni da vrijede nesto i da te moze zadivit na terenu sigurno ne bi igrali u nasoj ligi...Trener je bitan I Amar kao i svaki trener grijesi ali ima nesto i da kvaliteta na terenu..Ja iskreno nemam volje gledati nasu tekmu na tv, mislim na nasu ligu..To je uzas za gledati, tereni losi i ono sto malo znaju ne mogu..Uglavnom moras biti bas glup da se lozis na nase fudbalere i kvalitet fudbala...Stanic kod nas igra, decko je operisan od fudbala a lik provede 15 godina u nasoj ligi i ljudi placaju da ga gledaju, a on je debil obicni na terenu.U moje doba bi njemu Mehmed Janjos i Piric rekli, sine idi ti igraj neki drugi sport..A on fol karijeru ima u fudbalu.Pusi kutiju dnevno i hoce da je fudbaler. pa nisi Robert Prosinecki.A nije kriv on sto igra vec onaj sto ga stavlja..E to ja zamjeram nasim trenerima najvise..Stilic kad primi loptu vidis koliko je sati, zato je igrao vani cijelo vrijeme...Ahmetovic kod komsija je kurac isto tako...Moze glavom i na guranje, nikakve tehnike nikakvog osjecaj za pas ili dribling...hrasno38 wrote:Znaci Melburn tebi je normalno da ti dodje predzadnji na tabeli, povede 1:0 i ti imas ukupno 5 udaraca na gol i to nije na guzove. Bolan nebio cemu onda toliko kurcenje "dosao Brko sad ce da se karindja".......samo pokusavam da objasnim da "sveta krava" nije "sveta krava" i da pravi isto tako greske kao sto su pravili i prosli treneri. S tom razlikom sto smo sa proslim trenerima uglavnom prvi dio lige bili puno uvjerljiviji. Ono sto mi smeta je to da je sad na mjestu Oisma bilo koji drugi trener pocele bi mu se jebavati majke i detaljno proucavati taktika. Ne daj boze da je Adzzem ili Petrovic izveo na teren ekipu bez krila a i jedan i drugi nisu gubili od Zrinjskog u Mostaru. Jednostavno mrzim kada se od ljudi prave nezasluzeno bogovi. Eto ti si kako kazes igrao fudbal....jel tebi ono jucer normalna ekipa???Melbourne_Australia wrote:Znaci Hrasno ti nekad bas promasis..Ako si dobio 1-0 i imao 20 suteva i protivnik jedan , onda to nikad ne moze biti naguzove..A mozes dobiti 2-0 iz dva suta a da te je protivnik silovao i mozes reci naguzove sa puno srece..
Last edited by Melbourne_Australia on 27/10/2019 22:32, edited 3 times in total.
- Logovan
#93745 Re: Premijer liga BiH
hrasno38 wrote:Trenutno ti medjusobni susreti nisu interesantni jer imamo tri pobjede vise od vas tako da mi se ni malo ne svidja takvo razmisljanjeLogovan wrote:Zamislite mi osvojimo titulu, a vi se hvalite sa "ko je podero šampiona".manijak1 wrote:Ko je podero prvog na tabeli![]()
![]()
![]()
![]()
Fulio frajer čitavu poentu, iako je sve jasno iz posta ali dobro nebitno.
- animus
#93746 Re: Premijer liga BiH
Pitarski savez nas je nastavio gurati. Samo je pitanje gdje nas guraju. Cist penal nije svirao. To su danas i tuzlanski navijaci priznali. Ciste faule oko 16 nam isto ne svira. Jos kad imas pola ekipe nezainteresovane onda izgubis 2 boda.
U svakom slucaju moramo žaliti za dva boda ali i jedan nije los. Moram pohvaliti komplet tuzlake za gostoprimstvo. Sve korektno osim bespotrebnog zadržavanja navijaca prije utakmice.
Inace se da primjetiti da je tuzlanska policija u odnosu na zenicku 10 puta profesionalnija.
Zao mi je saveza sto ce ostati uskracen za kaznu nasem klubu.
U svakom slucaju moramo žaliti za dva boda ali i jedan nije los. Moram pohvaliti komplet tuzlake za gostoprimstvo. Sve korektno osim bespotrebnog zadržavanja navijaca prije utakmice.
Inace se da primjetiti da je tuzlanska policija u odnosu na zenicku 10 puta profesionalnija.
Zao mi je saveza sto ce ostati uskracen za kaznu nasem klubu.
- Raigor Stonehoof
#93747 Re: Premijer liga BiH
Njemu je aktuelni najbolji igrac lige kurac
ne treba svakome dati ni internet
- animus
#93748 Re: Premijer liga BiH
Igrac koji je godinama igrao u prvoj ruskoj ligi gdje je milione zaradio. Toliko o njegovom poznavanju nase lige.Raigor Stonehoof wrote:Njemu je aktuelni najbolji igrac lige kurac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Melbourne_Australia
#93749 Re: Premijer liga BiH
Raigor Stonehoof wrote:Njemu je aktuelni najbolji igrac lige kurac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milione zaradio...
- animus
#93750 Re: Premijer liga BiH
Malo se raspitaj drugi put. On je davno bio na vrhuncu karijere i dobre pare uzeo sad se zahebaje i igra iz ceifa.Melbourne_Australia wrote:Raigor Stonehoof wrote:Njemu je aktuelni najbolji igrac lige kurac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milione zaradio...Djeco koliko je vama godina...Inace se vratio u Slobodu pa u Sarajevo zato sto su ga vani trazili ali je ljubav jaca bila...CUj milione zaradio
![]()
Gasi internet