Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mirza_15

#93701 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

avetinja wrote:
mirza_15 wrote:Sudija je imao takav kriterij tokom čitave utakmice. Bilo je 4-5 situacija nad Ahmetovićem i gorih od ovoga pa nije ništa svirao. Vidio je da je igrao rukom i to namjerno i nije svirao.
Ahmetović voli malo da folira. Sjećam ga se na odgođenom derbiju kako je dva puta padao u šesnaestercu bez kontakta. Govorim o situacijama gdje sam mogao da vidim šta se dešava jer sam bio blizu, na jugu. Nevezano za današnju utakmicu, samo onako kažem.
Sudija je danas dozvolio agresivniju igru. Ono što je na granici faula nije svirao. Što je na granici kartona nije sankcionisao. Jednostavno je pustio takvu igru, Sloboda se u tome bolje snašla, bila agresivnija i zasluženo uzela bod.

Vezano za Željinu utakmicu gore....
Nikada ne znaš šta može da se desi, ali ako kriterij bude kao danas teško će Željo u Tuzli do 3 boda.
decko_sa_kovaca

#93702 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Vratila se liga 10-15 godina nazad nemos pobjedit u gostima :mrgreen:
avetinja

#93703 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

mirza_15 wrote:Sudija je danas dozvolio agresivniju igru. Ono što je na granici faula nije svirao. Što je na granici kartona nije sankcionisao. Jednostavno je pustio takvu igru, Sloboda se u tome bolje snašla, bila agresivnija i zasluženo uzela bod.

Nikada ne znaš šta može da se desi, ali ako kriterij bude kao danas teško će Željo u Tuzli do 3 boda.
U ovom trenutku ni ne očekujem tri boda u Tuzli. Bod da, jer Sloboda ima težak ispit u Mostaru, a sumnjam da mogu tri dobre utakmice spojiti.
manijak1

#93704 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Ma ja, kad se gubi onda Amar filozofira , kad se dobije onda je na guzove.
Koga smo to dobili na guzove :?
Izgubili smo na guzove i od Borca i od Zrinjskog.
Mi smo navikli , tamo nas vazda tuku , al im se i nešto vrati.
U ovom trenutku mislim samo da se ne smijemo sekunde zajebavati s Čelikom.
mirza_15

#93705 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

decko_sa_kovaca wrote:Mescini da je statistika bila 2-5 u sutevima
Ma imali smo mi dvije lijepe prilike u drugom. Letić 1 na 1 sa Fejzićem i Rahmanović glavom tik pored gola. Ali generalo, zaslužila je Sloboda bod za želju i borbu. Bili su puno agresivniji od nas.
mirza_15

#93706 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

avetinja wrote:
mirza_15 wrote:Sudija je danas dozvolio agresivniju igru. Ono što je na granici faula nije svirao. Što je na granici kartona nije sankcionisao. Jednostavno je pustio takvu igru, Sloboda se u tome bolje snašla, bila agresivnija i zasluženo uzela bod.

U ovom trenutku ni ne očekujem tri boda u Tuzli. Bod da, jer Sloboda ima težak ispit u Mostaru, a sumnjam da mogu tri dobre utakmice spojiti.
Mislim da oni u Mostaru nemaju šta tražiti. Ne samo oni. Mislim da ćemo i mi teško do bodova dole. Još dva kola pa pauza. Zapet će oni dobro protiv vas. Nama je raspored gadan :-D
avetinja

#93707 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

mirza_15 wrote:Mislim da oni u Mostaru nemaju šta tražiti. Ne samo oni. Mislim da ćemo i mi teško do bodova dole. Još dva kola pa pauza. Zapet će oni dobro protiv vas. Nama je raspored gadan :-D
Nije ni nama baš najbolji. Kada malo bolje razmislim, svako utakmica je teško, pogotovo gostovanje. Liga domaćinska i vrlo ujednačena.

Neka zapnu, i treba da zapnu. Isto tako i naši igrači trebaju da zapnu pa ko bude bolji. Nema lakih bodova. :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#93708 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Uzimamo bod u Mostaru, Bazinga i ja dogovorili :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#93709 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

manijak1 wrote:Ma ja, kad se gubi onda Amar filozofira , kad se dobije onda je na guzove.
Pa dobili smo Mladost, Zrinjski i Radnik na Grbavici na guzove! Sloboda i Borac su na hladno na Grbavici uzeli po bod. Koga smo osim Sarajeva dobili da nije na guzove??? Jesmo Mladost i Celika u gostima.......Pardon zaboravio sam Zvijezdu....e nju smo razvalili kao i Pitare :D
Radio Sarajevo

#93710 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote:
manijak1 wrote:Ma ja, kad se gubi onda Amar filozofira , kad se dobije onda je na guzove.
Pa dobili smo Mladost, Zrinjski i Radnik na Grbavici na guzove! Sloboda i Borac su na hladno na Grbavici uzeli po bod. Koga smo osim Sarajeva dobili da nije na guzove??? Jesmo Mladost i Celika u gostima.......Pardon zaboravio sam Zvijezdu....e nju smo razvalili kao i Pitare :D
Molim te ne pričaj gluposti da smo nekoga dobili na guzove, svima smo uputili po 10-15 šuteva više nego oni nama, dali smo najviše golova u ligi i kupu, i sad eto dobijali na guzove. Kako je to Zrinjski titule onda osvajao, kako je Sarajevo dobilo Borac?

To je sastavni dio jedne sezone, igraš dobro, pa loše, pa opet dobro i tako ukrug. Ko ima najviše dobrih perioda, i ko pobjeđuje i kad loše igra, obično na kraju bude prvi.
decko_sa_kovaca

#93711 Re: Premijer liga BiH

Ako je jedan razlike ne znaci da je na guzove
manijak1

#93712 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

hrasno38 wrote: Pa dobili smo Mladost, Zrinjski i Radnik na Grbavici na guzove! Sloboda i Borac su na hladno na Grbavici uzeli po bod. Koga smo osim Sarajeva dobili da nije na guzove??? Jesmo Mladost i Celika u gostima.......Pardon zaboravio sam Zvijezdu....e nju smo razvalili kao i Pitare :D
Dobili smo , teške i tvrde utakmice bile , s Mladosti igrali treći put u sezoni .
Jbg-a da su bili bolji od nas, a mi dobili , e onda je to meni na guzove :D ako ćemo tako pitari od utakmice s nama dobili sve na guzove.
I sad se kurče što su prvi.
Imali smo vala šansi i protiv Borca i Slobode ....kad neće il kad pojedinci ne znaju kad treba .Ili kad primiš iz tri šuta dva gola.
Jedino što me razočaralo je poraz protiv Borca , dvije iste greške na sredini , dva gola . Ili primljeni gol protiv Slobode iz jedinog kornera :D Bekrićev ne žalim , njemu od danas sve halalim :D
Bazinga1234

#93713 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

Nezasluzeno ste uzeli bod u Mostaru :oops: :D
decko_sa_kovaca

#93714 Re: Premijer liga BiH

Bazinga1234 wrote:Nezasluzeno ste uzeli bod u Mostaru :oops: :D
Realno bas su nas vile pronosale pogotovo prvo poluvrijeme
hrasno38

#93715 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Radio Sarajevo wrote:
hrasno38 wrote:
Molim te ne pričaj gluposti da smo nekoga dobili na guzove, svima smo uputili po 10-15 šuteva više nego oni nama, dali smo najviše golova u ligi i kupu, i sad eto dobijali na guzove. Kako je to Zrinjski titule onda osvajao, kako je Sarajevo dobilo Borac?

To je sastavni dio jedne sezone, igraš dobro, pa loše, pa opet dobro i tako ukrug. Ko ima najviše dobrih perioda, i ko pobjeđuje i kad loše igra, obično na kraju bude prvi.
Bolan nebio koga boli cuna koliko si suteva uputio....samo se gleda koliko si golova dao jer to je cilj "fudboola"! Predzadnja Mladost povede na Grbavici pa se onda cupaju te jedva na jadevite jade pobijede i ti sad meni pametujes o ovome sto sam napisao. Zrinjski je osvajao titule tako sto je dobijao sve utakmice kuci i to vise nego uvjerljivo ali i dosta na strani. Sarajevo je proslu sezonu pomelo ligu bez guzovace. Kako oni nisu proslu sezonu igrali dobro pa lose? Pusti suplju.....ne kritikujem Amara sto ga mrzim, naprotiv znam ga bolje nego vas vecina ovdje, ali kad nesto ne valja onda ne valja.
hrasno38

#93716 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

manijak1 wrote:
hrasno38 wrote: Pa dobili smo Mladost, Zrinjski i Radnik na Grbavici na guzove! Sloboda i Borac su na hladno na Grbavici uzeli po bod. Koga smo osim Sarajeva dobili da nije na guzove??? Jesmo Mladost i Celika u gostima.......Pardon zaboravio sam Zvijezdu....e nju smo razvalili kao i Pitare :D
Dobili smo , teške i tvrde utakmice bile , s Mladosti igrali treći put u sezoni .
Jbg-a da su bili bolji od nas, a mi dobili , e onda je to meni na guzove :D ako ćemo tako pitari od utakmice s nama dobili sve na guzove.
I sad se kurče što su prvi.
Imali smo vala šansi i protiv Borca i Slobode ....kad neće il kad pojedinci ne znaju kad treba .Ili kad primiš iz tri šuta dva gola.
Jedino što me razočaralo je poraz protiv Borca , dvije iste greške na sredini , dva gola . Ili primljeni gol protiv Slobode iz jedinog kornera :D Bekrićev ne žalim , njemu od danas sve halalim :D
Pa i jesu dobili na guzove ali su dobili i dva boda su ispred nas! Hocemo traziti ko u Viktoriji da se 10 sansi broji ko pola boda. :D Bolan nebio on protiv Zrinjskog ostavi najboljeg napadaca na klupi i cim ga je uveo dali smo gol. Pa poserem mu se ja na fudbalsku logiku! Da ste ovako sirokog srca bili prema svim prijsasnjim trenerima dobro bi bilo...ali niste!
hrasno38

#93717 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

To nije tacno....nezasluzeno ste vi uzeli bod u Mostaru!
Logovan

#93718 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Nivelacija wrote:Sarajevo bez pomoći sudija nikoga ne moze pobjediti.
Hahahah

I još nešto

Hahahahaaha
Bazinga1234

#93719 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

hrasno38 wrote:
To nije tacno....nezasluzeno ste vi uzeli bod u Mostaru!
To je tačno... trebali smo uzeti tri boda.
manijak1

#93720 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Dobićete zasluženu lekciju na Grbavici :oops:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#93721 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

EDIT: trolanje :D
Logovan

#93722 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Samo da se zna ko počinje ovaj put.... :D
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#93723 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Vrati se par stranica ranije pa pročitaj postove svojih :izet:
Logovan

#93724 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ako su oni ok, onda banovati sve i jednog sa takvim postovima. :-D

I tako svaki put.
manijak1

#93725 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Vala baš , mi nikada prvi nismo započeli nepotrebne nesporazume :D jbg-a vi se prvo razgalite s našim drugim porazom i prije nego skočite počnete hopati po nama i onda vam Bekrić :D zajebe dernek .
I onda , brrrrrrr -2 , ko je prvi .....vako nako :D dajte malo tradicionalne komšijske solidarnosti :lol: :lol:
Locked