Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo u BL penal i crveni karton. Nova eventualna afera zbog geske sudija jer koliko znam duplo kaznjavanje je ukinuto. Ako je penal onda je zuti karton.
Ja penala za Borac i crvenog kartona za igraca Tuzle....ne da sudija silji za Borac nego ludilo. Prije toga nije svirao cistu ruku nakon koje bi igrac Tuzle isao sam na golmana Borca.
Moš pitat poslije Koševa dotle se ne pika , imate previše sudijski poklonjenih bodEva
I ja isto reko, bivši šampioni , na kraju ove sezone
I mi FCS
Prava krađa u Banjaluci ....
House wrote:pa odgovorio sam. petari su prvi na tabeli
Ko je prvi na tabeli? Valjda znaš odgovoriti kako Bog kaže.
Fudbalske karine su prve na tabeli!
Imaš isto pitanje kao i prethodna dvojica.
manijak1 wrote:Moš pitat poslije Koševa dotle se ne pika , imate previše sudijski poklonjenih bodEva
I ja isto reko, bivši šampioni , na kraju ove sezone
I mi FCS
Prava krađa u Banjaluci ....
Opet ti bivši šampioni. I opet ti meni nešto okolo pričaš, a trebaš odgovoriti na jednostavno pitanje, ko je prvi na tabeli?
hrasno38 wrote:Fudbalske karine su prve na tabeli!
Logovan wrote:Imaš isto pitanje kao i prethodna dvojica.
Ja sam ti napisao a ti uzmi google translator da prevedes!
Jeste samo sto su ove picke iskarale i seksulano napastvovale te karine da nisu mogli hodati poslije utakmice. Ali dobro nije bilo Oremusa i Pidre a oni su kao najveci jebaci!
Last edited by hrasno38 on 27/10/2019 16:55, edited 1 time in total.
Ne znam ko je prvi ako ćemo baš o tome , sačekaćemo slijedeće kolo moram dobro da proučim materiju
kad bolje skontam fuzionirani Udarnik i Radnik u su prvi na tabeli
hrasno38 wrote:
Ja sam ti napisao a ti uzmi google translator da prevedes!
Postao sam sam sebi dosadan, ali i dalje nemam odgovor na jednostavno pitanje koje sam vam postavio više puta.
Dakle, odgovor je...?
manijak1 wrote:Ne znam ko je prvi ako ćemo baš o tome , sačekaćemo slijedeće kolo moram dobro da proučim materiju
kad bolje skontam fuzionirani Udarnik i Radnik u su prvi na tabeli
Nisam te pitao ko će biti prvi naredno kolo. Pogledaj tabelu ako već ne znaš, pa mi odgovori. Ko je sada prvi na tabeli?
Last edited by Logovan on 27/10/2019 16:59, edited 1 time in total.
Grean wrote:Evo u BL penal i crveni karton. Nova eventualna afera zbog geske sudija jer koliko znam duplo kaznjavanje je ukinuto. Ako je penal onda je zuti karton.
Ne mora biti ni zuti, svira se penal a kazna igracu ide po intenzitetu faula...ono nije ni za zuti karton, a covjek hladno pokaza crveni.
Jusufbegovic naravno nema komentar, nije dobro vidio...cirkus od saveza i to ti je...