Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Muhamed Đakmić

#93551 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Ja imam informaciju također da se radi o 350 hiljada eura. Jadno da ne može jadnije, bilo bi ljepše da se prestanemo zavaravati da ćemo ikad postati ikakav faktor.
emigrazione

#93552 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ma i Niho može reći neću ko im jebe mater belgijsku ne mogu ga natjerati, svakako će na ljeto birati gdje će, đubrad koriste Tana da se za kikiriki dokopaju ovakvog talenta
Muhamed Đakmić

#93553 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Ja znam da su ga oni zapikali još prije 2-3 godine kad su im skauti dolazili da gledaju akademiju. Tad još nije ni igrao za seniore.

I hajde eto, ode Mujakić za 350 hiljada eura u Kortrijk. Onda ode i idući talenat, još veći od njeg za iste pare u isti klub. Pa mi apsolutno nikad nećemo metra naprijed napraviti.
emigrazione

#93554 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ako smo prodali upravljačka prava Tanu nismo obraz i ponos nekakvim belgijancima, čuj Kortrijk ga hoće sad :lol:
ok shvatam ja da nas Tan finansira i da je lova vazda spremna ako đe kad zatreba, pa ni tih 350 hiljada eura nije samo to, haj nema veze... jebiga imamo komociju i ne sekiramo se ko ostali za neke stvari, plate, pripreme pičke materine, poštujem...trening kamp (do pola urađen), dugovi se izmirili bla bla...ali ne može ti ba u pola sezone doći neki kurčev klub iz Belgije i uzeti jednog od glavnih igrača samo zato što to oni hoće i samo zato što nam je gazda isti (šta Tana lično boli kurac za nekakvim Mujakićem)...fino sastanak sa gazdom pa da se rasčiste ti odnosi, ako će njima Mujakić valjda ima neki Flamanac da nama može koristiti, jebiga ipak se mi borimo za titulu
weedonjaaa

#93555 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by weedonjaaa »

emigrazione wrote:Ako smo prodali upravljačka prava Tanu nismo obraz i ponos nekakvim belgijancima, čuj Kortrijk ga hoće sad :lol:
ok shvatam ja da nas Tan finansira i da je lova vazda spremna ako đe kad zatreba, pa ni tih 350 hiljada eura nije samo to, haj nema veze... jebiga imamo komociju i ne sekiramo se ko ostali za neke stvari, plate, pripreme pičke materine, poštujem...trening kamp (do pola urađen), dugovi se izmirili bla bla...ali ne može ti ba u pola sezone doći neki kurčev klub iz Belgije i uzeti jednog od glavnih igrača samo zato što to oni hoće i samo zato što nam je gazda isti (šta Tana lično boli kurac za nekakvim Mujakićem)...fino sastanak sa gazdom pa da se rasčiste ti odnosi, ako će njima Mujakić valjda ima neki Flamanac da nama može koristiti, jebiga ipak se mi borimo za titulu
O kakvim platama ti pirčaš? Pa od Jula nisu platu primili. Sad trebaju tek platu namjenjenu za august.. To što šute momci i igraju ne znači da je sve ok
Tomahawk11
Globalni moderator

#93556 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Čekaj, to neka fiksna klauzula? Pa nije pašteta, pa svaka marku i po :-)
Za te pare, momak je džabe. Ako će tako raditi, treba ovo sve bataliti.
I akademiju i seniorski pogon, zajebavati se, pa kome dosadi.
ja1977

#93557 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ja1977 »

Ja mislim da su to po ko znat suplje price.

Da li je iko iz kluba potvrdio ovo?? Nije!!!

Dobro nam ide, sve kako treba, onda se pojave informacije tipa, ode Mujakic, pa ce onda vjerovatno i Pidro, nisu primili plate od augusta, ali eto cute i igraju itd, itd...

Kada nam ne mogu nista na terenu, okrecu se provjerenom receptu "unesi prvo nemir, a onda i radzor medju navijace, igrace, upravu...."

Ljudi, uzivajte u trnutku i nemojte vjerovati svakakvim pricama.
Maharadza

#93558 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Hajmo malo bez emocija to sve pogledati; Adžo otplatio dugove, šalje par miliona godišnje u kasu kluba za aspolutno sve troškove, akademiju plaća... i onda se trebamo čuditi ako (namjerno AKO, jer evo do sada se to nije dogodilo a sve ostalo su špekulacije) dođe naredba da jedan od igrača dođe u njegov drugi klub?! :-)

PS. I ovim klošarima od novinara koji će za cvaju, šteku cigara i za klik više rođenu mater prodati isto jebem mamaru bezobraznu! :evil:
Nadzorna_ploca

#93559 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Plate nisu redovne?
Logovan

#93560 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Nadzorna_ploca wrote:Plate nisu redovne?
Nisu, zato smo i prvi sa samo 5 bodova prednosti. :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#93561 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

A zato nece Pavlovic, Bekic, Hodzic, Radovac... da idu. Cekaju da im legne plata.

Dugo smo trajali.....
Pitar sa Kariba

#93562 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Iako se špekulisalo da je već dogovoren njegov transfer u Belgiju u redove Kortrijka, talentovani defanzivac će po svemu sudeći do kraja sezone ostati u bordo dresu.

Mladi igrač ima veliku želju da osvoji titulu prvaka sa Sarajevom, a i koševski ligaš neće žuriti sa njegovom prodajom po svaku cijenu, jer je pored Kortrijka koji je najozbiljniji pretendent, još nekoliko klubova zainteresovano za njegove usluge.

Tek bi neka izdašna ponuda, koja bi zadovoljila obje strane, mogla ubrzati njegov odlazak sa Koševa u januarskom prelaznom roku, a prioritet čelnika Sarajeva u narednom periodu biće rješavanje statusa fudbalera kojima na kraju sezone ističu ugovori, među kojima su i nosioci igre Krste Velkoski, Amar Rahmanović i Joachim Adukor.
E sad vjerovati Harisu Halvadziji ili Slinanu ne bi trebala biti teska odluka....
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#93563 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

weedonjaaa wrote: O kakvim platama ti pirčaš? Pa od Jula nisu platu primili. Sad trebaju tek platu namjenjenu za august.. To što šute momci i igraju ne znači da je sve ok
Ne znam samo koji je tvoj interes da ovako lazes?!
S obzirom da su neki igraci moji klijenti, samo cu reci da lazes. Bilo sta vise da napisem prelazilo bi poslovnu tajnu.
Bezveze se primate na price svakojakih mahalasa.
Tomahawk11
Globalni moderator

#93564 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Pitar sa Kariba wrote:
Iako se špekulisalo da je već dogovoren njegov transfer u Belgiju u redove Kortrijka, talentovani defanzivac će po svemu sudeći do kraja sezone ostati u bordo dresu.

Mladi igrač ima veliku želju da osvoji titulu prvaka sa Sarajevom, a i koševski ligaš neće žuriti sa njegovom prodajom po svaku cijenu, jer je pored Kortrijka koji je najozbiljniji pretendent, još nekoliko klubova zainteresovano za njegove usluge.

Tek bi neka izdašna ponuda, koja bi zadovoljila obje strane, mogla ubrzati njegov odlazak sa Koševa u januarskom prelaznom roku, a prioritet čelnika Sarajeva u narednom periodu biće rješavanje statusa fudbalera kojima na kraju sezone ističu ugovori, među kojima su i nosioci igre Krste Velkoski, Amar Rahmanović i Joachim Adukor.
E sad vjerovati Harisu Halvadziji ili Slinanu ne bi trebala biti teska odluka....
Sve i da postoji ta vrsta dogovora, mislim da bi bilo razumno i korektno za obje strane da ostane do kraja sezone.
A nadam se da do tog transfera neće ni doći, tj. da će to biti neki drugi klub i iznos koji je adekvatniji od ove siće, te da se stane u kraj ovim pričama.
rocco_siffredi

#93565 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Nazalost, 350k je realno 350 puta vise za koliko Mujakic moze otici. Sutra neko može potpisati da ide dzaba.
Ocito nam se daju pare na kapaljku i tacno onoliko koliko treba da klub funkcioniše.
To nije kriv ni Tan, ni Sabrina, nego prethodna garnitura koja je covjeka opuhala pa sad i na jogurt puse.
Grean

#93566 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Htjedoh jutros napisati da se pita nesto i Mujakic i da imam osjecaj da je tipa koja nece otici sad kad nam se titula smjesi. Eto sad i iz kluba potvrdise to, ne ide nigdje makar do ljeta.

Uz to kazu da Kotrljik nije jedini koji je zainteresovan za Mujakica. Mozda su ublehe da mogu prodatii drugima preko Kotljika ali ne bih prejudicirao do ljeta. Vidjet cemo.

Uz to i najava da je prioritet produziti Velkoskog, Rahmanovica i Adukora. Valjda je ovo kontra na ove spekulacije.
Raigor Stonehoof

#93567 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Cuj ovog s platama :lol: ne znam kako i zasto to radi, ali i ja mogu potvrditi da laze
omega369

#93568 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Moje informacije kazu da je ovo suplja od slinana, cisto da se malo pozabavimo svojim "toprakom" :wink:
E sad, da amidza moze izvrsiti prekomandu, moze naravno. Npr. odbije milione koje daje svake godine za budzet i nabaci 350k i eto ga, jednostavno :mrgreen:
kakaljin

#93569 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

omega369 wrote:Moje informacije kazu da je ovo suplja od slinana, cisto da se malo pozabavimo svojim "toprakom" :wink:
E sad, da amidza moze izvrsiti prekomandu, moze naravno. Npr. odbije milione koje daje svake godine za budzet i nabaci 350k i eto ga, jednostavno :mrgreen:
A mozda Amiđa hoce jos neofirno da upumpa 350k u Sarajevo, sa infom da ga je kupio Kotrljik, pa ga Kotrljik odmah posudi nama i jos ga Kotrljik nastavi placati. Mi dobili Pare i ostao igrac, a ne dajemo mu platu :D :D :D :D :D :D :D :D
PeppermintSA

#93570 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by PeppermintSA »

Radovac najvjerovatnije u Zrinjskom.
Grean

#93571 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Vidim pioniri nabili Zrinjskog 5-0 i oni su uz seiore svjetla tacka ove sezone.

Kadeti nastavljaju slobodni pad, izgubili od Zrinjskog 2-0.
Logovan

#93572 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

PeppermintSA wrote:Radovac najvjerovatnije u Zrinjskom.
Hahah čuj to. Neka i Lelića uzmu, evo im i Hodžić.
Pitar sa Kariba

#93573 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Nakon medijskih natpisa i špekulacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja, FK Sarajevo želi javnosti, ali prije svega svojim vjernim navijačima, dati kvalitetnu i istinitu informaciju kada je u pitanju eventualni transfer Nihada Mujakića u inostranstvo.

Istina je da se za Mujakića interesuje nekoliko evropskih klubova i da se stoper našeg tima, već duže vrijeme, nalazi u fokusu nekoliko timova koji su pratili njegove igre, kako u dresu FK Sarajevo, tako i u dresu omladinskih reprezentativnih selekcija.

Mujakić je akademac FK Sarajevo, istinski navijač na terenu i jedan od dječaka koji je u pravom smislu te riječi, član Bordo porodice.

FK Sarajevo je sa Mujakićem produžio ugovor na pet godina, čime mu je pokazano koliko se cijeni njegov trud, kvalitet i zalaganje na terenu.

S tim u vezi, FK Sarajevo saopštava da će Mujakić ostati član FK Sarajevo najkraće, do ljeta tekuće sezone, a svi zainteresovani klubovi, kojih ima mnogo, morat će sačekati najranije ljeto.

Također, FK Sarajevo neće Mujakića pustiti za novac koji se spominje u medijskim špekulacijama, već za mnogo više. Igrači Bordo tima su najbolji u Premijer ligi BiH i to svi klubovi, koji se javljaju, trebaju znati i tako se postaviti prema klubu.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... -2811/4940
Last edited by Pitar sa Kariba on 28/11/2018 09:22, edited 1 time in total.
Logovan

#93574 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Bravo! :thumbup:
north

#93575 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

E tako se radi..prodati na polusezoni standardnog stopera i standardnog mladog reprezentativca u situaciji kad sve ide kako treba je ludost...jos za neku smijesnu cifru...evidentno je da ce Mujakic otici samo sad bi bio uzasan tajming iz milion razloga...cak i da se radi o ozbiljnoj cifri....pisao sam, ako hocemo titulu niko od igraca koji su igrali sad ne smije otici, pa cak i u slucaju ozbiljne ponude....samo osvajanje titule ce donijeti para vise od bilo kakvog transfera sad na zimu da napravimo...valjda se u klubu tako razmislja....max.ozbiljno odraditi pripreme i na proljece nastaviti istim po mogucnosti i jacim tempom uz max. 1-2 nova pojacanja..ako malo skrenemo s puta nece nikako valjati i izaci na dobro...
Locked