Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#93501 Re: Premijer liga BiH
Pa sta je slagao
Ima razlike izmedju trenirari i igrati na terenu kao sto je Grbavica i onda ona dole njiva
Da je govorio to protiv Celika pa hajde
Ima razlike izmedju trenirari i igrati na terenu kao sto je Grbavica i onda ona dole njiva
-
mosa rajvosa
#93502 Re: Premijer liga BiH
Pa i Grbavica je bila oranica dok je ne napravise ljudi koje je on otjerao da bi igrao football, a o ovom seljackiji igraci je iluzorno pricati, pa doktorirao je taj sistem, gubi se on lagano u ovom svemu, ocigledno ne ide po planu.
-
todd_smith
#93503 Re: Premijer liga BiH
Meni je u svemu ovome samo sega to za seljacku igru kad je davno on to promovisao i taj stil furao jos kad je Adilovica i kompaniju imao
Ovo ostalo mu je na mjestu vala
Ovo ostalo mu je na mjestu vala
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#93504 Re: Premijer liga BiH
Ovo je vrlo problematicno, slazem se. Nicim izazvano.luckylaka wrote:Konstantno prozivanje nize razrednih klubova je samo stvaranje neprijatelja vise klubu.Ne kontam poentu toga...ponizavanje mali ili sta vectodd_smith wrote:Sta je izjavio Amar?
Ono sto sam ja vidio lik rekao nisu bili na nivou Zrinjski zasluzio pobjedu
Sta je tu lose
- plain vanilla
#93505 Re: Premijer liga BiH
Na tim istim njivama je i osvojio titule. Tad valjda nije smetalo. Nek pita ove Moscanice i Stupcanice da treniraju malo na njihovim njivama, da budu spremni za ubuduce.todd_smith wrote:Pa sta je slagao
-
todd_smith
#93506 Re: Premijer liga BiH
Pa liku krivo sto je izgubio utakmicu pa se malo duri, ni prvi niti zadnji trener
- studeni76
#93507 Re: Premijer liga BiH
Gubi se Amar u filozofiranju. Jednom Gvardioli ne smeta igrati utakmicu u 12:30 al smeta Amaru u 14:30, i to na zestokih 28 stepeni! Hoce li se ovi nasi treneri nauciti da nakon meca cestitaju protivniku i ciao djaci.
- plain vanilla
#93508 Re: Premijer liga BiH
Pa nek krene od sebe, pa svojih igraca...todd_smith wrote:Pa liku krivo sto je izgubio utakmicu pa se malo duri, ni prvi niti zadnji trener
-
todd_smith
#93509 Re: Premijer liga BiH
Teze vama pala izjava nego ovima iz Zrinjskog 
-
last mohicans
#93510 Re: Premijer liga BiH
I to 28 je garant lupio, a sta da je i 40. Isti uslovi objema ekipama. Prelijep dan, čak danas malo svjeziji. Uslovi za igru idelani s obzirom da je kraj oktobra. Teren dobar kakvi ce biti od slijedece hefte. Eto nije mogla njegova tika taka doci do izrazaja. Pocinje ličiti na Husrefa svojim vadionama kad ne ide. Spominjanje seljačke igre, Stupčanice i Mošćanice je jeftin pokusaj da ispadne cool i zanimljiv, a desi se potpuno suprotno. Ispadne primitivan i papak pravi.
- plain vanilla
#93511 Re: Premijer liga BiH
Kakve veze Zrinjski ima s prozivanjem nizeligaskih klubova? Meni je to jadno.todd_smith wrote:Teze vama pala izjava nego ovima iz Zrinjskog
-
mirza_15
#93512 Re: Premijer liga BiH
Opet s foruma nestadoše neki forumaši. Možda sutra navrate ako se promijeni klima 
- plain vanilla
#93513 Re: Premijer liga BiH
Ako vas mlatnemo, nestat cete i vi. Samo Bazinga i ja cemo zariti i paliti temommirza_15 wrote:Opet s foruma nestadoše neki forumaši. Možda sutra navrate ako se promijeni klima
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#93514 Re: Premijer liga BiH
Jest al iz Pitarskih ociju!mosa rajvosa wrote:Ma nemoj.hrasno38 wrote:Pa da smo imali pomoc sudija kao vi protiv Zrinjskog i Celika mozda bi i izvukli bod ovako posten poraz je najsladji. Ljudi bili bolji i pobjedili isto kao i mi vas.....samo sto mi vas nismo pobjedili nego silovali!90minut wrote:Sutra na 4 boda ako budu igrali kako treba i onda gledamo muk i nevjericu cijelu sedmicu navijaca Zeljeznicara koji su trenutno na aparatima.
Danas cist penal za Zrinjski kod 1-1, cist penal na Grbavici za Slobodu, cist go Veleza, u najmanju ruku sumnjiv penal za vas protiv Tuzle, cist faul Krpica na derbiju itd itd itd sve kardinalne greske koje su uticale na rezultat.Danas Krpic j.ebe mater 4 sudiji nikom nista, Hebibovic dobije 3 utakmice suspenzije.
Mojne suplje, znamo da Vam je tesko i da se hvatate za slamke a mi jos ni u brzinu nismo ubacili.
-
mirza_15
#93515 Re: Premijer liga BiH
Mislim da nećemo, a ako Bog da nikada nećemo saznatiplain vanilla wrote:Ako vas mlatnemo, nestat cete i vi. Samo Bazinga i ja cemo zariti i paliti temommirza_15 wrote:Opet s foruma nestadoše neki forumaši. Možda sutra navrate ako se promijeni klima
- hrasno38
#93516 Re: Premijer liga BiH
Grbavica je po lijepom vremenu bila Vembli za stadion Zrinjkog i za vecinu terena u drzavi prije stavljanja nove trave. Al kad padne kisa ili snijeg je bila oranica kao sto je oranica i Kosevo i svi stadioni osim Celikovog. Drugo utakmica u 14.30 vidim "realni" Pitari komentarsiu....pa ako je tako svejedno koji kurac stalno pomjerate termine utakmica???? Jebo te kao da igrate na 4 fronta a ne na jednom.mosa rajvosa wrote:Pa i Grbavica je bila oranica dok je ne napravise ljudi koje je on otjerao da bi igrao football, a o ovom seljackiji igraci je iluzorno pricati, pa doktorirao je taj sistem, gubi se on lagano u ovom svemu, ocigledno ne ide po planu.
Ali ja sam napisao da nema opravdanja za danasnji poraz jer obadvije ekipe su imale iste uslove, odlicno sudjenje i kretenski prvih 11 Amara Osima. Za razliku od mnogih on za mene nije "sveta krava" i kad nesto ne valjda ja cu ga uvijek prozvati i kad zapocne satsav sa gerijatrijom u sredini i bez i jedg krila za poraz je sto se mene tice jedino kriv on i niko drugi.
- plain vanilla
#93517 Re: Premijer liga BiH
S obzirom da izgleda nemamo golmana, mogao bi se ponoviti rezultat iz prosle utakmice. Ako Bog da necemirza_15 wrote:Mislim da nećemo, a ako Bog da nikada nećemo saznatiplain vanilla wrote: Ako vas mlatnemo, nestat cete i vi. Samo Bazinga i ja cemo zariti i paliti temom
-
Nivelacija
#93518 Re: Premijer liga BiH
Sretno Slobodi sutra, volio bih iskreno da dobiju i da konacno se malo raduju.
- hrasno38
#93519 Re: Premijer liga BiH
Teska borba da ce Pitari ispustiti ovu priliku da pobjegnu na 4 boda. Preiskusna je to ekipa i ako sto smo vidjeli i kada igra lose do bola dobija utakmice na guzove ili na pomoc sudija. Jedina ekipa koju su ono momacki pocijepali u prvom dijelu je bila upravo Sloboda. E sad doduse Slobodi pocinje da bas gori i ako zijani mogla bi se naci bas u totalno bed situaciji.Nivelacija wrote:Sretno Slobodi sutra, volio bih iskreno da dobiju i da konacno se malo raduju.
-
Nivelacija
#93520 Re: Premijer liga BiH
na onom terenu nema iskustva i kvaliteta, zelja, motiv, borba, volja i sreca uvijek presude.hrasno38 wrote:Teska borba da ce Pitari ispustiti ovu priliku da pobjegnu na 4 boda. Preiskusna je to ekipa i ako sto smo vidjeli i kada igra lose do bola dobija utakmice na guzove ili na pomoc sudija. Jedina ekipa koju su ono momacki pocijepali u prvom dijelu je bila upravo Sloboda. E sad doduse Slobodi pocinje da bas gori i ako zijani mogla bi se naci bas u totalno bed situaciji.Nivelacija wrote:Sretno Slobodi sutra, volio bih iskreno da dobiju i da konacno se malo raduju.
-
mosa rajvosa
#93521 Re: Premijer liga BiH
Ahaahaahah cuj pomoc sudija hahahahahahrasno38 wrote:Teska borba da ce Pitari ispustiti ovu priliku da pobjegnu na 4 boda. Preiskusna je to ekipa i ako sto smo vidjeli i kada igra lose do bola dobija utakmice na guzove ili na pomoc sudija. Jedina ekipa koju su ono momacki pocijepali u prvom dijelu je bila upravo Sloboda. E sad doduse Slobodi pocinje da bas gori i ako zijani mogla bi se naci bas u totalno bed situaciji.Nivelacija wrote:Sretno Slobodi sutra, volio bih iskreno da dobiju i da konacno se malo raduju.
Nece ti hiljadu puta ponovljena laz biti istina taman se na glavu nasadio.
- hrasno38
#93522 Re: Premijer liga BiH
okmosa rajvosa wrote:Ahaahaahah cuj pomoc sudija hahahahahahrasno38 wrote:Teska borba da ce Pitari ispustiti ovu priliku da pobjegnu na 4 boda. Preiskusna je to ekipa i ako sto smo vidjeli i kada igra lose do bola dobija utakmice na guzove ili na pomoc sudija. Jedina ekipa koju su ono momacki pocijepali u prvom dijelu je bila upravo Sloboda. E sad doduse Slobodi pocinje da bas gori i ako zijani mogla bi se naci bas u totalno bed situaciji.Nivelacija wrote:Sretno Slobodi sutra, volio bih iskreno da dobiju i da konacno se malo raduju.
Nece ti hiljadu puta ponovljena laz biti istina taman se na glavu nasadio.
- Maharadza
#93523 Re: Premijer liga BiH
https://forum.klix.ba/premijer-liga-bih ... #p15938521
Plavi Nostradamus opet u akciji:

Plavi Nostradamus opet u akciji:
manijak1 wrote:...
Sutra .....u 14 i 30 kažnjava se Zrinjskina Mojoj TV
manijak1 wrote:....
Mi smo uzeli zamah na 400 m sa preprekamapa preskačemo tarabe
i nesretne okolnosti protiv Borca već smo potisnuli .
Sigurno da ćemo u dobrom raspoloženju gledat vaše gostovanje u Tuzli .
Opet taj neugodni Milenko![]()
na klupi vas čeka.

- Logovan
#93524 Re: Premijer liga BiH
Joj mu priče.avetinja wrote:Bezveze, samo šteti ugledu kluba i sebi. Za njega me nije briga (nemoj da se neko prima), ali ugled kluba ne može niko da kalja. Izgubili, hvala, doviđenja i prijatno. To je sasvim dovoljno.todd_smith wrote:Sta je izjavio Amar?
Ono sto sam ja vidio lik rekao nisu bili na nivou Zrinjski zasluzio pobjedu
Sta je tu lose
https://scsport.ba/osim-napravljeno-je- ... moscanice/
-
svi u napad
#93525 Re: Premijer liga BiH
Sve polako dolazi na svoje mjesto. Kao sto sam ranije pisao Saraj´vo ce dominirati ligom slijedecih 4-5 godina no problem je sto uprava koja je dobro odradila posao na lokalnom nivou, kao ni trener, nisu dorasli zadatku za dalje napredovanje kluba tj. igranju u Evropi. Taj problem imaju i komsince kao i Zrinjski jer objektivno mi u drzavi nemamo strucnog kadra za tako nesto (kad vidis ko ti vlada i upravlja drzavom ne moze biti bolje ni u fudbalu). U prilog ovom napisanom ide i izjava Amara nekon jucerasnje tekme. Znaci jedan od najboljih trenera u ligi (to na zalost nije ni tesko biti) daje tako sramotne izjave misleci da je dorastao svom babi da covjek ne zna bil plako il bi se smijao. No ni Husref kao ni ranije Baka nisu nista bolji i jedina je razlika sto Husref ne filozofira puno vec "sta je tu je" je vrhunac i sazetak svega sta se desavalo na tekmi. Mislim da Amar mora svaki dan provesti bar sat vremena sa babom da bi se naucio nekim stvarima.
Na kraju bih zamolio da ne dirate Manijaka jer on se bar trudi da ponekad pogodi nesto i on ce se sigurno pojaviti dok ga prodje mamurluk od jucerasnje tekme. Hrasno kao i obicno uz Manijaka stoji na braniku svog kluba i zato iskrene cestitke sa moje strane. Jedini problem je da bi i pored mog razumjevanja ponekad trebao skinuti plave naocale sa ociju jer kad bi izvrsio bilo kakvu analizu pomoci sudija nasim klubovima bez obzira na plave naocale dosao bi do porazavajuceg rezultata i vidio bi da je ta pomoc dva puta veca bila njima strumfovima ove sezone u odnosu na nas. No sta je tu je kako uobicava reci nas mag. Zivot ide dalje a Saraj´vo ka novoj tituli. Zivjeli.
Na kraju bih zamolio da ne dirate Manijaka jer on se bar trudi da ponekad pogodi nesto i on ce se sigurno pojaviti dok ga prodje mamurluk od jucerasnje tekme. Hrasno kao i obicno uz Manijaka stoji na braniku svog kluba i zato iskrene cestitke sa moje strane. Jedini problem je da bi i pored mog razumjevanja ponekad trebao skinuti plave naocale sa ociju jer kad bi izvrsio bilo kakvu analizu pomoci sudija nasim klubovima bez obzira na plave naocale dosao bi do porazavajuceg rezultata i vidio bi da je ta pomoc dva puta veca bila njima strumfovima ove sezone u odnosu na nas. No sta je tu je kako uobicava reci nas mag. Zivot ide dalje a Saraj´vo ka novoj tituli. Zivjeli.