Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nadžak wrote:Prije nekih pola sata sletio helikopter, koliko sam vidio, negdje na kamberoviće. Onaj mali Jet Ranger civilnih boja.
Koliko znam Policija ima jedan takav.
Koliko znam uopste nije rodjen u Ze, sto je kod dobrog dijela glasacke populacije ogroman minus. Iz drzave odose hiljade doktora, a ti jednog, iz bolnice na izdisaju, kandidujes za gradonacelnika . A kao slag na tortu, zna se da doticni nije "cvjecka".
SDP se svim silama trudi da SDA ponovo ima gradonacelnika
nadžak wrote:Prije nekih pola sata sletio helikopter, koliko sam vidio, negdje na kamberoviće. Onaj mali Jet Ranger civilnih boja.
Njemu SDP nije dao saglasnost...tacnije tadasnja ministrica zdravstva zdk senka balorda...kasnije su joj valjda nekakvu krivicnu spakovali
uglavnom "sjajan" kandidat
uz sve manjkavosti mup zdk opet mislim da imamo najbolju policiju u državi možda, naravno više su ostale tragične nego što je naša dobra ali i to je nešto.
E drug, hvala puno za ovo. Ja sam ti veliki ljubitelj avijacije i sl. Imao sam i neke direktne veze sa tim pa mi ostalo.
Tačno vala, mnogo puta se pokazalo da policija super odradi posao ali druge službe ukenjaju. Naravno nije ni policija ostala izdvojena od svih ovim dešavanja pa i tu ima svega i svačega, ko i svugdje.
uz sve manjkavosti mup zdk opet mislim da imamo najbolju policiju u državi možda, naravno više su ostale tragične nego što je naša dobra ali i to je nešto.
kamen spoticanja wrote:U df-u mrtva trka izmedju ekologa sesirdzije i mladjahnog doktora ortopeda
Koji ti je taj mladjahni ortoped?
Hoce li se Fudo Kasumovic kandidovati?
Ko ide ispred SDA?
Dr Hodzic
fudo najavljuje nezavisnu listu...onog rumenog imamovica zvao na listu i jos neke.likove
kod zelenih 3 kandidata...mada se jedan ozbiljno odvaja
kamen spoticanja wrote:
Dr Hodzic
fudo najavljuje nezavisnu listu...onog rumenog imamovica zvao na listu i jos neke.likove
kamen spoticanja wrote:
Dr Hodzic
kamen spoticanja wrote:
Dr Hodzic
Ništa od Belmice, ta će biti dekan medicine, za nju su je i napravili.
Druga dva (osim Helega) su Šišić i Kaknjo (ne bivši direktor grijanja, nego njegov brat, direktor Arel-a).
notsure wrote:
Ništa od Belmice, ta će biti dekan medicine, za nju su je i napravili.
Druga dva (osim Helega) su Šišić i Kaknjo (ne bivši direktor grijanja, nego njegov brat, direktor Arel-a).
I Šišić je doktor
Realno gledajući Fudo je za njih sve gigant. A kad nam je takav ublehas crem della crem ponude, onda je valja jasno u kojem smo kurtonu
Heleg otpao, Belma i Sisic u igri,s tim da kazu Belma u maloj prednosti a Kaknjo (grijanje) se vraca na mjesto direktora u J.P. Grijanje...pa vidjecemo...