http://www.playstationlifestyle.net/201 ... totype-sr/
Mislim da smo na pragu potpune transformacije zabavne industrije
Moderator: Benq

super je to stvar za simulacije utrka..PES/FIFA itd... al Bgt sto ce ti za dayzBHCluster wrote:j sam sebi naruchio Logitech F710, rekoh da imam za DayZ (valjda ce moci) i ostale igre...
Jebiga ono kada trchis nonstop, lakse ovo nego nonstop tipkati ali vidjecu za jednu 12 dana.Brkooo wrote:super je to stvar za simulacije utrka..PES/FIFA itd... al Bgt sto ce ti za dayzBHCluster wrote:j sam sebi naruchio Logitech F710, rekoh da imam za DayZ (valjda ce moci) i ostale igre...
![]()
![]()
samo ces se patit bezveze![]()
tO ti je ono...Brkooo wrote:zabijes kovanicu gdje ti je slovo W... tako sam ja na vecim relacijama hahaha

BHCluster wrote:
...chekam...chekam...chekam...
Trebala je u 2013 ALI SU JE OTKAZALI. Studio zatvoren i to je to.mali_balon wrote:BHCluster wrote:
...chekam...chekam...chekam...
sjoooo![]()
![]()
![]()
kad ce ovo
BHCluster wrote:Ja sam naruchio Logitech F710, rekoh da imam za DayZ (valjda ce moci) i ostale igre...
Imam Xbox 360 za pc al mi pun k kablova pa konto ovo je jedna od opcija. Vidjecu kako ide ako nebude ima da leti kroz prozor.EmiRem wrote:BHCluster wrote:Ja sam naruchio Logitech F710, rekoh da imam za DayZ (valjda ce moci) i ostale igre...
Uh kolko sam se ja drug zajebo s ovim dzojstikom, nisi trebo, pun je problema, tj. mnogo puta ne reaguje, nikad nisu rijesili taj problem s ovim gamepadom, trebao si malo proguglati a ne zajebati se ko ja. Kasnije sam uzeo xbox dzojstik za pc i nikad problema nikakvih
nIsu ni ove lose.UnscarD wrote:I jeftinije ... naravno uz "drawback" da i dalje gledas svo vrijeme u monitor...mislim da za potpuni dozivljaj moras potpuno da se iskljucis iz ovog svijeta kao sto to oculus rift radi potpuno blokirajuci svijetlost ....sa druge strane ne znam zasto je Sony odlucio da kompletan donji dio "vizira" bude otvoren...oni koji su probali na CES-u kazu da to kvari dozivljaj ali da nema osjecaja mucnine koji prati oculus ...vjerovatno je Sony balansirao izmedju uzivljavanja i potencijalnih masovnih napada epilepsije ...Herr Flick wrote:Većina koristi track ir za ETS2.Jednostavnije je![]()
![]()

http://pokit.org/get/?5d7996edf9c1489b6 ... 4ad2fd.jpgBHCluster wrote:nIsu ni ove lose.UnscarD wrote:I jeftinije ... naravno uz "drawback" da i dalje gledas svo vrijeme u monitor...mislim da za potpuni dozivljaj moras potpuno da se iskljucis iz ovog svijeta kao sto to oculus rift radi potpuno blokirajuci svijetlost ....sa druge strane ne znam zasto je Sony odlucio da kompletan donji dio "vizira" bude otvoren...oni koji su probali na CES-u kazu da to kvari dozivljaj ali da nema osjecaja mucnine koji prati oculus ...vjerovatno je Sony balansirao izmedju uzivljavanja i potencijalnih masovnih napada epilepsije ...Herr Flick wrote:Većina koristi track ir za ETS2.Jednostavnije je![]()
![]()
Mala voli igrati igre... Neznam dali koriste TWITCH ali vrijei pogledati.
Kako kaze da je "profesionalni" gamer...Herr Flick wrote:Kurava neka
i ti gledas ovo radi zvuka (znas da imas opciju mute na playeru) ili vizulanih sposobnosti kolegice?Averus wrote:Oj glasa probi uši![]()
Dobar si!Averus wrote:Ni jedno ni drugo, zanimalo me da li igra DOTA ili LoL![]()
Nisam izdržao ni 3 sekunde
Vezano je za temu.Decerto wrote:Zasto bi ju gledao zbog sisa,pun ih internet
zato što je ona argument koja začepi usta onima koji kažu da gejmeri nemaju života, da su agorafobični i da p***u u životu ne bi vidjeli da krava gaće nosiDecerto wrote:Zasto bi ju gledao zbog sisa,pun ih internet