Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
palermo

#9351 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Mali_Vuk wrote:Što je to zanimljivo majku mu. Argentinci nas respektuju i ne šalju baš tako otvorene potcjenjivačke poruke, dok s druge strane Nigerija od samog početka pravi neki cirkus s nama. Meni to sve više liči na njihov strah i pokušaj da sami sebe malo okuraže :izet:
Ma jok, oni stavrno misle tako.....ne mislim doduše da igrači misle, ali navijači njihovi, javnost....sigurno
Mali_Vuk

#9352 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mali_Vuk »

palermo wrote:
Mali_Vuk wrote:Što je to zanimljivo majku mu. Argentinci nas respektuju i ne šalju baš tako otvorene potcjenjivačke poruke, dok s druge strane Nigerija od samog početka pravi neki cirkus s nama. Meni to sve više liči na njihov strah i pokušaj da sami sebe malo okuraže :izet:
Ma jok, oni stavrno misle tako.....ne mislim doduše da igrači misle, ali navijači njihovi, javnost....sigurno
Pa onda su oni ludi :D
Muhamed Đakmić

#9353 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

palermo wrote:
505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
Sjeverna Koreja ? Oni došli do četvrtfinala 66 i izgubili od Portugala 5:3....ne znam, jesu li tada igrali sa Brazilom, mislim da nisu, tada su Bugari slomili Pelea

al na prošlom su, mislim u prvoj utakmici izgubili samo 1:0 od Portugala, u durgoj ih je brazil nabušio 7, 8 komada im dao....

ma daleko smo mi od Sj.koreje...

al slažem se impossible is nothing, čak bih rekao da i nije baš toliko nerealno da ne izgubimo od argentine....
Nisu ni poveli ni dobili Brazil, zijanili 2-1. Portugal ih poslije razbio 8-0 :D
todd_smith

#9354 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Šibicar wrote:
505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
Poveli jesu ali i zijanili 2-1 koliko se ja sjećam.
Maicon sa golom koji je zajebao svaki zakon fizike :lol:

Ali namucili su Brazil kao niko....i onda zijanili 7 komada od Portugala.
5 0 5

#9355 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

palermo wrote: Sjeverna Koreja ? Oni došli do četvrtfinala 66 i izgubili od Portugala 5:3....ne znam, jesu li tada igrali sa Brazilom, mislim da nisu, tada su Bugari slomili Pelea

al na prošlom su, mislim u prvoj utakmici izgubili samo 1:0 od Portugala, u durgoj ih je brazil nabušio 7, 8 komada im dao....

ma daleko smo mi od Sj.koreje...

al slažem se impossible is nothing, čak bih rekao da i nije baš toliko nerealno da ne izgubimo od argentine....

Edit....pa da, sa Brazilom minimalno izgubili, aPortugal ih nabušio....
mislim da je obrnuto bilo. mislio sam da su pobijedili brazil, ali su im samo dali gol. a portugal ih je izbusio iducu utakmicu. 7-8:0 cini mi se.
MOSALJOZE

#9356 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Kako god danas Španija ne smije nikoga podcijeniti,a kamo li Nigerija koja je bara-bara sa nama.Podjeniti protivnika je nešto najgore što se moze desiti.
Dr. Kuca

#9357 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dr. Kuca »

todd_smith wrote:
Šibicar wrote:
Maicon sa golom koji je zajebao svaki zakon fizike :lol:

Ali namucili su Brazil kao niko....i onda zijanili 7 komada od Portugala.
Mislim da je cak tamo prikazano rezimski da su dobili 1:0, i poslije toga prvi put u historiji zemlje uzvi prenos utakmice i ovi prime 7 golova, ne treba spominjat da su svi na prinudnom radu :lol:
dakine

#9358 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dakine »

http://www.avaz.ba/sport/fudbal/pape-tr ... za-trening

Na kraju, naš tim obreo se na terenima koji se prema donatoru novca za njihovu izgradnju naziva „McDonald's“. Nema tribina i nema ničeg spektakularnog. Na njima se mogu vidjeti čak i golovi s krivim okvirom, ali bilo je ljepote i mira u kojem su naši fudbaleri mogli odraditi lakši jutarnji trening. Trčali su i istezali se na travi i obližnjoj šumi.

joj avaza jedva docekali da se nesto desi, a da li uopste ima istine u ovome pitanje je....i cuj ti molim te obreo, kakvi seljaci!
5 0 5

#9359 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

Dr. Kuca wrote: Mislim da je cak tamo prikazano rezimski da su dobili 1:0, i poslije toga prvi put u historiji zemlje uzvi prenos utakmice i ovi prime 7 golova, ne treba spominjat da su svi na prinudnom radu :lol:
da. to je bilo. mora da sam ja citao na njihovim portalima. :D

kako god, mi bi trebali imati jedan bod iz utakmice sa argentinom. ako argentina bude imala 6 bodova do utakmice sa nigerijom, oni slobodno mogu igrati sa b timom zadnju utakmicu. sto nigeriji daje vecu sansu da im uzmu bod ili tri.
Šibicar

#9360 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Šibicar »

KvaziExpert wrote:
Šibicar wrote:
Nisu, smanjili su na 2:1, ako se wikipedia dobro sjeca :D

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
Ma to mi je najodvratnije prvenstvo ikad zbog jebenih vuvuzela,tako da sam i utakmice gledao nazor :mrgreen: i sad mi je u glavi ono prokleto zujanje i buka....neponovilo se.
Kinaski

#9361 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

jesu ali u sjevernoj koreji samo :D Posto se tamo sve cenzurise, cenzurisali su i brazilske golove. Prikazali samo onaj sto su oni zabili brazilcima :izet:
5 0 5

#9362 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

kad smo vec krenuli po ovim trivijama, je li istina da bosna i hercegovina ima najvise selektora u brazilu (3)? obicno je najvise holandjana. par njemaca (njemacka i usa)...
todd_smith

#9363 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Vaha i Pape, jeko treci?
5 0 5

#9364 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

todd_smith wrote:Vaha i Pape, jeko treci?
navodno je onaj hrvatski rodjen u bih.
Kinaski

#9365 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

505sCrtom wrote:kad smo vec krenuli po ovim trivijama, je li istina da bosna i hercegovina ima najvise selektora u brazilu (3)? obicno je najvise holandjana. par njemaca (njemacka i usa)...
Pa sama repka ti ima 3 selektora, Pape, Spaha, Dzeko...
5 0 5

#9366 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

Kinaski wrote: Pa sama repka ti ima 3 selektora, Pape, Spaha, Dzeko...
znaci pet. dobri smo. :D
Muhamed Đakmić

#9367 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Porijeklom iz Livna, ali rođen je u Njemačkoj.
IcedMFEarth

#9368 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Da hoće Demichelis igrati za argentinu :D
It_is_a_Leclerc

#9369 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Kovač se silno uvrijedio jer je selektor Kameruna rekao da je "Kovač pravi balkanski trener".

Svašta.
todd_smith

#9370 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Kinaski wrote:
505sCrtom wrote:kad smo vec krenuli po ovim trivijama, je li istina da bosna i hercegovina ima najvise selektora u brazilu (3)? obicno je najvise holandjana. par njemaca (njemacka i usa)...
Pa sama repka ti ima 3 selektora, Pape, Spaha, Dzeko...
jbm ti taman posao da to napisem kliknem posalji tvoj odgovor vec stoji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

505sCrtom wrote:
todd_smith wrote:Vaha i Pape, jeko treci?
navodno je onaj hrvatski rodjen u bih.
Pa ako cemo tako onda imamo i najvise igraca na SPu, pola Hrvatske iz Bosne :mrgreen:
drug_profi

#9371 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Neka, nemojte sad te megalomanije. Kovač je bosanski ko sto je i Ibrahimovic.
Samo u nasim snovima. Vjerovatno bi se i u Australskoj repki naslo takvih bosanaca.
5 0 5

#9372 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by 5 0 5 »

todd_smith wrote: Pa ako cemo tako onda imamo i najvise igraca na SPu, pola Hrvatske iz Bosne :mrgreen:
sad jedno drugo pitanje. sta mislis, ko bi od nasih igraca, a da su izabrali svoju maticnu/rezervnu domovinu, bio sada na mundijalu, sa tom drzavom.

recimo, pjanic je mogao igrati u francuskoj. a da li bi uletio u danasnju francusku reprezentaciju? ili ibisevic za usa? kanada ne igra, tako da bi begovic sjedio kuci. medunjanin bi mozda imao sansu sa holandijom, s obzirom da trenutno van gaal bira. :D
ima njih puno. svicarci, njemci.
MOSALJOZE

#9373 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

505 nije ti ovo muškarci pitaju....
:D
insomnia78

#9374 Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insomnia78 »

Ja ne znam koji je kurac ovim sudijama i koji je kurac FIFI pa nije dala jasne upute o zastiti igraca u prijateljskim mecevima
Evo gledam Francuska-Paragvaj ubise Paragvajci, samo cekas kad ce neko bez noge ostati

Valja nam se dobro cuvati protiv Meksika
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Eborg

#9375 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Eborg »

Ruku na srce, ja se sjecam jednog intervjua u kojem je zena jednog od Kovaca, nisam siguran kojeg, rekla nesto u stilu: "Pa ipak sam ja udata za Bosanca!" Na nekom prijemu, usred Zagreba, bas me nekako iznenadilo. :) Njih dvojica su uvijek korektni bili i nisu neke velike "'Rvatine" kao Simunic, Petric, Jelavic, Rakitic i slicni.

U fudbalskom smislu je vise Hrvat, u svim ostalim Bosanac i Hercegovac pa tek onda Hrvat.
Post Reply