Ma jok, oni stavrno misle tako.....ne mislim doduše da igrači misle, ali navijači njihovi, javnost....sigurnoMali_Vuk wrote:Što je to zanimljivo majku mu. Argentinci nas respektuju i ne šalju baš tako otvorene potcjenjivačke poruke, dok s druge strane Nigerija od samog početka pravi neki cirkus s nama. Meni to sve više liči na njihov strah i pokušaj da sami sebe malo okuraže
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#9351 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Mali_Vuk
#9352 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa onda su oni ludipalermo wrote:Ma jok, oni stavrno misle tako.....ne mislim doduše da igrači misle, ali navijači njihovi, javnost....sigurnoMali_Vuk wrote:Što je to zanimljivo majku mu. Argentinci nas respektuju i ne šalju baš tako otvorene potcjenjivačke poruke, dok s druge strane Nigerija od samog početka pravi neki cirkus s nama. Meni to sve više liči na njihov strah i pokušaj da sami sebe malo okuraže
- Muhamed Đakmić
#9353 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisu ni poveli ni dobili Brazil, zijanili 2-1. Portugal ih poslije razbio 8-0palermo wrote:Sjeverna Koreja ? Oni došli do četvrtfinala 66 i izgubili od Portugala 5:3....ne znam, jesu li tada igrali sa Brazilom, mislim da nisu, tada su Bugari slomili Pelea505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
al na prošlom su, mislim u prvoj utakmici izgubili samo 1:0 od Portugala, u durgoj ih je brazil nabušio 7, 8 komada im dao....
ma daleko smo mi od Sj.koreje...
al slažem se impossible is nothing, čak bih rekao da i nije baš toliko nerealno da ne izgubimo od argentine....
-
todd_smith
#9354 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Maicon sa golom koji je zajebao svaki zakon fizikeŠibicar wrote:Poveli jesu ali i zijanili 2-1 koliko se ja sjećam.505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
Ali namucili su Brazil kao niko....i onda zijanili 7 komada od Portugala.
-
5 0 5
#9355 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
mislim da je obrnuto bilo. mislio sam da su pobijedili brazil, ali su im samo dali gol. a portugal ih je izbusio iducu utakmicu. 7-8:0 cini mi se.palermo wrote: Sjeverna Koreja ? Oni došli do četvrtfinala 66 i izgubili od Portugala 5:3....ne znam, jesu li tada igrali sa Brazilom, mislim da nisu, tada su Bugari slomili Pelea
al na prošlom su, mislim u prvoj utakmici izgubili samo 1:0 od Portugala, u durgoj ih je brazil nabušio 7, 8 komada im dao....
ma daleko smo mi od Sj.koreje...
al slažem se impossible is nothing, čak bih rekao da i nije baš toliko nerealno da ne izgubimo od argentine....
Edit....pa da, sa Brazilom minimalno izgubili, aPortugal ih nabušio....
- MOSALJOZE
#9356 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako god danas Španija ne smije nikoga podcijeniti,a kamo li Nigerija koja je bara-bara sa nama.Podjeniti protivnika je nešto najgore što se moze desiti.
- Dr. Kuca
#9357 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da je cak tamo prikazano rezimski da su dobili 1:0, i poslije toga prvi put u historiji zemlje uzvi prenos utakmice i ovi prime 7 golova, ne treba spominjat da su svi na prinudnom radutodd_smith wrote:Maicon sa golom koji je zajebao svaki zakon fizikeŠibicar wrote:Poveli jesu ali i zijanili 2-1 koliko se ja sjećam.505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.![]()
Ali namucili su Brazil kao niko....i onda zijanili 7 komada od Portugala.
- dakine
#9358 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/pape-tr ... za-trening
Na kraju, naš tim obreo se na terenima koji se prema donatoru novca za njihovu izgradnju naziva „McDonald's“. Nema tribina i nema ničeg spektakularnog. Na njima se mogu vidjeti čak i golovi s krivim okvirom, ali bilo je ljepote i mira u kojem su naši fudbaleri mogli odraditi lakši jutarnji trening. Trčali su i istezali se na travi i obližnjoj šumi.
joj avaza jedva docekali da se nesto desi, a da li uopste ima istine u ovome pitanje je....i cuj ti molim te obreo, kakvi seljaci!
Na kraju, naš tim obreo se na terenima koji se prema donatoru novca za njihovu izgradnju naziva „McDonald's“. Nema tribina i nema ničeg spektakularnog. Na njima se mogu vidjeti čak i golovi s krivim okvirom, ali bilo je ljepote i mira u kojem su naši fudbaleri mogli odraditi lakši jutarnji trening. Trčali su i istezali se na travi i obližnjoj šumi.
joj avaza jedva docekali da se nesto desi, a da li uopste ima istine u ovome pitanje je....i cuj ti molim te obreo, kakvi seljaci!
-
5 0 5
#9359 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
da. to je bilo. mora da sam ja citao na njihovim portalima.Dr. Kuca wrote: Mislim da je cak tamo prikazano rezimski da su dobili 1:0, i poslije toga prvi put u historiji zemlje uzvi prenos utakmice i ovi prime 7 golova, ne treba spominjat da su svi na prinudnom radu
kako god, mi bi trebali imati jedan bod iz utakmice sa argentinom. ako argentina bude imala 6 bodova do utakmice sa nigerijom, oni slobodno mogu igrati sa b timom zadnju utakmicu. sto nigeriji daje vecu sansu da im uzmu bod ili tri.
- Šibicar
#9360 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma to mi je najodvratnije prvenstvo ikad zbog jebenih vuvuzela,tako da sam i utakmice gledao nazorKvaziExpert wrote:Nisu, smanjili su na 2:1, ako se wikipedia dobro sjecaŠibicar wrote:Poveli jesu ali i zijanili 2-1 koliko se ja sjećam.505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
- Kinaski
#9361 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jesu ali u sjevernoj koreji samo505sCrtom wrote:je li ono sjeverna koreja, u prvoj utakmici, pobijedila brazil? impossible is nothing.
-
5 0 5
#9362 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kad smo vec krenuli po ovim trivijama, je li istina da bosna i hercegovina ima najvise selektora u brazilu (3)? obicno je najvise holandjana. par njemaca (njemacka i usa)...
-
todd_smith
#9363 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vaha i Pape, jeko treci?
-
5 0 5
#9364 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
navodno je onaj hrvatski rodjen u bih.todd_smith wrote:Vaha i Pape, jeko treci?
- Kinaski
#9365 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa sama repka ti ima 3 selektora, Pape, Spaha, Dzeko...505sCrtom wrote:kad smo vec krenuli po ovim trivijama, je li istina da bosna i hercegovina ima najvise selektora u brazilu (3)? obicno je najvise holandjana. par njemaca (njemacka i usa)...
-
5 0 5
#9366 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
znaci pet. dobri smo.Kinaski wrote: Pa sama repka ti ima 3 selektora, Pape, Spaha, Dzeko...
- Muhamed Đakmić
#9367 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Porijeklom iz Livna, ali rođen je u Njemačkoj.
- IcedMFEarth
#9368 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da hoće Demichelis igrati za argentinu 
- It_is_a_Leclerc
#9369 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kovač se silno uvrijedio jer je selektor Kameruna rekao da je "Kovač pravi balkanski trener".
Svašta.
Svašta.
-
todd_smith
#9370 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jbm ti taman posao da to napisem kliknem posalji tvoj odgovor vec stojiKinaski wrote:Pa sama repka ti ima 3 selektora, Pape, Spaha, Dzeko...505sCrtom wrote:kad smo vec krenuli po ovim trivijama, je li istina da bosna i hercegovina ima najvise selektora u brazilu (3)? obicno je najvise holandjana. par njemaca (njemacka i usa)...
Pa ako cemo tako onda imamo i najvise igraca na SPu, pola Hrvatske iz Bosne505sCrtom wrote:navodno je onaj hrvatski rodjen u bih.todd_smith wrote:Vaha i Pape, jeko treci?
- drug_profi
#9371 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neka, nemojte sad te megalomanije. Kovač je bosanski ko sto je i Ibrahimovic.
Samo u nasim snovima. Vjerovatno bi se i u Australskoj repki naslo takvih bosanaca.
Samo u nasim snovima. Vjerovatno bi se i u Australskoj repki naslo takvih bosanaca.
-
5 0 5
#9372 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sad jedno drugo pitanje. sta mislis, ko bi od nasih igraca, a da su izabrali svoju maticnu/rezervnu domovinu, bio sada na mundijalu, sa tom drzavom.todd_smith wrote: Pa ako cemo tako onda imamo i najvise igraca na SPu, pola Hrvatske iz Bosne
recimo, pjanic je mogao igrati u francuskoj. a da li bi uletio u danasnju francusku reprezentaciju? ili ibisevic za usa? kanada ne igra, tako da bi begovic sjedio kuci. medunjanin bi mozda imao sansu sa holandijom, s obzirom da trenutno van gaal bira.
ima njih puno. svicarci, njemci.
- MOSALJOZE
#9373 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
505 nije ti ovo muškarci pitaju....

- insomnia78
#9374 Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja ne znam koji je kurac ovim sudijama i koji je kurac FIFI pa nije dala jasne upute o zastiti igraca u prijateljskim mecevima
Evo gledam Francuska-Paragvaj ubise Paragvajci, samo cekas kad ce neko bez noge ostati
Valja nam se dobro cuvati protiv Meksika
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Evo gledam Francuska-Paragvaj ubise Paragvajci, samo cekas kad ce neko bez noge ostati
Valja nam se dobro cuvati protiv Meksika
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Eborg
#9375 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ruku na srce, ja se sjecam jednog intervjua u kojem je zena jednog od Kovaca, nisam siguran kojeg, rekla nesto u stilu: "Pa ipak sam ja udata za Bosanca!" Na nekom prijemu, usred Zagreba, bas me nekako iznenadilo.
Njih dvojica su uvijek korektni bili i nisu neke velike "'Rvatine" kao Simunic, Petric, Jelavic, Rakitic i slicni.
U fudbalskom smislu je vise Hrvat, u svim ostalim Bosanac i Hercegovac pa tek onda Hrvat.
U fudbalskom smislu je vise Hrvat, u svim ostalim Bosanac i Hercegovac pa tek onda Hrvat.