quarterback wrote:
mozes na ebayu
povremeno ih ima u intersportu na snizenju (15-20 KM)
ili radnje polovne robe (gdje su par km)
Ok, hvala.
quarterback wrote:
mozes na ebayu
povremeno ih ima u intersportu na snizenju (15-20 KM)
ili radnje polovne robe (gdje su par km)
moja ekipa je danas vozila turu...blatnjavi su dosli kao da su se valjali po blatukabal1337 wrote:Je li bilo tura momci ? danas je vrijeme bilo

ma kakvi...Gracanica i okolna sela i brdaquarterback wrote:dobri su, ovo mi lici na igmanski put prema hrasnickom ?
Mah, koliko sam primjetila uglavnom su u pitanju manje muške grupe pa je pojava djevojaka u njima incidentna.Wind wrote:A što "momci"? Ima ovdje i cura koje voze. Je li tako @bombašice?
Nije loše vrijeme ali bilo je i ljepših dana tokom zime. Uglavnom, danas sam se bavio.....meditacijom, akumuliram zen energiju za slijedeći vikend.
zippoo87 wrote:ma kakvi...Gracanica i okolna sela i brdaquarterback wrote:dobri su, ovo mi lici na igmanski put prema hrasnickom ?
svaka cast momcimazippoo87 wrote:moja ekipa je danas vozila turu...blatnjavi su dosli kao da su se valjali po blatukabal1337 wrote:Je li bilo tura momci ? danas je vrijeme bilo
mene danas potrefio radni dan...tako da sam preskocio a i prehladjen sam,tako da je mozda i bolje sto nisam vozio...po brdima jos ima snijega po 10 cm
evo jedna njihova sa ture
Ja kada vidim izbor opreme i cijenu u inostranstvu i kod nas dodje mi da placem. Jos kad kod njih budu oni veliki popusti/ rasprodaje ne bude mi dobro.saiks wrote:A tu se znaci okupljate
Sta vozite,nesto cestovno,treking ili mtb??
Ja trenutno nekog mtb polara,dok nabijem kondiciju i dobijem vise volje ide nesto puno bolje.
U intersportu imate lijepih majica za trcanje,ko nevoli one utegnute ovo je prava stvar,oko 27km
Ovi camelbak s ebaya,kakvi su vam,vidim crno crijevo dodje sto nevalja,jer nevidis sta sve u biti bude u njima,oce li da se usmrde??
Inace sad ce vam u lidlovima krenuti biciklisticka oprema pa ako se zateknete ili imate nekoga neka vam kupi,ja kupio rukavice,pumpu,mini alat,ruksak,sve 5 za sada.
ja sam bio kupio jedan polovan ,ne nesto skup i bio je pravo utegnut...jedina mana mu je bila sto mi je bio mali,pa sam ga vratio a uzeo drugo biciklodinao wrote:Kakvi su vam Canyon bajkovi? Ima li neko takav?
Kontam da kupim jedan sa pika.