Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Onaj bolesnik koji razvali oko Ronaldu je za ludnice...svašta se dopušta u Primeri ....moraju drasticno popraviti suđenje ako misle biti najbolja liga na svijetu.
Da i onda je Pepe ubica tj. zločinac za Haga rekli bi uglavnom "culosi"
Nije prvi put Navarro (tad u Valenciji) je znao tuci igrace Intera u CL nakon tekme tad je dobio cini mi se 1.5 g suspenzije od UEFE.
Tesko je reci da li je namjerno ili ne. Ja mislim da jeste . David Navarro je najveca dzukela u Spanskom fudbalu vec deset godina. Evo, ovo dole je njegov CV.
David Navarro Vs. Figo ( uzas je malo reci za ovaj start)
David Navarro Vs. Messi ( Gazenje bez lopte u 12-toj sekundi utakmice)
David Navarro Vc. Inter ( Dugogosi u trenenerci koji utrcava u teren, udara s ledja i bjezi)
David Navarro Vs. Llorente ( Za mene najgora, udara ga laktom u glavu i onda pada kao pokosen glumeci povredu)
Bio je fajt nakon utakmice, ovaj Ballesteros udario Pepea izgleda, i policija intervenirala
Onda Cero’s Al Primer Toque programme alleged the Granotes captain grabbed the Portuguese and then punched him following a fiery encounter between the clubs at the Ciutat de Valencia.
Cristiano Ronaldo had to be substituted at the break after receiving a blow to the face from David Navarro in just the second minute, and the report claimed Ballesteros assaulted Pepe in the room where the former Manchester United man was receiving medical attention.
Security people had to intervene to break up the altercation, although afterwards Ballesteros insisted he had only gone to see how Ronaldo was, but witnesses who viewed the incident had a different view on the matter.
Levante pozadi ima tu liniju Navarro-Ballesteros-Juanfran da se krv sledi u zilama
+ Prgavi, prljavi baskijac Del Horno (samo sto je povr. ) kakva mesarska linija
Spanjolska sapunica
Mislio sam da je Ramos degen sto je na utakmici ovog ovako udario, ali s ovim mi je porastao u ocima. Sad kad se vidi kako se to odvijalo, on je kralj.
"There's always someone who wants to kick off here. Yes, I'm talking about Ballesteros. Unsportsmanlike people who can't take losing. You get really tired of those people. If he doesn't like football and prefers boxing, he should switch."
A vidi andaluzijske gnjide kako popuje o prihvatanju poraza i boksu. Sreća pa se Ballesteros nije poveo njegovim primjerom prihvatanja poraza, morao bi redom lupati.
"There's always someone who wants to kick off here. Yes, I'm talking about Ballesteros. Unsportsmanlike people who can't take losing. You get really tired of those people. If he doesn't like football and prefers boxing, he should switch."
A vidi andaluzijske gnjide kako popuje o prihvatanju poraza i boksu. Sreća pa se Ballesteros nije poveo njegovim primjerom prihvatanja poraza, morao bi redom lupati.
Ma kad je Jose ubo Tita prstom u oko, na Bernabeu je istaknut transparent: "Mourinho, tvoj prst nam pokazuje put". Sad su ovi u photoshopu napravili: Navarro, tvoj lakat nam pokazuje put"