Dešavanja u Srbiji

Post Reply
HZArnel

#9351 Re: Desavanja u Srbiji

Post by HZArnel »

Suti i trpi wrote:
HZArnel wrote:ah daaa...i pravoslavna vjera je 1054 nastala macem i na truplima 1000-de ljudi i rijeka krvi...zaboravio sam
ovo nije nikakva mrznja,ovo je istina ;-) :bih:
:D :-)

O cemu ti momak? Kakve rijeke krvi? De nam detaljnije napisi, mislim da mnogi nisu upoznati sa tim dijelom historije :D .
Da su Bosnjaci, Slovenci, Makedionci i Hrvati imali onakvu vojnu silu kakva je bila JNA ne bi ni barnuli YU - al bi zato ravalili Srbiju da je ni Turci bi sastavili za 500 godine.
Je l ti mislis da je Srbija punim kapacitetom napala BiH, sa svim raspolozivim naoruzanjem i vojskom (iz Srbije) koju su imali na raspolaganju?
komentiracu samo svoj post 1054 je crkva konacno podijeljena na dva dijela,istocni dio rimskog castva-njegova teritorija se je odcijepila od zapadnog rima (njegovog teritorija kojeg pokriva)-macem,ratom ako nisi znao 8-)
ako zivis svoj svjet onda mozda 1054 rata nije bilo znas ;-)
a kao drugo ne vadi iz konteksta-moja namjera nije bila vrijedjati pravoslavnu vjeru,nego predstaviti razlog kojim opravdavate nedjela i agresiju na BiH...
ps:ne generalizujem,al kad sam bio u beogradu...sam cuo gadno misljenje od svih koje sam pitao a to je da smo za veceru prodali pravoslavlje...zato i kazem,neka srbima obrenovica,karadjordjevica,kraljevica,uvjerenja da su boziji narod...meni ne smeta,al se radi o pshio-oboljenju definitivno kod vecine ljudi..aj da izrazim u procentima 75%...onih 15% je na ivici nervnog sloma sa ovakvim retardima
Suti i trpi

#9352 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Suti i trpi »

HZArnel wrote:
Suti i trpi wrote:
HZArnel wrote:ah daaa...i pravoslavna vjera je 1054 nastala macem i na truplima 1000-de ljudi i rijeka krvi...zaboravio sam
ovo nije nikakva mrznja,ovo je istina ;-) :bih:
:D :-)

O cemu ti momak? Kakve rijeke krvi? De nam detaljnije napisi, mislim da mnogi nisu upoznati sa tim dijelom historije :D .
Da su Bosnjaci, Slovenci, Makedionci i Hrvati imali onakvu vojnu silu kakva je bila JNA ne bi ni barnuli YU - al bi zato ravalili Srbiju da je ni Turci bi sastavili za 500 godine.
Je l ti mislis da je Srbija punim kapacitetom napala BiH, sa svim raspolozivim naoruzanjem i vojskom (iz Srbije) koju su imali na raspolaganju?
komentiracu samo svoj post 1054 je crkva konacno podijeljena na dva dijela,istocni dio rimskog castva-njegova teritorija se je odcijepila od zapadnog rima (njegovog teritorija kojeg pokriva)-macem,ratom ako nisi znao 8-)
ako zivis svoj svjet onda mozda 1054 rata nije bilo znas ;-)
a kao drugo ne vadi iz konteksta-moja namjera nije bila vrijedjati pravoslavnu vjeru,nego predstaviti razlog kojim opravdavate nedjela i agresiju na BiH...
ps:ne generalizujem,al kad sam bio u beogradu...sam cuo gadno misljenje od svih koje sam pitao a to je da smo za veceru prodali pravoslavlje...zato i kazem,neka srbima obrenovica,karadjordjevica,kraljevica,uvjerenja da su boziji narod...meni ne smeta,al se radi o pshio-oboljenju definitivno kod vecine ljudi..aj da izrazim u procentima 75%...onih 15% je na ivici nervnog sloma sa ovakvim retardima
1 iz historije :!:
HZArnel

#9353 Re: Desavanja u Srbiji

Post by HZArnel »

Suti i trpi wrote:1 iz historije
provjeri sta se je desilo 1054 godine -sam u svijetu;-)
al,molim te nemoj da koristis srbske,bosanske,hrvatske izvore i tumacenja neka,nadji neshto objektivno..jer od ovih nabrojanih historija (srb,hrv,bos) vise se mozes pouzadti u vjerodostojnost vesele sveske :lol:
al smo off,necu vise o tome,al ocigledno si malko neinformisan.Mada logika ti valjda namece da je te godine bilo rata,al eto,tvoj problem ;-) :bih: :sax:
zavrzlama

#9354 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

.
opet pitam sta su to recimno bosnjaci BIjeljine radili da bi na racun toga SDS mnogao plasiti srbe da masovno krenu u likvidaciju bosnjaka po gradu i njihovih bogomolja..
Opet ti ponavljam, nisu nista. Ne pravis distinkciju izmedju vlasti i naroda. :

SDS je poslo svoje koljace i rusitelje, a ne Srbe kao sto ti (podmuklo) pokusavas predstavit. Uvijek izbjegavas imena i prezimena, bas zato da bi krivicu pripiso cijelom srpskom narodu. Zla vlast lako nadje egezkutore, ali je tvoja zelja da sve Srbe predstavis kao egzekutore. To ti nece proci, budi siguran u to.
ti opet izbjegavas sustinu :D ...ja ne izbjegavam imena i prezimena,,etnicka ciscenja i genocid su pocinili pripadnici srpskog naroda po naredbi velikosrpskih vojnih,crkvenih i politickih vodja....proizvod te sramne i zlocinacke politike je danasnja rs(negacija svega sto podsjeca na BIH i zastitnik svih zlodjela koje je napravila cetnicka vojska)...

opet te pitam..zasto se srbi danas kad nema rata i pritisaka na njih,ne odreknu tog zla i sramote...

pitam te zasto bosnjacka vlast nije nasla egzekutore da poruse sve i jednu pravolsalavnu crkvu,naprave genocid i otvore stotine logora za srpske civile,itd itd..

hajde ti se sam sa sobom dogovori,.ne nmozes biti u govnima a da ne smrdis,valja se ocistiti od govana(odreci rezultata rata,genocida i zlocina) ili nasataviti da zivis sa smradom govana na sebi..,razlog ovakvog stanja u BIH je bas zato sto se srbi kao narod nisu odlucili definitivno za jedno od ovoga dvoga
Suti i trpi

#9355 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Suti i trpi »

zavrzlama wrote:.
opet pitam sta su to recimno bosnjaci BIjeljine radili da bi na racun toga SDS mnogao plasiti srbe da masovno krenu u likvidaciju bosnjaka po gradu i njihovih bogomolja..
Opet ti ponavljam, nisu nista. Ne pravis distinkciju izmedju vlasti i naroda. :

SDS je poslo svoje koljace i rusitelje, a ne Srbe kao sto ti (podmuklo) pokusavas predstavit. Uvijek izbjegavas imena i prezimena, bas zato da bi krivicu pripiso cijelom srpskom narodu. Zla vlast lako nadje egezkutore, ali je tvoja zelja da sve Srbe predstavis kao egzekutore. To ti nece proci, budi siguran u to.
ti opet izbjegavas sustinu :D ...ja ne izbjegavam imena i prezimena,,etnicka ciscenja i genocid su pocinili pripadnici srpskog naroda po naredbi velikosrpskih vojnih,crkvenih i politickih vodja....proizvod te sramne i zlocinacke politike je danasnja rs(negacija svega sto podsjeca na BIH i zastitnik svih zlodjela koje je napravila cetnicka vojska)...

opet te pitam..zasto se srbi danas kad nema rata i pritisaka na njih,ne odreknu tog zla i sramote...

pitam te zasto bosnjacka vlast nije nasla egzekutore da poruse sve i jednu pravolsalavnu crkvu,naprave genocid i otvore stotine logora za srpske civile,itd itd..

hajde ti se sam sa sobom dogovori,.ne nmozes biti u govnima a da ne smrdis,valja se ocistiti od govana(odreci rezultata rata,genocida i zlocina) ili nasataviti da zivis sa smradom govana na sebi..,razlog ovakvog stanja u BIH je bas zato sto se srbi kao narod nisu odlucili definitivno za jedno od ovoga dvoga
Ne vrijedi...

:run:
zavrzlama

#9356 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

hajde ti se sam sa sobom dogovori,.ne mozes biti u govnima a da ne smrdis,valja se ocistiti od govana(odreci rezultata rata,genocida i zlocina) ili nasataviti da zivis sa smradom govana na sebi..,razlog ovakvog stanja u BIH je bas zato, sto se srbi kao narod nisu odlucili definitivno za jedno od ovoga dvoga
Ne vrijedi...

:run:
[/quote][/quote]

kad treba argumente na sto i odgovoriti na direktana pitanja..odmah noga :D ...nisi prvi koji je ko popisan napustio arenu zvanu" salonsko demaskiranje"..bar nek ti bude utjeha :wink: :wink:
zavrzlama

#9357 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

zlocinci imaju ime i prezime...zovu se republika srpska....sad nastavi od sebe praviti goreg od onih koji su zlocine cinili...ja imam skoro 5000 postova i od toga u njih pola sam napisao da su srbi u BIH satanizovan narod od strane srbije,svjesni sta su uradili,ruka pomirenja im se pruza,ali tu ruku ne smiju da uzmu jer radi (krecana-Stambolic,Djindjic-metak u celo,Kopanja -bez nogu i epitet srpskog izdajnika)
ovo je napisnao prije par dana...samo da u kolekciju velikosrpskih zrtava dodam i jucerasnje ranjavanje skupstinskog poslanika"srbina" iz Kosovske Mitrovice...osudio se covjek da kao srbin ucestvuje u radu skupstine Kosova...ovaj put pucano u noge (koljena) ..jasna poruka drugim srbima ako pomisle da se ukljuce u institucije drzave Kosovo....

Ziv je SANU,umro nije :wink:
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#9358 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

Kum Seselj narucio ubistvo kuma Tome Nikolica. Provalili ga ovi iz Haga a kum Boris Tadic javio kumu Tomi Nikolicu - sta mu sprema kum Seselj. Kumovi iz zemunske mafije se pobili u sred Zagreba pa ih pohapsilo i sad propjevali, pa nastala panika medju srbijanakim politicarima, bivsim sefovima vojnih i civilnih obavjestajnih sluzbi.
Srbija bi opet mogla da presudi sama sebi..
zavrzlama

#9359 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Toto wrote:Kum Seselj narucio ubistvo kuma Tome Nikolica. Provalili ga ovi iz Haga a kum Boris Tadic javio kumu Tomi Nikolicu - sta mu sprema kum Seselj. Kumovi iz zemunske mafije se pobili u sred Zagreba pa ih pohapsilo i sad propjevali, pa nastala panika medju srbijanakim politicarima, bivsim sefovima vojnih i civilnih obavjestajnih sluzbi.
Srbija bi opet mogla da presudi sama sebi..
njoj je davno presudjeno cim je propala ideja o stvranju velike srbije...srbija ima samo dva slaba aduta u rukavu..

prvi je "isalmofobija evrope" gdje srbija sebe potura kao branioca evrope od poganog i militantnog islama,zaboravljajuuci da samo u francuskoj ima vise muslimana nego sto srbija ima stanovnika..

drugi adut je izazivanje ekscesa u okruzenju i samodestrukcija same srbije kao potencijalna prijetnja balkanu...opet promsaj,jer je hrvatska u NATO-u,NATO na Kosovu i BIH,CG pred samim vratima NATO-a,a srbijanska ekonomija i vojska na rubu gladi i kolapsa....

treca opcija je gradjanski rat u srbiji kojeg svim mukama i naporima srbija izbjegava
prebacujuci probleme u okruzenje i tako hrani sopstvene jastrebove mitoloskom hranom..dokle ne zadugo,jer se ideja konacno odrzava pljackanjem sopstvenog naroda jer su pljackaski ratovi odavno stali..
Bosnolog

#9360 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Ma samo dok se jos vrati Voja Vojvoda iz Aga,onda tek pocinje unutarsrpsko ideolosko politicka karamba medusobnog glodanja politickih linjavaca i krvolocnih stakora koji ce sav svoj jad,bijes i poraz iskaliti jedni protiv drugih u optuzbama ko je veci Vuk Brankovic i krivac za propast velikosrpstva zbog gubitka srca i duse Srbije kao i pljacku opljackanog i upropastenu privredu,......NATO ih je planski ogradio i karantinirao u jazbinu ideoloskog zla,sistematski im povadio polomljene zube,sada jedu na slamcicu i specijalno spremanu vatikansko i bjelosvjetsko zavjernicku lahko probavljivu hranu,.....
Tadija je poruco Tomi grobaru da ce dozivjeti sudbinu stranackog kolege Dindica kako bi se Tomo na vrijeme pripremio skorom povratku Voje tamo gdje je zlo poniklo,al ce povratak biti spektakularan.

Tarabici se prevrcu u grobu svjetlosnom brzinom,....Nestalo pljacke a u pljacku se vise ne smije jer su komsija spremile sacekusu i vatreni docek,ostaje medusobni trvor i gloganje sa Vojvodanima i nacionalnim manjinama do internacionalizacije problema,sve realnijeg gradanskog rata u buducnosti te dodatne amputacije Srbije .

Sto bi rekli na sta spade kuca Petrovica,......
zavrzlama

#9361 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Tadic:
"Apelujemo na međunarodnu zajednicu da osigura da se ono što se dogodilo u petak više nikada ne ponovi, kao i da se pobrine da nelegalna (Međunarodna civilna) kancelarija u severnoj Mitrovici ostane zatvorena
ebiga tadija...obracas se medjunarodnoj zajednici za pomoc ,a u istoj recenici istu medjunarodnu zajednicu proglasavas nelegalnom :D :-) :razz:

na sta krezubo velikosrpstvo spade :D
libero95

#9362 Re: Desavanja u Srbiji

Post by libero95 »

vivaldi wrote:
zavrzlama wrote:mali je milion negativnosti koje dolaze sa bosnjacke strane,ali ni jedna negativnost nema za cilj podjelu BIH niti vecina bosnjaka bi pristala na podjelu BIH,dok srpske negativnosti kao prioritet imaju podjelu BIH i vecina srba bi sutra pristala na podjelu BIH
Jel ovo tvoj odgovor na sve ono sto sam te sinoc pitao?

Jel termin "negativnost" najprikladniji za sve ono sto nabrojah? Nismo djeca zavrzlama, ali i ovaj forum je jasan dokaz da vrlo, vrlo mali broj ljudi moze odvojiti emocije od razuma i zato nam i jeste ovako kako jeste.

Od svih Bosnjaka na forumu, najbolje razumijem Orbinija (kojeg nesto nema odavno) i one na temi Banjaluka jer smo u slicnoj situaciji. Ja savrseno razumijem da njima Banjaluka (kao paradigma zivota u tudjem toru) nije "zeleni Vrbas, Kastel, pune baste, mladost u Gospodskoj, ribe u minjacima", kao sto takva izgleda njihovim komsijama Srbima.

Kad te iste Srbe pitas sta misle kako zive Bosnjaci, vjerovatno ce ti reci da ih vec godinama niko ne dira, obnavljaju dzamije, lijepo se pozdrave na ulici, a "nesto" i rade jer ih cesto vide rano ujutru kao negdje idu, a i rodbina im salje para iz inostranstva. Eventualno ce priznati poneku negativnost, ali "boze moj, danas nikome nije lako".

Medjutim, taj isti Srbin nema pojma da taj njegov prvi komsija Bosnjak na marginama te povrsne turisticke razglednice grada prolazi kroz bezbroj muka. On nema pojma (jer o tome RTRS ne pravi priloge, a komsija zbog straha ili zbog toga sto ne zeli sebi stvarati dodatne probleme to nikad ne spominje), da je njegov komsija Bosnjak do sada popusio 100 prijava za posao samo zbog imena, da je u kasne sate dozivio x prijetnji telefonom, da svaki put kad navijaci prolaze ispod prozora zivi u strahu da neka pijana budala mu ne pokuca na vrata jer mu se to mozda vec jednom i desilo, da njegova zena vec 1-2 godine ceka neki pregled na Paprikovcu jer nema na polozaju nikakvog amidze ili daidze da pogura iako je imao rodbine na raznim polozajima prije rata. On ne zna da komsiji Bosnjaku nije bas svejedno upisati dijete u skolu koja se zove Sveti Sava. On ne zna da Bonsjaku nije bas prijatno ni u dzamiju otici jer ce vidjeti razne poglede ispod oka ili neumjesna dobacivanja. On ne zna koliki strah obuzme Bonsjaka kada se iz obliznje kafane subotom kad svatovi pijanu u kasne sate zapucaju i zapjevaju od topole pa do ravne gore. On ne zna da ....lista je ogromna.

Nikad nisam bio u Banja Luci. Ne znam nijednog Bosnjaka iz Banja Luke. Nisam ni vidovit, ali ipak mislim da ce vecina Bosnjaka potpisati veicnu ovoga sto sam napisao.

E sad nagradno pitanje. Sta mislis kako sve ovo mogu da pretpostavim?
:thumbup: :bih:
zavrzlama

#9363 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Usvojena rezolucija o Kosovu
8. jul 2010. | 00:07 -> 13:07 | Izvor: B92, Tanjug Strazbur -- Evropski parlament usvojio je većinom glasova rezoluciju kojom se preostale članice EU, koje nisu priznale nezavisnost Kosova, pozivaju da to učine.
za ovu odluku EP je znala srbija ....odgovor je stigao u incidentima na sjeveru kosova...ista meta isto odstojanje...
Toto

#9364 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

svi ovi incidenti na Kosmetu su prozirni, velike su sumnje da je Srbija organizator svega.. jer je pitanje zato bi kosovska strana radila ovakve stvari... Tadic i Jeremic su cak i za diplomatski jezik veoma eksplicitno prijetili pa se otvoreno sumnja da su ovi incidenti nediplomatska manifestacija ozbiljnosti Tadic-Jeremic prijetnji cijelom svijetu....svim je moguca i teorija zavjere.. ali to je vec tema za guslarske epove..

Politika EU prema Srbiji zadnjih godina se svodila na to da se Srbij da sansa i poguraju pozitivni traznicisjski procesi.
Ponasnja EU u zadnje vrijeme pokazije da Srbija nije ispunila ocekivanja i da polije mrkve slijedi batina. Srbi na mrkvu nisu dgovorili malinoma a sad na batinu odgovaraju vatrenim sredstvima ...

Tadic u potaji sprema izbore s jeseni pa se zagrijava za megdana sa Tomom Nikolicem....
Suti i trpi

#9365 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Suti i trpi »

Toto wrote:svi ovi incidenti na Kosmetu su prozirni
Kosmet je skracenica od Kosovo i Metohija, a 'Metohija' (metoh) na grckom znaci 'crkvena zemlja'. To bi u prevodu znacilo 'sveta srpska zemlja' :D .

Samo da te informisem, mozda odustanes od tog naziva za Kosovo :D .
Toto

#9366 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

Suti i trpi wrote:
Kosmet je skracenica od Kosovo i Metohija, a 'Metohija' (metoh) na grckom znaci 'crkvena zemlja'. To bi u prevodu znacilo 'sveta srpska zemlja' :D .

Sta bi ovaj dunjaluk da nam nije ovijeh prosvetitelja.. :lol: :lol: :lol:

Prije ce Srbija odustati od Kosova vengo ja od skracenice Kosmet.

Po ovom tvom prevodu sa grckog i Rusija je sveta srpska zemlja, a Tatanka Iotanka je vjerojatno neki srpski svetac.

Kad si ovako "didakticki" raspolozen: de nam objasni jesu li Srbi odustali od termina Kosmet zato jer on znaci da Kosovo i treba dati Albancima, jer su Srbi dobili Metohiju??? :D
Last edited by Toto on 09/07/2010 01:27, edited 1 time in total.
Bosnolog

#9367 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Toto wrote:
Suti i trpi wrote:

Sta bi ovaj dunjaluk da nam nije ovijeh prosvetitelje.. :lol: :lol: :lol:

Prije ce Srbija odustati od Kosova vengo ja od skracenice Kosmet.

Po ovom tvom prvodu sa grckog i Rusija je sveta srpska zemlja a Tatanka Iotanka je vjerojatno neki sprpski svetac.

Kad si ovako "didakticki" raspoloxen: de nam objasni jesu li Srbi odustali od termina Kosmet zato jer on znaci da Kosovo i treba dati Albancima, jer su Srbi dobili Metohiju??? :D
Bio neki seminar politologa i seksologa Svijeta 1999 nakon NATO bombardovanja Srbije za vrijeme spasavanja "Kosmeta,..i nakon dugog vijecanja zakljucili da je Srbija kao ona nama muskim sveta stvar sto manja tim bolja i pozeljnija,.....taj su zakljucak proglasili zakljuckom stoljeca,.......

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9368 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Milicija trenira strogoču ..... :shock: .....udri ga MeHmedeee

Policija tukla goste kladionice u Galenici (video)
Vesti - Hronika | SrbijaNet | 06 jul 2010

U kladionici "Monako" u naselju "Galenika", u noći izmedju nedelje i ponedeljka, došlo je do incidenta izmedju grupe mladjih ljudi i policajaca, sa povredjenima na obe strane, javili su beogradski elektronski mediji.

Policija se još nije zvanično oglasila, ali načelnik beogradske policijske uprave Slobodan Vukolić tvrdi da je policijska patrola iz Zemuna napadnuta u trenutku kada je pokušala da legitimiše četiri osobe. Policajci su potom pozvali pojačanje.

"Lica koja su napala policijsku patrolu su višestruki povratnici zbog više krivičnih dela kradja i krivičnih dela sa elementima nasilja", kazao je Vukolić jutros za RTS.

Mladići koji su učestvovali u incidentu tvrde, medjutim, da ranije nikada nisu imali posla sa policijom i da je sve počelo kada je jedan od njih pozvao policijsku patrolu da im se pridruži u bašti kafića-kladionice. Policajci su im tada prišli i zatražili lična dokumenta, koja oni nisu imali.

Očevici su u izjavama za B92 rekli da se incident dogodio nešto posle ponoći, kao i da su policajci, pošto su ih mladići pozvali da im se pridruže, upali u lokal i posle maltretiranja pretukli nekoliko gostiju, od kojih je četvoro sa povredama završilo na Urgentnom centru, a dvoje je zadržano u Kliničkom centru.

Medju pretučenim je, kako se navodi, i jedan američki državljanin.

"Sedeli smo normalno u bašti lokala, prolazila je patrola, mislili smo da su lokalni tu ljudi koji rade, pozvani su lepo, najnormalnije na piće. Znači, kako su počeli da se okreću, odjednom su uleteli kao razbojnici", rekao je Nemanja Stefanović koji, kako je izvestila B92, ima vidne povrede po licu i telu. "Ma, samo sam osetio udarce po glavi i odjednom sam pao na zemlju i rekli su mi 'ruke na leđa'. Ja sam stavio ruke na leđa i oni su počeli da me tuku i na kraju, kada sam osetio da mi je bilo loše od bolova, krenuo da pobegnem. Onda su me stigli dole kod ograde i nastavili su da me biju", rekao je Stefanović.

B92 prenosi da u incidentu nisu poštedjene ni žene. Bojana Jovanovski tvrdi da su je pripadnici policije vredjali i nazivali pogrdnim imenima, a jedan ju je, kaže, raščerupao, a nakon šest-sedam šamara, udario je u grudi bez ikakvog razloga i povoda.

Vređali su me, mogu slobodno da kažem, 'droljo, kurvo'. Jedan me raščerupao, udario mi 6-7 šamara, udario me u grudi, konstantno me vređao bez ikakvog razloga i povoda", kaže Bojana Jovanovski.

"Tog momenta kako su se čule rotacije kako su se te patrole približile, ja sam palila cigaru i odmah sam dobila udarac u desnu stranu glave, povukao me za kosu, srušio sa stolice i odmah su počeli da me šutiraju", kaže Olivera Ćatić. "Jedan od njih je rekao tom iz interventne, 'vrati tu kurvu, ovamo nazad'", kaže ona.

"To su bile prozivke, psovke, taj policajac koji mi se uneo u lice izuzetno je smrdeo na alkohol. Osećao se baš na alkohol", kaže Olivera Ćatić.

Sigurnosne kamere kladionice navodno su zabeležile ceo incident, a snimak će naknadno biti dostupan, rekao je advokat grupe mladih, navodi RTS.
snimka
http://www.srbijanet.rs/vesti/hronika/5 ... vojke.html
felipe kajetano

#9369 Re: Desavanja u Srbiji

Post by felipe kajetano »

Tako biva kad se qrcis sa plavim pasoŠom 8-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9370 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Atentat na BoTu .......Kiosk se stropošto na preCednikovo auto.... :shock:
Srbija
Tadićev vozač razbio Mercedes od 620.000 eura
Novi blindirani Mercedes predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je u aprilu plaćen 620.000 eura, oštećen je prije desetak dana na službenom ulazu u Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu, otkriva srbijanski "Press".

Navodno, službeni vozač je okrećući Mercedes kod ulaza na VMA udario u stakleni kiosk i srušio čitavu stranu lokala u kojem se prodaju čokolade, cigarete i piće. Staklo kioska oštetilo je predsjednički automobil, a štetu na automobile, koja je procijenjena na 30.000 eura, pokrit će osiguranje.
Prema saznanjima "Pressa", predsjednika Tadića je prije desetak dana oko 21.00 sat vozač dovezao do službenog ulaza na VMA.

"Kad je predsjednik ušao u bolnicu, Mercedes se polukružnim okretom pokušao skloni sa prolaza, ali je tom prilikom udario u kiosk i razbio jedan od staklenih zidova. Izlog je odmah poslije toga zamijenjen, a blindirani automobil je morao na servis", kazao je neimenovani sagovornik za "Press".
Iz ureda predsjednika Srbije takve navode nisu željeli komentarisati.

Image
BoTa:
dooooobarr doooobar
Bosnolog

#9371 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

pici wrote:Atentat na BoTu .......Kiosk se stropošto na preCednikovo auto.... :shock:
Srbija
Tadićev vozač razbio Mercedes od 620.000 eura
Novi blindirani Mercedes predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je u aprilu plaćen 620.000 eura, oštećen je prije desetak dana na službenom ulazu u Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu, otkriva srbijanski "Press".

Navodno, službeni vozač je okrećući Mercedes kod ulaza na VMA udario u stakleni kiosk i srušio čitavu stranu lokala u kojem se prodaju čokolade, cigarete i piće. Staklo kioska oštetilo je predsjednički automobil, a štetu na automobile, koja je procijenjena na 30.000 eura, pokrit će osiguranje.
Prema saznanjima "Pressa", predsjednika Tadića je prije desetak dana oko 21.00 sat vozač dovezao do službenog ulaza na VMA.

"Kad je predsjednik ušao u bolnicu, Mercedes se polukružnim okretom pokušao skloni sa prolaza, ali je tom prilikom udario u kiosk i razbio jedan od staklenih zidova. Izlog je odmah poslije toga zamijenjen, a blindirani automobil je morao na servis", kazao je neimenovani sagovornik za "Press".
Iz ureda predsjednika Srbije takve navode nisu željeli komentarisati.

Image
BoTa:
dooooobarr doooobar
Nije ni njemu lahko od kada je mladani Pozderac Turke dove u Srbiju da ih nerado spasava,Tadiju prozivaju da ga je Turska vec ustolicila za prvog Pasu beogradskog pasaluka,........ :mrgreen: :lol: :lol:

Erdogan u Novom Pazaru kao kod kuće

Image

12. jul 2010. 15:16 > 15:54

Novi Pazar širokih ruku dočekao turskog premijera Tajipa Erdogana. Sa Tadićem otvorio Turski dom kulture "Kemal Ataturk".
http://www.mondo.rs/s176234/Srbija/Erdo ... _kuce.html

Nije ni Tadiji lahko u ovakvoj Srbiji,.......

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=391777
Last edited by Bosnolog on 14/07/2010 09:27, edited 1 time in total.
Suti i trpi

#9372 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Suti i trpi »

Bosnolog wrote:Nije ni Tadiji lahko u ovakvoj Srbiji,.......

Vazno je da si ti covjeka proglasio 'velikosrbinom', a on dva puta dolazi na godisnjicu stradanja Srebrenice, ide u Istanbul potpisat deklaraciju, dolazi Erdogan u Srbiju i u Sandzak, podrzava regionalizaciju Srbije itd itd. Sve nabrojano se najostrije suprostavlja ideji 'velike Srbije'.

Tesko BiH sa svim ovim nacionalistima, u Srbiji ima neuporedivo vise liberala nego u BiH (sto je i logicno, jer u Srbiji nije bio rat). Cedo Jovanovic je na proslim izborima dobio 250 000 glasova, iako njegova stranka zagovara priznanje Kosova i mnogo toga sto je u suprotnosti sa ocekivanjima nacionalista. DS ima redovno milionsku podrsku, a i naredne izbore ce sigurno dobiti. Ultra nacionalisti su u Srbiji kapitulirali, a to se za BiH nikako ne moze reci. Ti se svojski trudis da se to nikada ne desi.
xDenisx

#9373 Re: Desavanja u Srbiji

Post by xDenisx »

Suti i trpi wrote:

Vazno je da si ti covjeka proglasio 'velikosrbinom', a on dva puta dolazi na godisnjicu stradanja Srebrenice, ide u Istanbul potpisat deklaraciju, dolazi Erdogan u Srbiju i u Sandzak, podrzava regionalizaciju Srbije itd itd. Sve nabrojano se najostrije suprostavlja ideji 'velike Srbije'.

Tesko BiH sa svim ovim nacionalistima, u Srbiji ima neuporedivo vise liberala nego u BiH (sto je i logicno, jer u Srbiji nije bio rat). Cedo Jovanovic je na proslim izborima dobio 250 000 glasova, iako njegova stranka zagovara priznanje Kosova i mnogo toga sto je u suprotnosti sa ocekivanjima nacionalista. DS ima redovno milionsku podrsku, a i naredne izbore ce sigurno dobiti. Ultra nacionalisti su u Srbiji kapitulirali, a to se za BiH nikako ne moze reci. Ti se svojski trudis da se to nikada ne desi.
edit...bez komentara
Suti i trpi

#9374 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Suti i trpi »

xDenisx wrote:
Suti i trpi wrote:

edit...bez komentara
Sta ti nije jasno? LDP je izrazito liberalna stranka, kojoj ni najveci 'srbomrzci' ne mogu naci manu. Ta stranka ima 250 000 biraca. Tom broju se moze dodat i Canak, kao i dio biraca koji glasa za DS. Koja je to liberalna stranka u BiH? Koliku podrsku imaju te stranke?
Bosnolog

#9375 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Suti i trpi wrote:

Au sto se temeljni kutnjak upali,.....pa ja sam upravo prizelikivao da Toma grobar dobije izbore umjesto Tadije,jer je Toma grobar iskreniji i konkretniji,on je presvuceni vovjoda Seselj, a njegova stranak samo mekse pakovanje radikala,......Tadica je SANU stab isturio nakon sto su skontali da sa Tomom grobarom Srbija brze tone ka dnu svoje zasluzene propasti,a sa Tadijom pokusava plutati uz sva popustanja MZ i gledanje kroz prste kako bi izbjegli unutar Srbije gradanski rat i usporili dalju fragmantizaciju Srbije.....Tadija ima tezek zadatak da nastavi varati Svijet a istovremeno balansirati unutar krvozderne srbijanske politicke barustine koju je napravila ta ista SANU klika,koja raste svakim novim danom a za ova dva dana je opasno narasla nakon odolaska Tadije u Srebrenicu i otvaranja ovog turskog doma "Kemal Atakturk" u Sandzaku te najave povratka Turske na Balkan gradnjom autoputa kroz Sandzak i jacanjem veza sa BiH i Kosovom....

Sto se tice odnosa Tadica prema BiH on nije nista bolji od Milosevica,jer nastavlja tamo gdje je MIlosevic stao cuvajuci njegov genocidni brlog.
Tadic otvara skole Srbija po Palama,sokoli Dodika da podgrijava bosanski lonac i tetosi ga odlaskom na dan utemeljenja genocidnog Ausvica u Banjaluku,nipodastavajuci drzavu BiH ulaskom naoruzane pratnje na teritorij suverene susjedne zemlje,Proganja i hapsi BH rodljue poput Ganica i Jurisica po aerodromima politicki montiranim i isvetnickim optuznicama.Tri godine je odbijao dati akreditaciju Ambasadoru BiH.....

Njegov dolazak u Srebrenicu je samo prodavanje magle Svijetu i Evropi,badava mu sve te posjete dok isti sve godine cuva izvrsioca tog genocida Mladica, kojeg je isti cuva jos od vremena kada je bio ministar odbrane,.....Ovo sto Tadic radi sa Turcima je mnogo bolno za njega jer ce ga ovo kostati sljedecih izbora kad shvati da je Kosovo zauvijek otislo a od Evrope nema nista,nece mu pomoci ni tata Ljubo,....Dodi mu je vec okrenuo leda,eno ga se slizao sa Tomom grobarom,a prosle izbore je dobio zahvaljujuci i Dodikovim glasovima sa ove strane Drine.

Srbija je ta koja je toliko zla nanijela svima u regiji a posebno BiH da su tvoje optuzbe protiv nas koji iznosimo istinu samo izraz frustriranih zalopojki nad Srbijom kojoj pomoci ne mozes a rado bih zrtvovao BiH samo da majcica bude sretna,uspjesna i jaka,....

A ovo ti je biser decenije izjava kako u Srbiji ima vise liberala nego u BiH,........Tamo je procenat demokratskih glasaca na granici senzusa,sto bi rekli statisticke greske +- 3-5%,......
Post Reply