NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
clarKKent
#9351 Re: NBA - National Basketball Association
a možeš drug pisati danima te ironične dosjetke, činjenice su takve kakve jesu (:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9352 Re: NBA - National Basketball Association
Činjenica je da je Jordan igrao sam i sam osvajao titule ? Aha, dobro.
-
clarKKent
#9353 Re: NBA - National Basketball Association
nego šta, nego dobro (:
- agent_zero
#9354 Re: NBA - National Basketball Association
Ne prosipaj se...leet wrote:Fakat, Kobe je toliko bolji da je smiješno i porediti.
-
jahjah
#9355 Re: NBA - National Basketball Association
ne treba zaboraviti da lakersi jos nisu odigrali kako treba utakmicu u punom sastavu(a ni jednu od dolaska d'antonija)...osjedicu kako izgleda ove sezone od ovih poraza lakersa ali treba pricekati da se vrati nash pa da on odigra koju utakmicu sa gasolom i howardom pa onda vidjet dokle ce lakersi moci ove godine...i ne treba toliko prozivati gasola ko da je on kriv za ovo stanje...i trebamo molit boga da howard malkice samo popravi slobodna tj da ih digne iznad 50% kolko tolko...
a ovo svadje oko kobija svako malo
navijacima knicksa krivo sto niko ne vjeruje u knickse pa popizdise ljudi
duga sezona vidt cemo ih u po 
a ovo svadje oko kobija svako malo
navijacima knicksa krivo sto niko ne vjeruje u knickse pa popizdise ljudi
- just principe
#9356 Re: NBA - National Basketball Association
clarKKent wrote: mislim da je ovo jedini argument zašto neki smatraju da Kobe pripada top 10 d:
ps. mislim da će sad spomenuti i tri titule dok je s Shaq-om igrao ili osvajanje dunk contesta d:
pa kako je utrpao tih 30000 uz pomoc Shaqa jel ?
U prvih 5 top scorera NBA lige su samo najbolji ili hoces mozda reci da nisu samo najbolji ? Sta hoces da kazes, da tih 30000+ nije nikakav argument
Hoces da kazes da bi Jordana bez Pippena uzeo 6 prstena. Bi al u q
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9357 Re: NBA - National Basketball Association
Niste ni jedni ni drugi u pravu. Nije Kobe toliko dobar koliko ga neki kuju u zvijezde (Jordan je iznad, a ima ih jos), niti je toliko los koliko neki hoce da prikazu. Sigurno je jedan od najboljih, dao je svoj pecat NBA.
Nisam neki ljubitelj Lakersa niti Kobea. Medjutim, ono sto covjek pokazuje na parketima se ne moze osporavati.
Nisam neki ljubitelj Lakersa niti Kobea. Medjutim, ono sto covjek pokazuje na parketima se ne moze osporavati.
- n;hill
#9358 Re: NBA - National Basketball Association
Košarka je timski sport, na stranu sva pojedinačna dostignuća, broj prevenstava osvojenih ipak za mene je najbolji dokaz veličine, i zbog tog respect za Jordana i Kobija i ostale...Celtic 4 life 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9359 Re: NBA - National Basketball Association
Donekle si u pravu. Celticsi ce, recimo, postojati jos ko zna koliko, bilo koji igrac ima svoju eru i to je to. Ali....kosarka ne bi bila toliko zanimljiva da nema Jordana, Kobea, Jamesa, Duranta, tj. da nema zvijezda.n;hill wrote:Košarka je timski sport, na stranu sva pojedinačna dostignuća, broj prevenstava osvojenih ipak za mene je najbolji dokaz veličine, i zbog tog respect za Jordana i Kobija i ostale...Celtic 4 life
-
kakavdanakneiskustvu
#9360 Re: NBA - National Basketball Association
leet wrote:A Jordan je igrao sam i osvajao tituleclarKKent wrote:ps. mislim da će sad spomenuti i tri titule dok je s Shaq-om igrao ili osvajanje dunk contesta d:![]()
nije,ali i nije imao najboljeg centra lige uz sebe
- n;hill
#9361 Re: NBA - National Basketball Association
Da, samo nekad se zvijezde skupe u spektakl za gledatelje, a nekad to i nije baš tako, kao što je sad u Lakersima, mislim da je lani Stern im presudio, poslao CP3 u Clipperse i sad je spektakl kod njih, a i zaslužili su dugo su bili dojnji...Tomahawk11 wrote:Donekle si u pravu. Celticsi ce, recimo, postojati jos ko zna koliko, bilo koji igrac ima svoju eru i to je to. Ali....kosarka ne bi bila toliko zanimljiva da nema Jordana, Kobea, Jamesa, Duranta, tj. da nema zvijezda.
-
Rob_Atl
#9362 Re: NBA - National Basketball Association
Jao kako sudija juce izbaci nekog iz Portlanda, kad god neko suta bacanje on mora dodirnuti loptu i tako par puta, medjutim nakon jednog slobodnog sudija je uhvatio loptu i ovaj trazi od sudije loptu samo da je dodirne i sudija neda a on mu je trga iz ruku hah , izbaci ga sudija , onda je htio da se fizicki obracuna , ima vjetovatno na jubitubi 
- bosnianidiot
#9363 Re: NBA - National Basketball Association
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XA9F4H4H-oRob_Atl wrote:Jao kako sudija juce izbaci nekog iz Portlanda, kad god neko suta bacanje on mora dodirnuti loptu i tako par puta, medjutim nakon jednog slobodnog sudija je uhvatio loptu i ovaj trazi od sudije loptu samo da je dodirne i sudija neda a on mu je trga iz ruku hah , izbaci ga sudija , onda je htio da se fizicki obracuna , ima vjetovatno na jubitubi
Solidan idiot za ovo moras biti
Mislim na Johnsona naravno, da ne bude zabune
-
kakavdanakneiskustvu
#9364 Re: NBA - National Basketball Association
bosnianidiot wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XA9F4H4H-oRob_Atl wrote:Jao kako sudija juce izbaci nekog iz Portlanda, kad god neko suta bacanje on mora dodirnuti loptu i tako par puta, medjutim nakon jednog slobodnog sudija je uhvatio loptu i ovaj trazi od sudije loptu samo da je dodirne i sudija neda a on mu je trga iz ruku hah , izbaci ga sudija , onda je htio da se fizicki obracuna , ima vjetovatno na jubitubi
Solidan idiot za ovo moras biti
Mislim na Johnsona naravno, da ne bude zabune
a pazi sudije kako je teatralan,zaštićeni su ko polarne mede
- just principe
#9365 Re: NBA - National Basketball Association
upravo sam to htio da kazem, zasticeni su ko krave u Indiji. Svaka cast Amiru na reakcijikakavdanakneiskustvu wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#9366 Re: NBA - National Basketball Association
just principe wrote:upravo sam to htio da kazem, zasticeni su ko krave u Indiji. Svaka cast Amiru na reakcijikakavdanakneiskustvu wrote:
ma malo je glupo otimati se sa sudijom za loptu
- jasko_ba
#9367 Re: NBA - National Basketball Association
Uvijek su im sudije supci bili. Svaki put zele da oni budu u centru paznje- Tu je onaj idiot crawford bez premca.

-
kakavdanakneiskustvu
#9368 Re: NBA - National Basketball Association
jasko_ba wrote:Uvijek su im sudije supci bili. Svaki put zele da oni budu u centru paznje- Tu je onaj idiot crawford bez premca.
idiot je mala riječ za njega
-
clarKKent
#9369 Re: NBA - National Basketball Association
hoću (:just principe wrote:clarKKent wrote: mislim da je ovo jedini argument zašto neki smatraju da Kobe pripada top 10 d:
ps. mislim da će sad spomenuti i tri titule dok je s Shaq-om igrao ili osvajanje dunk contesta d:
pa kako je utrpao tih 30000 uz pomoc Shaqa jel ?Ne prosipaj se ziv bio..
U prvih 5 top scorera NBA lige su samo najbolji ili hoces mozda reci da nisu samo najbolji? Sta hoces da kazes, da tih 30000+ nije nikakav argument![]()
Hoces da kazes da bi Jordana bez Pippena uzeo 6 prstena. Bi al u q
ne vidim ni Magica, Birda, Olajawuna...
poeni ne smiju biti najvažniji (ili u Kobe-jevom slučaju jedini) argument ako govorimo o "najboljem"...
a Pipen je samo prosječni igrač...Jordan bi titule uzeo s bilo kakvim igračima uz sebe (:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9370 Re: NBA - National Basketball Association
clarKKent wrote:a Pipen je samo prosječni igrač...Jordan bi titule uzeo s bilo kakvim igračima uz sebe (:
Pa što onda nije uvijek uzim'o titule ? Znači ne vjerujem šta čitam
Pistonsi ih karali redovno dok se neke stvari nisu posložile
-
clarKKent
#9371 Re: NBA - National Basketball Association
konkurencija (:leet wrote:clarKKent wrote:a Pipen je samo prosječni igrač...Jordan bi titule uzeo s bilo kakvim igračima uz sebe (:![]()
![]()
![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9372 Re: NBA - National Basketball Association
Jordan bi titule uzeo s bilo kakvim igračima uz sebe
Prvo izvališ ovo pa spominješ konkurenciju ?
- just principe
#9373 Re: NBA - National Basketball Association
clarKKent wrote: hoću (:
ne vidim ni Magica, Birda, Olajawuna...
poeni ne smiju biti najvažniji (ili u Kobe-jevom slučaju jedini) argument ako govorimo o "najboljem"...
a Pipen je samo prosječni igrač...Jordan bi titule uzeo s bilo kakvim igračima uz sebe (:
ne mozes u isto vrijeme biti i kralj poena, skokova i asistencija..
A cisto sumnjam da bi sa bilo kojim saigracima osvajao titule. Ipak nije konkurencija bila za odbaciti
-
clarKKent
#9374 Re: NBA - National Basketball Association
kao da ne razumijete kako je NBA liga izgledala dok je Lary imao zdrava leđa i Magic nije ufatio onu viruščinu...
i onda se pitate zašto bi Jordan uzeo titule s bilo kakvim igračima? pa zato što je i imao "bilo kakve" igrače uz sebe, koji su doduše kasnije postali respektabilni ponajviše igrajući s njim na najvišem nivou (:
nije imao poput Kobe-a jednog Shaq-a s MVP titulom, ili kao LeBron Wad-e, Magic Kareema...
i u tome se najviše Jordan uzdiše, morao je dosta toga sam uraditi, a imao je talenta i volje d:
@leet, ne izvaljujem, pišem (:
@just principe, prve tri titule Bulsa pa i nekako, zadnje tri teško da svarim takvu konkurenciju d:
i onda se pitate zašto bi Jordan uzeo titule s bilo kakvim igračima? pa zato što je i imao "bilo kakve" igrače uz sebe, koji su doduše kasnije postali respektabilni ponajviše igrajući s njim na najvišem nivou (:
nije imao poput Kobe-a jednog Shaq-a s MVP titulom, ili kao LeBron Wad-e, Magic Kareema...
i u tome se najviše Jordan uzdiše, morao je dosta toga sam uraditi, a imao je talenta i volje d:
@leet, ne izvaljujem, pišem (:
@just principe, prve tri titule Bulsa pa i nekako, zadnje tri teško da svarim takvu konkurenciju d:
-
kakavdanakneiskustvu
#9375 Re: NBA - National Basketball Association
leet wrote:clarKKent wrote:a Pipen je samo prosječni igrač...Jordan bi titule uzeo s bilo kakvim igračima uz sebe (:![]()
![]()
![]()
![]()
Pistonsi ih karali redovno dok se neke stvari nisu posložile
ni ja,čuj pipen prosječan igrač,svašta