Kaligrafija wrote: ↑21/07/2021 03:12
Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! –
LINK). Kad se udahne u obliku aerosola ili zajedno s prašinom, može da uzrokuje upalu sluznica respiratornog trakta a takođe i promjene čula ukusa i mirisa. Ukratko rečeno, simptomi trovanja grafen oksidom se podudaraju sa simptomima “kovida”. Kad se ubrizga u čovjeka injekcijom (“vakcinom”), postaje interfejs koji može da reaguje s vanjskim EM frekvencijama što se kod mnogih manifestuje kao - "kovid". S obzirom na to da grafen oksid ima određeni apsorpcioni spektar EM frekvencija koje se nekim "slučajem" takođe nalaze i u sklopu pojasa frekvencija 5G mreže ("kovid" i 5G mreža idu zajedno, ruku pod ruku), sve zavisi od toga kad, gdje i koliko dugo će patokratija, na pojedinim područjima, izložiti ljude tim frekvencijama koje su specifične za aktiviranje tog materijala, preko 5G mreže –
LINK. Ujedno, tako i režiraju “korona-verzije” i “talase”. Nadalje, postoje i neke indikacije da uz pomoć specifičnih frekvencija, mogu regulisati i čovjekovo raspoloženje, misaone procese, ponašanje itd., odnosno, pretvoriti ga u neku vrstu - daljinski kontrolisanog zombija. –
LINK.
Što se mogućnosti dekontaminacije tiče, na osnovu informacija koje su dostupne u pisanim i video materijalima –
OVDJE, za sada, se ispostavilo da kod razgrađivanja grafen oksida u organizmu, od pomoći mogu biti:
1. N-acetil-cistein (NAC - kao prekursor glutationa) + cink
2. Nikotin (duvan, cigarete ili žvakače gume s nikotinom, namijenjene za odvikavanje od pušenja.)
3. Etanol (alkoholna pića)
Navodno, moguće je i donekle “blokirati” EM talase tj. zaštiti se od njihovog negativnog dejstva uz pomoć tzv. “orgonskih uređaja” o kojima se može naći dosta informacija na internetu (pretraživač: “orgonite EM protection” ili "orgonski uređaji").
..