Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vet

#9351 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Odgovor na ove faktčekerske bisere se može naći – OVDJE

A orginalni naučni rad na temu otkrića grafen-oksida u Pfizer vakcini – OVDJE

...tako da svako može prosuditi stvar za sebe a što se tiče pokušaja diskreditacije doktorice Ruby i ostalih koji činjenicama dovode u pitanje službenu agendu, tu faktčekeri više diskredituju sami sebe, nego njih.

He, he, kako vidimo, na njihovoj stranci se može i ovaj biser: „PCR test jeste namijenjen detektovanju virusa...“

A ovdje vidimo gdje sam pronalazač PCR testa, Kary Mullis, tvrdi da on nije namijenjen detektovanju virusa i infektivnih bolesti.

LINK

...a faktčekeri znaju bolje od njega?! Svaka čast! Oni su samo primjer jadnog načina (neljudske) egzistencije u ovoj realnosti.

..
vet

#9352 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

tindbe wrote: 19/07/2021 19:58
vet wrote: 18/07/2021 11:57
Možda bi ispravnije bilo – zemalja gdje dominiraju bijelci?! Vrlo lako da bi tzv. “deagel prognoza do 2025.g.” (u odnosu na 2017.g), stara već nekoliko godina (u međuvremenu uklonjena s orginalnog vebsajta), mogla biti ispravna?!

Image

Video sa izlistanim svim stranicama “prognoze”, gdje se vidi koliko koja zemlja gubi populacije do 2025: LINK

(Naravno, još uvijek ostaje da se vidi to, da li se ovdje radi o zavjeri ili o teoriji zavjere?!)

...
Fakat znam zalazit u razne dubine interneta, al nikad nisam nabasao na sajt koji se zove slaveplanet.net čiji je sadržaj :run:
LINK za sajt slaveplanet.net s navedenim sadržajem

..
belfy

#9353 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by belfy »

vet wrote: 20/07/2021 05:54

bukvalno nigdje se ne pominju ni Pfizer ni vakcina u tekstu koji si postavio. ovo je vec drugi put da siris deziformacije i prepadas ljude neistinama. iduci put cu te prijaviti za sva tri slucaja pa da se igramo pa-pa... (a lako je provjeriti da li je ovo sto ja tvrdim tacno). pozdrav od fact checkera. :kakoste:
vet wrote: 20/07/2021 05:54 ...tako da svako može prosuditi stvar za sebe a što se tiče pokušaja diskreditacije doktorice Ruby i ostalih koji činjenicama dovode u pitanje službenu agendu, tu faktčekeri više diskredituju sami sebe, nego njih.

He, he, kako vidimo, na njihovoj stranci se može i ovaj biser: „PCR test jeste namijenjen detektovanju virusa...“

A ovdje vidimo gdje sam pronalazač PCR testa, Kary Mullis, tvrdi da on nije namijenjen detektovanju virusa i infektivnih bolesti.

LINK

...a faktčekeri znaju bolje od njega?! Svaka čast! Oni su samo primjer jadnog načina (neljudske) egzistencije u ovoj realnosti.

..
jeza u ledja

#9354 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by jeza u ledja »

belfy wrote: 20/07/2021 20:23 ovo je vec drugi put da siris deziformacije
Reci da se salis. :D

Brat bratu ovo mu je stoti put najmanje. :lol:
belfy

#9355 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by belfy »

jeza u ledja wrote: 20/07/2021 20:46
belfy wrote: 20/07/2021 20:23 ovo je vec drugi put da siris deziformacije

drugi put od kako sam si dao da procitam sta postavlja. ako znas navedi i te ostale slucajeve. sto se mene tice ja sam svoje rekao.
dzelath

#9356 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by dzelath »

belfy wrote: 20/07/2021 20:23
vet wrote: 20/07/2021 05:54

bukvalno nigdje se ne pominju ni Pfizer ni vakcina u tekstu koji si postavio. ovo je vec drugi put da siris deziformacije i prepadas ljude neistinama. iduci put cu te prijaviti za sva tri slucaja pa da se igramo pa-pa... (a lako je provjeriti da li je ovo sto ja tvrdim tacno). pozdrav od fact checkera. :kakoste:

Pozdrav. Ja sam novi ovdje. Zainteresovala me tema pa sam malo citao i odlucio se ukljuciti. Citao sam i ja ovaj dokument koji je poslao i vidim da pise ovo:

DETECTION OF GRAPHENE IN AQUEOUS SUSPENSION SAMPLE"- On 06/10/2021 1 vial was received by courier, labeled with the following text:- “COMIRNATY™ .Sterile concentrate. COVID-19 mRNA. 6 doses afterdilution.- Discard date / time: PAA165994.LOT / EXP: EY3014 08/2021

Comirnaty je naziv za pfizer i biontech.
Link:

https://www.fiercepharma.com/marketing/ ... 19-vaccine

https://www.pharmaceutical-technology.c ... -forecast/
ultima_palabra

#9357 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by ultima_palabra »

belfy wrote: 20/07/2021 23:08
jeza u ledja wrote: 20/07/2021 20:46

drugi put od kako sam si dao da procitam sta postavlja. ako znas navedi i te ostale slucajeve. sto se mene tice ja sam svoje rekao.
Svaki post mu je dezinformacija. Da nestane dezinformacija taj profil bi progutala crna rupa :D
belfy

#9358 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by belfy »

dzelath wrote: 20/07/2021 23:18
belfy wrote: 20/07/2021 20:23

dzelath wrote: 20/07/2021 23:18 Pozdrav. Ja sam novi ovdje. Zainteresovala me tema pa sam malo citao i odlucio se ukljuciti. Citao sam i ja ovaj dokument koji je poslao i vidim da pise ovo:

DETECTION OF GRAPHENE IN AQUEOUS SUSPENSION SAMPLE"- On 06/10/2021 1 vial was received by courier, labeled with the following text:- “COMIRNATY™ .Sterile concentrate. COVID-19 mRNA. 6 doses afterdilution.- Discard date / time: PAA165994.LOT / EXP: EY3014 08/2021

Comirnaty je naziv za pfizer i biontech.
Link:

https://www.fiercepharma.com/marketing/ ... 19-vaccine

https://www.pharmaceutical-technology.c ... -forecast/
novi, a registrovan 2010.? reci nam za pocetak reci zasto smatras da si novi...
dzelath

#9359 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by dzelath »

belfy wrote: 20/07/2021 23:47
dzelath wrote: 20/07/2021 23:18

Smatram zato sto sam prvi put na ovoj temi, a zadnji put na nekoj drugoj ucestvovao prije 2-3 godine.
belfy

#9360 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by belfy »

dzelath wrote: 20/07/2021 23:56
belfy wrote: 20/07/2021 23:47
Smatram zato sto sam prvi put na ovoj temi, a zadnji put na nekoj drugoj ucestvovao prije 2-3 godine.
i sta te navelo da se javis na ovoj nakon toliko vremena?
vet

#9361 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

.

BREAKING: GRAPHENE OXIDE FOUND IN VAXIGRIP TETRA VACCINATION VIAL

Dakle, grafen oksid trpaju ne samo u kovid „vakcine“, nego i u druge, kao što je ova protiv obične gripe! He, he, nikakvo čudo što su „fakt-čekeri“ ubacili u petu brzinu u vezi sa „raskrinkavanjem“ grafen oksida!? Sada mene bi čudilo da uskoro doživimo i poplavu „naučnih radova“ na temu – blagotvornog dejstva grafen oksida na ljudski organizam?!

..
cyprus

#9362 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by cyprus »

vet wrote: 20/07/2021 05:54A orginalni naučni rad na temu otkrića grafen-oksida u Pfizer vakcini – OVDJE
Koliko si naučnih radova ti vidio u životu dosad? :D Da pogađam - nula? :D
vet

#9363 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Nakon nedavne objave informacija od strane Dr Dejvida Martina, u sklopu ovih intervjua:

DR. DAVID MARTIN JUST ENDED COVID, FAUCI, DOJ AND POLITICIANS; BY STEW PETERS SHOW

FULL INTERVIEW: THERE IS NO VARIANT - NOT NOVEL - NO PANDEMIC. DR DAVID MARTIN WITH REINER FUELLMICH

...može se slobodno reći to, da opasni virus ne postoji ali postoji – opasna vakcina, tako da - svaka vlada koja nastavi da igra u korona-cirkusu kao i do sada, SVJESNO i NAMJERNO će da počinjava – zločin protiv čovječnosti i genocid nad vlastitim narodom.

Naravno, isto se podrazumijeva, ne samo za političare, nego i medicinske i medijske radnike, kao i svakoga ko svjesno ili nesvjesno učestvuje u sprovođenju ove agende. Nadam se da će i tzv. trolovima ili korona-botovima koji operišu po društvenim mrežama, doći iz dupeta u glavu to, da su svojim postupcima odgovorni za sve posljedice koje će snositi ne samo oni sami, nego i članovi njihovih porodica, u sklopu ovog bio-hemijskog i psihološkog napada, kojem smo kao čovječanstvo izloženi!?

..
GandalfSivi

#9364 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GandalfSivi »

Evo da se ne zajebajete vise, sve na iednom mjestu...

https://www.britannica.com/list/the-top ... ing-online
drag_gost

#9365 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Dok ljudi masovno umiru, gube svoje najdraze, budale pisu o tome da korona ne postoji. Nadam se da ce moderacija reagovati, makar zbog moralne obaveze.
vet

#9366 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

MASOVNO PRIKRIVANJE BROJA UMRLIH OD 'VAKCINE' (preveden video):

https://odysee.com/@JakaKozmos:c/CoverUp_traka:4

(Hvala ljudima koji prevode i objavljuju ove informacije koje su od velike važnosti za čovječanstvo, u ovim vremenima!)

..
perscitus

#9367 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by perscitus »

vet wrote: 21/07/2021 02:06 MASOVNO PRIKRIVANJE BROJA UMRLIH OD 'VAKCINE' (preveden video):

https://odysee.com/@JakaKozmos:c/CoverUp_traka:4

(Hvala ljudima koji prevode i objavljuju ove informacije koje su od velike važnosti za čovječanstvo, u ovim vremenima!)

..
Pomoz Bog braco!

Image
vet

#9368 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

drag_gost wrote: 21/07/2021 01:48 Dok ljudi masovno umiru, gube svoje najdraze, budale pisu o tome da korona ne postoji. Nadam se da ce moderacija reagovati, makar zbog moralne obaveze.
Sad se možeš trzat i zapomagat koliko god hoćeš uz prigodnu patetiku. Bez obzira na svu već postojeću cenzuru koja je išla ruku pod ruku sa, do sada, neviđenom kampanjom ispiranja mozgova od strane službenih medija, ove informacije će uvijek, na neki način, biti dostupne a na osnovu njih, ljudi mogu lako vidjeti da je kovid-obmana razotkrivena i da se ovdje radi o jednom – podmuklom bio-hemijskom i psihološkom ratu protiv čovječanstva. Tako, ni cenzura društvenih platformi više ne pije vode jer koja god nova informacija da se pojavi, ukoliko ju sam ne pronađem negdje, dobiću je od nekoga preko sms ili vibera a onda proslijediti najmanje 30-rici ljudi s moje kontakt liste a - i oni će, takođe, uraditi isto, tako da ju, za kratko vrijeme, dobiju stotine hiljada ljudi. Naravno, to, ko će šta zaključiti i konkretno poduzeti na osnovu tih informacija, do njega je a takođe i odgovornost za sve eventualne posljedice.

..
breba

#9369 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by breba »

vet wrote: 21/07/2021 02:54
drag_gost wrote: 21/07/2021 01:48 Dok ljudi masovno umiru, gube svoje najdraze, budale pisu o tome da korona ne postoji. Nadam se da ce moderacija reagovati, makar zbog moralne obaveze.
... Naravno, to, ko će šta zaključiti i konkretno poduzeti na osnovu tih informacija, do njega je a takođe i odgovornost za sve eventualne posljedice.
Ha, sad i "disclaimer" pišu. Samo sitniji font treba.
Kaligrafija

#9370 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Kaligrafija »

vet wrote: 21/07/2021 00:38 Nakon nedavne objave informacija od strane Dr Dejvida Martina, u sklopu ovih intervjua:

DR. DAVID MARTIN JUST ENDED COVID, FAUCI, DOJ AND POLITICIANS; BY STEW PETERS SHOW

FULL INTERVIEW: THERE IS NO VARIANT - NOT NOVEL - NO PANDEMIC. DR DAVID MARTIN WITH REINER FUELLMICH

...može se slobodno reći to, da opasni virus ne postoji ali postoji – opasna vakcina, tako da - svaka vlada koja nastavi da igra u korona-cirkusu kao i do sada, SVJESNO i NAMJERNO će da počinjava – zločin protiv čovječnosti i genocid nad vlastitim narodom.

Naravno, isto se podrazumijeva, ne samo za političare, nego i medicinske i medijske radnike, kao i svakoga ko svjesno ili nesvjesno učestvuje u sprovođenju ove agende. Nadam se da će i tzv. trolovima ili korona-botovima koji operišu po društvenim mrežama, doći iz dupeta u glavu to, da su svojim postupcima odgovorni za sve posljedice koje će snositi ne samo oni sami, nego i članovi njihovih porodica, u sklopu ovog bio-hemijskog i psihološkog napada, kojem smo kao čovječanstvo izloženi!?

..
Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
jeza u ledja

#9371 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by jeza u ledja »

Kaligrafija wrote: 21/07/2021 03:12
vet wrote: 21/07/2021 00:38 Nakon nedavne objave informacija od strane Dr Dejvida Martina, u sklopu ovih intervjua:

..
Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
Malo jaca gripa.
vet

#9372 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Kaligrafija wrote: 21/07/2021 03:12 Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! – LINK). Kad se udahne u obliku aerosola ili zajedno s prašinom, može da uzrokuje upalu sluznica respiratornog trakta a takođe i promjene čula ukusa i mirisa. Ukratko rečeno, simptomi trovanja grafen oksidom se podudaraju sa simptomima “kovida”. Kad se ubrizga u čovjeka injekcijom (“vakcinom”), postaje interfejs koji može da reaguje s vanjskim EM frekvencijama što se kod mnogih manifestuje kao - "kovid". S obzirom na to da grafen oksid ima određeni apsorpcioni spektar EM frekvencija koje se nekim "slučajem" takođe nalaze i u sklopu pojasa frekvencija 5G mreže ("kovid" i 5G mreža idu zajedno, ruku pod ruku), sve zavisi od toga kad, gdje i koliko dugo će patokratija, na pojedinim područjima, izložiti ljude tim frekvencijama koje su specifične za aktiviranje tog materijala, preko 5G mreže – LINK. Ujedno, tako i režiraju “korona-verzije” i “talase”. Nadalje, postoje i neke indikacije da uz pomoć specifičnih frekvencija, mogu regulisati i čovjekovo raspoloženje, misaone procese, ponašanje itd., odnosno, pretvoriti ga u neku vrstu - daljinski kontrolisanog zombija. – LINK.

Što se mogućnosti dekontaminacije tiče, na osnovu informacija koje su dostupne u pisanim i video materijalima – OVDJE, za sada, se ispostavilo da kod razgrađivanja grafen oksida u organizmu, od pomoći mogu biti:

1. N-acetil-cistein (NAC - kao prekursor glutationa) + cink
2. Nikotin (duvan, cigarete ili žvakače gume s nikotinom, namijenjene za odvikavanje od pušenja.)
3. Etanol (alkoholna pića)

Navodno, moguće je i donekle “blokirati” EM talase tj. zaštiti se od njihovog negativnog dejstva uz pomoć tzv. “orgonskih uređaja” o kojima se može naći dosta informacija na internetu (pretraživač: “orgonite EM protection” ili "orgonski uređaji").

..
shandrprcSA

#9373 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by shandrprcSA »

vet wrote: 21/07/2021 04:16
Kaligrafija wrote: 21/07/2021 03:12 Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! – LINK). Kad se udahne u obliku aerosola ili zajedno s prašinom, može da uzrokuje upalu sluznica respiratornog trakta a takođe i promjene čula ukusa i mirisa. Ukratko rečeno, simptomi trovanja grafen oksidom se podudaraju sa simptomima “kovida”. Kad se ubrizga u čovjeka injekcijom (“vakcinom”), postaje interfejs koji može da reaguje s vanjskim EM frekvencijama što se kod mnogih manifestuje kao - "kovid". S obzirom na to da grafen oksid ima određeni apsorpcioni spektar EM frekvencija koje se nekim "slučajem" takođe nalaze i u sklopu pojasa frekvencija 5G mreže ("kovid" i 5G mreža idu zajedno, ruku pod ruku), sve zavisi od toga kad, gdje i koliko dugo će patokratija, na pojedinim područjima, izložiti ljude tim frekvencijama koje su specifične za aktiviranje tog materijala, preko 5G mreže – LINK. Ujedno, tako i režiraju “korona-verzije” i “talase”. Nadalje, postoje i neke indikacije da uz pomoć specifičnih frekvencija, mogu regulisati i čovjekovo raspoloženje, misaone procese, ponašanje itd., odnosno, pretvoriti ga u neku vrstu - daljinski kontrolisanog zombija. – LINK.

Što se mogućnosti dekontaminacije tiče, na osnovu informacija koje su dostupne u pisanim i video materijalima – OVDJE, za sada, se ispostavilo da kod razgrađivanja grafen oksida u organizmu, od pomoći mogu biti:

2. Nikotin (duvan, cigarete ili žvakače gume s nikotinom, namijenjene za odvikavanje od pušenja.)

Navodno, moguće je i donekle “blokirati” EM talase tj. zaštiti se od njihovog negativnog dejstva uz pomoć tzv. “orgonskih uređaja” o kojima se može naći dosta informacija na internetu (pretraživač: “orgonite EM protection” ili "orgonski uređaji").

..
bravo majstore :izet:
DanteX

#9374 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by DanteX »

vet wrote: 21/07/2021 04:16

..
Kako možeš ujutro ustati i početi dan kao svaka normalna osoba, a da imaš takve gluposti u glavi? Mislim, da li ti je I jednom prošlo kroz glavu kako je to sve glupo, besmisleno i bez ikakve logike? Za stani i zapitaj se samo razmisli da li je sve to validno.

I nadam se da se nećeš razmnožavati.
Dead Man Walking

#9375 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Dead Man Walking »

Kako se zastiti od zaprasivanja? Za vakcine cemo lako, samo kazemo ne, ali sta cemo sa ovim cime nas zasipaju iz zraka? Da li brnj… ovaj, maska, pomaze kod zaprasivanja?
Post Reply