Sirija vol. 2

Locked
sarajevoxxxx

#9351 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Em2r wrote:
sarajevoxxxx wrote:Aleviti, šiit, sunit, su za mene isti. Ljude djelim po djelima a ne po pripadnosti sekti ili pravcu. Nikada nisam pozvao na uništenje Alevita niti sam rekao da su mrski ni oni niti šiiti. Nikada nisam upotrjebio generalizaciju u svom pisanju niti za bilo koga. Vrlo dobro znam šta pišem a to tvoje bolesno insistiranje na ''mrski alveiti'' samo potvrđuje da nikoga nikada nisam generalizovao, za razliku od profiterke koja poziva na ubijanje hiljada civila, jer pobogu tako to treba.

I nisam rekao da je fašista već je to fašistički stav i fašističko razmišljanje ma od koga ono dolazilo.
Lazes kao i obicno. Sreca da te atg51 citirao posto si vjerovatno dosada izbrisao iz posta

Tvoj komentar sa stare teme:.

Code: Select all

Egipat je pozdravio rusku vojnu intervenciju.A Sisi, svi znamo da je došao na vlast ponajviše zahvaljujući milijardama zaljevskih petro-dolara, što nisu ostavili Mursija da vodi džihad protiv [b]mrskih Alevita[/b]?
Odnosilo se na politiku zemalja zaljeva, koji ponavljaju da su šiiti problem. Ja nikada nisam generalizirao ni jednu naciju niti vjersku skupinu. Ni alevite ni šiite niti pripadnike bilo koje druge nacije ili religije. Očigledno si bolesno opsjednut mojim pisanjem pa mi pokusavas podmetnuti mržnju prema drugoj sekti.
sarajevoxxxx

#9352 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Arteta wrote:
1.ISIL i Nusra su posljedica bolesti naroda. .

Čuj " bolest naroda "
Em2r

#9353 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

Nisam ja nicime opsjednut nego su to tvoji momenti slabosti. Cijeli forum zna da osim Asada najveca ti je rana Sisi. Nisi se mogao iskontrolisat pa si prolio svoj bijes.
gospodja profiterka

#9354 Re: Sirija vol. 2

Post by gospodja profiterka »

sarajevoxxxx wrote:
gospodja profiterka wrote:Šteta, neko već prijavio... :evil:
Ne date mi ni da oćejfim.
Ti si sama o sebi rekla ko si i šta si onom izjavom kako treba pobiti hiljade sirijskih žena i djece i kako je to ok. Tvoje razmišljanje je jedno obično fašističko razimšljanje, tvoji stavovi su fašistički, pobogu koga ti možeš prijaviti i zbog čega? Promovišeš fašizam na forumu, zalažeš se za ubijanje hiljada civila u Siriji, jer zaboga tako to treba po tebi. Za tebe su svi teroristi koji pobogu ne smatraju da treba masakrirati male bebe, djecu, žene. tvoji staovi ili obrazac kojim se vodiš je isti kao i kod simpatizera Isila. Između njih i tebe nema nikakve razlike.
Ti koji si, pobogu, glasnogovornik onih koji, pobogu, sijeku glave nedužnima i, pobogu, muče kustose svjetske baštine radi, pobogu, pljačke i uništenja i, pobogu, bacaju homoseksualce sa zgrada i, pobogu, dižu u zrak i strijeljaju civile, a da ne govorim, pobogu, trguju djevojčicama i ženama i, pobogu, masovno ih siluju, svoj moral i čovjekoljublje možeš, pobogu, zatjerati tamo gdje sunce ne sija.
Pobogu.
sarajevoxxxx

#9355 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Em2r wrote:Nisam ja nicime opsjednut nego su to tvoji momenti slabosti. Cijeli forum zna da osim Asada najveca ti je rana Sisi. Nisi se mogao iskontrolisat pa si prolio svoj bijes.
Nikad. Napisao sam 10 000 postova nikada niti jedan narod ili setu ili naciju nisam generalizirao ili nazvao mrskim. Vrlo dobro pazim šta pišem. I iz tog primjera kojeg si naveo vidi se da sam citirao stav kojeg zastupa politika tih zemalja i da to nije moje mišljenje.

Brisao postove jesam hiljadu puta, ali takav post kojeg mi podmeces hvala Bogu nisam nikada ni u afektu napisao.
Em2r

#9356 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

Metnu mu ga gospodja, onako gospodski.
Grean

#9357 Re: Sirija vol. 2

Post by Grean »

Herr Flick wrote:Nek su Saud i Al Tani demokratski izabrani :izet:
Je li to argument da i u Siriji bude diktatorska famija na vlasti pedeset i kusur godina?

Saudija, nazadno drustvo primjer svega pogresnog. To sto se oni ne dizu na bunu je njihov problem, kad ga budu htjeli svrgnuti imat ce podrsku svakog ko ima zdrave pameti. Naravno, tu u primjeru Egipta vidimo da nece ici lako jer ima i ona druga strana koja po potrebama gura svoje diktatore dok se kao bori protiv nekih drugih. Ali ja ne pricam o tome vec o legitimnim teznjama naroda, bez obzira gdje.
Em2r

#9358 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

sarajevoxxxx wrote:
Em2r wrote:Nisam ja nicime opsjednut nego su to tvoji momenti slabosti. Cijeli forum zna da osim Asada najveca ti je rana Sisi. Nisi se mogao iskontrolisat pa si prolio svoj bijes.
Nikad. Napisao sam 10 000 postova nikada niti jedan narod ili setu ili naciju nisam generalizirao ili nazvao mrskim. Vrlo dobro pazim šta pišem. I iz tog primjera kojeg si naveo vidi se da sam citirao stav kojeg zastupa politika tih zemalja i da to nije moje mišljenje.

Brisao postove jesam hiljadu puta, ali takav post kojeg mi podmeces hvala Bogu nisam nikada ni u afektu napisao.
Dobro nisi ti, ja sam. Kakvo patoloski laganje.
bvcx

#9359 Re: Sirija vol. 2

Post by bvcx »

Kikibombona wrote:
sarajevoxxxx wrote:Također, nakon ekspresnog isilovog napredovanja i brigada 93 je pred padom u ruke Isila nakon sto ju je međunarodna zajednica osvojila i predala Kurdima na čuvanje.
Vidi ovo :lol:
The tribes Thuwwar raqqa put their trust in are now running like rats and leaving villages to ISIS. Good job FSA!
This is what happens when you let Islamist Warlords defend Rojava's frontline: THEY RUN LIKE RATS AND LET ISIS IN.
AYN ISSA: ISIS is advancing over villages controlled by USELESS Jaysh Thuwwar Raqqa rats control.
SDF sending reinforcements.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Još kad se sjetim one njegove priče oko Mosula kako je eto brzo pao, a nikad da nam kaže zbog čega je Raqqa onako brzo pala u ruke ISILa.
walter kurtz

#9360 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

Cuo sam da oni sto rade ratnu mapu sirije uvode trecu smjenu te da im je nestalo crvene boje :zoka:
Arteta

#9361 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

Grean wrote:
Arteta wrote:
1.ISIL i Nusra su posljedica bolesti naroda. takve spodobe se ne pojavljuju kod normalnih ljudi.
2.Medju Asadovim vojnicima su vecina suniti, a kod pobunjenika osim sunita niko ne postoji, Asad je Alawit, nije religiozan kao pola Sirijaca i druge religije mu ne smetaju, skoro je bilo slika kako je bio u crkvi na proslavi Bozica.
Pobunjenici ne priznaju nikoga osim sunitskog Islama i to guraju kako bi dobili podrsku u narodu, ali hebe ih to sto u Siriji narod nije religijski opterecen.
3.Pod Asadovom kontrolom zivi najvise stanovnistva u Siriji, a s obzirom da su SUniti 70% Sirije jasno dolazimo do zakljucka da je bar pola sunita uz Asada.
Mogli bi pricati o bolestima naroda, desili su se i cetnici Srbima uz 90% podrsku, nacisti Nijemcima uz slicnu podrsku pa i nama El Mudjahidin kadje bilo gusto.
Iako je sva ta podrska diskutabilna ali i da uzmem da je tacno to i dalje ne mijenja cinjenicu da je diktator i da je njegova familija dosla na vlast pucem.
To sto ti suniti ne protestvuju protiv Asada jer zive pod njegovom vlascu i kontrolom njegove armije ne govori nista. Ja u Homsu ne vidjeh kontrademonstracije koje su ga podrzale.

I opet najvaznije, nije demokratski izabran, dosli su na vlast oruzjem.
Izvini, ali mozda ne znas, Homs je grad koji je ociscen od pobunjenika, kakve kontrademonstracije ti trebaju pored toga.
Arteta

#9362 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

sarajevoxxxx wrote:
Arteta wrote:

Čuj " bolest naroda "
Patolosko laganje na forumima je posljedica bolesti pojedinca.
DuckZz

#9363 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

sarajevoxxxx wrote:Karta na kojoj se vidi napredovanje Isila i zauzimanje Ajn Isa i 93 brigade

Image
Propaganda, da ne kažem laž, i ništa drugo.
Pripadnici ISIL-a su upali u dio baze i povukli se nakon 2 sata sukoba. Ovo ostalo oznaceno iznad toga ne treba ni komentarisat.
Grean

#9364 Re: Sirija vol. 2

Post by Grean »

Arteta wrote:
Izvini, ali mozda ne znas, Homs je grad koji je ociscen od pobunjenika, kakve kontrademonstracije ti trebaju pored toga.
Ociscen vojnom silom, ocistili ga od onih koji misle drugacije.

Pitam za kontrademonstracije dok se nije pucalo, gdje su bili ti koji podrzavaju Asada? Sjedili kuci i gledali TV? Ko su ljudi koji su izasli na ulice da se dignu protiv Asada, teroristi svi odreda?
Opetja033

#9365 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Sheikh Misqin niti je odbranjen niti je pao. Zestoke borbe se vode u samom gradu, dok pobunjenici ocajnicki pokusavaju odbiti napade.
Ruku na srce, daj Boze. Ubi ih ruska avijacija.
Ironmen

#9366 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

sarajevoxxxx wrote:
Arteta wrote:

Čuj " bolest naroda "

Da da dobro receno bolest naroda i to psihicko nacisticka bolest jos gora od nacista ispranog mozga i zadojena mrznjom ....
walter kurtz

#9367 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

Opetja033 wrote:Sheikh Misqin niti je odbranjen niti je pao. Zestoke borbe se vode u samom gradu, dok pobunjenici ocajnicki pokusavaju odbiti napade.
Gdje si ti nema te nikako
Ironmen

#9368 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

gospodja profiterka wrote:
sarajevoxxxx wrote:
gospodja profiterka wrote:Šteta, neko već prijavio... :evil:
Ne date mi ni da oćejfim.
Ti si sama o sebi rekla ko si i šta si onom izjavom kako treba pobiti hiljade sirijskih žena i djece i kako je to ok. Tvoje razmišljanje je jedno obično fašističko razimšljanje, tvoji stavovi su fašistički, pobogu koga ti možeš prijaviti i zbog čega? Promovišeš fašizam na forumu, zalažeš se za ubijanje hiljada civila u Siriji, jer zaboga tako to treba po tebi. Za tebe su svi teroristi koji pobogu ne smatraju da treba masakrirati male bebe, djecu, žene. tvoji staovi ili obrazac kojim se vodiš je isti kao i kod simpatizera Isila. Između njih i tebe nema nikakve razlike.
Ti koji si, pobogu, glasnogovornik onih koji, pobogu, sijeku glave nedužnima i, pobogu, muče kustose svjetske baštine radi, pobogu, pljačke i uništenja i, pobogu, bacaju homoseksualce sa zgrada i, pobogu, dižu u zrak i strijeljaju civile, a da ne govorim, pobogu, trguju djevojčicama i ženama i, pobogu, masovno ih siluju, svoj moral i čovjekoljublje možeš, pobogu, zatjerati tamo gdje sunce ne sija.
Pobogu.
:lol: :lol: :lol: :kiss: :thumbup:
Opetja033

#9369 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

walter kurtz wrote:
Opetja033 wrote:Sheikh Misqin niti je odbranjen niti je pao. Zestoke borbe se vode u samom gradu, dok pobunjenici ocajnicki pokusavaju odbiti napade.
Gdje si ti nema te nikako
Uhapsili me u akciji "Rez", prevrnuo curak, osmekao par ljudi i evo me opet tu. :mrgreen: :lol:

Ma posla oko Nove Godine, ako Bog da kad prodje frka tu sam opet.
nixon69

#9370 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

sarajevoxxxx wrote:
Arteta wrote:

Čuj " bolest naroda "
Savo,Srbine,brate dragi,nemoj vise ziv ti ja. :D :D
Hebo me svak` ako ti nisi Arap,ili sin nekog od onih (za)ostalih bradonja sa istoka koji su imali ucesce u domovinskom ratu.
Tvoja ljubav prema njima je neizmjerna. :D
sarajevoxxxx

#9371 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Pobogu pozivati na ubijanje hiljada sirijskih civila u Raqqi pobogu to je fašizam. Pobogu zar među nama postoje takvi ljudi. Pobogu najveći isilovac bi se pobogu postidio takvog stava. Pobogu zar nije bezobrazluk pobogu da takva osoba govori pobogu o forumskim pravilima pobogu :-)

Današnje borbe u Šejh Miskinu i poginuli režimski vojnici:

Arteta

#9372 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

Grean wrote:
Arteta wrote:
Ociscen vojnom silom, ocistili ga od onih koji misle drugacije.

Pitam za kontrademonstracije dok se nije pucalo, gdje su bili ti koji podrzavaju Asada? Sjedili kuci i gledali TV? Ko su ljudi koji su izasli na ulice da se dignu protiv Asada, teroristi svi odreda?
TI sto podrzavaju Asada su istjerali ove druge.
sarajevoxxxx

#9373 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

nixon69 wrote:
sarajevoxxxx wrote:
Arteta wrote:

Čuj " bolest naroda "
Savo,Srbine,brate dragi,nemoj vise ziv ti ja. :D :D
Hebo me svak` ako ti nisi Arap,ili sin nekog od onih (za)ostalih bradonja sa istoka koji su imali ucesce u domovinskom ratu.
Tvoja ljubav prema njima je neizmjerna. :D
Nisam Srbin, izjašnjavam se isključivo kao Bosanac.
nixon69

#9374 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

Ma mi smo te vec tu prekrstili i sad ti je ime Savo a Bosnjaka nema sa tim imenom. :D
Grean

#9375 Re: Sirija vol. 2

Post by Grean »

Arteta wrote: TI sto podrzavaju Asada su istjerali ove druge.
Naravno, neki drugi koji podrzavaju Asada ali ne narod Homsa koji je ustao protiv njega. To je otprilike kao da kazes da su oni koji podrzavaju Milosevica oslobodili Vukovar. Jesu, dosli iz Nisa i ocistili.
Locked