Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#9351 Re: Juventus
idemo da poderemo sinter

- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9352 Re: Juventus
Conte slavi 100. utakmicu na klupi 
- insaneinthebrain
#9354 Re: Juventus
dva puta pirlo gubi loptu i onda ovi idu u kontru 
- relativno84
#9355 Re: Juventus
Dobro nije ni shinter totalna smijurija ali ok trci se dosta pa se i grijesi, samo ove kontre bi nas mogle kostati nekad se previse kombinuje..opali nije Kahn na golu 
-
Son1
#9356 Re: Juventus
90. Min 1:1, Juve bez ambicije prema gore :S
- I am Happy
#9357 Re: Juventus
Pa dobro je, ipak se radi o gostovanju
Inter je dobro odigrao i ovo je najrealniji rezultat
Inter je dobro odigrao i ovo je najrealniji rezultat
-
FMDzem
#9358 Re: Juventus
Ii niko se ne sjeti da mi za sat i po' posalje bilo kakav link..
- I am Happy
#9359 Re: Juventus
Pa ja sam gledao na Areni Sport 4
Ne znam kako nisi uspio pronaci ? Da si samo na google napisao Inter - Juve live stream sigurno bi nasao
Anyway, Vidal opet fenomenalan
nigdje veze kako se snadje i dade onaj gol
Ne znam kako nisi uspio pronaci ? Da si samo na google napisao Inter - Juve live stream sigurno bi nasao
Anyway, Vidal opet fenomenalan
- Atticus Finch
#9360 Re: Juventus
Dobar bod. Mada je moglo i više da je bilo ozbiljnosti.
Treba reći da je Pirlo očajan. Nema nikakvu ulogu, nažalost. Ako mogu birati između jedne njegove odlične ofanzivne lopte i dva amaterska kiksa kad daješ protivnicima gol šansu, ja biram bez ikakve dileme biram da ne radi ovo drugo.
Treba spomenuti čist penal na Vidalu u prvom koji nije suđen zbog tobožnje igre rukom. Ja je iskreno nisam vidio ni nakon dva ponavljanja. Možda neko jest.
Vidala je izgubio par lopti na sredini ali treba reći da da svaki put bio fauliran. Orsato naravno nije svirao. I onda vrhunski gol. Arturo je srce i duša ove ekipe. Dobar i Kwadwo kod gola.
Svi će reći da je Conte možda mogao povući nešto ofanzivnije nakon gola Vidala, jer je Inter bio zreo za još jedan. Ipak, bez rizika, jer se tako osvaja titula.
Chiello ne smije raditi onakve greške. Ne on.
Uglavnom, forza Juve!
Treba reći da je Pirlo očajan. Nema nikakvu ulogu, nažalost. Ako mogu birati između jedne njegove odlične ofanzivne lopte i dva amaterska kiksa kad daješ protivnicima gol šansu, ja biram bez ikakve dileme biram da ne radi ovo drugo.
Treba spomenuti čist penal na Vidalu u prvom koji nije suđen zbog tobožnje igre rukom. Ja je iskreno nisam vidio ni nakon dva ponavljanja. Možda neko jest.
Vidala je izgubio par lopti na sredini ali treba reći da da svaki put bio fauliran. Orsato naravno nije svirao. I onda vrhunski gol. Arturo je srce i duša ove ekipe. Dobar i Kwadwo kod gola.
Svi će reći da je Conte možda mogao povući nešto ofanzivnije nakon gola Vidala, jer je Inter bio zreo za još jedan. Ipak, bez rizika, jer se tako osvaja titula.
Chiello ne smije raditi onakve greške. Ne on.
Uglavnom, forza Juve!
- Atticus Finch
#9361 Re: Juventus
Nakon tri izrazito teška kola i dva gostovanja (Samp, Lazio, Inter) i 7 bodova. Prezadovoljan. Sad se spremiti za Kopenhagen, tu ne smije biti kiksa. 
- Tigar1
#9362 Re: Juventus
Buffon - standardno, imao dobrih nekoliko odbrana i procjena, kod gola ništa nije mogao
Barzagli - vidno umoran i malo zasićen stalnog ritma igranja jakih tekmi, dobro je odradio na iskustvo
Bonucci - borio se i dobro radio, brzo ga pretrčao Icardi ali to je znano da mu brzina nije jača strana
Chiellini - bio odličan do one grozne greške, jbg dešava se, sve sam mu sasuo...
Lichtsteiner - borio se žestoko, rano fasovao žutalja
Asamoah - solidno odigrao, ono što mu obično ne prolazi prošlo večeras, zabij glavu i driblaj, protiv ovih gurbeta dobitna kombinacija
Vidal - jedan od boljih na ternu s obzirom koliko su ga tukli i udarali, svaka čast za reakciju kod gola... Re-Arrrrrtuuuuuuuu
Pogba - slično kao i Vidal, nije mu se dalo da je zategne s parkinga, odličan ratnik
Pirlo -
imao par vanserijskih pasova, imao greški i netačnih dodavanja sijaset, olako prodavao lopte i omogućavao protivniku da se brzo transformiše... mora to i može bolje brate
Tevez - borio se i po meni bio više nego solidan, mogao ondje pružiti pas Quagliareli
Vučinić - solidno odigrao i trebao ranije izaći, nije mogao zadnjih desetak minuta, povreda + umor
Isla - pružio osrednju partiju i nastradale su mu i tetka i sister i šira familija kod onog promašaja, 'bem joj trunje kao da nikad nije loptu pospremio u gol...

Padoin - malo proveo na terenu.
Sve u svemu možda je Conte mogao ranije reagovati kod Vučine i Pirla, pali su u drugom bili očito i ranije je trebalo svježe krvi.
Opet ću se ponoviti, nisu zmijice nimalo bili lagan protivnik, bod je ovdje dobar i solidno ostvarenje. Ko god je očekivao tri, četiri komada u Samirovoj mreži grdno se prevario, staro dobro nepisano pravilo kad je neka ekipa favorit u Italiji da će protivnika natabanati, obično ne bude tako.
Barzagli - vidno umoran i malo zasićen stalnog ritma igranja jakih tekmi, dobro je odradio na iskustvo
Bonucci - borio se i dobro radio, brzo ga pretrčao Icardi ali to je znano da mu brzina nije jača strana
Chiellini - bio odličan do one grozne greške, jbg dešava se, sve sam mu sasuo...
Lichtsteiner - borio se žestoko, rano fasovao žutalja
Asamoah - solidno odigrao, ono što mu obično ne prolazi prošlo večeras, zabij glavu i driblaj, protiv ovih gurbeta dobitna kombinacija
Vidal - jedan od boljih na ternu s obzirom koliko su ga tukli i udarali, svaka čast za reakciju kod gola... Re-Arrrrrtuuuuuuuu
Pogba - slično kao i Vidal, nije mu se dalo da je zategne s parkinga, odličan ratnik
Pirlo -
Tevez - borio se i po meni bio više nego solidan, mogao ondje pružiti pas Quagliareli
Vučinić - solidno odigrao i trebao ranije izaći, nije mogao zadnjih desetak minuta, povreda + umor
Isla - pružio osrednju partiju i nastradale su mu i tetka i sister i šira familija kod onog promašaja, 'bem joj trunje kao da nikad nije loptu pospremio u gol...
Padoin - malo proveo na terenu.
Sve u svemu možda je Conte mogao ranije reagovati kod Vučine i Pirla, pali su u drugom bili očito i ranije je trebalo svježe krvi.
Opet ću se ponoviti, nisu zmijice nimalo bili lagan protivnik, bod je ovdje dobar i solidno ostvarenje. Ko god je očekivao tri, četiri komada u Samirovoj mreži grdno se prevario, staro dobro nepisano pravilo kad je neka ekipa favorit u Italiji da će protivnika natabanati, obično ne bude tako.
- elmirčo
#9363 Re: Juventus
inter iznenadio, macari tamo radi odlican posao.
dobra tekma pravo, puno trke, kontakta, muske igre
mogli smo ih natrpati poslije 1-1 ali jbg isla je bio u prilici pa sta ocekivati.
ne znam koji k ljorente igra 5 minuta u tri tekme,tevez se uklopio pravo.., vidal standardno, kielini glumi bonucija i naravno pogrijesi, gdje ces bolan..
ali haje, ide laksi raspored, jedino mi zao sto poslije ovog kola sigurno necemo biti prvi na tabeli poslije toliko vremena, ali ajde, ako je to cijena za treci uzastopni skudeto, onda neka.
dobra tekma pravo, puno trke, kontakta, muske igre
ne znam koji k ljorente igra 5 minuta u tri tekme,tevez se uklopio pravo.., vidal standardno, kielini glumi bonucija i naravno pogrijesi, gdje ces bolan..
ali haje, ide laksi raspored, jedino mi zao sto poslije ovog kola sigurno necemo biti prvi na tabeli poslije toliko vremena, ali ajde, ako je to cijena za treci uzastopni skudeto, onda neka.
- relativno84
#9364 Re: Juventus
Na stranu rezultat koji i nije los s obzirom da se gostovalo u MIlanu, cinjenica je da Juventus dominira Italiom ali primjeti se da su drugi sve blize nama sto je dobro jer ce izvuci maximum iz nasih igraca.
Naravno nece jos dugo biti na nasem nivou ali neka sto je jaca seria A to ce i Juve biti jaci u evropi, to mi se posebno svidjelo taj tempo cijelu tekmu, bez grubih startova tacno se vidjelo da se igra za go vise. Steta pa nisu napadaci bili konkretniji ali ok moglo je i bolje ali i puno gore.
FORZA JUVE !!!
Naravno nece jos dugo biti na nasem nivou ali neka sto je jaca seria A to ce i Juve biti jaci u evropi, to mi se posebno svidjelo taj tempo cijelu tekmu, bez grubih startova tacno se vidjelo da se igra za go vise. Steta pa nisu napadaci bili konkretniji ali ok moglo je i bolje ali i puno gore.
FORZA JUVE !!!
- Zatamnjena stakla
#9365 Re: Juventus
Ma bili smo 2x bolji. Isla brat kako ošuta, bolje da je nogu postavio jer bi sama ušla.
- I am Happy
- Zatamnjena stakla
#9367 Re: Juventus
Trebali bi dobit ha 
-
Son1
#9368 Re: Juventus
Sve osim poraza sa dva gola razlike je odlican rezultat 
- DonV
#9369 Re: Juventus
ŠPANAC ŽELI RASKINUTI SA "STAROM DAMOM"
Llorente već želi iz Juventusa
http://www.sport.ba/fudbal/llorente-vec ... ju-dobija/
Kao sto sam rekao baskijski mačić, dosta je i bio "pojecanje".
Llorente već želi iz Juventusa
http://www.sport.ba/fudbal/llorente-vec ... ju-dobija/
Kao sto sam rekao baskijski mačić, dosta je i bio "pojecanje".
- I am Happy
#9370 Re: Juventus
To su sve tracevi, a ti si vec dokazana mahalusa.
On i Barsa ili Real? Eto koliko je pouzdana ta "vijest"Navodno, ako Llorente ozbiljno zagrize za opciju odlaska u januaru, u trku za njegov potpis mogli bi da se uključe Barcelona i Real Madrid, kao i pojedini engleski klubovi.
- DonV
#9371 Re: Juventus
Tipujem na pojedine engleske klubove tipa Wigan i QPR, njemu plafon.
-
juventus
#9372 Re: Juventus
Opet ti ovdje kako bi provocirao?DonV wrote:Tipujem na pojedine engleske klubove tipa Wigan i QPR, njemu plafon.
Hajd odlepršaj odavdje, stvarno si naporan i nemaštovit.
- DonV
#9373 Re: Juventus
Tebi ako je ovo provokacija ili slicno sto si sebi stavio u glavu, tesko tebi u zivotu..
Ajd zdravo.
Ajd zdravo.
- Atticus Finch
#9374 Re: Juventus
Zona Continasa pored stadiona je i zvanično budući novi trening centar Juventusa. Ovih dana su završene pojedinosti i gradska uprava je dala zeleno svjetlo za početak radova.
Na mjestu neuglednog i ruševnog kompleksa raste novi moderniji (čak i od Vinova) trening centar koji će uključivati i nove administrativne prostorije kluba te komplekse hotela, spa centara, kino dvorana itd. Vinovo u potpunosti prelazi u ruke mlađih kategorija.
Ovako to izgleda danas:

Ovako će izgledati 2016.

Na mjestu neuglednog i ruševnog kompleksa raste novi moderniji (čak i od Vinova) trening centar koji će uključivati i nove administrativne prostorije kluba te komplekse hotela, spa centara, kino dvorana itd. Vinovo u potpunosti prelazi u ruke mlađih kategorija.
Ovako to izgleda danas:

Ovako će izgledati 2016.

-
Juvelandia
#9375 Re: Juventus
Yahel wrote:To su sve tracevi, a ti si vec dokazana mahalusa.
On i Barsa ili Real? Eto koliko je pouzdana ta "vijest"Navodno, ako Llorente ozbiljno zagrize za opciju odlaska u januaru, u trku za njegov potpis mogli bi da se uključe Barcelona i Real Madrid, kao i pojedini engleski klubovi.