web

app

e pa meni dize
Moderator: Benq
Mislim da ga možeš otpisati za sva vremena, jer je United Grupa pustila putem EON-a HD verziju kanala "Fine Living" za sve operatere koji posluju u ovoj grupaciji, ali je Telemach BiH odlučio da i dalje reemituje SD verziju ovog kanala, pa je sad izgleda United Grupa odlučila da ukloni skroz SD verziju kanala "Fine Living" sa EON servera, da im ne zauzima serverske kapacitete.balea wrote:Fine Living mi na Eonu ne radi već danima.... ni na app ni web... prvo nije radilo vracanje, a sad je totalno gecrkt

Na Dobrinji 1 internet radi bez problem cijeli dan.damdam6 wrote:ima li jos kod problem sa netom??? nemam signala evo dva sata..kablovska je ok
Jel ovi iz telemacha i dalje odgovaraju na inbox? pisao sam tamo, niakvog odgovora..crnivrag wrote:Na Dobrinji 1 internet radi bez problem cijeli dan.damdam6 wrote:ima li jos kod problem sa netom??? nemam signala evo dva sata..kablovska je ok
Naravno, samo nisu na forumu stalno online, već ulete povremeno, većinom u toku dana do 16 sati, a navečer malo slabije.damdam6 wrote: Jel ovi iz telemacha i dalje odgovaraju na inbox? pisao sam tamo, niakvog odgovora..

Provjerimo pp i javimo Vam sedamdam6 » 20 minutes ago
ima li jos kod problem sa netom??? nemam signala evo dva sata..kablovska je ok
Draganice draga, zašto ignorišeš postove svog najdražeg vraga?Telemach wrote:
crnivrag wrote:Draganice draga, zašto ignorišeš postove svog najdražeg vraga?Telemach wrote:
Do tvojih uređaja je. Ovi kanali su zapravo frekvencije i nije svaka dostupna za svako tržište. U nekim državama se pojedine frekvencije koriste za radare i sl. Iz tog razloga neki telefoni dođu konfigurisani sa unaprijed skrivenim frekvencijama, da ne bi došlo do interferencija sa radarskim sistemima. Fiksiraj na kanal koji ćeš vidjeti na svim uređajima i nema zime. 40MHz stavi Bandwidth ako hoćeš veće brzine i uspravi uređaj obavezno.typeOnegative wrote:Jucer su mi donijeli cga2121, sve radi super , ali dobro sam se napatio dok sam skontao u cemu je kvaka da natjeram uređaje sto podrzavaju 5GHz mrezu da je uopce vide . Defaultna postavka na auto, kao i odabir bilo kojeg kanala iznad 44 rezultiralo je da uređaji ne vide 5GHz mrezu uz poruku sa slike.
u mom slucaju samo na kanalima 36, 40 i 44 vidim i imam 5 GHz mrezu na J5 2017 i LG smart TVu . Pitanje za kolege koji koriste cg2121,kakva su vasa iskustva, jel to tako kod sviju , ili je do mene tj do mojih uređaja ??
Da su ga znali srediti kad je bio pušten u okviru digitalne programske ponude, i dan danas bismo ga imali, međutim nisu ga znali podesiti da ide u digitalnom formatu, jer im je isporučivan u HD rezoluciji, i onda je nešto štekalo i preskakalo, pa su ga prebacili na verziju koju primaju zemaljskim putem koja je bila užasna i isto "crkavala" svakodnevno, i onda su odlučili da ga skroz ubiju i zamijene sa kanalom "RTV Sana"chakany wrote:Zbog cijele ove situacije oko migranata, sad mi je žao što nemamo RTV USK.
Idu reklame na ovom kanalu koje kažu: "Pratite izvornu muziku prvi put u HD rezoluciji, samo na Izvornoj TV.chakany wrote: P.S. Čuj Izvorna TV u HD prešla
Moju konstataciju na kanal "Fine Living" koji ne radi skoro sedmicu dana putem EON platforme, i osvrt na hrpu HD verzija SD kanala koje imate u ponudi, a čije SD verzije ne želite zamijeniti HD verzijama, pa makar putem EON platforme, ako ne možete da ih pustite u okviru D3 ponude, zbog ograničenja kapaciteta mreže.Telemach wrote:@crnivrag
Nešto smo propustili?