Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#9326 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

zforumas wrote:
Tomahawk11 wrote:
zforumas wrote:
Tomo brate postujem te k'o Indijanca al' nemoj ziv bio :mrgreen: :kiss:
Reci sta nemoj :?
Ovo 40 minuta 100 km?
Tip mi je rodjak i budala nevidjena...ne znam kako nije zaginuo do sad...javio se ludjak evo me krecem i za 40 minuta stigao....ja sam tu relaciju jednom presao za 1 h i 15 min....u pola dva ujutro....doduse, on je sa beemveom....
Nemoj porediti. NIsam rekao da taj nije dosao, ali ova druga relacija je malo zesca :izet:
Aha, mislis Sa-Tz...ne znam, ne poznajem relaciju, priznajem.
Al nije ni ova ovamo sad nesto, pa da se kaze pi :oops: kin dim.
kabal1337

#9327 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

Tomahawk11 wrote:

Koja relacija 75 km?
Ako mislis Sa-Gz, od Vijecnice do mosta u Gz je okruglo 100 km.
Preko M5[/quote]

Evo sta kaze preko M5

http://www.udaljenosti.com/udaljenost_sarajevo_gorazde/[/quote]

M5->R448 . Ide se putem haman gdje tebi prolazi zracna linija
(Pale, Prača...)
zforumas

#9328 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

U BiH ni jedna relacija nije pussy smoke. Sa-Tz za sat ili manje nema sanse. Inace mirzet obozava da pokazuje cunu, samo jos mu niko nije rek'o da se cuna ne mjeri od analnog otvora.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9329 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

kabal1337 wrote:
M5->R448 . Ide se putem haman gdje tebi prolazi zracna linija
Preko Prace? Pa tuda niko ne vozi. Pricam o relaciji preko Romanije i Rogatice.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9330 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

zforumas wrote:U BiH ni jedna relacija nije pussy smoke. Sa-Tz za sat ili manje nema sanse. Inace mirzet obozava da pokazuje cunu, samo jos mu niko nije rek'o da se cuna ne mjeri od analnog otvora.
Ma dobro, nisam ni ja za takva mjerenja ciji je veci. Da ne govorim da je svaka takva voznja na pomenutim, a i nekim drugim relacijama stavljanje glave u torbu i izazivanje opste opasnosti na i oko ceste. Ne treba se zajebavati, sutra kad nekog napravis invalidom/ubijes ili sebe, nece biti prostora za kur :izet:
MOSALJOZE

#9331 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

zforumas wrote:U BiH ni jedna relacija nije pussy smoke. Sa-Tz za sat ili manje nema sanse. Inace mirzet obozava da pokazuje cunu, samo jos mu niko nije rek'o da se cuna ne mjeri od analnog otvora.
A jel se iko od forumaša ohrabrio i rekao evo može?Toliko sigurni da se ne može preći,ali ipak nisu spremni da zarade..
zforumas

#9332 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

MOSALJOZE wrote:
A jel se iko od forumaša ohrabrio i rekao evo može?Toliko sigurni da se ne može preći,ali ipak nisu spremni da zarade..
Za koga ti navijas :mrgreen:
Ajd ba mosa, covjek mu ponudio pare, a on onda hoce da se ovaj vozi s njim. Eto kao lafo ovaj ce se upusati, mirzet zajeban.
Covjek mu je vise puta ponovio, evo pare, dodji od tacke A do tacke B u zadanom vremenu i to je to.
MOSALJOZE

#9333 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Jah ovaj je i pristao na to.
Ma hebe mi se,ali ne mogu reć da nije ispao fer i korektan,bez obzira na sve ostalo.
kabal1337

#9334 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

Halo forumas, dok se tempuser ne ukljuci u ovu diskusiju nema od ovoga nista. :mrgreen:
nightvision

#9335 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

Tomahawk11 wrote:Dobro, evo ja pricam o relaciji Sarajevo - Gorazde....tip presao 100 km za 40 minuta. Inace se vozi izmedju sat i po do dva. Nije bas da se moze ici konstantno 120-130.
Ne poznajem cestu prema Tuzli. Eto ako poznajes ovu realciju, uporedi, pa reci koliko su slicne.
Nisam imao prilike tamo voziti, i ne mogu o tome nista reci, ali mogu o cesti tz-sa. Zato i kazem, nebitno koliko je covjek lud ne moze je preci za sat vremena. Ni da vozi pod pratnjom ne moze. Prije nego su napravili ovaj tunel, samo karaula da se predje trebalo je oko 15 minuta. Sat i po' i to u najboljim uslovima i da vozis s glavom u torbi bez da te igdje murija zaustavi, bez teretnog saobracaja na putu, moglo bi se pricati, ali sat vremena je u domenu naucne fantastike.
MOSALJOZE

#9336 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Mislim da je banovan :zoka:
zforumas

#9337 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

kabal1337 wrote:Halo forumas, dok se tempuser ne ukljuci u ovu diskusiju nema od ovoga nista. :mrgreen:
nema direta, nece ni goran dolaziti, nema potrebe :lol:
MOSALJOZE wrote:Jah ovaj je i pristao na to.
Ma hebe mi se,ali ne mogu reć da nije ispao fer i korektan,bez obzira na sve ostalo.
eto haman oba pristala al' im se ne dade....

Hajd realno, jel' se onaj kurcio u svakom svom postu..tipicni balkanjeros kojem naleti lova s lahke strane pa misli da ima sto niko nikad im'o nije :-)
Nepass

#9338 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

Tomahawk11 wrote:
nightvision wrote:
Tomahawk11 wrote:Koliko ima Sa-TZ, oko 100 km? Evo projekcija kaze 120.
Znam lika koji je za 40 minuta presao 100 km, druga relacija je u pitanju, ali isto tako dosta zahtjevna.
Moze se sve kad si lud.
To sto ne znas ni koliko ima kilometara ta cesta dovoljno govori da uopste ne znas o kakvoj se cesti radi. Da znas, znao bi da su neke stvari nemoguce bez obzira koliko si lud.
Dobro, evo ja pricam o relaciji Sarajevo - Gorazde....tip presao 100 km za 40 minuta. Inace se vozi izmedju sat i po do dva. Nije bas da se moze ici konstantno 120-130.
Ne poznajem cestu prema Tuzli. Eto ako poznajes ovu realciju, uporedi, pa reci koliko su slicne.
Ko je taj lik? Pa kroz rogaticu samo ti treba 7-8min. Znaci gz sa ja presao preko hiljadu puta bukvalno. Moj rekord 1h10min. Cuo sam od raje da su vozili 1h ili 55min. Ali 40min jos niko nije izjavio. Ni najveci rejseri i lazovi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9339 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

Nepass wrote: Ko je taj lik? Pa kroz rogaticu samo ti treba 7-8min. Znaci gz sa ja presao preko hiljadu puta bukvalno. Moj rekord 1h10min. Cuo sam od raje da su vozili 1h ili 55min. Ali 40min jos niko nije izjavio. Ni najveci rejseri i lazovi.
Umiriovio se.
Jedan moj rodjo. Ma ludak. Ima godina, davno je to bilo. Ima jedno 15 godina. Radio sa strancima, imalo se, bembara i mahnitaj.
Javio se kad je krenuo. Nije lazov, al blesav jest.
Nepass

#9340 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

zforumas wrote:
kabal1337 wrote:Halo forumas, dok se tempuser ne ukljuci u ovu diskusiju nema od ovoga nista. :mrgreen:
nema direta, nece ni goran dolaziti, nema potrebe :lol:
MOSALJOZE wrote:Jah ovaj je i pristao na to.
eto haman oba pristala al' im se ne dade....

Hajd realno, jel' se onaj kurcio u svakom svom postu..tipicni balkanjeros kojem naleti lova s lahke strane pa misli da ima sto niko nikad im'o nije :-)
Ma mirzet tek u pubertet ulazi pa se folira
Nepass

#9341 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

Tomahawk11 wrote:
Nepass wrote: Ko je taj lik? Pa kroz rogaticu samo ti treba 7-8min. Znaci gz sa ja presao preko hiljadu puta bukvalno. Moj rekord 1h10min. Cuo sam od raje da su vozili 1h ili 55min. Ali 40min jos niko nije izjavio. Ni najveci rejseri i lazovi.
Umiriovio se.
Jedan moj rodjo. Ma ludak. Ima godina, davno je to bilo. Ima jedno 15 godina. Radio sa strancima, imalo se, bembara i mahnitaj.
Javio se kad je krenuo. Nije lazov, al blesav jest.
Da nije kemo prelo :) ako je on onda te zvao iz rogatice :)
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#9342 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

A sve neki revolveraši, ovaj ga prati na internetu, ovaj prati njega, ovaj ce ga sacekati, probiti mu grkljan, komedija :-)
Dope_Man

#9343 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

Nepass wrote:
Tomahawk11 wrote:
Dobro, evo ja pricam o relaciji Sarajevo - Gorazde....tip presao 100 km za 40 minuta. Inace se vozi izmedju sat i po do dva. Nije bas da se moze ici konstantno 120-130.
Ko je taj lik? Pa kroz rogaticu samo ti treba 7-8min. Znaci gz sa ja presao preko hiljadu puta bukvalno. Moj rekord 1h10min. Cuo sam od raje da su vozili 1h ili 55min. Ali 40min jos niko nije izjavio. Ni najveci rejseri i lazovi.
Govori se o putu preko Prace, ne preko Rogatice, sad ne znam je li to realnije ili ne, mada meni 40 min zvuci nerealno opet. Licno nisam nikad isao tim putem jer mi svi govore da je bolje ici duzim, ali boljim, preko Rogatice. Kontam jednom ove godine i preko Prace samo da vidim sta je tako lose.
black

#9344 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by black »

mirzet87sa wrote:Ja nikada nisam ni poricao da ne divljam.. Po gradu vozim normalno, do 70km/h, nikad preko.. Van grada, pogotovo rute koje poznajem, gazim zestoko preko ogranicenja.. Rutu tz sa znam napamet, predjem je godisnje 200-250 puta. Jok, sjedis sa mnom i vozimo se zajedno. Nikakav mangupluk, cisto kad vec nesto tvrdis dodji da vidis da grijesis.
zbog takvih umalo ne zaglavih neku noc, standardna spika, dobar vozac, dobro auto, poznajem put, dzaba normalnima sto se drze pravila kad ima takvih budala, kako je puklo imao sam osjecaj ko da me neko tromblonom pogodio, sva sreca prodjoh ok a sekunda je falila da me ubije
a ta prica sarajevo-tz je pravo djecija, pomenuh i nedje 20min konjic-sarajevo, tacno ali to je bio lik sa motorom

edit: tek sada vidim da si banovan :mrgreen:
Nepass

#9345 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

Govori se o rogatici. A posto sam vozio i preko prace mogu ti reci da je isto prolazno vrijeme. 1,5h normalne voznje. Mada preko prace ako je bus ispredd tebe bas moras imati muda da prestignes. Sad je i dosta asfaltirano zbog pede i njegovog lovista
BadBoy

#9346 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Dope_Man wrote:
Nepass wrote:
Tomahawk11 wrote:
Govori se o putu preko Prace, ne preko Rogatice, sad ne znam je li to realnije ili ne, mada meni 40 min zvuci nerealno opet. Licno nisam nikad isao tim putem jer mi svi govore da je bolje ici duzim, ali boljim, preko Rogatice. Kontam jednom ove godine i preko Prace samo da vidim sta je tako lose.
Loše je to što dok se penješ prema Prači bukvalno idu serpetine, dakle lakat okuke tako uske i oštre da ih moraš prolaziti sa 10 km/h. Preko Romanije se može gasat.
triconja

#9347 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

black wrote:
mirzet87sa wrote:Ja nikada nisam ni poricao da ne divljam.. Po gradu vozim normalno, do 70km/h, nikad preko.. Van grada, pogotovo rute koje poznajem, gazim zestoko preko ogranicenja.. Rutu tz sa znam napamet, predjem je godisnje 200-250 puta. Jok, sjedis sa mnom i vozimo se zajedno. Nikakav mangupluk, cisto kad vec nesto tvrdis dodji da vidis da grijesis.
zbog takvih umalo ne zaglavih neku noc, standardna spika, dobar vozac, dobro auto, poznajem put, dzaba normalnima sto se drze pravila kad ima takvih budala, kako je puklo imao sam osjecaj ko da me neko tromblonom pogodio, sva sreca prodjoh ok a sekunda je falila da me ubije
a ta prica sarajevo-tz je pravo djecija, pomenuh i nedje 20min konjic-sarajevo, tacno ali to je bio lik sa motorom

edit: tek sada vidim da si banovan :mrgreen:
Da se ovakvom ponasanju stane u kraj trebalo bi nakon prekoracenja brzine (od 50 pa nadanje km/h) uzimat vozacka pa nek se autobusom voza.
Dope_Man

#9348 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

BadBoy wrote:
Dope_Man wrote:
Loše je to što dok se penješ prema Prači bukvalno idu serpetine, dakle lakat okuke tako uske i oštre da ih moraš prolaziti sa 10 km/h. Preko Romanije se može gasat.
Hvala na pojasnjenju. Mislio sam da je put ispucao, pun rupa i slicno, a sad vidim te serpentine na mapi, ne da mi se ni brojati koliko ih je od Gz do Hrenovice.
triconja

#9349 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

Ja vozim ima i pet godina. Isao sam i autoputem i m17, vidio sam vozaca koji prolete pored mene i cini se kao da ja stojim u odnosu na njega. Ljudi pogledajte malo gore stranice pa da vidite sta bude poslije nesrece ako se i prezivi. Ogranicenje 50 lola blica i hoce da me pretekne u naseljenom mjestu :-) .

Bosanci su najpametniji ljudi na svijetu, kakvi ameri, kakvi bakraci. Zanimljivo je sto se dosta darvinovih nagrada osvoji na balkanu.
Last edited by triconja on 28/02/2017 13:18, edited 1 time in total.
junior3

#9350 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by junior3 »

sha_ba wrote:
junior3 wrote:Eto chmolje, remeti sportski duh. :mrgreen:
shibe :mrgreen:
Nemo' da me pratiš. :D
Post Reply