Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajevsko možeš gdje god hočeš, tuzlansko tu i tamo, pivnica ima skoro pa sve ja mislim...
Najbolje je u prodavnici kupiti i otići na Kembridž ili u gradski park i popiti
Naravno, ako vremenski uslovi to dozvoljavaju. (Ponesi smeće s sobom kad kreneš)
Ma kakvi, evo hocu da predam za vojsku. Vazda nesto cekam. Gdje god se javim kaze bit ce za toliko.. Fol i stele i sve.. Ako ne budem star za vojsku trebalo bi proci. Spreman sam sad i mogao bih biti medju boljima (A najbolje prima bez stele) Samo godine zezaju.
A imam nesto od kuce radim. Nije to to ali jbg...
Ne mogu da vjerujem da su u onoj ulici od crkvica prema drvenom mostu, ispod podvoznjaka i pored turbeta vec svi sahtovi propali.. Pa sta su oni radili i kopali? Ima li ijedan inzinjer, radnik ili bilo sta u tim firmama koji zna napraviti saht? Ako vec ne znaju, sto ih stavljaju po cesti? Sad ce se lagano rupe stvarati, pucace asfalt, pa ce se krpiti i eto nas opet na istom kao prije 3-4 godine..
Bio je ovdje na forumu onaj izvođač radova, baš bi bilo interesantno da nam objasni što je problem toliki te šahtove dovest u red. Uvijek isti problem.
Ovo oštećenje na mostu kod Lamele postaje pravi problem,... a moglo bi se sa par lopata asfalta bar privremeno riješiti.
Danas jedva nekako progurah kroz kružni,...totalni kolaps,.....
Danas sam pohodio nas voljeni grad nekim poslom i u povratku ugledam zanimljivu scenu. Fudo Kasumovic se na zemljistu kod njegove ex pumpe zustro raspravlja sa nekim likovima iza kojih je bila radna masina-rovokopac
_BataZiv_0809 wrote:Danas sam pohodio nas voljeni grad nekim poslom i u povratku ugledam zanimljivu scenu. Fudo Kasumovic se na zemljistu kod njegove ex pumpe zustro raspravlja sa nekim likovima iza kojih je bila radna masina-rovokopac
kamen spoticanja wrote:
Nagovara ih da glasaju za njega
Ne znam, mozda sam skroz fulao u procjeni. Koliko se uopste moze procijeniti za tih dvadesetak sekundi dok sam cekao da se ukljucim prema naplatnim kucicama, tesko je reci, ali jasno mu se na faci vidjelo da je ljut ko ris. A i ovi gringosi su mi djelovali kao da im malo fali da ga zajednickim snagama ugaze.
kamen spoticanja wrote:
Nagovara ih da glasaju za njega
Ne znam, mozda sam skroz fulao u procjeni. Koliko se uopste moze procijeniti za tih dvadesetak sekundi dok sam cekao da se ukljucim prema naplatnim kucicama, tesko je reci, ali jasno mu se na faci vidjelo da je ljut ko ris. A i ovi gringosi su mi djelovali kao da im malo fali da ga zajednickim snagama ugaze.
Fin insan pa zato
crveni i mandarine zafuntali opet
idu na izbore navodno svaki sa svojim kandidatom
Prije nekih pola sata sletio helikopter, koliko sam vidio, negdje na kamberoviće. Onaj mali Jet Ranger civilnih boja.
Koliko znam Policija ima jedan takav.