uvijek problemi s faulima

sto je najgore bilo je jos jedno 3-4 utakmice gdje mi je samo po jedno nesto falilo da ostvarim quadruple double

kakav wilt
ne igram na najjacem nivou nego onaj sljedeci ispod.
Moderator: Benq

Zhìxin wrote:NBA 2K14 je perverzija, barem meni
Ma nista nije kao ME, nakon sto sam to odigrao rijetko uspijem koju igru i zavrsit...matsuda wrote:Upravo sam zavrsio sa Mass Effect trilogijom.
Volio bih neku slicnu igru, ne mora nuzno biti Sci-Fi, ali volio bih da ima RPG elemente, ali najvise od svega bih volio da mi pruza mugucnost odlucivanja i da je prica dobra.
Džojstik, milina igrati.skafiskafsnjak wrote:Kako igrate taj nba ? na tastaturi ili dzojstik? ja sam jednom instalirao i isti dan izbriso ... zbog kontrola
preporuka za dzojstik da nije skup a da ga ima kupiti u ovim nasim radnjama tipa imtec i tako toButmiran wrote:Džojstik, milina igrati.skafiskafsnjak wrote:Kako igrate taj nba ? na tastaturi ili dzojstik? ja sam jednom instalirao i isti dan izbriso ... zbog kontrola
probao na Hall of Fame...SundanceKid wrote:Ja sve cekam necel izac neki pristojan gameplay patch za NBA2k14...ovako mi je sve skupa potanko, puno stvari nije kako bi trebalo...igram izgubim zivce, napravim prekid, kazem necu vise ni igrat..onda malo prodje, upalim opet![]()
![]()
Apsolutno probati, meni je doduše Fallout 3 bolji od Fallout New Vegasa.matsuda wrote:Eborg wrote:Od istog kreatora - Dragon Age I i II, naravno sa DLC-ovima.matsuda wrote:Upravo sam zavrsio sa Mass Effect trilogijom.
Volio bih neku slicnu igru, ne mora nuzno biti Sci-Fi, ali volio bih da ima RPG elemente, ali najvise od svega bih volio da mi pruza mugucnost odlucivanja i da je prica dobra.
Također Witcher I i II.
Odigrao, daj dalje
Odigrao sam i Skyrim.
Da li bi me mogao zadovoljiti Fallout 3?
Mene najvise nervira gubljenje lopte na svaki kontakt i nerealnost ulaska pod kos, gdje mozes fulit cisto zicer polaganje ako neki debil samo skoci pored tebe... A glupo mi je i da superstar igraci nisu ipak malo dominantniji, ovako ispade svi igraci u pet deka, uzmes Carmela da isforsiras kos...dzaba ti...ko da si uzeo Adisa Beciragica....Chmoljo wrote:probao na Hall of Fame...SundanceKid wrote:Ja sve cekam necel izac neki pristojan gameplay patch za NBA2k14...ovako mi je sve skupa potanko, puno stvari nije kako bi trebalo...igram izgubim zivce, napravim prekid, kazem necu vise ni igrat..onda malo prodje, upalim opet![]()
![]()
pa ono je katastrofa... pet napada, pet puta se Harden zalijeće ispod koša gdje ga blokiraju...
![]()
pa mislim...
probajte deus ex seriju ..matsuda wrote:Upravo sam zavrsio sa Mass Effect trilogijom.
Fun Fact: Grand Theft Auto V Outsells ENTIRE Music Industry
To je ljubav pa im se malo tepa.Chmoljo wrote:zato mi je šega kada neko kaže: "igrice"k'o da je to sve još na nivou pacmana

Milja trenutno zelenbaca naravno... sistem koristi 2 OLED ekrana, to samo je prilicno skupo ...oculus je najvljen za 300 USD i ja se nadam da ce stvar profunkcionisati ali ipak je to kickstarter kompanija i sve sto za sad gameri imaju su jos uvijek samo obecanja...Chmoljo wrote:cijena?![]()
sumnjam da će biti ispod 250$
I jeftinije ... naravno uz "drawback" da i dalje gledas svo vrijeme u monitor...mislim da za potpuni dozivljaj moras potpuno da se iskljucis iz ovog svijeta kao sto to oculus rift radi potpuno blokirajuci svijetlost ....sa druge strane ne znam zasto je Sony odlucio da kompletan donji dio "vizira" bude otvoren...oni koji su probali na CES-u kazu da to kvari dozivljaj ali da nema osjecaja mucnine koji prati oculus ...vjerovatno je Sony balansirao izmedju uzivljavanja i potencijalnih masovnih napada epilepsije ...Herr Flick wrote:Većina koristi track ir za ETS2.Jednostavnije je![]()
![]()