Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Vega_Brothers
#9326 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Računa li se i ono što je odbranio HVO bojna Bistarac - Lukavac?
-
Hafis
#9327 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I šta su se ovi prašinari danas uskoprcali ovuda. Bit će gladno od posta pa nervozno.
Drž'te se agnosticizma k'o i ja, i jebe vas se kad je koji datum.
-
Hafis
#9328 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gdje mi je onaj novi delegat..@Uljudbeni_Nositelj ?? U koja je doba s postovima?
Imam osjećaj da se tu krije veliki potencijal
Imam osjećaj da se tu krije veliki potencijal
- Drvosjeca iz Dejcica
#9329 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovim je samo javno potvrdio ono što znamo a to je da se odustalo od RS-a, Posavine, od Sarajeva, Tuzle, Zenice...itd. Žele ljudi da se skupe u fidžan i tu da caruju autokratski kako to Dodik radi. OK, poštujem, ako je to volja hrvatskog naroda, a ne Čovića i minderaša oko njega, to je meni sasvim legitimno. Samo molim onda da ne kukaju kako je Sarajevo, Tuzla i Zenica jednonacionalni gradovi i da ne dozivaju Hrvate Sarajeva, Tuzle i Zenice pred izbore.studiorum_tuzlaensis wrote:Čović počeo lagano gubiti konce, inače nije davao ovako teške i kmečave izjave... Podsjeća me na nekog? Da li je na pomolu cijepanje HDZ-a![]()
Čim se strah u kosti uvuče, onda idu ovakvi žešći izleti. Do kraja mandata očekujem neke referendume, osnivmanje neke pete po redu privatne hrvatske televizije, blaćenje Zelenike...Čović je kazao kako će Hrvati u reorganiziranoj BiH živjeti na prostoru kojeg je slobodio i odbranio HVO, kako će se izboriti i za izmjene izbornog zakona da mogu birati svoje političke predstavnike, imati svoj javni RTV servis, ako očuvaju zajedništvo i budu čvrsto vjerovali i željeli ostvariti svoje
ciljeve, prenosi HMS.
Kako ću da glasam za nelegitimnog dogodine... pučanstvo će da pukne od muke.
- Drvosjeca iz Dejcica
#9330 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko?mO k3 wrote:dezurni kmecavac je tu
Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 23/06/2017 10:44, edited 1 time in total.
- mO k3
#9331 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kmechavacDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ko?mO k3 wrote:dezurni kmecavac je tu
Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
-
Hafis
#9332 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta im je danas...ovdje ni mišomor ne bi pomogao 
- seln
#9333 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svetog mi Ante, ja sam agnosti.Hafis wrote:I šta su se ovi prašinari danas uskoprcali ovuda. Bit će gladno od posta pa nervozno.
Jooj, providnog kamenjarca....
- seln
#9334 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons, ipak ti ponesi sendvic.... znam ja kako su dole dzometni.Hafis wrote:Dođi, najest ću te i napiti i usput i fascinirati da imaš što pričati gore raji kakvog si baju upoznao.
Leba ti, kamenjarac, zivis li ti radi sebe ili ti je cilj da nekoga fasciniras? Ja bih se zamislio nad tim, to vise nije ni neuroza, vec prelazi u psihozu.
- seln
#9335 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da probas opet s Dreteljem?Hafis wrote:Šta im je danas...ovdje ni mišomor ne bi pomogao
- Alfons Kauders
#9336 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ćuj prijeti? Bolan hocu da te vrbujem u NVZ, a ti tako! Mi smo buducnost, bolje ti je odmah prihvatiti ponudu, nego za godinu i po, jer ce i ponuda biti slabija.Hafis wrote: Ma daj bola. Kakva je to teorija da će netko nekoga ćerati u Hercegovinu, pored onolike Njemačke, Austrije i Irske. Isti dan dobiješ posao ako imaš imalo soli u glavi i znaš nešto raditi.
A i taj ručak...šta više prijeti iz tebe. Dođi, najest ću te i napiti i usput i fascinirati da imaš što pričati gore raji kakvog si baju upoznao.
Vego, kakva je to ekspresna kriza?
A kriza... Do mene, fulo na kalendaru. S tim krecemo sljedeci petak, jer petak je dan za metak
NVZ je bolja s tajmingom nego organizatori Thompsonovog koncerta za Uynike
- Haris.ba
#9337 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije ni Hafis tako human.seln wrote:Da probas opet s Dreteljem?Hafis wrote:Šta im je danas...ovdje ni mišomor ne bi pomogao
Prije će salate od smilja iznjeti. ALi, samo ako si je pobrao.
- stakasa
#9338 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam zasto pricate o Covicevom strahu, covjek je zabio prst u oko a niko nema muda da reaguje. Ima se, moze mu se
- Alfons Kauders
#9339 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Strpljenja molim!stakasa wrote:Ne znam zasto pricate o Covicevom strahu, covjek je zabio prst u oko a niko nema muda da reaguje. Ima se, moze mu se
- Haris.ba
#9340 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bio jedan na Ilidži rom, hodao cestom i vikao ja sam najjači, ima li se ko pobiti.stakasa wrote:Ne znam zasto pricate o Covicevom strahu, covjek je zabio prst u oko a niko nema muda da reaguje. Ima se, moze mu se
Niko se nije htio tući sa njim. Može mu se.
- stakasa
#9341 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Rade ljudi sta hoce od Daytona naovamo, ne konkretno u Sarajevu i Tuzli pa se osjecate komotno. Malo se usplahirite kada vam ubiju Vedrana Puljica, rijesi se tako da vise ne idete na gostovanja, pri prolazu na more pognete glavu i tako se sve cini podnosljivo. Ali fakat rade sta hoceHaris.ba wrote:Bio jedan na Ilidži rom, hodao cestom i vikao ja sam najjači, ima li se ko pobiti.stakasa wrote:Ne znam zasto pricate o Covicevom strahu, covjek je zabio prst u oko a niko nema muda da reaguje. Ima se, moze mu se
-
Hafis
#9342 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I kako završi na kraju?Haris.ba wrote:Bio jedan na Ilidži rom, hodao cestom i vikao ja sam najjači, ima li se ko pobiti.stakasa wrote:Ne znam zasto pricate o Covicevom strahu, covjek je zabio prst u oko a niko nema muda da reaguje. Ima se, moze mu se
-
Obi Wan Bosnian
#9343 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znači neće živjeti u opštini Odžak?Čović je kazao kako će Hrvati u reorganiziranoj BiH živjeti na prostoru kojeg je oslobodio i odbranio HVO
- Haris.ba
#9344 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ubio nekog momka. Eno ga u zatvoru.Hafis wrote:I kako završi na kraju?Haris.ba wrote:Bio jedan na Ilidži rom, hodao cestom i vikao ja sam najjači, ima li se ko pobiti.stakasa wrote:Ne znam zasto pricate o Covicevom strahu, covjek je zabio prst u oko a niko nema muda da reaguje. Ima se, moze mu se
- Alfons Kauders
#9345 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako zavrsi forumska tema o Dodiku? Kako ce zavrsiti sam Dodik i oni koje je guzio sve ove godine?Hafis wrote:I kako završi na kraju?Haris.ba wrote: Bio jedan na Ilidži rom, hodao cestom i vikao ja sam najjači, ima li se ko pobiti.
Ja neki dan rekoh da i ova tema ide u tom smjeru - samo naprijed, i javi kad bude trebalo pogurati!
- BHCluster
#9346 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cova se raskmechio jucer kako je Sarjevo... a o tzv"rs-u" ni mukaet, pa vise Hrvata ima u Sarajevu nego citavoj tzv "rs-u". Sto ti je biti juzni srbin. 
- BHCluster
#9347 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Obi Wan Bosnian wrote:Znači neće živjeti u opštini Odžak?Čović je kazao kako će Hrvati u reorganiziranoj BiH živjeti na prostoru kojeg je oslobodio i odbranio HVO
Budimo realni sta je to tzv "hvo" oslobodio? Da nije bilo HV-a ove seoske milicije nebi bilo ni na papiru.
- stakasa
#9348 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako ne vidis da ti kmecis a ne Covic, on je uzeo ono sto mu treba, kabadahijski, oteo i jos se cereka. A ti kmecis o moralnosti, nepravednom miru, oduzetoj zemlji u RS-u, multi kulti Sarajevu sve sa Hrvatima kojih i nije ostalo bas puno itd. O RS-u ni mukajet jer je RS jaci ali ce se zato Bosni i Hercegovini posrat po glavi jer je najslabilja.BHCluster wrote:Cova se raskmechio jucer kako je Sarjevo... a o tzv"rs-u" ni mukaet, pa vise Hrvata ima u Sarajevu nego citavoj tzv "rs-u". Sto ti je biti juzni srbin.
Tako da mi kmecimo a ne Covic.
A sto se tice HV-a i RH-a, kako su im tad pomogli pomazu im i danas i pomoce im jos vise ako bude trebalo. Ljudi su u NATO-u, imaju drzavu, kad zatreba bice tu
- Haris.ba
#9349 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja se nadam da će i Sarajevo biti u toj Čovketovoj regiji. Pa da se lijepo odvojimo od Tuzle, pa i fiskalno - da nas više ne krive da ih pljačkamo.BHCluster wrote:Cova se raskmechio jucer kako je Sarjevo... a o tzv"rs-u" ni mukaet, pa vise Hrvata ima u Sarajevu nego citavoj tzv "rs-u". Sto ti je biti juzni srbin.
Znam i Alfons da se slaže.
P.S.
Hoćemo li Čovketa očekivati uskoro na crnoj listi Amerike?
- Alfons Kauders
#9350 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Haris.ba wrote:Ja se nadam da će i Sarajevo biti u toj Čovketovoj regiji. Pa da se lijepo odvojimo od Tuzle, pa i fiskalno - da nas više ne krive da ih pljačkamo.BHCluster wrote:Cova se raskmechio jucer kako je Sarjevo... a o tzv"rs-u" ni mukaet, pa vise Hrvata ima u Sarajevu nego citavoj tzv "rs-u". Sto ti je biti juzni srbin.
Znam i Alfons da se slaže.
P.S.
Hoćemo li Čovketa očekivati uskoro na crnoj listi Amerike?
Kad bi samo na par izbornih ciklusa prekrizili Mostar i Sarajevo, ostatak FBiH bi prodisao. Lokomotiva nemre povuc koliko balije i skutori mogu pokrast.
No, posto to nije moguce, i narednih decenija cemo slusati o velikim gradjevinskim i infrastrukturinim ostvarenjima Sarajeva (tipa otvoren trotoar i oprano pet tramvaja), kao i o gospodarstvenim ostvarenjima Mostara (tipa posadjeno 2000 hektara smilja, omladina Livna se bogati nosajuci tacnu po Dalmaciji).
Ma kurac par izbornih ciklusa. Trajno. Dje da metnem paraf?