Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerovatno najljepsi dres koji smo imali, sad sto smo ocekivali njiljanje to je druag stvar. J cu svejedno kinesku kopiju, neda mi se nesto gurati novac savezu
Ocito je dizajner simpatizer Zelje jer u slicnom fazonu su i njima uradjeni ovako(ako je ovo finalna verzija).Inace ovakve majice sa drugim bojama na rukavima rahm.mama ne donosila iz Italije prije agresije i nikad mi se nisu svidjale.Tip je razmisljao mjesec dana i nista novo nije izmislio.Meni licno ovo je promasaj
Imate nerealna očekivanja glede dresa kao da je to A4 papir pa printaš šta god hoćeš.
To je tkanina u boji i sve na njoj mora biti standardizovano zbog produkcije.
Ma jebo dres, ali što klošar loži sa pričom o rijekama, a ovakve linije ima xy timova. Ložili raju na neki super dizajn, a na kraju kurčina. Adidasova dosadna klasika iz 2014. je bolja od ovih improvizacija.
U doba AI, sve se moze napsiati. Koji je to identitet ljiljana, koja je to tradicija? Moze biti ponos, invudualno. Gdje se i zasto ljiljani njeguju, sta predstavljaju?
Meni se ova slika ne uklapa u priču rijeka, koliko god namastavao.
Jedino ako žuta ravna linija simbolizira neku rijeku, Miljacku možda?
Otkud odjednom teget boja? I to mi nema smisla. Zato mislim da ono nije autentično.