Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#9326 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by I am Happy »

iZombie: Season 2, Episode 1
Grumpy Old Liv (6 Oct. 2015)

The Flash: Season 2, Episode 1
The Man Who Saved Central City (6 Oct. 2015)

The Walking Dead: Season 6, Episode 1
First Time Again (11 Oct. 2015)

Sherlock
Christmas Special 2015 (25 Dec. 2015)

Jesam li sta bitno propustio za Oktobar :D
malwarebyte

#9327 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by malwarebyte »

---
Last edited by malwarebyte on 25/10/2021 00:02, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#9328 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

yoda82 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Velkoski wrote:Heroes Reborn anyone? :mrgreen:
Ma tanko, konfuzni i prilično nelogično, al hajd. Može se pogledati, ali ako si gledao Heroes, i ako su ti se baš svidili. U protivnom ni ne pokušavaj.

prva sezona heroja je fantasticna
U stvari bile su 4 sezone :). Ovo je neki nastavak. Ako su ti se baš svidili heroji, pogledaj, ali prvo pogledaj "Heroes Reborn: Dark Matters". To je neka poveznica između ove dvije serije.[/quote]

ok,hvala,nisam ni znao za to
BlackSnake

#9329 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by BlackSnake »

BlackSnake wrote:
ExNihilo wrote:Novi Heroji su nezamislivo sranje. Ni glave ni repa. O fake CGI da ne pričam. Poprilično sam siguran da bih uz nekoliko YT tutoriala mogao napraviti bolju animaciju vatre. Reći da je CGI amaterski bila bi uvreda za amatere.

Tačno su nastavili gdje je 4. sezona stala - u pički materinoj.

--

S druge strane, nova sezona Black Mirrora je najbolja vijest dana. Nadam se da će iza iste opet stajati Charlie Brooker. Dvanaest epizoda mi se čini previše. Ovo je serija koja funkcioniše isključivo na principu malog broja dužih i genijalnih epizoda. Valjda mi se neće posrati na pijedestal na kome držim ovu seriju. Vidjet ćemo. :)
Pošto odavno ne naletih na dobar film, proletih malo ovom temom i skinem Black Mirror. Wow .... prva epizoda je odlična, haman pa je bolje gledati serije :D

:thumbup:
Druga epizoda mi nije nešto sjela. Sve je to ok sa porukom koju nosi ali je poprilično dosadna :-?
Idemo sa trećom epizodom pa budemo vidjeli ...
Boateng

#9330 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Boateng »

Ima li ko link za Bron/Broen S03E01?
perfekcionista1

#9331 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by perfekcionista1 »

Ima li neko linkove za Rejmonda s prijevodom a da nije potrebna java?
Korisničkoime

#9332 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

Bansuri wrote:au, scena i glume
ovu treba ćejfit
Image
O cemu je serija da ne trazim sad s mobinog
bezVolana

#9333 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by bezVolana »

Korisničkoime wrote: O cemu je serija da ne trazim sad s mobinog
lik pusten sa death penalty nakon 20 god u zatvoru (samnici). pa onda, porodicna drama, njegovo trazenje samog sebe i uklapanje u svijet uz odlicno razradjenu pricu i likove i sve
ja sad zavrsavam 2. sezonu

btw, s kim sam ono komentarisala seriju.. mislim da sam se overdozirala, pregledala sam bar 4 epizode u 2 dana i vidim ne drzi mi toliko paznju. nerviraju me ova neka podmetanja, valjda sam i u rl alergicna na to pa cim u seriji pocnu mutiti ja se iznerviram :lol:
Dzontra Volta
Location: a on živi sa mamom i tatom, i nema je đe odvest' da je ljubi

#9334 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Dzontra Volta »

malwarebyte wrote:
Ako ko nije čuo za DuckieTV, spašava živote što se tiče serija xD
https://schizoduckie.github.io/DuckieTV/
Ubaciš serije i imaš kalendar kad šta ide, i još kila opcija nekih :)

Kod mene
Image
e hvala za ovo, bas mi je ovo trebalo da biljezim gdje sam stao sa gledanjem :thumbup:
Korisničkoime

#9335 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

Saian wrote:
Tabhana wrote:Pratiti ću od sada samo comedy serije, GoT i Supernatural. Od ostalih sam sve odustao, gledam isključivo animes.
musterija za Zhicu ? :D
Covjek prati Supernatural a ti mu dolazis sa Zicom. Po meni je Supernatutal jedna od najgorih serija ikada a Zica jedna od najboljih ikada kod njega ce vjerovatno biti obrnuto
Korisničkoime

#9336 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

bezVolana wrote:
lik pusten sa death penalty nakon 20 god u zatvoru (samnici). pa onda, porodicna drama, njegovo trazenje samog sebe i uklapanje u svijet uz odlicno razradjenu pricu i likove i sve
ja sad zavrsavam 2. sezonu

btw, s kim sam ono komentarisala seriju.. mislim da sam se overdozirala, pregledala sam bar 4 epizode u 2 dana i vidim ne drzi mi toliko paznju. nerviraju me ova neka podmetanja, valjda sam i u rl alergicna na to pa cim u seriji pocnu mutiti ja se iznerviram :lol:
Hvala puno.
Navedeno se zna desiti kada se pretjera sa serijom
Bansuri

#9337 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Bansuri »

ako voliš akciju i vriske i cirkus, nema toga tu
samo mirna psihološka drama
Korisničkoime

#9338 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

Bansuri wrote:
ako voliš akciju i vriske i cirkus, nema toga tu
samo mirna psihološka drama
Volim ja sve od navedenog ukljucujuci i mirne psiholoske drame tako da cu je probati.
Hvala.
Saian

#9339 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

Korisničkoime wrote:
Saian wrote:
Tabhana wrote:Pratiti ću od sada samo comedy serije, GoT i Supernatural. Od ostalih sam sve odustao, gledam isključivo animes.
musterija za Zhicu ? :D
Covjek prati Supernatural a ti mu dolazis sa Zicom. Po meni je Supernatutal jedna od najgorih serija ikada a Zica jedna od najboljih ikada kod njega ce vjerovatno biti obrnuto
nemam pojma sta je Supernatural, al bice da si pravu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9340 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

definitivno sam prestao gledati babilon 5
ne mogu se više mučiti
ali sam počeo odmah gledati homeland 2 sezona...
prva epizoda obećava a bio sam u modu brisanja :D
swirl

#9341 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by swirl »

Image
ferratilis

#9342 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Prati li neko Rick & Morty? Godina i po do slijedeće sezone :place1:
zomri

#9343 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

ferratilis wrote:Prati li neko Rick & Morty? Godina i po do slijedeće sezone :place1:
Druga sezona se skida :sretan:

Takođe, Bojack Horseman kida :thumbup:
jastuk1

#9344 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

Korisničkoime wrote:
ovu treba ćejfit
Image
Ovo definitivno i ja mogu preporučiti. Gluma je zaista za svaku pohvalu. Ono da bude dirljivo, a da nije patetično. I baš će mi biti drago kad izađe nova mislim da je 4 sezona.

Mada sam ja prekinuo Breaking Bad negdje u sezoni 3 čini mi se - jednostavno nisam sav taj KRETENIZAM dalje mogao. OVO Rectify je baš upečetljivo. Čak bi se moglo opet pogledati iako je super-sporovozno, ali je prelijepo uvezano.
Korisničkoime

#9345 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

jastuk1 wrote:
Korisničkoime wrote:
ovu treba ćejfit
Image
Ovo definitivno i ja mogu preporučiti. Gluma je zaista za svaku pohvalu. Ono da bude dirljivo, a da nije patetično. I baš će mi biti drago kad izađe nova mislim da je 4 sezona.

Mada sam ja prekinuo Breaking Bad negdje u sezoni 3 čini mi se - jednostavno nisam sav taj KRETENIZAM dalje mogao. OVO Rectify je baš upečetljivo. Čak bi se moglo opet pogledati iako je super-sporovozno, ali je prelijepo uvezano.
Hvala Bogu pa da nisam jedini, pokusao sam dva puta jedva prvu sezonu Breaking Bad odgledao, ne znam prosto mi serija nije bila ni blizu ali ni blizu onoga sta se o njoj pricalo. Mozda sam i ja imao prevelika ocekivanja ali kad kazem da je sranje svi me gledaju kao da sam lud.
Bansuri

#9346 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Bansuri »

jastuk1 wrote:

samo da nije one tawney, nezanimljiva je totalno sa svim tim glupostima i naivnošću
a inače, da, remek djelo
jastuk1

#9347 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

Bansuri wrote:
jastuk1 wrote:

samo da nije one tawney, nezanimljiva je totalno sa svim tim glupostima i naivnošću
a inače, da, remek djelo
A joj, pa samo je malo zbunjena. :) Kad malo bolje razmislim, oslikava psihologiju "tradicionalne" djevojke i šta se dešava kad se s njom ophodi na "beta male" način. Gledajući kroz glavu mi je prošla misao - da li još uvijek ima takvih žena na američkom jugu ili je ta vrsta decentnosti i digniteta ustvari već prije nekih 10, 15 godina otišla u nepovratni zaborav...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9348 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Chuck Lorre je debilčina.

Kako glupo finale Two and A Half Mena :shock:
bezVolana

#9349 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by bezVolana »

za ove koji nisu gledali do 2. sezone, spoliercici alert :D
meni je tawney lik genijalan, to sto se bas njoj, 'najcistijoj' desi da se primi na bivseg osudjenika kao na saucesce.
i koliko se bori s tim a istovremeno mu trci
ja sam dosla do epizode u kojoj ga pozove u hotelsku sobu kada se posvadja sa muzicem, pa da oni kao zaplesu, ta scena mi je savrsena. gluma je odlicna.
svidja mi se i amantha, u x slucajeva sam ista ona, kad gledam sa strane skontala sam da moram malo poraditi na tom tersluku :lol: . doduse, sigurno njen lik volim i jer gotivim glumicu.
onaj idiot od teda, odlican prikaz nekog klasicnog pomalo zatucanog i paglu muskarca
i tako. fino su to sve uklopili.
karanana

#9350 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

odgledah 6 epizoda black mirrora, dakle ostala mi jos jedna.....nako vala.....moze se pogledati ali nije sad nesto posebno. mozda 6,5-7. prva mi je bila super a ostalih 5 je nekako sve na isti kalup tipa kritike tehnologije i razvoja. ustvari i prva je kritika tehnologije i modernih trendova komunkacija ali nekako mi je bila bolja i drugacija od ostalih.
nije bas tema.... obicno nesto nisam zagrijan za engleskinje, ali iz nekog razloga mi se praaavo svidio pichich iz 4. epizode, odnosno s02e01, ona sto nabavi robota muza. ima sisu za 10 i sva je nekakva jebitachna.
Post Reply