Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kaćunak

#9326 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kaćunak »

Joj komentara na indexu sto nema Lukice asistenta asistentu :D :D :lol:
Logovan

#9327 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Je l' ovaj Morata iz omladinske škole Reala? Svaka čast momku.
Hawaii

#9328 Re: Real Madrid C.F.

Post by Hawaii »

Indigia wrote:E čuj Morata, ovo mu je najsretniji dan u životu. :D
Pa nije mu prvi put. :)
Indigia

#9329 Re: Real Madrid C.F.

Post by Indigia »

Al' je za pobjedu a i tek je uš'o.
kory_galaktikos

#9330 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

hel to novi raul?? heh uhh pobjeda jedva nekako
fixer

#9331 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Albiol nula bodova, kao i sudija. Drago mi je sto ga nismo zabili iz onog "penala". Da smo na ono trebali dobiti, bolje i da nismo. Svaka cast na borbi.
LSD

#9332 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Dobar ovaj Morata ;-) zabi ga momcina odmah
missko

#9333 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

fixer wrote:Albiol nula bodova, kao i sudija. Drago mi je sto ga nismo zabili iz onog "penala". Da smo na ono trebali dobiti, bolje i da nismo. Svaka cast na borbi.
Pa ako se linija racuna kao sesnaesterac onda je penal a ako treba da se predje linija da bi bilo unutra onda nije. Uglavnom tesko je bilo za odlucin penal ili ne pa sudije vecinom okrenu na stranu velikih, a posebno da ne slusaju murinjova sranja kao sudija ovo sviro nije ono i upropastio nas.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#9334 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

Ja nikad čuo za ovoga.. crnog navijača i ovana :D

PS. crta je penal, al ono nešto malo što vidjeh nije mi baš izgledalo ko crta
fixer

#9335 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Ni meni nije licilo na liniju. Ja ovo ne bi svirao penal. Cim je svirao, pomislio sam da je dobra prilika za Ozila iz slobodnog.
missko

#9336 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Kako nije pa fino su prikazali na linij bili kad ga je u koljeno spuco.
skenderija04

#9337 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Ona dzukela David Navarro bi trebala biti iskljucena do kraja zivota. A nije mu prvi put...
DonVito

#9338 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

fixer wrote:Ni meni nije licilo na liniju. Ja ovo ne bi svirao penal. Cim je svirao, pomislio sam da je dobra prilika za Ozila iz slobodnog.
Levante je dao gol iz off. pa nikom nista :zoka:
fixer

#9339 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

DonVito wrote:
fixer wrote:Ni meni nije licilo na liniju. Ja ovo ne bi svirao penal. Cim je svirao, pomislio sam da je dobra prilika za Ozila iz slobodnog.
Minijaturan offside. To je jebeno zakljuciti i nakon pregleda snimke. Da se to pogrijesiti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9340 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

fixer wrote:
DonVito wrote:
Minijaturan offside. To je jebeno zakljuciti i nakon pregleda snimke. Da se to pogrijesiti.
Bio je tako jedan minijaturan (ili ga uopste nije bilo), trebao je mikroskop da se zakljuci u jednoj situaciji za Real, pa ga je svirao ;-)
Situacija je bila diskutabilnija nego ova kod gola Levantea, gdje se jasno vidi da je igrac Levantea najblizi Casillasu.
Nebitno. Bas me cudi da se vidi samo sumnjivi penal za Real, a niko nije vidio ovaj nepostojeci ofsajd ili postojeci kod gola Levantea 8-)
fixer

#9341 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Tomahawk11 wrote:
Bio je tako jedan minijaturan (ili ga uopste nije bilo), trebao je mikroskop da se zakljuci u jednoj situaciji za Real, pa ga je svirao ;-)
Situacija je bila diskutabilnija nego ova kod gola Levantea, gdje se jasno vidi da je igrac Levantea najblizi Casillasu.
Nebitno. Bas me cudi da se vidi samo sumnjivi penal za Real, a niko nije vidio ovaj nepostojeci ofsajd ili postojeci kod gola Levantea 8-)
To potvrdjuje moju tvrdnju da se to ipak moze predvidit. Jednom ce svirati, drugi put nece, ali to je sve zbog cinjenice da je takva situacija izazovna i za najostrije oko.

Mene, kao nekom ko simpatizira i navija za Real, nerviraju pogreske kao ona jucer. Necu sumnjive penale, necu krupne greske, vec hocu samo dobro sudjenje u kojem ce moj tim pokusat da dokaze da je bolji.
Po meni ono jucer nije bio penal. Prvi kontakt za faul je bio prije linije.
LSD

#9342 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Onaj bolesnik koji razvali oko Ronaldu je za ludnice...svašta se dopušta u Primeri :-? ....moraju drasticno popraviti suđenje ako misle biti najbolja liga na svijetu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9343 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

fixer wrote:
Tomahawk11 wrote:
To potvrdjuje moju tvrdnju da se to ipak moze predvidit. Jednom ce svirati, drugi put nece, ali to je sve zbog cinjenice da je takva situacija izazovna i za najostrije oko.

Mene, kao nekom ko simpatizira i navija za Real, nerviraju pogreske kao ona jucer. Necu sumnjive penale, necu krupne greske, vec hocu samo dobro sudjenje u kojem ce moj tim pokusat da dokaze da je bolji.
Po meni ono jucer nije bio penal. Prvi kontakt za faul je bio prije linije.
Na prvi pogled je izgledalo kao penal. Tek na usporenom vidis da je prvi kontakt bio van 16.
miki.ba

#9344 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

LSD wrote:Onaj bolesnik koji razvali oko Ronaldu je za ludnice...svašta se dopušta u Primeri :-? ....moraju drasticno popraviti suđenje ako misle biti najbolja liga na svijetu.

Teško ocjeniti dal je bilo namjerno, ono je prirodan položaj ruke u skoku, mada moguce i da je namjerno.
Logovan

#9346 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

miki.ba wrote:
LSD wrote:Onaj bolesnik koji razvali oko Ronaldu je za ludnice...svašta se dopušta u Primeri :-? ....moraju drasticno popraviti suđenje ako misle biti najbolja liga na svijetu.

Teško ocjeniti dal je bilo namjerno, ono je prirodan položaj ruke u skoku, mada moguce i da je namjerno.
Nema šanse da je ovo namjerno uradio. Gledao loptu, skočio, nije ni gledao gdje je Ronaldo i udario ga. Ne vjerujem da neko može biti toliki idiot pa da ovako razbije protivničkog igrača. Ako je namjerno kazniti ga drastično.
fixer

#9347 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

zlo87 wrote:
Nema šanse da je ovo namjerno uradio. Gledao loptu, skočio, nije ni gledao gdje je Ronaldo i udario ga. Ne vjerujem da neko može biti toliki idiot pa da ovako razbije protivničkog igrača. Ako je namjerno kazniti ga drastično.
Nije meni ovo prirodno. Njegov lakat je isao prema vani. Bukvalno je napravio zamah s njim. Tesko mi je povjerovati da je bilo namjerno jer je ovo tesko izvesti ovako namazano.
Static-X

#9348 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Mene interesuje koji hajvan pusti da se odigra ona utakimica.
Ko da sma waterpolo gledo
Revolucionar ★

#9349 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

Al fakat glupost, valjda je procedura da izadje sudija sa pomocnicima i delegatom , uzmu loptu i ono ako se ne krece normalno lopta , mec se odgadja. Sjecam se da je prije godinu ili dvije tako ucinjeno . Kakav glup propust za ligu poput spanske . Cim je tekma krenula, rek'o sam, ako i zjanimo, ovdje je sve visa sila, lopta nije mogla 3 metra normalno da se vodi jbt
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#9350 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

fixer wrote:
zlo87 wrote:
Nije meni ovo prirodno. Njegov lakat je isao prema vani. Bukvalno je napravio zamah s njim. Tesko mi je povjerovati da je bilo namjerno jer je ovo tesko izvesti ovako namazano.
Naravno da je namjerno, pokret laktovima je totalno neprirodan. Sad, jel ga baš htio "u krv pretvoriti", ne znam, ali je definitivno išao na to da si laktovima obezbjedi bolju poziciju u skoku.
Post Reply