kad se ne tučemo
Moderator: anex

+1cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑14/02/2024 12:53 Vidlm da se postavljaju mace i cuke, al na razlicitim slikama, red je za jednu zajednicku![]()
Ss slike, ne znam da je smanjim![]()
A kada cuko zajebava po stanu znaci da je nezadovoljan u sustini, il malo hoda, trci ili je previse sam bez drustva.
To se ne rjesava udaranjem ili kaznom. Samo kazem, bez pametovanja.

...i tacno poslije osam mjeseci zivih muka sa pokusajima dijete i kroz sta smo sve prosli, moja zivotinjica je smrsala cijelih 27 deka pa sad imamo 6 kila i 35 deka zive vage...
Haha i moja jedna navecer pije iskljucivo iz solje. Svaku noc mati naspe solju vode i ostavi na sudoperu da ima preko nocisuad-sarajevo wrote: ↑07/03/2024 12:23
Pored svoje zdjelice ona ne propusti nikad priliku da uzme jednu dozu sa stola. A i nama nije baš mrsko.![]()

vaučer wrote: ↑06/04/2024 08:38 Evo da upoznate trećeg člana naše čupave obitelji.
Punim imenom Francis Fintan Jr - poznatiji kao Ćućo. Frank je očito najjači pas na svijetu (osim onog jednog jack russela iz dvorišta majku mu jebem). Glavni u svim rajama, šef i harambaša par excellence. Prvi za hranjenje, šetanje, maženje. Hobiji su mu lajanje na televiziju (ne voli konje, bicikla ni košarku), lajanje na prozore i vrata (ne voli mrak, kretanje, zvukove ili ne daj bože pse ispod prozora) i naravno pravljenje brloga ispod kauča.
![]()
Puno je on zahtjevan za jednu malu cupavu lopticuvaučer wrote: ↑06/04/2024 08:38 Evo da upoznate trećeg člana naše čupave obitelji.
Punim imenom Francis Fintan Jr - poznatiji kao Ćućo. Frank je očito najjači pas na svijetu (osim onog jednog jack russela iz dvorišta majku mu jebem). Glavni u svim rajama, šef i harambaša par excellence. Prvi za hranjenje, šetanje, maženje. Hobiji su mu lajanje na televiziju (ne voli konje, bicikla ni košarku), lajanje na prozore i vrata (ne voli mrak, kretanje, zvukove ili ne daj bože pse ispod prozora) i naravno pravljenje brloga ispod kauča.
![]()