Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mogu bez fudbala. Da je do mene dočekao bih smrt u trenerci, u devedeset i nekoj, na otvorenom, učeći fudbal ponekog dječaka koji još ima želju da me sluša.
el loco je to, prvo se moraju svi njegovi zahtjevi ispuniti.
pise da je na godinu. posteno, ako ide onda ide i nastavlja se saradnja.
jedva cekam da opet gledam njegov fudbal.
koliko sam razumio sve je gotovo i u sabato 09 luglio ga predstavljaju.
Cudno je to sve. Vako kaze Lotito nakon toga
The club officially announced today that the former Marseille Coach’s contract has been deposited, and he’s expected in Rome on Saturday to replace Simone Inzaghi on the Biancocelesti bench.
However, in an interview with Radio 24, the Aquile patron appears to hint that the situation is perhaps not as defined as it appears.
“There is a statement in which it says that the contract has been deposited,” Lotito reiterated.
“We’ll see what happens.”
Znaci, Bielsa trazio Evera Valenciu iz West Hama kao zamjenu za Candrevu i nekog Calaio, bek iz Brazila. Govori se i o vec done deal sa Patom. Mozda i bidne nesto od iduce sezone.
Valjda ceka da postane selektor Argentine. To je po jednoj verziji. Po drugoj, zeli neje svoje igrace poput Pata, Valenciju i jos jednog dok albanac Tare gura svoje igrace poput Ajeti, Giacherinni i jos jedan, ne mogu se sjetiti sad. Uglavnom, cirkus, kao i obicno.