Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
melac
#9326 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kakav je status, ima li novih ispaljivanja?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#9327 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I na kraju se izgleda svede samo na fabriku u lajpcigu
Pitaj mehu iz gorazda sto napravi dio ima li njemu bonusa
- insomnia78
#9328 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa normalno da nemamk ultra wrote:I na kraju se izgleda svede samo na fabriku u lajpcigu![]()
-
detroit-mercy
#9329 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa kad kod nas gazde skontaju sta im znaci dobar/zadovoljan radnik i kad se gladne oci zasite onda ce i za Mehu biti bonusamk ultra wrote:I na kraju se izgleda svede samo na fabriku u lajpcigu![]()
-
Seyfo
#9330 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kad Bosnje cuju za ovaj bonus,ima da se ispaljuju duplo brze i cesce. Cuj bonus toliki Tita mi. To je ravno dobitku na lutriji.
-
mali jomu
#9331 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ima bonus i kod mene, jos mi 100km uletis i sve ko bombona....... radis ko direktor 
-
shheff
#9332 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
90% svih prava, bonusa, plata realnog sektora nase BiH, pojedu uhljebi svih vrsta od NK do VSS, a 10% su pohlepne gazde i robovlasnici.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9333 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja jednom dobio bonus 100 maraka, nisam danima mogao vjerovati. 
-
Suzie Q
#9334 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Moj muz radi za jednu renomiranu firmu od 09/18 i na kraju godine su isplacivali bonus, do sad najveci u odnosu na protekle godine.
On nije imao pravo na bonus jer nije jos imao 6 mjeseci rada u firmi. Dzaba bonus ako ti nije suđen
On nije imao pravo na bonus jer nije jos imao 6 mjeseci rada u firmi. Dzaba bonus ako ti nije suđen
-
mali jomu
#9335 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
e vidi ih sad, pa pocetna je meni ulet 300km, bonus jos uletis 100km, normala brato...... drugi bonus za bonus po 50km, i tako.... picis, radis sve regulare, hos njemacka evo njemacka, hos nedje evo nedje.... od cega cu ba ja zivit, racuni i tako 
- triconja
#9336 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jel to slab odziv na teme tipa povratak u bejha i ne idjem nidje iz bejha pa si ovdje doso?mali jomu wrote:e vidi ih sad, pa pocetna je meni ulet 300km, bonus jos uletis 100km, normala brato...... drugi bonus za bonus po 50km, i tako.... picis, radis sve regulare, hos njemacka evo njemacka, hos nedje evo nedje.... od cega cu ba ja zivit, racuni i tako
- insomnia78
#9337 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa to je normala svugdjeSuzie Q wrote:Moj muz radi za jednu renomiranu firmu od 09/18 i na kraju godine su isplacivali bonus, do sad najveci u odnosu na protekle godine.
Jbg nikom nije drago rasipati se sa parama
I kod mene je firma za 90-ti rodjendan dala svim zaposlenima poveliki bonus. Oni koji su tu na ugovoru preko agencije nisu dobili nista
-
mali jomu
#9338 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
triconja wrote:Jel to slab odziv na teme tipa povratak u bejha i ne idjem nidje iz bejha pa si ovdje doso?mali jomu wrote: e vidi ih sad, pa pocetna je meni ulet 300km, bonus jos uletis 100km, normala brato...... drugi bonus za bonus po 50km, i tako.... picis, radis sve regulare, hos njemacka evo njemacka, hos nedje evo nedje.... od cega cu ba ja zivit, racuni i tako![]()
![]()
jebiga vi ste svi krivi...... sto sam na ovoj temi, nidje vas pa vas moram trazit
-
Suzie Q
#9339 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Naravno, ali smo iz ovoga naucili da radno mjesto treba mijenjati u proljece, ako imas namjeru mijenjati i uz to profitirati.insomnia78 wrote:Pa to je normala svugdjeSuzie Q wrote:Moj muz radi za jednu renomiranu firmu od 09/18 i na kraju godine su isplacivali bonus, do sad najveci u odnosu na protekle godine.
On nije imao pravo na bonus jer nije jos imao 6 mjeseci rada u firmi. Dzaba bonus ako ti nije suđen![]()
I kod mene je firma za 90-ti rodjendan dala svim zaposlenima poveliki bonus. Oni koji su tu na ugovoru preko agencije nisu dobili nista
- insomnia78
#9340 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zavisi. Onda te jebu za godisnji. Kod mene se ovdje racuna od maja do maja. Osim toga. Ako radis na neodredjeno nije bas preporucljivo mjenjati poslove bez nekog velikog razloga jer nakon tri godine stices razne pogodnostiSuzie Q wrote:Naravno, ali smo iz ovoga naucili da radno mjesto treba mijenjati u proljece, ako imas namjeru mijenjati i uz to profitirati.insomnia78 wrote:Pa to je normala svugdjeSuzie Q wrote:Moj muz radi za jednu renomiranu firmu od 09/18 i na kraju godine su isplacivali bonus, do sad najveci u odnosu na protekle godine.
On nije imao pravo na bonus jer nije jos imao 6 mjeseci rada u firmi. Dzaba bonus ako ti nije suđen![]()
-
espn
#9341 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Poštovani potrošači, Dana 21.03.2019. godine doći će do prekida u vodosnabdijevanju zbog izvođenja radova na potisnom cjevovodu "Bačevo – Alipašin most" na uvezivanju dijela rekonstruisanog cjevovoda prečnika 700 mm na lokalitetu Ilidže u ulici Rustempašina. Radovi počinju u 09:00h a stabilizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u večernjim satima po okončanju radova. Naselja u kojima će doći do prekida u isporuci vode su: Koševsko brdo, Bare(Šip), Kobilja Glava, naselje Park, Ciglane, Velešići, Pofalići, Hum brdo, Gornji Velešići, Boljakov Potok, Buća Potok, Vitković brdo, Sokolje, Briješće brdo, Dumače, Ugorsko, Hotonj, Barica, Krše, Dreskovača, Orahov brijeg, Nova industrijska zona-Vogošća, te u ulicama: Alipašina, Bolnička, Koševo, Patriotske Lige.
Šta reći? Koju poruku poslati? Pola Sarajeva bez vode i oni ti kažu nemoj ići odavdje.
Šta reći? Koju poruku poslati? Pola Sarajeva bez vode i oni ti kažu nemoj ići odavdje.
-
Melbourne_Australia
#9342 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja fakat ne znam ko brani ljudima da idu..Koga libo racku ko ce gdje otici i kad...Ali jedno boli, kokuzluk vas tjera, a tesko priznati...Kaze jedan zbog radova nece biti vode i zbog toga treba da se ide..Da ti imas tupla 2.5 milje, ne bi ti ni pomislio na vodu....Jbg tako je, a istina boli..U Melbourne, ubistva i pucnjave se desavaju svaki dan, provaljivanje u kuce dok ljudi sa porodicama spavaju postalo svakodnevnica, pljacke na ulici i tuce normala...A ne vidim Australce da pisu "treba odavde ici" jbg dobro se zivi, a Bosnjo uglavnom tesko zivi i onda trazi razloge druge ali nikako da kaze, jbg nema se i ne mogu vise ovako...
-
paladinka
#9343 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dvi i po milje i nije nista puno kad skontas, pa ovdje je bila tema gdje se pisalo da za normalan zivot treba oko 3000-4000 milje.Melbourne_Australia wrote:Ja fakat ne znam ko brani ljudima da idu..Koga libo racku ko ce gdje otici i kad...Ali jedno boli, kokuzluk vas tjera, a tesko priznati...Kaze jedan zbog radobva nece biti vode i zbog toga treba da se ide..Da ti imas tupla 2.5 milje, ne bi ti ni pomislio na vodu....Jbg tako je, a istina boli..U Melbourne, ubistva i pucnjave se desavju svaki dan, provaljivanje u kuce dok ljudi sa porodicama spavaju postalo svakodnevnica, pljacke na ulici i tuce normala...A ne vidim Australce da pisu "treba odavde ici" jbg dobro se zivi, a Bosnjo uglavnom tesko zivi i onda trazi razloge druge ali nikako da kaze, jbg nema se i ne mogu vise ovako...
-
espn
#9344 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kad je bila najveća kriza bolnice nisu imale vode. A to nije bilo davno, nije rat tek završio nego 25 godina poslije. Šta reći?
- konjislav
#9345 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zato je Konjislav napravio pravu stvar i otišao u martu, baš pred proljeće.Suzie Q wrote:Naravno, ali smo iz ovoga naucili da radno mjesto treba mijenjati u proljece, ako imas namjeru mijenjati i uz to profitirati.insomnia78 wrote:Pa to je normala svugdjeSuzie Q wrote:Moj muz radi za jednu renomiranu firmu od 09/18 i na kraju godine su isplacivali bonus, do sad najveci u odnosu na protekle godine.
- konjislav
#9346 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma pusti, vidiš da zajebaje momak. Ne uzimaj ga za ozbiljno i biti će ti super.espn wrote:Kad je bila najveća kriza bolnice nisu imale vode. A to nije bilo davno, nije rat tek završio nego 25 godina poslije. Šta reći?
-
espn
#9347 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Evo kad već spominješ nasilje i ubistva, na balkanu je svakih 50 godina rat. I možeš očekivati da te preko noći dojučerašnji komšija zakolje. To ti je balkan i mjesto odakle ljudi bježe. I samo ti neprijatelj može nagovarati da ostaneš. 250 hiljada ljudi je stradalo u Bosni. To je ono kroz šta ne želim ja proći danas-sutra ili neko od mojih.Melbourne_Australia wrote:Ja fakat ne znam ko brani ljudima da idu..Koga libo racku ko ce gdje otici i kad...Ali jedno boli, kokuzluk vas tjera, a tesko priznati...Kaze jedan zbog radova nece biti vode i zbog toga treba da se ide..Da ti imas tupla 2.5 milje, ne bi ti ni pomislio na vodu....Jbg tako je, a istina boli..U Melbourne, ubistva i pucnjave se desavaju svaki dan, provaljivanje u kuce dok ljudi sa porodicama spavaju postalo svakodnevnica, pljacke na ulici i tuce normala...A ne vidim Australce da pisu "treba odavde ici" jbg dobro se zivi, a Bosnjo uglavnom tesko zivi i onda trazi razloge druge ali nikako da kaze, jbg nema se i ne mogu vise ovako...
-
espn
#9348 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dobro si. Ali eto ta relativizacija mi ide na živce. Ne lažu oni nego sve relativiziraju. Što se ne zna šta je gore. Laž ili relativizacija svega i svačega.konjislav wrote:Ma pusti, vidiš da zajebaje momak. Ne uzimaj ga za ozbiljno i biti će ti super.espn wrote:Kad je bila najveća kriza bolnice nisu imale vode. A to nije bilo davno, nije rat tek završio nego 25 godina poslije. Šta reći?
-
Nivelacija
#9349 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ljudi moji jest ova Njemacka i propala sta je ono 
-
Melbourne_Australia
#9350 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zivot za familiju ti treba ta cifra...A za samca to je fina lova.....Ko ima svoj stan i porodicu fino zivi od 3 milje....Preko 3 i 500 milje se bas fino zivi,,,Pa ja sam danas bio u Milk man na rucku, nas 4 se ubili od hrane kaze lik 30 marakapaladinka wrote:Dvi i po milje i nije nista puno kad skontas, pa ovdje je bila tema gdje se pisalo da za normalan zivot treba oko 3000-4000 milje.Melbourne_Australia wrote:Ja fakat ne znam ko brani ljudima da idu..Koga libo racku ko ce gdje otici i kad...Ali jedno boli, kokuzluk vas tjera, a tesko priznati...Kaze jedan zbog radobva nece biti vode i zbog toga treba da se ide..Da ti imas tupla 2.5 milje, ne bi ti ni pomislio na vodu....Jbg tako je, a istina boli..U Melbourne, ubistva i pucnjave se desavju svaki dan, provaljivanje u kuce dok ljudi sa porodicama spavaju postalo svakodnevnica, pljacke na ulici i tuce normala...A ne vidim Australce da pisu "treba odavde ici" jbg dobro se zivi, a Bosnjo uglavnom tesko zivi i onda trazi razloge druge ali nikako da kaze, jbg nema se i ne mogu vise ovako...
Last edited by Melbourne_Australia on 20/03/2019 23:56, edited 1 time in total.