https://www.facebook.com/profile.php?id ... 14&fref=nf
''Raketni bataljon oslobođen, kao i 82 Brigada, oficirski paviljoni...''تعميم"
كتيبة النيران صديق .. اللواء 82 صديق .. وحدة المياه صديق .. المساكن صديق ..
''Raketni bataljon oslobođen, kao i 82 Brigada, oficirski paviljoni...''تعميم"
كتيبة النيران صديق .. اللواء 82 صديق .. وحدة المياه صديق .. المساكن صديق ..

Ja ne podrzavam radikalni islam pa ta konstatacija bas i ne stoji.Arteta wrote:
To je to, ko ne podrzava radikalni islamizam je Srbin, bravo.
Naravno da podrzavas, kod pobunjenika su od golmana do centarfora radikalni islamisti.Grean wrote:Ja ne podrzavam radikalni islam pa ta konstatacija bas i ne stoji.Arteta wrote:
To je to, ko ne podrzava radikalni islamizam je Srbin, bravo.
Na ovoj temi se tolerišu i mnogo gore stvare. Uzalud je prijavljivati.gospodja profiterka wrote:Šteta, neko već prijavio...![]()
Ne date mi ni da oćejfim.
Pa eto, upravo tu propagandnu pricu u stilu Riste Djoge o borbi protiv mudjahedina i islamskih fanatika ne kupujem jer nema bas nikakve logike da su bas svi koji su ustali protiv jedog od posljednjih diktatora teroristi (diktator, onaj koji je dosao do vlasti nedemokratskim metodama ako treba pojasnjenje, kao npr. vojnim udarom sto je slucaj sa familijom Asad).Arteta wrote:
Naravno da podrzavas, kod pobunjenika su od golmana do centarfora radikalni islamisti.
Veoma sam zadovoljan razvojem događajaChallenger__ wrote:Maystore. SAA je poludila, ovo je delirijum... Digla se Sirija na noge. Konačno.
Džaba ih Uncle Sam i Prdogan izvlače iz Iraka u Siriju, džaba.#SAA repel another #IS attack in Al-Sina'a #DeirEzzor
Ti si sama o sebi rekla ko si i šta si onom izjavom kako treba pobiti hiljade sirijskih žena i djece i kako je to ok. Tvoje razmišljanje je jedno obično fašističko razimšljanje, tvoji stavovi su fašistički, pobogu koga ti možeš prijaviti i zbog čega? Promovišeš fašizam na forumu, zalažeš se za ubijanje hiljada civila u Siriji, jer zaboga tako to treba po tebi. Za tebe su svi teroristi koji pobogu ne smatraju da treba masakrirati male bebe, djecu, žene. tvoji staovi ili obrazac kojim se vodiš je isti kao i kod simpatizera Isila. Između njih i tebe nema nikakve razlike.gospodja profiterka wrote:Šteta, neko već prijavio...![]()
A ti kao nisi fasista? Evo petu godinu prosipas svoju gorcinu ovdje prizivas unistenje mrskih alevija itd. Pored sto si fasista jos si i genocidas.sarajevoxxxx wrote:Ti si sama o sebi rekla ko si i šta si onom izjavom kako treba pobiti hiljade sirijskih žena i djece i kako je to ok. Tvoje razmišljanje je jedno obično fašističko razimšljanje, tvoji stavovi su fašistički, pobogu koga ti možeš prijaviti i zbog čega? Promovišeš fašizam na forumu, zalažeš se za ubijanje hiljada civila u Siriji, jer zaboga tako to treba po tebi. Za tebe su svi teroristi koji pobogu ne smatraju da treba masakrirati male bebe, djecu, žene. tvoji staovi ili obrazac kojim se vodiš je isti kao i kod simpatizera Isila. Između njih i tebe nema nikakve razlike.gospodja profiterka wrote:Šteta, neko već prijavio...![]()
Maystor wrote:Veoma sam zadovoljan razvojem događaja![]()
Sjajne vijesti pristižu jedna drugu. Nisam imao vremena ni da se obradujem za onaj Mehin, kad me pljusnu ovo za Šejh Miskin.
ISIS nije jedina teroristicka organizacija.Grean wrote:Pa eto, upravo tu propagandnu pricu u stilu Riste Djoge o borbi protiv mudjahedina i islamskih fanatika ne kupujem jer nema bas nikakve logike da su bas svi koji su ustali protiv jedog od posljednjih diktatora teroristi (diktator, onaj koji je dosao do vlasti nedemokratskim metodama ako treba pojasnjenje, kao npr. vojnim udarom sto je slucaj sa familijom Asad).Arteta wrote:
Naravno da podrzavas, kod pobunjenika su od golmana do centarfora radikalni islamisti.
Koliko zanam u tom podrucju nema ISIS-a a sad sto bi Asad i njegovi sljedbenici od svakog neistomisljenika da naprave teroriste je druga prica.
Na zalost svi ti su posljedica rata a da je Asad zavrsio kako je trebao, kao i ostali diktatori, pare u kofere i egzil u Rusiju, do rata ne bi ni doslo i ovakvi mracni tipovi ne bi isplivali na povrsinu.Arteta wrote:
ISIS nije jedina teroristicka organizacija.
Postoji i teroristicka organizacija Al Nusra (Al Qaeda) centarfor pobunjenika, postoje i oni sto su odbili da ratuju sa ISIL-om.
I brdo onih koji zavode vjerske zakone.
Ja sam ovdje neutralan, najprije zato sto zelim da rat sto prije prestane, ali ako bih morao zivjeti u SIriji, to bi definitvno bilo prije na podrucju pod Asadom kontrolom nego pod kontrolom brada.
Jebes zivot ako nema zenski na ulici, alkohol zabranjen, ne smijes raditi kad nema namaza i slicnih zakona koji postoje kod pobunjenika.
1.ISIL i Nusra su posljedica bolesti naroda. takve spodobe se ne pojavljuju kod normalnih ljudi.Grean wrote:Na zalost svi ti su posljedica rata a da je Asad zavrsio kako je trebao, kao i ostali diktatori, pare u kofere i egzil u Rusiju, do rata ne bi ni doslo i ovakvi mracni tipovi ne bi isplivali na povrsinu.Arteta wrote:
ISIS nije jedina teroristicka organizacija.
Postoji i teroristicka organizacija Al Nusra (Al Qaeda) centarfor pobunjenika, postoje i oni sto su odbili da ratuju sa ISIL-om.
I brdo onih koji zavode vjerske zakone.
Ja sam ovdje neutralan, najprije zato sto zelim da rat sto prije prestane, ali ako bih morao zivjeti u SIriji, to bi definitvno bilo prije na podrucju pod Asadom kontrolom nego pod kontrolom brada.
Jebes zivot ako nema zenski na ulici, alkohol zabranjen, ne smijes raditi kad nema namaza i slicnih zakona koji postoje kod pobunjenika.
Jedno je jasno, nije dosao ni ISIL ni Al Nusra da digne narod na noge kad su krenule demonstracije protiv Asada nekad prije pet godina u Homsu. Valjda ti je jasno da se nisu digli jer su zadovoljni i da je na duge staze neodrzivo da diktator iz naroda koji broji 16% stanovnistva Sirije ostane na vlasti. Da je to neki demokratski lider pa i nekako ali u pitanju je diktator i uz to i sam sektas sto je dokazao npr. na vanjskopolitickoj sceni gdje gura sektasku miliciju Hezbolah u Libanu cime suniti naravno nisu zadovoljni.
Zato kazem, ISIS i Nusra su posljedica a ne uzrok sukoba.
Lazes kao i obicno. Sreca da te atg51 citirao posto si vjerovatno dosada izbrisao iz postasarajevoxxxx wrote:Aleviti, šiit, sunit, su za mene isti. Ljude djelim po djelima a ne po pripadnosti sekti ili pravcu. Nikada nisam pozvao na uništenje Alevita niti sam rekao da su mrski ni oni niti šiiti. Nikada nisam upotrjebio generalizaciju u svom pisanju niti za bilo koga. Vrlo dobro znam šta pišem a to tvoje bolesno insistiranje na ''mrski alveiti'' samo potvrđuje da nikoga nikada nisam generalizovao, za razliku od profiterke koja poziva na ubijanje hiljada civila, jer pobogu tako to treba.
I nisam rekao da je fašista već je to fašistički stav i fašističko razmišljanje ma od koga ono dolazilo.
Code: Select all
Egipat je pozdravio rusku vojnu intervenciju.A Sisi, svi znamo da je došao na vlast ponajviše zahvaljujući milijardama zaljevskih petro-dolara, što nisu ostavili Mursija da vodi džihad protiv [b]mrskih Alevita[/b]?Mogli bi pricati o bolestima naroda, desili su se i cetnici Srbima uz 90% podrsku, nacisti Nijemcima uz slicnu podrsku pa i nama El Mudjahidin kadje bilo gusto.Arteta wrote:
1.ISIL i Nusra su posljedica bolesti naroda. takve spodobe se ne pojavljuju kod normalnih ljudi.
2.Medju Asadovim vojnicima su vecina suniti, a kod pobunjenika osim sunita niko ne postoji, Asad je Alawit, nije religiozan kao pola Sirijaca i druge religije mu ne smetaju, skoro je bilo slika kako je bio u crkvi na proslavi Bozica.
Pobunjenici ne priznaju nikoga osim sunitskog Islama i to guraju kako bi dobili podrsku u narodu, ali hebe ih to sto u Siriji narod nije religijski opterecen.
3.Pod Asadovom kontrolom zivi najvise stanovnistva u Siriji, a s obzirom da su SUniti 70% Sirije jasno dolazimo do zakljucka da je bar pola sunita uz Asada.