mali_milojica wrote:Pitanje za 20 000 KM.
Ko je punac?
0:12
deda=punac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
mali_milojica wrote:Pitanje za 20 000 KM.
Ko je punac?
Pa gdje su argumenti i dokazi da je Sarajevo platilo Slobodi da izgubi na Koševu?lakilaka wrote:ne na galamu, nego sa argumentima i dokazima, mozes. cak je pozeljno.emigrazione wrote:A možeš reći nekome da je lopov ili kurva tek tako, na galamukada lopov kaze da je lopov ili kurva da je kurva. nikada. ne budi naivan.
A jesi i ti branio Sarajevo sa 13 god? I imas li ti dnevnicu 20000?Logovan wrote:Samo da znate da i moj mobitel ima datum, u pitanju je Galaxy 3.Nije jedini Azmir sa mobitelom koji ima datum.
A Zlatibor?kamen spoticanja wrote:Posalji cvaju sutra u koferu i odradimo zrinskiCapajebo wrote:Joj Zenicani dajte malo i taj Celik trznite... e onda bi tek bio dar mar u PLBiH
ali nema nista naknadno i to...vidis da cojk izgubi punca u medjuvremenu
Nisam, samo je Azmir ratovao sa 13 godina. On ti je izuzetak, poznat po tome što je kao balavac ratovao.armin071 wrote:A jesi i ti branio Sarajevo sa 13 god? I imas li ti dnevnicu 20000?Logovan wrote:Samo da znate da i moj mobitel ima datum, u pitanju je Galaxy 3.Nije jedini Azmir sa mobitelom koji ima datum.
Znaci siguran si da je utakmica u Ugljeviku zavrsena prije nego sto je pao drugi gol u Travniku? Napominjem jos jednom, utakmice su pocele u isto vrijeme, u Travniku je gol pao u 93oj minuti.mali_milojica wrote:U Travniku bi se igralo dok ga Vitez ne zabije,ti isto blecak majke mi. Kad je zavrsila utakmica u Ugljeviku i kad se znalo da Mladost i Zvijezda ispadaju,Travnik u 90 i nekoj ko fol zabio gol za 2:0jeza u ledja wrote: A sta da je Mladost dala gol u zadnjoj minuti?
I kako bi dali ta 2 gola kad "direktor Travnika nije dao"?
I na kraju sta, obecalo Sarajevu Vitezu za Travnik, a u Vitezu povjerovali mada se ispostavilo da nije bilo tacno? Mislim ono, za malu djecu.
kod punca.emigrazione wrote:Pa gdje su argumenti i dokazi da je Sarajevo platilo Slobodi da izgubi na Koševu?lakilaka wrote:ne na galamu, nego sa argumentima i dokazima, mozes. cak je pozeljno.emigrazione wrote: A možeš reći nekome da je lopov ili kurva tek tako, na galamu
Nista to...nas punac zaboravioCapajebo wrote:A Zlatibor?kamen spoticanja wrote:Posalji cvaju sutra u koferu i odradimo zrinskiCapajebo wrote:Joj Zenicani dajte malo i taj Celik trznite... e onda bi tek bio dar mar u PLBiH
ali nema nista naknadno i to...vidis da cojk izgubi punca u medjuvremenu![]()
Rekao je Azmir Sloboda se ne može kupiti.lakilaka wrote:kod punca.emigrazione wrote: Pa gdje su argumenti i dokazi da je Sarajevo platilo Slobodi da izgubi na Koševu?
Jedina fukara ovdje si ti.sumirprimus wrote: Dino nije imo para i dino ce vazda bit fukara...![]()
dzaba ti je ovo, kada ono koji brane dinu ignorisu ovo. a to je sustina.sumirprimus wrote:Jeste vi ozbiljni???
Ljepi mu cojk rece tuzi. Ako mislis da lazem...tacka..
Dino poce pit vodu i spustat loptu...
Sto nwko rece dino kad ima materijala nije fin i kulturan neg je prvoborac u borbi protiv kriminala u bh fuzbalu.tzv.rat saopcenjima...
Dino nije imo para i dino ce vazda bit fukara...![]()
Dino bi i to popio nestalo vode...Logovan wrote:
:smajlikojipišaposlobodi:
A sto da punac tuzi a klapio 20000 milja. Valjda se duznici tuze?! A joj ovih tuzlaka bolan bolan...sumirprimus wrote:Jeste vi ozbiljni???
Sto nwko rece dino kad ima materijala nije fin i kulturan neg je prvoborac u borbi protiv kriminala u bh fuzbalu.tzv.rat saopcenjima...
Neće Dino tužiti, tužit će Edis sto je jos danas najaviosumirprimus wrote:Jeste vi ozbiljni???
Kod PUNCAvryzas wrote:pFening dZe su pare jebo te Tito
Ja sam fukara iz tuzle...jeza u ledja wrote:Jedina fukara ovdje si ti.sumirprimus wrote: Dino nije imo para i dino ce vazda bit fukara...![]()
kod ibrakovog ( bivseg sportskog direktora fk sarajevo ) punca, kako ne znas, jebo ga ti. uprati malo.vryzas wrote:pFening dZe su pare jebo te Tito
Ja dobro si dino je svjedok odbraneemigrazione wrote:Neće Dino tužiti, tužit će Edis sto je jos danas najaviosumirprimus wrote:Jeste vi ozbiljni???
Popišao se neki Vitez po vama. Kapak, nijedne više.sumirprimus wrote:Dino bi i to popio nestalo vode...Logovan wrote:
:smajlikojipišaposlobodi:
Nije nemoguce,95-te godine imao je 17 godina.leškarenje wrote:A lik ratovo,moje godiste '78...![]()
![]()
![]()
nije imao ni 14.godina
Daj Vojnu knjizicu na pokaz