Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Corto Maltese

#9326 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Banksy wrote:
Corto Maltese wrote: Ne treba glasnogovornik da se uoči razlika između četrdeset tona na jednoj, i dvije vreće na drugoj strani.
Ružno je vidjeti da su se osobe, koje su nekada znale i nešto smisleno napisat, svele na: "Više volim Rusko govno nego Američku pitu!"
A vidiš, meni pada na pamet ona: nek je i rusko govno, samo nek pita nije američka ...

Kakogod, svako sebi bira i pitu i društvo ...
Bujrum! De gustibus non est disputandum.
lerdi

#9327 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Hafis wrote: Ima jedan problem: čovjek nije loš, ali definitivno je preskromnih kapaciteta, prigradskog mentaliteta i smiješno nerealnih ambicija. Pretpostavljam da je još u onoj svojoj glavi nesvjestan da je produkt SDP inkubatora, namijenjen za izvršavanje suptilnog političkog bošnjačkog koncepta u BiH.
Treba mu odati priznanje na respektabilnom političkom stažu i respektabilnoj svoti novca koje je izmuzao ovolike godine od poreskih obveznika za doslovce - ništa. Klasična populistička bajka. Jedino po čemu će se pamtiti je to da su ga ovih desetak godina vozali po limuzinama k'o vreću krompira. Tko zna i ima li vozački :-)

I ima još nešto. Pretpostavljam da mu se za ovih više od deset godina parazitiranja na ovom jadnom i lakovjernom narodu, nešto i 'ulilo'' u glavu, dok je krenuo u stvaranje stranke....k'o lafo ispraks'o se u politici za sve ove godine što su ga vozali ko vreću krompira i zna kako će ovo sve dovesti u red :D
Valja opet i izdržati do peMzije. Doduše sada s mnogo manje počasti, ali lova je lova, još kad je u hladu, a uredna, ne može urednija biti.

I
A ti si ko? Ko si ti, ko sam ja ili bilo ko od nas ovdje da priča o bilo čijim intelektualnim kapacitetima? Čovjek je u dva mandata član predsjedništva, bivši načelnik opštine, ambasador, čovjek koji je sjedio sa najvažnijim svjetskim ličnostima za istim stolom... Ti sjediš i prdiš iz dana u dan za tastaturom, i ne samo ti ima vas još ovdje, o čovjeku kojem realno uspjesima nisi ni do koljena. On takav po tebi "glup i nesposoban" uradi za svojih 50 godina podosta, a šta ti uradi osim što si kupio novu tastaturu jer ti se stara vjerovatno izlizala od silnog naprđivanja po forumima. Kad si već došao na forum trebao si da naučiš da je to mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja, a ne mjesto za liječenje kompleksa i frustracija.
The BEN10

#9328 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

lerdi wrote:A ti si ko? Ko si ti, ko sam ja ili bilo ko od nas ovdje da priča o bilo čijim intelektualnim kapacitetima? Čovjek je u dva mandata član predsjedništva, bivši načelnik opštine, ambasador, čovjek koji je sjedio sa najvažnijim svjetskim ličnostima za istim stolom...
Tačno, apsolutno tačno što si napisao/la.
Al tu bi trebao biti nastavak koji glasi: "i uradio je za tih mandata:....".
A kod željka bukvalno stoji dvotačka i tri tačke, tj. skoro pa ništa...
madner

#9329 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Jos nema afera iza sebe kao neke celni ljudi drugih stranaka. To je najveci problem. :D
forel

#9330 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Malo manje naprdjivanja i pametovanja, jer mi je fakat pun kofer ublehasa koji ovdje sjede i prde a u svom bjednom i mizernom zivotu nisu postigli nista.A svim clanovima DF, sutra je u planu jos jedan konvoj da ide pomoci pa oni koji ne znaju evo da saznaju :

MOLIMO SVE DOBRE LJUDE DA SE PRIKLJUČE KONTINUIRANOJ AKCIJI PRIKUPLJANJA HRANE, VODE I DRUGIH POTREBNIH POTREPŠTINA SVAKI DAN NA POZNATIM LOKACIJAMA DF-a U KANTONU SARAJEVO.
LOKACIJE - SVAKODNEVNO OTVORENE OD 10 - 20H
OO DF NOVO SARAJEVO - Trg heroja 24a (od 12 h pa do večeras)
KO DF SARAJEVO / OO DF STARI GRAD / OO DF CENTAR - Muhameda Kantardžića 3/4 (zgrada Svjetlosti, prostorije otvorene od 10h pa do večeras)
OO DF NOVI GRAD - Bulevar branilaca Dobrinje bb (prostorije će biti otvorene od 12 h pa do večeras)
OO DF ILIDŽA - Ibrahima Ljubovića 59
OO DF VOGOŠĆA - Jošanička 33 (Dvorana Amel Bečković)
OO DF HADŽIĆI - Hadželi 91
OO DF ILIJAŠ - Ilijaške brigade bb
STVARI KOJE SU NAJPOTREBNIJE :
HRANA I VODA
Flaširana voda
Konzervirana hrana - povrće, voće, grah, meso, riba, perad, tjestenine, juha, sok
Mlijeko - u prahu , konzervirano ili u tetrapaku
Visoka energetska hrana - sušeno meso, sušeno voće...
Žitarice i grickalice - kolači , krekeri
Začini - šećer, sol, biber, instant kafa, čaj vrećice, kakao
Slatkiši - čokoladice
Dojenčadi i male potrebe djece - hrana za bebe, formula , pelene za jednokratnu upotrebu
Hrana za starije ili osobe sa posebnim potrebama (dijabetičari)
LIJEKOVI & SREDSTVA ZA HIGIJENU
Prva pomoć sa zavojima, gaze, antiseptik, protiv bolova, pincete, škare
Toaletni papir
Sapun za ruke
Pasta za zube
Sredstva za žensku higijenu - ulošci
Kućanski pribor i oprema
Klor izbjeljivač
Baterije za radio i svjetiljke
Svijeće i / ili lampe sa uljem
Šibice
Benzin
Propan
Ugalj
Jednokratni pribor za jelo, uključujući i papir ručnici i salvete
Ručni otvarač za konzerve
ALAT
Konopci (za spašavanje, vuču, vezivanje)
Lopate
Čekići i ekseri
Skalpeli
Radne rukavice
Izolir trake
PRIBOR ZA ČIŠĆENJE
Metle
Pribor za jelo - kašike, viljuške, nož
Sprej za dezinfekciju
Maske za prašinu
Krpe
Papirni ubrusi
Gumene rukavice
Četke za ribanje
Spužve
Vreće za otpatke
Corto Maltese

#9331 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

lerdi wrote:A ti si ko? Ko si ti, ko sam ja ili bilo ko od nas ovdje da priča o bilo čijim intelektualnim kapacitetima? Čovjek je u dva mandata član predsjedništva, bivši načelnik opštine, ambasador, čovjek koji je sjedio sa najvažnijim svjetskim ličnostima za istim stolom... Ti sjediš i prdiš iz dana u dan za tastaturom, i ne samo ti ima vas još ovdje, o čovjeku kojem realno uspjesima nisi ni do koljena. On takav po tebi "glup i nesposoban" uradi za svojih 50 godina podosta, a šta ti uradi osim što si kupio novu tastaturu jer ti se stara vjerovatno izlizala od silnog naprđivanja po forumima. Kad si već došao na forum trebao si da naučiš da je to mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja, a ne mjesto za liječenje kompleksa i frustracija.
Upravo tako. Zbog toga je i razočarenje veće. Zar od nekoga sa takvim CV-om ne očekuješ da u ovakvoj situaciji, dok drugi dogovaraju dopremanje tona i tona međunarodne pomoći, ponudi više od fotografisanja sa vrećom u ruci?
I nije da se ovdje samo sjedi i prdi. Ponekad se i piva otvori. Čisto da se čovjek osjeti bližim jednom od članova Predsjedništva.
lerdi

#9332 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

The BEN10 wrote:
lerdi wrote:A ti si ko? Ko si ti, ko sam ja ili bilo ko od nas ovdje da priča o bilo čijim intelektualnim kapacitetima? Čovjek je u dva mandata član predsjedništva, bivši načelnik opštine, ambasador, čovjek koji je sjedio sa najvažnijim svjetskim ličnostima za istim stolom...
Tačno, apsolutno tačno što si napisao/la.
Al tu bi trebao biti nastavak koji glasi: "i uradio je za tih mandata:....".
A kod željka bukvalno stoji dvotačka i tri tačke, tj. skoro pa ništa...
U Novom Sarajevu je jako cijenjen što govori da je u mandatu načelnika dobro radio svoj posao. Kako ambasador mislim da ni ja ni ti ne možemo znati šta je uradio jer ambasadori odogvaraju nekome drugom. Kao član predsjedništva je uradio maksimalno koliko jedan član predsjedništva može kod nas uraditi. Jako malo ali i tu mnogo više nego mnogi drugi. Šta je uradio Špirić, šta je uradio Ahmetović, šta je uradio Bevanda..? Šta je uradilo na desetine tih stranačkih ljudi koji od rata naovamo obnašaju visoke državne funkcije koje imaju puno više mehanizama i koje puno više utiču na sam kvalitet života građana BiH. Što to niko ne pita? Zato što je Komšić sa svojim DF-om prijetnja promjeni trenutnog stanja. Toliko valjda možemo vidjeti i dovoljno smo valjda pametni da shvatimo neke stvari. Ustvari ovo koliko smo pametni možda treba ostaviti ovim stručnjacima ovdje da ocjene. Njihovi idoli svakako odavno ocjenjuju ko je pravi Hrvat, Bošnjak, Srbin pa ne vidim što i nama ne bi odradili IQ koeficijente. ;)
madner

#9333 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Ne valja se razbacivati sa tim superlativima, covjek je samo najbolja od svih ponudjenih opcija. Nista vise ni manje.

No mene zanima kako neko ko glasa za SDA ima obraza pricati o kriterijima? Koje objektivne kriterije to SDA ispunjava?
Havatar

#9334 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

Oni su jedina stranka u kojoj je dozvoljeno razlicito misljenje i koja nije privatno vlasnistvo lidera.
madner

#9335 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Kakve fajde od toga imaju glasaci? To je kriterij za clanove stranke. :roll:
Hafis

#9336 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

"lerdi"
A ti si ko? Ko si ti, ko sam ja ili bilo ko od nas ovdje da priča o bilo čijim intelektualnim kapacitetima?
Zašto ne bih pričao. Dovoljno sam mjerodavan da mogu procijeniti intelektualne osobine javnih osoba koje su godinama u javnosti. ŽK je po mom mišljenju osoba ispodprosječne inteligencije, kojoj se posrećilo, i što sad?
Čovjek je u dva mandata član predsjedništva, bivši načelnik opštine, ambasador, čovjek koji je sjedio sa najvažnijim svjetskim ličnostima za istim stolom...
I od čijeg je sjedenja bilo koristi taman koliko i od kamena za kacu od kiselog kupusa. Što ako je sjedio? Zato onda ljušti pivu s onim likovima? Koje je svjetske ličnosti kontaktirao? K'o sjećaju ga se onako upadljivog i rječitog :D
Ti sjediš i prdiš iz dana u dan za tastaturom, i ne samo ti ima vas još ovdje, o čovjeku kojem realno uspjesima nisi ni do koljena. On takav po tebi "glup i nesposoban" uradi za svojih 50 godina podosta, a šta ti uradi osim što si kupio novu tastaturu jer ti se stara vjerovatno izlizala od silnog naprđivanja po forumima.
Pa nije baš tako. Uradio sam i ja podosta na sebi, samo što nemam sreće da sam u Sarajevu i da sam dio jednog suptilnog političkog koncepta. Materijalno sam kudikamo potkovaniji od njega, imam daleko veće akademsko obrazovanje, više sam žeMskih izvrnuo (da oprosti ženski dio foruma :) ), a i mogao bih ga izmarisati jednom rukom u svaka doba. Vragu malo.
Kad si već došao na forum trebao si da naučiš da je to mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja, a ne mjesto za liječenje kompleksa i frustracija.
Kad smo kod liječenja kompleksa i frustracija, ti si počeo raspravljati o meni, a ne ja o tebi. Doduše nisi jedini, tako da se ne ljutim.
jastuk1

#9337 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jastuk1 »

madner wrote:Ne valja se razbacivati sa tim superlativima, covjek je samo najbolja od svih ponudjenih opcija. Nista vise ni manje.

No mene zanima kako neko ko glasa za SDA ima obraza pricati o kriterijima? Koje objektivne kriterije to SDA ispunjava?

Ja ne glasam za SDA, al da ti kažem da SDA ispunjava kriterije da proporcionalno ima najmanje beskičmenjaka, što je izuzetno važno za običan svijet.

Ali ti to ne razumiješ, jer ti je sarkazam pojeo sav osjećaj za realnost. Jednog dana ako savladaš vapidni sarkazam, možda i skontaš šta je realnost i puls običnog svijeta.

A Komšić, nažalost sa tolikom količinom ublaharenja i on je kolosalno razočarenje.

Nažalost ali vasionski je apsurd da i Lagumdžija i Nerko trenerko imaju više "kičme" od Komšića. Premekan je Komšić da bi ubijedio ljude u svoju stvar. Pre-meh-kan. :!:
The BEN10

#9338 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

madner wrote:Ne valja se razbacivati sa tim superlativima, covjek je samo najbolja od svih ponudjenih opcija. Nista vise ni manje.
Madneru, od iskusnog lisca poput tebe nisam očekivao da ćeš tako direktno otkriti karte. Onomad si i Velikog Vođu metnuo na Havatar, pa znamo da si debelo pogriješio...
lerdi wrote:U Novom Sarajevu je jako cijenjen što govori da je u mandatu načelnika dobro radio svoj posao.
:roll:
Toliko je cijenjen da je načelnik iz SDA osvojio dva uzastopna mandata nakon Željka...
lerdi wrote:Kao član predsjedništva je uradio maksimalno koliko jedan član predsjedništva može kod nas uraditi. Jako malo ali i tu mnogo više nego mnogi drugi.
Dakle, maksimalni domet člana predsjedništva je prebacivanje džakova u stranački kombi i popit pivčugu sa rajom!? Nope sinko, pogledati šta je Bakir onakav kakav jeste uradio. Doduše, moraš skinuti stranačke naočale da bi to mogao vidjeti, jer ne gledaš objektivno.
Doduše, možda je ne uraditi ništa postao standard za članove DF-a kao pojam koji se poštuje: nije uradio ništa vrijedno spomena kao član predsjedništva, nije uradio ništa dok su paljene institucije i Predsjedništvo, a za poplave je uspio prebaciti 8 džakova. Wauuu...
drug_profi

#9339 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Ma grijeh je veliki sto je tu pivu popio. Da je makar ona reisova nularica....
jastuk1

#9340 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jastuk1 »

drugi profil wrote:Ma grijeh je veliki sto je tu pivu popio. Da je makar ona reisova nularica....
Ma jok ba, nemoj se džaba zavitlavat. Nularica je količina srama i digniteta u robova sarkazma. ;-)
drug_profi

#9341 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

jastuk1 wrote:
drugi profil wrote:Ma grijeh je veliki sto je tu pivu popio. Da je makar ona reisova nularica....
Ma jok ba, nemoj se džaba zavitlavat. Nularica je količina srama i digniteta u robova sarkazma. ;-)
Ma nije sarkazam. Garantujem ti da mu se zamjerila piva. Da je himber popio bilo bi ok.
jastuk1

#9342 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jastuk1 »

drugi profil wrote:
jastuk1 wrote:
Ma nije sarkazam. Garantujem ti da mu se zamjerila piva. Da je himber popio bilo bi ok.
Jeste, piva ne oprašta, a himber prašta. Šalim se...

Fakat, ruku na srce ali žao mi vas koji mislite da DF i njen preCjednik ima nekog kapaciteta da nešta, ma bilo šta, izdejstvuje čak i kad bi došo na vlast.

A Reis, a kad ga već spominješ, bi definitivamente mogao. Sa i bez nularice. HAH. Jer, bez obzira na masu, masu fula, hebiga kičmenjak je, kičmenjak i to teški, teška kategorija.

I u tom sastojku se nalazi sva tajna velikih majstora kuhinje. ;-)
htcxone

#9343 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

Corto Maltese wrote:
lerdi wrote:A ti si ko? Ko si ti, ko sam ja ili bilo ko od nas ovdje da priča o bilo čijim intelektualnim kapacitetima? Čovjek je u dva mandata član predsjedništva, bivši načelnik opštine, ambasador, čovjek koji je sjedio sa najvažnijim svjetskim ličnostima za istim stolom... Ti sjediš i prdiš iz dana u dan za tastaturom, i ne samo ti ima vas još ovdje, o čovjeku kojem realno uspjesima nisi ni do koljena. On takav po tebi "glup i nesposoban" uradi za svojih 50 godina podosta, a šta ti uradi osim što si kupio novu tastaturu jer ti se stara vjerovatno izlizala od silnog naprđivanja po forumima. Kad si već došao na forum trebao si da naučiš da je to mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja, a ne mjesto za liječenje kompleksa i frustracija.
Upravo tako. Zbog toga je i razočarenje veće. Zar od nekoga sa takvim CV-om ne očekuješ da u ovakvoj situaciji, dok drugi dogovaraju dopremanje tona i tona međunarodne pomoći, ponudi više od fotografisanja sa vrećom u ruci?
I nije da se ovdje samo sjedi i prdi. Ponekad se i piva otvori. Čisto da se čovjek osjeti bližim jednom od članova Predsjedništva.
koji bolan drugi dogovaraju humanittarnu pomoc? Imenuj ih pa da ti ih pnda poduplam sa imenima onih koji su dogovarali humanitarne u ratu pa sad imaju jahte na Jadranu, vile na Poljinama i najnovija auta u garazama a sinovi su im glavni gradski playboy-i jer ne znaju koliko im ocevi imaju para u Svicarskim bankama...
Jel vas stid spominjati clanove porodice ciji su prijatelji zgrnuli MILIONE ako ne i Milijarde maraka pomoci koja je stizala od cijelog svijeta u ratu i poslije rata pa grade sad privatne fakultete, zene im direktorice bolnica (zato sto su strucnjaci :zoka: ), krili se po ocevim kabinetima, sastancili po Istambulu i dogovarali humanitarne pomoci pa danas Turska ni ne pomislja da nam salje pare nego kazu evo vam roba, u prevodu JEDNOM STE POKRALI HUMANITARNI NOVAC, VISE NECETE....
iste porodice "Za BiH" TREBA pitati zasto nam ne stize pomoc iz Arapskih zemalja? Sto mislite? Da su arapi glupi ovčari koji ne znaju da su poslali milijarde za obnovu a do građana da je stigla crkavica?
Meni je samo drago sto u sve ovo gore naveddeno jedan covjek nema upetljane prste i oraha u dzepovima...
a vi glasajte za "Kicmenjake" koji su nas doveli do ovvog dna, samo zato sto imaju "damu" da hebu narod kako hoce a taj isti narod suti... genijalno nema sta , svaka im cast... treba i to znati... ali neka, doci ce vrijeme kad ce sve izaci na cistinu pa ce se vidjeti sve... ja samo jedno znam, kad bih glasao za SDA ili SDP pri povratku kuci bih kupio sebi jedan poduzi komad strika da ga prebacim preko jabuke i oko vrata, jer necu time samo sebi biti hasum nego i svom djetetu... to je stoka bezorazna kojima nista nije sveto i nikad im nije dovoljno... kad namire sebe, pocet ce namirivati svoju djecu... vec jesu
jastuk1

#9344 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jastuk1 »

htcxone,

Niko ne osporava to što kažeš.

However, ono što se navodi kao nepobitan argument je da je Komšić generalno gledano - nesposoban. To je percepcija naroda u velikoj mjeri zasnovana na Komšićevom "rahat od svega" stavu.

Pa kad je predsjedništvo bilo zapaljeno, njegovi istupi su bili bljutavi i neukusni, slabi do dna. Naravno, svi znamo lutkarsku nadležnost predsjedništva, ali malo ga je bilo u medijima, i pravo da kažem, malo iskrenosti emituje taj čovjek.

A ona smijurija od prije dvije godine "jesam dao ostavku, nisam dao ostavku" je naslutila njegovu beskičmenjaštinu, koja se sada samo produbila u ove dvije zadnje krizne situacije (protesti i poplave).
htcxone

#9345 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

jastuk1 wrote:htcxone,

Niko ne osporava to što kažeš.

However, ono što se navodi kao nepobitan argument je da je Komšić generalno gledano - nesposoban. To je percepcija naroda u velikoj mjeri zasnovana na Komšićevom "rahat od svega" stavu.

Pa kad je predsjedništvo bilo zapaljeno, njegovi istupi su bili bljutavi i neukusni, slabi do dna. Naravno, svi znamo lutkarsku nadležnost predsjedništva, ali malo ga je bilo u medijima, i pravo da kažem, malo iskrenosti emituje taj čovjek.

A ona smijurija od prije dvije godine "jesam dao ostavku, nisam dao ostavku" je naslutila njegovu beskičmenjaštinu, koja se sada samo produbila u ove dvije zadnje krizne situacije (protesti i poplave).
Mislim da nemas uvid u to sto je on i kad uradio... ja cu ti reci da je on licno bio na sastancima na kojima se donosilo jako bitnih odluka i da su ljudi koji su krema svjetske politike fascinirani nacinom njegovog rada... rezultate neces vidjeti sada, ali ces ih vidjeti u buducnosti jer kad neko hoda u prljavoj obuci po tepihu 20 godina treba ti puno vise od 10 dana da isti saperes.
Drugo, u osnovi trebamo razlikovati nivoe vlasti i ovlastenja... kao nacelnik opstine je radio strasan posao, ko god je pratio njegov rad mogao se uvjeriti u to... ne moze on kao predsjednik drzave raditi posao Lagumdžije ministra inostranih poslova koji je kako vidimo jako dobro odradio posao sa Slovencima i ostalim zemljama oko pomoci... NISTA , pogubio se ili je zaglibio lijepeći logo SDP-a po flasama za vodu i vrecama odjece.
Hoces da ti navedem Niksica kojeg je helikopter vadio umjesto da taj helikopter koristimo da se izvuce neko dijete? Ako ne vjerujes dat cu ti profil momka koji je stajao 20 metara od helikoptera u koji je Niksic usao da bi sutra BEZOBRAZNO pricao o tome kako je PJESKE on presao blokadu... eto nam MINISTRA!

Kad su bili protesti Komsic je izasao samo par puta u javnost jer kao neko ko sse borio za ovu zemlju nije htio da prica kako neko nesto nije trebao raditi a sa istim tim ljudima je bio u rovu... Druga stvar je sto su neki drugi skupljali politicke poene tada pa su spavali na televiziji i na portalima/novinama.
Njemu je jasno da ovo ne ide ovako i da ne moze ovako i sad je trebao kao izaci i reci nemojte ljudi ovo raditi? Kao onaj sto je na kantonalnoj rekao "Ja ne znam sto ljudi protestuju, u kantonu Sarajevo je sve ok imamo plate bla bla"a u kantonu preko 45% ljudi od 20 go 45 godina je NEZAPOSLENO...
Njegovi stavovi su jasni, bar ja to tako vidim...

sto se tice zadnjeg pasusa o ostavci, to ti mogu na PP ako zelis a ovdje nebih da povlacim pricu pa da se nakaci 10 indijanaca
pozz
ultima_palabra

#9346 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

jastuk1 wrote:A Reis, a kad ga već spominješ, bi definitivamente mogao. Sa i bez nularice. HAH. Jer, bez obzira na masu, masu fula, hebiga kičmenjak je, kičmenjak i to teški, teška kategorija.
Jesi li ti fakat stvaran lik ili bot ili neka druga internet kreacija? :mrgreen:

Nemoj zamjeriti, ali teško mi je povjerovati u egzistenciju osobe s takvim razmišljanjima.
Havatar

#9347 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

ultima_palabra wrote:
jastuk1 wrote:A Reis, a kad ga već spominješ, bi definitivamente mogao. Sa i bez nularice. HAH. Jer, bez obzira na masu, masu fula, hebiga kičmenjak je, kičmenjak i to teški, teška kategorija.
Jesi li ti fakat stvaran lik ili bot ili neka druga internet kreacija? :mrgreen:

Nemoj zamjeriti, ali teško mi je povjerovati u egzistenciju osobe s takvim razmišljanjima.
To sto je napisao je istina i koliko god se neki trudili ne mogu je poreci.
jastuk1

#9348 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jastuk1 »

ultima_palabra wrote:

Znam da je teško, jer ipak su moje podrutine su razvijene na "dalek" aplikaciji iz 2018. godine, drugoj generaciji logičkih, real-smart aplikacija. ;-) Pa TI MENI nemoj zamjeriti jer moja vještačka inteligencija zaključuje na osnovnu kognitivnih iskustava, onoga što običan svijet gleda i osjeća, kao i dosadašnjih preferenci običnog naroda kad glasa. :kiss:
Corto Maltese

#9349 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

htcxone wrote:... ja cu ti reci da je on licno bio na sastancima na kojima se donosilo jako bitnih odluka i da su ljudi koji su krema svjetske politike fascinirani nacinom njegovog rada...
Znam, zaista su bili fascinirani. Neke od tih fascinacija su procurile i na WikiLeaksu. :D
Kad se prašina slegne, ukaže se da su stvari su upravo onakve kao i izgledaju. Željko Komšić je političar sa posebnim potrebama. Sa političkim plafonom u vidu presjecanja vrpce na otvaranju restorana brze hrane.
Last edited by Corto Maltese on 20/05/2014 22:50, edited 1 time in total.
htcxone

#9350 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

Corto Maltese wrote:
htcxone wrote:... ja cu ti reci da je on licno bio na sastancima na kojima se donosilo jako bitnih odluka i da su ljudi koji su krema svjetske politike fascinirani nacinom njegovog rada...
Znam, zaista su bili fascinirani. Neke od tih fascinacija su procurile i na WikiLeaksu. :D
:| fascinantno otkriće, jesi vidio eno ima da je Obama pričao sa alienima, šupak pravi
Post Reply