Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih rekao da su prenosi i organizacija u skladu sa renomeom lige
Šta bi vi, 17 kamera, dronove, VAR, HD...dok dođemo na taj nivo.
Onaj merak dok gledaš Velež - Zrinjski, a tribine ko da si ih temperama crtao
Tomahawk11 wrote:Ja bih rekao da su prenosi i organizacija u skladu sa renomeom lige
Šta bi vi, 17 kamera, dronove, VAR, HD...dok dođemo na taj nivo.
Onaj merak dok gledaš Velež - Zrinjski, a tribine ko da si ih temperama crtao
ja stvarno ne kontam kako im je onako losa slika! Mislim oni bar imaju para da obezbjede kvalitetan prenos
Napisano ovde milion puta, ali neće niko da čita ...
BHTelecom ne radi prijenose utakmica sa svojom opremom jer nema svoju opremu. Išli su na to da pomognu domaćoj TV kući, pa su plačali BHRT da im oni rade iste. Čak su im nudili i da im kupe HD reportažna kola, ali ne znam gdje je zapelo.
Mogu oni u svakom momentu uzeti neku drugu kuću, što bi se uskoro moglo i desiti, i da prijenosi idu u HD formatu.
Charuga wrote:Napisano ovde milion puta, ali neće niko da čita ...
BHTelecom ne radi prijenose utakmica sa svojom opremom jer nema svoju opremu. Išli su na to da pomognu domaćoj TV kući, pa su plačali BHRT da im oni rade iste. Čak su im nudili i da im kupe HD reportažna kola, ali ne znam gdje je zapelo.
Mogu oni u svakom momentu uzeti neku drugu kuću, što bi se uskoro moglo i desiti, i da prijenosi idu u HD formatu.
Charuga wrote:Napisano ovde milion puta, ali neće niko da čita ...
Pazi ono jeste nekakav HD hahahaha ali ni blizu pravog HD-a
U svakom slučaju, bolje je i ovo što imamo opciju gledati svoj klub na gostovanju, nego da nemamo nikako, pa kakva god slika bila. Nekada bude dobra, ako ide direktno preko linka, nekada ne, ali ja se ne bunim. Do prije 2-3 godine sam na radiju slušao ...
Ma bolje je ovo od radio ili tekstualnog prenosa, igra se u Mostaru, Tuzli, Zenici, a do rezultata dolaziš kao da je utakmica u južnoj Bocvani
Da ima prostora za napredovanje, itekako.
avetinja wrote:Štilić ne igra jer nije spreman. Poslije je ušao Zajmović pa je bila ista formacija ako se ne varam. Isključio sam stream oko 70. minute.