Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raigor Stonehoof
#93101 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Haj ti na temu o Parmi ziv bio. Poredis marginalni klub koji balansira izmedju prve i trece lige, sa najvecim klubom u drzavi. Timovi poput Parme i jesu za testiranje golmana, timovi koji pretenduju na titule nisu.
- Logovan
#93102 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam ima li mi išta gore lupati debilne kazne, kao što je ova koju je Musemić fasovao, a liga ti skoro pa ni ne napreduje, sve nešto sitnim koracima. Korak naprijed, nazad dva.
Zašto kažnjavati ako je pristojno obučen?
Neka se srede daleko bitnije stvari ili makar da se krene u rješavanje problema, pa tek onda razmišljaj o razno raznim kaznama.
A ovo što se govori, kako mu fali ovo, kako mu fali ono, sve to može dobiti sa vremenom. Zašto ga otpisivati ako npr. nema bezobrazluka kako reče @van Basten?
Ma ima, ali ne toliko puno.Muhamed Đakmić wrote:Kako ba nije, samo vidjeti fb profil kluba na derbiju.
Mogu misliti šta su mu tek privatno pisali
A ovo što se govori, kako mu fali ovo, kako mu fali ono, sve to može dobiti sa vremenom. Zašto ga otpisivati ako npr. nema bezobrazluka kako reče @van Basten?
- afannedim
#93103 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A inace su nam u ligi svi treneri po ps-u obucenikakaljin wrote:Nije obukao odjelo i kravatusencobih wrote:Baš su smiješni ovi iz saveza, 5 Stoja kazne ni za šta, sve nam je sjajno samo još garderoba je problem, kako ih nije stid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno, a bio u hlacama i kosulji
- Raigor Stonehoof
#93104 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne vidim da ga niko otpisuje. Poslati na kaljenje pa ako se pokaze lako ga je vratiti. Nije za golmana da stice prve seniorske minute u timu poput Sarajeva.Logovan wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93105 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kod nas kad se igrač pošalje na posudbu, piši propalo.
Bar je dosad tako bilo.
Bar je dosad tako bilo.
- Logovan
#93106 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa evo van Basten ga otpisao.Raigor Stonehoof wrote:Ne vidim da ga niko otpisuje. Poslati na kaljenje pa ako se pokaze lako ga je vratiti. Nije za golmana da stice prve seniorske minute u timu poput Sarajeva.Logovan wrote:
Nemaš ga šta sad slati na kaljenje kad se jednim dijelom dokazao. Glupo ga je sad slati, ispada k'o kazna ili tako nešto. Trebao si ga poslati prije par mjeseci. I što svi zaboravljaju na to da ako mi Kovačevića pošaljemo na posudbu, da ostajemo na dva golmana. Jedan novi, ne znamo kakav je, a drugi mlad, igrač sumnjivih kvaliteta obzirom kad vidiš način kako je došao, čiji je i nema ga na oficijelnoj klupskoj stranici.
A i ako ćemo realno, bruku nam se igrača ne vrati nakon posudbe. Pošalješ ga i onda kada istekne posudba, desi se iz ko zna kojih razloga da ne zaigra u prvom timu.
- Raigor Stonehoof
#93107 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sta se dokazaoLogovan wrote:Pa evo van Basten ga otpisao.Raigor Stonehoof wrote:Ne vidim da ga niko otpisuje. Poslati na kaljenje pa ako se pokaze lako ga je vratiti. Nije za golmana da stice prve seniorske minute u timu poput Sarajeva.Logovan wrote:
Nemaš ga šta sad slati na kaljenje kad se jednim dijelom dokazao. Glupo ga je sad slati, ispada k'o kazna ili tako nešto. Trebao si ga poslati prije par mjeseci. I što svi zaboravljaju na to da ako mi Kovačevića pošaljemo na posudbu, da ostajemo na dva golmana. Jedan novi, ne znamo kakav je, a drugi mlad, igrač sumnjivih kvaliteta obzirom kad vidiš način kako je došao, čiji je i nema ga na oficijelnoj klupskoj stranici.
A i ako ćemo realno, bruku nam se igrača ne vrati nakon posudbe. Pošalješ ga i onda kada istekne posudba, desi se iz ko zna kojih razloga da ne zaigra u prvom timu.Gledaj koliko smo puta raskinuli ugovore sa mladima kojima istekne posudba.
A imali smo Andjusica, Hebibovica, Pidru...
- omega369
#93108 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Najbolje je uvaliti agima u akademiju i rastjerati sve talenata sto ima. Koji ce nam djavo djeca?! I onako iz utakmice u utakmicu samo grijese. Ko ce to trpiti...goni sve
- Logovan
#93109 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@Raigor
Niko me ne može uvjeriti da je bio loš. Mišljenje mi je da uopšte nije bio loš. Pokazao se jednim dijelom, tačno toliko da vidiš da mu vrijedi davati priliku. Pametno izlijetao u većini slučajeva, jako dobro pratio igru, mislim da nije imao glupih kikseva, itd.
Po meni je bolje da u Sarajevu dobija priliku (ima utakmica dovoljno), nego da ode na posudbu. A koje sve golove je mogao spriječiti? Vidim da se znaju spomenuti primljeni golovi.
Anđušića smo baš onako lijepo izvozali. Šalji na posudbu, raskini ugovor, vrati, šalji na posudbu, itd. Hebibovića ne ubrajam. Jedino Pidro i eto još njih par, što je opet malo kad porediš koliko smo ugovora.
Niko me ne može uvjeriti da je bio loš. Mišljenje mi je da uopšte nije bio loš. Pokazao se jednim dijelom, tačno toliko da vidiš da mu vrijedi davati priliku. Pametno izlijetao u većini slučajeva, jako dobro pratio igru, mislim da nije imao glupih kikseva, itd.
Po meni je bolje da u Sarajevu dobija priliku (ima utakmica dovoljno), nego da ode na posudbu. A koje sve golove je mogao spriječiti? Vidim da se znaju spomenuti primljeni golovi.
Anđušića smo baš onako lijepo izvozali. Šalji na posudbu, raskini ugovor, vrati, šalji na posudbu, itd. Hebibovića ne ubrajam. Jedino Pidro i eto još njih par, što je opet malo kad porediš koliko smo ugovora.
- Logovan
#93110 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dječak migrant zaigrao za FK Sarajevo
http://ba.n1info.com/a280658/Vijesti/Vi ... ajevo.html
Nahvatati još ovakvih željnih fudbala i koji nešto znaju, ginut će samo da uspiju u fudbalu.
http://ba.n1info.com/a280658/Vijesti/Vi ... ajevo.html
Nahvatati još ovakvih željnih fudbala i koji nešto znaju, ginut će samo da uspiju u fudbalu.
Last edited by Logovan on 23/08/2018 22:51, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#93111 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sto te to cudi? Pa savez postoji samo da bi sisao pare od reprezentacije i klubova. To je samo jos jedna forma reketa, kao i mnoge druge stvari.Logovan wrote:Ne znam ima li mi išta gore lupati debilne kazne, kao što je ova koju je Musemić fasovao, a liga ti skoro pa ni ne napreduje, sve nešto sitnim koracima. Korak naprijed, nazad dva.Zašto kažnjavati ako je pristojno obučen?
Neka se srede daleko bitnije stvari ili makar da se krene u rješavanje problema, pa tek onda razmišljaj o razno raznim kaznama.
U Evropi se vrlo cesto mogu vidjeti treneri bez odjela pa nikom nista.
- jeza u ledja
#93112 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo sad gledam snimak Bay-Hoff. Nagelsmann u shulji i tolama, dole tene. Niko Kovac u dzemperu i tenama. Ova prica o kaznama saveza za oblacenje trenera je reket ili je neko pranje para sa klubovima.jeza u ledja wrote:Sto te to cudi? Pa savez postoji samo da bi sisao pare od reprezentacije i klubova. To je samo jos jedna forma reketa, kao i mnoge druge stvari.Logovan wrote:Ne znam ima li mi išta gore lupati debilne kazne, kao što je ova koju je Musemić fasovao, a liga ti skoro pa ni ne napreduje, sve nešto sitnim koracima. Korak naprijed, nazad dva.Zašto kažnjavati ako je pristojno obučen?
U Evropi se vrlo cesto mogu vidjeti treneri bez odjela pa , nikom nista.
- Grean
#93113 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mladi igraci, bit ce ih koji ce uspjeti ali sigurno nece svi.
Mujakic i Pidro su se odmah snasli uz male greske koje su podnosljive. Sabanovic i Resic su pokazali dovoljno za juniore a Mustafic i Kovacevic najmanje, moje neko vidjenje.
Npr Heric mi je bio ozbiljniji od Mustafica koji je dobio puno sansi a ja nisam vidio nista do sad. Vjerujem da hoce nekad, njega je Dzeno najvise hvalio od svih koji su dosli iz juniora.
Opet kazem steta sto su napadaci otisli jer njih je lako gurati, Catakovic, Hadzic i Smajlagic u kratko vrijeme.
Mujakic i Pidro su se odmah snasli uz male greske koje su podnosljive. Sabanovic i Resic su pokazali dovoljno za juniore a Mustafic i Kovacevic najmanje, moje neko vidjenje.
Npr Heric mi je bio ozbiljniji od Mustafica koji je dobio puno sansi a ja nisam vidio nista do sad. Vjerujem da hoce nekad, njega je Dzeno najvise hvalio od svih koji su dosli iz juniora.
Opet kazem steta sto su napadaci otisli jer njih je lako gurati, Catakovic, Hadzic i Smajlagic u kratko vrijeme.
- Raigor Stonehoof
#93114 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Otkriven identitet naseg novog golmana

- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#93115 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Doveli smo pocetkom avgusta nekog mladog golmana iz Asmirove golmanske akademije, od tad' lajka. 
-
Nadzorna_ploca
#93116 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hoce li opet kazniti Husrefa, mozda im previse sijede kose smeta?
-
sencobih
#93117 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako oni naši doktori ekspresno namjestise rame onom liku iz zvijezde, svaka čast
- Cossack
- Logovan
-
north
#93120 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Treba sačekati još jedno 2-3 kola da vidimo kako stoje stvari, je li ovo samo onaj naš poznati bljesak koji potraje par kola pa krene raspad ili konačno nešto novo...Zato bez imalo trzaja, kažem super, sve ok zadnje tri utakmice, ali to je ipak samo tri a ne deset, prije toga je bio Gošk i Radnik, pa da još pričekamo malo
....ono što raduje je da se konačno ko nešto igra, puno se daje golova, Zrinjskom, Mladosti, Zvijezdi i Želji dali ukupno 14 golova
, što se baš ne pamti odavno....ali džaba sve, toliko se puta opeklo i razočaralo, tako da još ne mogu ni ublizu nešto titrati od sreće
Čelik je baš ozbiljan test...nije pod moranje pobjeda zbog tabele koja nam se sad poklopila, ali jeste pod moranje motivacija, borba i bacanje na glavu....uz to sve i solidnu igru, bod nije tragedija
Čelik je baš ozbiljan test...nije pod moranje pobjeda zbog tabele koja nam se sad poklopila, ali jeste pod moranje motivacija, borba i bacanje na glavu....uz to sve i solidnu igru, bod nije tragedija
- Raigor Stonehoof
#93121 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Paralelno sa projektom modernizacije stadiona na Koševu Općina Centar je također okončala pretkvalifikacijski međunarodni javni poziv za iskazivanje interesa za modernizaciju stadiona na Koševu. U datom roku prijave na javni poziv su dostavile dvije strane kompanije i to: Imar Urban Consultants iz Rijada, Saudijska Arabija, te Care Park PTY LTD iz Melburna, Australija.
Care Park Group Pty Ltd. owns and operates car parks in Australia. The company was incorporated in 2009 and is based in Melbourne, Australia.
Jel nam ovo stadion u parking pretvaraju
-
last mohicans
-
al-em
#93123 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mogu li ja ako on ode na janje 
Ima li jos neko sa foruma da ide u zenicu, ili da trazi prevoz?
Ima li jos neko sa foruma da ide u zenicu, ili da trazi prevoz?
-
Sarma na balkonu
#93124 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima li mjesto kod nekoga?
- GandalfSivi
#93125 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Idi na janje bolan, nemoj na tekmu, onda mozda i pobjedimoSliver wrote:Idemo svi...lesko wrote:Možešposalji na pp broj da se dogovorimo