Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
semirsar

#93051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

REDDEVILS wrote:
semirsar wrote:treba ukinut analognu... ovaj forum... treba ukinut... sjeticu se vec :sad:
@semirsar imali ti problema sa moj telemach portalom, kod mene kad se prijavim na portal svi podaci su mi izbrisani od placeni racuna pa do adrese stanovanja jedino sta ima na portalu su e-mail i broj ugovora :-)
Kod mene sve normala, doduse, ja sam medju prvima prijavljen na portalu, dobio pozivnicu :mrgreen:
Nisam upratio da jos neko ima isti problem, merebit individualno :zoka:
semirsar

#93052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote: P.S. merebit da nam forum sad radi samo na jeftinoj struji :shock: :lol:
Garant.

Ja bi jos uveo placanje za forumanje :mrgreen:
i to po broju postova, pf po postu :evil:
dje li bi ti tujdi bio
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
tnt-tunja

#93053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tnt-tunja »

@Telemach moze li neka povratna informacija vezana za internet problem koji sam vam spomenuo u pm?
MTV

#93054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote:
semirsar wrote: P.S. merebit da nam forum sad radi samo na jeftinoj struji :shock: :lol:
Garant.

Ja bi jos uveo placanje za forumanje :mrgreen:
i to po broju postova, pf po postu :evil:
dje li bi ti tujdi bio
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Skinuo bi se sa foruma. :mrgreen:
tap3ah75

#93055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

crnivrag wrote:
hipija wrote:Ima li još neko problema kada hoće da pristupi forumu ili je do mene nešto?
Do foruma je, pada od prošle sedmice konstantno.
To je sve zbog analogne.
semirsar

#93056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

MTV wrote: Skinuo bi se sa foruma. :mrgreen:

barem foruma ima hrpa, a zna se koji su ti najzanimljiviji :mrgreen:
REDDEVILS

#93057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

semirsar wrote:
REDDEVILS wrote:
semirsar wrote:treba ukinut analognu... ovaj forum... treba ukinut... sjeticu se vec :sad:
@semirsar imali ti problema sa moj telemach portalom, kod mene kad se prijavim na portal svi podaci su mi izbrisani od placeni racuna pa do adrese stanovanja jedino sta ima na portalu su e-mail i broj ugovora :-)
Kod mene sve normala, doduse, ja sam medju prvima prijavljen na portalu, dobio pozivnicu :mrgreen:
Nisam upratio da jos neko ima isti problem, merebit individualno :zoka:
Sutra cu zvati 1360 da vidim kakav je problem da me slucajno nebi pukli po usima, iako ja imam sve placene racune otkako sam korisnik telemacha :)
semirsar

#93058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

ne bi trebalo po usima, ali svakako nazovi :mrgreen:
Tesla Edison

#93059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

Sjeća li se neko kada je čuveni Boško svim korisnicima Globalneta (pretača Telemacha) blokirao Sarajevo-x forum kako ljudi ne bi pisali žalbe na rad usluge? Koliko znam tadašnji Gnet se morao javno izvinjavati :D

Ovaj problem sa forumom me podsjetio na taj vakat :)
semirsar

#93060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

sjecam se i da je obecavo peglat ledja onim koji bi se usudili ovdeka zalit :mrgreen:
Tesla Edison

#93061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

semirsar wrote:sjecam se i da je obecavo peglat ledja onim koji bi se usudili ovdeka zalit :mrgreen:
Preciznije, "vezati kičmu u čvor" :D . Nakon te rečenice, fasovao je ban i nije ga više bilo.

Nekad davno :D
https://web.archive.org/web/20081102024 ... w.gnet.ba/
IstinitaPoruka

#93062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by IstinitaPoruka »

Zašto ne mogu na moj telemach portalu da vidim moje uplate?
Stoji 0.00, ali želim da vidim kad je uplaćivano.
Pod 'Moje uplate' stoji - "Nemate uplata"
stachu

#93063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by stachu »

IstinitaPoruka wrote:Zašto ne mogu na moj telemach portalu da vidim moje uplate?
Isti klinac i u mene... :-)
REDDEVILS

#93064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

IstinitaPoruka wrote:Zašto ne mogu na moj telemach portalu da vidim moje uplate?
Kod mene nema uplata a ni osnovni podataka, izgleda da su me izbrisali iz sistema korisnika iako sam redovni korisnik s placanjem racuna :-)
Telemach

#93065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

REDDEVILS wrote:Evo ponovo da upitam posto mi @telemach nije odgovorio na postavljeno pitanje :)
Sta je sa ovom Moj Telemach aplikacijom nema mi nigdje PREGLED MOJIH UPLATA koje sam izvrsio a ni podataka o korisniku Telemach usluge :-)
Image
Image
Image
Image
Jedino sto ima na portalu moj telemach su broj ugovora i E-mail adresa :-)
@REDDEVILS,
Proslijeđeno je na provjeru.
Telemach

#93066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

use your illusion wrote:
crnivrag wrote:
use your illusion wrote:Hoce li mi nestati arena sport kanali kada mi istekne ugovor koji sam produzio upravo zbog tih kanala..imamo duo senior paket ( tv+tel)..vidio sam da bh telecom nudi sve te kanale za manju cijenu trio paketa
Ako si Arena Sport SD paket dobio kao benefit za produženje ugovora, isti će biti ugašen nakon isteka ugovorne obaveze.

Međutim, moguće je da će ti ponovo ponuditi taj paket ako potpišeš novi ugovor na 2 godine.
Izgleda da se dosta ljudi vraca na moja tv..jos svakako planiram uzeti neki telefon koji dodje puno jeftiniji i do 200 KM ako koristis moja tv full paket
@use your illusio,
Vjerujemo da možemo pronaći paket kojim ćete biti zadovoljni i imati znatnu uštedu.
BaDa

#93067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

ljudi jel ima neko problema sa klix forumom da u posljednjih par dana nece da otvori server error i sl... sad ne znam jel do mene ili stvarno do klixa :?
Telemach

#93068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

[/quote]
Evo ja razmisljam da predjem jer mi je istekao ugovor i tu bih imao i arene i sk (sad nemam arene jer mi je istekao ugovor). U drugom stanu tek treba da se radi prikljucak i tu isto razmisljam ubaciti MOJA tv jer ovi opasno seru.

Ne znam sta ovi idioti u BHT rade u vezi uvodjenja HD kanala, ali da uvedu samo desetak "pravih" HD kanala i uz ovu pricu da su otkupili Cinestar kanale, uzeli bi Telemachu barem 20 posto korisnika...

Jos jednom pitam Telemach (mislim da vec drugi ili treci vikend pitam isto), zasto ne proslijedi pitanje u vezi kvaliteta tzv. SD signala na SK4+ kanalima?

Na sve odgovara, samo na ovo ne![/quote]

@channel10,
Kada je u pitanju signal usluge, upit je proslijeđen kolegama na provjeru. Kada je u pitanju prelazak na drugog operatera, znate da Vam uvijek možemo ponuditi bolju ponudu kojom ćete biti zadovoljni.
Telemach

#93069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Averus wrote:@telemach ima li kakve sanse da vratite Grey's Anatomy (uvod u anatomiju) u video klub? Past ce mi zena u depresiju, a i ja zajedno sa njom :D
@Averus,
Žao nam je ali navedeni sadržaj nije više dostupan u okviru Video kluba. Sigurno smo da ćete pronaći način i izbjeći depresiju.
Telemach

#93070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

diablobih wrote:Cuj ukinuti kanale, da bi drzali analogiju na zivotu. Nema logike.

@telemach, je li imate neki okvirni rok kada ce i kod nas poceti sa ukidanjem postepenim analogije?
@diablobih,
Nemamo. U svakom slučaju, nudimo uslugu besplatne digitalizacije.
Telemach

#93071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Telemach wrote:
Evo ja razmisljam da predjem jer mi je istekao ugovor i tu bih imao i arene i sk (sad nemam arene jer mi je istekao ugovor). U drugom stanu tek treba da se radi prikljucak i tu isto razmisljam ubaciti MOJA tv jer ovi opasno seru.

Ne znam sta ovi idioti u BHT rade u vezi uvodjenja HD kanala, ali da uvedu samo desetak "pravih" HD kanala i uz ovu pricu da su otkupili Cinestar kanale, uzeli bi Telemachu barem 20 posto korisnika...

Jos jednom pitam Telemach (mislim da vec drugi ili treci vikend pitam isto), zasto ne proslijedi pitanje u vezi kvaliteta tzv. SD signala na SK4+ kanalima?

Na sve odgovara, samo na ovo ne![/quote]

@channel10,
Kada je u pitanju signal usluge, upit je proslijeđen kolegama na provjeru. Kada je u pitanju prelazak na drugog operatera, znate da Vam uvijek možemo ponuditi bolju ponudu kojom ćete biti zadovoljni.[/quote]
@channel10,
Ne bilježimo poteškoće na navedenim kanalima. Signal distribuiramo u onom formatu, u kojem ga dobijemo od emitera. U ovom slučaju u SD rezoluciji.
Telemach

#93072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

tnt-tunja wrote:@Telemach moze li neka povratna informacija vezana za internet problem koji sam vam spomenuo u pm?
@tnt-tunja,
Kolege su Vas kontaktirale ali bezuspješno. Pozvat ćemo Vas ponovno i izvršiti provjeru.
MTV

#93073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

BaDa wrote:ljudi jel ima neko problema sa klix forumom da u posljednjih par dana nece da otvori server error i sl... sad ne znam jel do mene ili stvarno do klixa :?
Do klix-a.
Tesla Edison

#93074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

Telemach wrote:
diablobih wrote:Cuj ukinuti kanale, da bi drzali analogiju na zivotu. Nema logike.

@telemach, je li imate neki okvirni rok kada ce i kod nas poceti sa ukidanjem postepenim analogije?
@diablobih,
Nemamo. U svakom slučaju, nudimo uslugu besplatne digitalizacije.
Jel još uvijek se može uzeti samo 3 digitalna uređaja maksimalno? Imam EON box, karticu i PDS3. EON box ne koristim za gledanje TV-a već samo za videoklub i vraćanje unazad. E sad bi mi trebala još jedna kartica i bilo bi super ako bi moglo jer treća TV mi je FTA a volio bih i tu imati sve kanale koje imam u paketu.
Kralj Tvrtko I.

#93075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Mojtelemach ne radi ni preko aplikacije a ni preko weba...
De to malo dotegnite @Telemach.
Locked