Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
testni_akaunt
#93026 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Velkoskog su vec gurali na krilo i nije islo
-
al-em
#93027 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
krste ce danas na krilo
- Dinostula
#93028 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imam osjecaj da ce Bekic poceti umjesto Pidre.
Evo sastava kako ja mislim da ce biti:
Kovacevic,Bekic,Hebibovic,Mujakic,Adukor,Crepulja,Stanojevic,Rahmanovic,Velkoski,Halilovic i Ahmetovic.
Sigurno ce gledati da sto manje omladinaca gurne u vatru.
Evo sastava kako ja mislim da ce biti:
Kovacevic,Bekic,Hebibovic,Mujakic,Adukor,Crepulja,Stanojevic,Rahmanovic,Velkoski,Halilovic i Ahmetovic.
Sigurno ce gledati da sto manje omladinaca gurne u vatru.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#93029 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neće meni niko reći gdje ću jaal-em wrote:krste ce danas na krilo
-
NuraharuN
#93030 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni bi logicno bilo: Kovacevic, Sabanovic, Pidro, Dupovac, Mujakic, Adukor, Rahmanovic, Hebibovic, Bekic, Velkoski, Ahmetovic.
Dva iskusna krila, svaki igrac na prirodnoj poziciji.
Ali s nama ne mozes ocekivati neku logiku. Ne bi me iznenadilo da se Pidro nadje na klupi (on je kao kriv za kiks protiv GOSK-a), da se Stanojevic nadje u pocetnih 11, da opet Adukor igra stopera, itd.
Ali s nama ne mozes ocekivati neku logiku. Ne bi me iznenadilo da se Pidro nadje na klupi (on je kao kriv za kiks protiv GOSK-a), da se Stanojevic nadje u pocetnih 11, da opet Adukor igra stopera, itd.
-
al-em
#93031 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jos ti neznalica na klupi to govoriVelkoski wrote:Neće meni niko reći gdje ću jaal-em wrote:krste ce danas na krilo
- jalijas74
#93032 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kakvi ludjacial-em wrote:jos ti neznalica na klupi to govoriVelkoski wrote:Neće meni niko reći gdje ću jaal-em wrote:krste ce danas na krilo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93033 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zaboravili smo svi onu šansu s početka Rahmanovića glavom pri 0-0. Dosta prilika, kakva je bila atmosfera prije derbija, moramo biti zadovoljni.
Jasno, razvoj situacije je bio takav da je sekunda trebala da ubjedljivo dobijemo, ali šta je tu je
Da smo izgubili, Husref bi vjerovatno bio bivši. Onda de šok sa Dženom i tako, dok ne pukne opet.
Hajmo sad Zrinjskog, njih će iscijediti Ludošumaši, dolaze u pravom trenutku.
Jasno, razvoj situacije je bio takav da je sekunda trebala da ubjedljivo dobijemo, ali šta je tu je
Da smo izgubili, Husref bi vjerovatno bio bivši. Onda de šok sa Dženom i tako, dok ne pukne opet.
Hajmo sad Zrinjskog, njih će iscijediti Ludošumaši, dolaze u pravom trenutku.
-
kiligonzales
#93034 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mozda grijesim, utakmica je bila odlicna, nas tim malo bolji od Zelje, odbrana bi se dala komentirati fali joj iskustva definitivno, na momente malo nesigurna, ali opet kontrolirali smo utakmicu i promasili bolje sanse imali par puta pobjedu u rukama i steta sto barem ona precka nije bila go jer bi bio za tv spice premier lige. Adukor fuli za pobjedu.
Kovacevic je danas bio najslabiji. Sto se tice odbrane dosta je bila nesigurna i glupo smo primili oba gola, Hebibovic je odlican u igri naprijed, puno bolji nego u defanzivi uglavnom solidan, Pidro je bio losiji nego inace, s njegove strane je dosao prvi gol, Mujakic i Dupovac solidni, Adukor odlican, jednu je gresku imao koja je mogla kostati u prvom i poslje toga do onog zicera besprijekoran, najvise lopti pokupio na sredini, Stanojevic i Tatar korektno odigrali, ipak Stanojevicu malo veca ocjena zbog one precke i dosta pokupljenih lopti, Rahmanovic vrlo dobar, pao je fizicki nakon 60 minute, Velkoski korektan, Ahmetovic dobar.
Halilovic dobar, Crepulja los, Handzic los. Premalo vremena da doprinesu ekipi, ali eto opet da ih ocijenimo. Nisu unjeli dovoljno zelje i povukli ekipu u onoj minutazi koju su imali.
Ova ekipa ima potencijala, mlada je i definitivno ekipi treba jedno ili dva pojacanja sa telecim mudima i iskustvom, samo da promrda karakter ekipe i podigne borbenost i ljestvicu rezultata na veci nivo, mladima bude primjer i unese sigurnost u tim. Sve ostalo obecava bolje dane na Kosevu i rezultate. Utakmicu smo kontrolirali vecim djelom i steta je sto u padovima nase igre je Zeljo dao onaj prvi gol. Drugi je opet dosao iz necega sto nije slutilo golom.
Kovacevic je danas bio najslabiji. Sto se tice odbrane dosta je bila nesigurna i glupo smo primili oba gola, Hebibovic je odlican u igri naprijed, puno bolji nego u defanzivi uglavnom solidan, Pidro je bio losiji nego inace, s njegove strane je dosao prvi gol, Mujakic i Dupovac solidni, Adukor odlican, jednu je gresku imao koja je mogla kostati u prvom i poslje toga do onog zicera besprijekoran, najvise lopti pokupio na sredini, Stanojevic i Tatar korektno odigrali, ipak Stanojevicu malo veca ocjena zbog one precke i dosta pokupljenih lopti, Rahmanovic vrlo dobar, pao je fizicki nakon 60 minute, Velkoski korektan, Ahmetovic dobar.
Halilovic dobar, Crepulja los, Handzic los. Premalo vremena da doprinesu ekipi, ali eto opet da ih ocijenimo. Nisu unjeli dovoljno zelje i povukli ekipu u onoj minutazi koju su imali.
Ova ekipa ima potencijala, mlada je i definitivno ekipi treba jedno ili dva pojacanja sa telecim mudima i iskustvom, samo da promrda karakter ekipe i podigne borbenost i ljestvicu rezultata na veci nivo, mladima bude primjer i unese sigurnost u tim. Sve ostalo obecava bolje dane na Kosevu i rezultate. Utakmicu smo kontrolirali vecim djelom i steta je sto u padovima nase igre je Zeljo dao onaj prvi gol. Drugi je opet dosao iz necega sto nije slutilo golom.
-
kiligonzales
#93035 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bogme danas los.Sliver wrote:Onda mogu Slovenac i Hus ruku pod ruku, "odšli bodo".Ali_G wrote:Dzaba sve ako Slovenac stane na gol. Momal gubi kontinuitet. Ovo mu je idealno vrijeme da pokaze jel ozbiljan kandidat da se rijeso golmanska pozicija ili nije.
Nećemo Gigija, necemo Curtoisa, hocemo Vladana ba. Momak je u dvije tekme zasluzio Keca na dresu.
-
kiligonzales
#93036 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ova postava danas sa Grbavice je odlicna, ovo treba forsirati, odbrana malo nesigurna, ali bice boljom u buducnosti, jedino sto mozda Musemic treba probati protiv slabijih ekipa na Kosevu jeste igru sa dva napadaca, iako jesu slicni dosta Ahmetovic i Handzic, obojica u napadu mogu dati puno vise, isto tako Sabanovic moze biti starter, a Hebibovic u tim mecevima krilo jer dosta zna ubrzati igru prema naprijed i ofanzivniji dio mu bolje ide nego defanzivniji.NuraharuN wrote:Meni bi logicno bilo: Kovacevic, Sabanovic, Pidro, Dupovac, Mujakic, Adukor, Rahmanovic, Hebibovic, Bekic, Velkoski, Ahmetovic.
- Logovan
#93037 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Navijači koji su bodrili Sarajevo u derbiju mogu besplatno na utakmicu protiv Zrinjskog
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/na ... jskog/4772

-
sencobih
#93038 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
to im dođe kao nagrada od uprave za polomljene stoliceLogovan wrote:Navijači koji su bodrili Sarajevo u derbiju mogu besplatno na utakmicu protiv Zrinjskog
![]()
-
kakaljin
#93039 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mozda jesu neke polomljene, ali ne sve, jer pekic i zeljo pred svaki derbi zamjene neke stolice koje imaju u podrumu koje su vec polomljene i onda poslije utakmice prijave da su polomljene na derbiju. A jos ne zasarafe ih dobro tako da se lako odvoje od tribine.sencobih wrote:to im dođe kao nagrada od uprave za polomljene stoliceLogovan wrote:Navijači koji su bodrili Sarajevo u derbiju mogu besplatno na utakmicu protiv Zrinjskog
![]()
- SmokingMan
#93040 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Error 404. 
-
kakaljin
-
al-em
#93042 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ona ograda u zdenci je bila razvaljena i prije nego smo dosli.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93044 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zvanično potpisao golman Džafić.
- Maharadza
#93045 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
DVOGODIŠNJI UGOVOR
Slovenac Elvis Džafić postao novi golman FK Sarajevo
https://www.klix.ba/sport/nogomet/slove ... /180817093
Slovenac Elvis Džafić postao novi golman FK Sarajevo
https://www.klix.ba/sport/nogomet/slove ... /180817093
- SmokingMan
#93046 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svoboda-Olimpija-Triglav...
- Logovan
#93047 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dobro došao Džafiću. 
-
hali gali halid
#93048 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zao mi Vladana...
-
gold'n'brown
#93049 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ova Svoboda ko Seseljeva SlobodaSmokingMan wrote:Svoboda-Olimpija-Triglav...
- animus
#93050 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valjda ce imati neki video dokaz tih ostecenja. Nece im niko platiti na lijepe oci.kakaljin wrote:Mozda jesu neke polomljene, ali ne sve, jer pekic i zeljo pred svaki derbi zamjene neke stolice koje imaju u podrumu koje su vec polomljene i onda poslije utakmice prijave da su polomljene na derbiju. A jos ne zasarafe ih dobro tako da se lako odvoje od tribine.sencobih wrote:to im dođe kao nagrada od uprave za polomljene stoliceLogovan wrote:Navijači koji su bodrili Sarajevo u derbiju mogu besplatno na utakmicu protiv Zrinjskog
![]()