Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote:
Zato se papak iz Kaknja Emir Hadzic razumije u završavanje. Dobro je ispekao zanat kod Vukova sa Otoke
Vidiš koji si ti licemjer, Emir Hadžić je papak, lik sa, govornom manom i šta već i to je ok... Kad sam upozorio i tebe i onog mosarajvosa, zapjenio si.
Istovremeno se zgrožavaš na ismijavanje Ivice Osima. Objasni mi šta si ti bolji i kako je ovo prihvatljivije?
Nisam gledao utakmicu u petak,ali po meni start sa dvije noge s leđa + noga u zraku = put u svlačionicu.
Sad jel' sudijao imao isti kriterij cijelu utakmicu ne znam.
Ono gaženje Serbecica (neko je postavio taj klip) na stopalo nigdje na svijetu nije crveni karton.
xoklix wrote:Nisam gledao utakmicu u petak,ali po meni start sa dvije noge s leđa + noga u zraku = put u svlačionicu.
Ono gaženje Serbecica (neko je postavio taj klip) na stopalo nigdje na svijetu nije crveni karton.
xoklix wrote:Nisam gledao utakmicu u petak,ali po meni start sa dvije noge s leđa + noga u zraku = put u svlačionicu.
Bem ti, ovi igrači Čelika su fenomeni, imaju čak po tri noge, dvije za start s leđa, a jednu da je podigu u zrak.
mogo je bar faul svirat....
Kako će faul svirati kad je to 70% gol. A tekma u egalu.
Da je Sarajevo tad vodilo 2:0 dao bi on i žuti, Šerbi.
sime_cipol wrote:
Zato se papak iz Kaknja Emir Hadzic razumije u završavanje. Dobro je ispekao zanat kod Vukova sa Otoke
Vidiš koji si ti licemjer, Emir Hadžić je papak, lik sa, govornom manom i šta već i to je ok... Kad sam upozorio i tebe i onog mosarajvosa, zapjenio si.
Istovremeno se zgrožavaš na ismijavanje Ivice Osima. Objasni mi šta si ti bolji i kako je ovo prihvatljivije?
Nisam ja nikakav licemjer, ja sam se samo spustio blizu vaseg nivoa
Vi ste jos ispod, jer vrijedjate ljude koji su bolesni i od toga pravite sprdnju
Tu mene nikada neces vidjeti
Godinama gledas kako Amara, Odovica, Ivicu i ostale zeljovce vrijedjaju na najprizemniji nacin, a sada meni drzis predavanja.
Nemoj da te opet mršnem
sime_cipol wrote:
Vi ste jos ispod, jer vrijedjate ljude koji su bolesni i od toga pravite sprdnju
Godinama gledas kako Amara, Odovica, Ivicu i ostale zeljovce vrijedjaju na najprizemniji nacin, a sada meni drzis predavanja.
Nemoj da te opet mršnem
sime_cipol wrote:
Nemoj da te opet mršnem
Pazi, dobices crvenu kartu
Samo da se zna, intelektualna i sva ostala prava na Krang Benjo Kobilja Glavusa ja drzim
sime_cipol wrote:
Nemoj da te opet mršnem
Možda je i Hadžić bolestan ili mu ti to tako želiš. Baš ti je nivo.
Isto tako lažeš da sam bilo šta navedeno u tvom postu podržavao. Brisalo se i banovalo, nego ti to ne vidiš.
Probaj, pa ćemo vidjeti šta će biti
Vidim da si neka forumska junačina, ponavljanje prekršaja se malo strožije sankcioniše.
sime_cipol wrote:
Nemoj da te opet mršnem
Možda je i Hadžić bolestan ili mu ti to tako želiš. Baš ti je nivo.
Isto tako lažeš da sam bilo šta navedeno u tvom postu podržavao. Brisalo se i banovalo, nego ti to ne vidiš.
Probaj, pa ćemo vidjeti šta će biti
Vidim da si neka forumska junačina, ponavljanje prekršaja se malo strožije sankcioniše.
Nikada nikoga nisi banovao za morž, hidrocefalus, slagirani. Neces i ne mozes ni mene za papka, za benju i za bordo svitu iz NS
sime_cipol wrote:
Nikada nikoga nisi banovao za morž, hidrocefalus, slagirani. Neces i ne mozes ni mene za papka, za benju i za bordo svitu iz NS
Šta si ti, neki svoj mod? Eto ti znaš ko je zašta banovan i je li.
A za trolanje i ponavljanje iste priče?
Drži se malo više teme, te neke benje, počinješ zvučati kao pokvarena ploča.
Znaš zašto je analitičar otišao.