Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- cenecimoveocino
#9301 Re: Zeničani
sve pravnici 
- Casual's
#9302 Re: Zeničani
Velika steta na suprotnom autu i lakse povrijedjennadžak wrote:Zavisi i od posljedica...Casual's wrote:Pitanje za danak, nezz jel tvoj fah, ili za nekog dr. ko zna.
Kako se tereti vozac koji naduva iznad granice, napravi udes preticuci na punoj, krseci ogranicenje ?
- nadžak
#9303 Re: Zeničani
Eh tu ti već ne smijem pametovat ali mislim da će biti prekršajni postupak. Dakle novčana kazna veća.Casual's wrote:Velika steta na suprotnom autu i lakse povrijedjennadžak wrote:Zavisi i od posljedica...Casual's wrote:Pitanje za danak, nezz jel tvoj fah, ili za nekog dr. ko zna.
Kako se tereti vozac koji naduva iznad granice, napravi udes preticuci na punoj, krseci ogranicenje ?
-
kakavdanakneiskustvu
#9304 Re: Zeničani
Casual's wrote:Pitanje za danak, nezz jel tvoj fah, ili za nekog dr. ko zna.
prekršajno
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9305 Re: Zeničani
Jučer onaj drot na motoru ispod moje kuće zaustavi neku sirotinju, napisa mu haman 15 kazni, minutu poslije zaustavi jednog kabadahiju koji vozi bez tablica već 2 godine, zdušno se pozdravi s njim i pusti ga, šteta što nisam imao mobitel da snimim... zakoni važe samo za sirotinju.
- Krastavica
#9306 Re: Zeničani
Ja obicno ne stanem , posebno drvenjacima bez onih bijelih navlaka , sta me koji kurac jebes idem svojim putem , dosli mi na vrata ja ih otjero , reko sam im da me po zakonu smije samo legitimisat i to je to , oni se posutarili , ako znas zakon ne smije ti nista . Kad te zaustave pitaj ih po kojem su te osnovu zaustavili , jel opravdana sumnja ili nesto , naravno osim ako nisi prekrsaj napravio .Jimmy McNulty wrote:Jučer onaj drot na motoru ispod moje kuće zaustavi neku sirotinju, napisa mu haman 15 kazni, minutu poslije zaustavi jednog kabadahiju koji vozi bez tablica već 2 godine, zdušno se pozdravi s njim i pusti ga, šteta što nisam imao mobitel da snimim... zakoni važe samo za sirotinju.
Zato ja nosim GoPro i snimam brzinu i put pa ako se nadje pametnjakovic da me levati sako kazem imam i ja snimak i hocu suocenje , odma popuste i haj vozi .
P.S. nije to zakon za sirotinju nego prouci Zobs i prava uniformisanog policajca prilikom kontrole i odma znas sta smije a sta ne i kako da postupis . Problem je sto narod ne zna pa ga jebe ko god stigne
- kamberovica polje
#9307 Re: Zeničani
Šta te iznenađuje? Pa ovim vladom vladaju kabadahije u sprezi s onima na vlasti. Dok se ove orangutane ne isprebija pendrecima na mrtvo ime i strpa u KPZ nećemo imati mira.Jimmy McNulty wrote:Jučer onaj drot na motoru ispod moje kuće zaustavi neku sirotinju, napisa mu haman 15 kazni, minutu poslije zaustavi jednog kabadahiju koji vozi bez tablica već 2 godine, zdušno se pozdravi s njim i pusti ga, šteta što nisam imao mobitel da snimim... zakoni važe samo za sirotinju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9308 Re: Zeničani
Nek smo vala Zelju dobili

- Casual's
#9309 Re: Zeničani
Hvala na odgovorima vezano za ovaj slucaj. Uglavnom, pitao sam zbog udesa koji se dogodio kod Verdija neku noc. Momcic naduvao oko 1,0, napravio štetu od 10.000 na suprotnom automobilu (BMW ajkula), preticao preko pune, i prekoracio sve moguce brzine. Isti se HVALI na poslu kako mu je neko u MUPu sredio da mu ne oduzimaju vozacku i da plati samo 200 KM kazne.
Svaka cast za MUP ZDK.
Svaka cast za MUP ZDK.
-
kakavdanakneiskustvu
#9310 Re: Zeničani
Casual's wrote:Hvala na odgovorima vezano za ovaj slucaj. Uglavnom, pitao sam zbog udesa koji se dogodio kod Verdija neku noc. Momcic naduvao oko 1,0, napravio štetu od 10.000 na suprotnom automobilu (BMW ajkula), preticao preko pune, i prekoracio sve moguce brzine. Isti se HVALI na poslu kako mu je neko u MUPu sredio da mu ne oduzimaju vozacku i da plati samo 200 KM kazne.
Svaka cast za MUP ZDK.
moguce je da mu je kazna bila 400 km i ako je platio u roku od 8 dana da je platio 200 km,a vozačka se oduzima odmah,na licu mjesta,a nekad kasnije bi mu trebao doci i poziv da je preda na mjesec dana zbog zabrane upravljanja vozilima na mjesec dana
- Casual's
#9311 Re: Zeničani
Ne znam, stvarno je ruzno ovako nesto cuti. Hvala na pojasnjenju.kakavdanakneiskustvu wrote:Casual's wrote:Hvala na odgovorima vezano za ovaj slucaj. Uglavnom, pitao sam zbog udesa koji se dogodio kod Verdija neku noc. Momcic naduvao oko 1,0, napravio štetu od 10.000 na suprotnom automobilu (BMW ajkula), preticao preko pune, i prekoracio sve moguce brzine. Isti se HVALI na poslu kako mu je neko u MUPu sredio da mu ne oduzimaju vozacku i da plati samo 200 KM kazne.
Svaka cast za MUP ZDK.
moguce je da mu je kazna bila 400 km i ako je platio u roku od 8 dana da je platio 200 km,a vozačka se oduzima odmah,na licu mjesta,a nekad kasnije bi mu trebao doci i poziv da je preda na mjesec dana zbog zabrane upravljanja vozilima na mjesec dana
Isto tako, ono na ZB oko slikanja..sramota..zenicki papci svoje rade
- nadžak
#9312 Re: Zeničani
Ma pusti suplju. Kakvih 200 km. Mislis da ce takav kreten istinu rec. Uostalom ako je bilo to neku noc nije jos mogao dobit kaznu jer jos nije ni do suda stiglo.Casual's wrote:Hvala na odgovorima vezano za ovaj slucaj. Uglavnom, pitao sam zbog udesa koji se dogodio kod Verdija neku noc. Momcic naduvao oko 1,0, napravio štetu od 10.000 na suprotnom automobilu (BMW ajkula), preticao preko pune, i prekoracio sve moguce brzine. Isti se HVALI na poslu kako mu je neko u MUPu sredio da mu ne oduzimaju vozacku i da plati samo 200 KM kazne.
Svaka cast za MUP ZDK.
-
kakavdanakneiskustvu
#9313 Re: Zeničani
nadžak wrote:Ma pusti suplju. Kakvih 200 km. Mislis da ce takav kreten istinu rec. Uostalom ako je bilo to neku noc nije jos mogao dobit kaznu jer jos nije ni do suda stiglo.Casual's wrote:Hvala na odgovorima vezano za ovaj slucaj. Uglavnom, pitao sam zbog udesa koji se dogodio kod Verdija neku noc. Momcic naduvao oko 1,0, napravio štetu od 10.000 na suprotnom automobilu (BMW ajkula), preticao preko pune, i prekoracio sve moguce brzine. Isti se HVALI na poslu kako mu je neko u MUPu sredio da mu ne oduzimaju vozacku i da plati samo 200 KM kazne.
Svaka cast za MUP ZDK.
na licu mjesta je dobio p. nalog,ili kaznu,kako ti drago,osim ako je odbio da primi kaznu
-
kakavdanakneiskustvu
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#9315 Re: Zeničani
Zar se ne šalju kazne poštomkakavdanakneiskustvu wrote:nadžak wrote:Ma pusti suplju. Kakvih 200 km. Mislis da ce takav kreten istinu rec. Uostalom ako je bilo to neku noc nije jos mogao dobit kaznu jer jos nije ni do suda stiglo.Casual's wrote:Hvala na odgovorima vezano za ovaj slucaj. Uglavnom, pitao sam zbog udesa koji se dogodio kod Verdija neku noc. Momcic naduvao oko 1,0, napravio štetu od 10.000 na suprotnom automobilu (BMW ajkula), preticao preko pune, i prekoracio sve moguce brzine. Isti se HVALI na poslu kako mu je neko u MUPu sredio da mu ne oduzimaju vozacku i da plati samo 200 KM kazne.
Svaka cast za MUP ZDK.
na licu mjesta je dobio p. nalog,ili kaznu,kako ti drago,osim ako je odbio da primi kaznu
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#9316 Re: Zeničani
GLASANJE MOGU OBAVITI SAMO KORISNICI FACEBOOKA NA OVOM LINKUkakavdanakneiskustvu wrote:http://www.zenicablog.com/anketa-za-kog ... -izborima/
Nek mu tetka glasa ...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9317 Re: Zeničani
Hajde Bobi glasaj mozda izadjes u avazu kad Radoncica ponovo strpaju u cuzuBobi wrote:GLASANJE MOGU OBAVITI SAMO KORISNICI FACEBOOKA NA OVOM LINKUkakavdanakneiskustvu wrote:http://www.zenicablog.com/anketa-za-kog ... -izborima/
Nek mu tetka glasa ...
- nadžak
#9318 Re: Zeničani
Ma ne znam više ni ja vala. Meni poštom dolazi ono što ne treba a ono što sam naručio ne dolazi.

-
kakavdanakneiskustvu
#9319 Re: Zeničani
Zar se ne šalju kazne poštomBobi wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Ma pusti suplju. Kakvih 200 km. Mislis da ce takav kreten istinu rec. Uostalom ako je bilo to neku noc nije jos mogao dobit kaznu jer jos nije ni do suda stiglo.nadžak wrote:Hvala na odgovorima vezano za ovaj slucaj. Uglavnom, pitao sam zbog udesa koji se dogodio kod Verdija neku noc. Momcic naduvao oko 1,0, napravio štetu od 10.000 na suprotnom automobilu (BMW ajkula), preticao preko pune, i prekoracio sve moguce brzine. Isti se HVALI na poslu kako mu je neko u MUPu sredio da mu ne oduzimaju vozacku i da plati samo 200 KM kazne.
Svaka cast za MUP ZDK.
kako koje,ako na licu mjesta potpises da si saglasan sa time da si napravio prekrsaj,odmah dobijes kaznu
- kamen spoticanja
#9320 Re: Zeničani
Dobili smo jos jednu snagu...centra
http://www.zenicablog.com/izbori-zenica ... gu-centra/
Jedva cekam da vidim imena
- Zaitsev
#9321 Re: Zeničani
http://www.zenicablog.com/video-tim-rob ... -hanoveru/
Al' je ovo qrac sve. Bitnije je čitati o putovanjima i konobarisanju u avionu...
Al' je ovo qrac sve. Bitnije je čitati o putovanjima i konobarisanju u avionu...
- jasko_ba
#9322 Re: Zeničani
Gdje mogu u Zenici popiti domace pivo? Dok sam studirao, mogao sam na svakom cosku skoro naci. Zalosno 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9323 Re: Zeničani
ZS.jasko_ba wrote:Gdje mogu u Zenici popiti domace pivo? Dok sam studirao, mogao sam na svakom cosku skoro naci. Zalosno
Ova stranka mi djeluje kao SDA-ov projekat da Našoj Stranci uzmu glasove da ovi ne uđu u Vijeće.kamen spoticanja wrote:Dobili smo jos jednu snagu...centra![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9324 Re: Zeničani
Domace kao made in BiH ili domace kao proizvedeno u sopstvenoj pivnicijasko_ba wrote:Gdje mogu u Zenici popiti domace pivo? Dok sam studirao, mogao sam na svakom cosku skoro naci. Zalosno
- jasko_ba
#9325 Re: Zeničani
Ma Sarajevsko/Tuzlansko i ostala, svejedno. ZS nije los, bio sam par puta, samo su me uvijek dole potrefili penzioneri i ona ekipa sto visi po kladionicama, nije bas mjesto da izvedes trebu.