FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
zippoo87

#9301 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zippoo87 »

bersK wrote:Po FACE-u sam viđao novinarki koji nisu prošle pored FPN-a, a ne da su ga studirale. Naravno, to su neke mlade manekenke iz spotova, pokušaji blogerki i tako dalje. Baš me zanima kao je njima bilo plaćeno...
onako kako su zeljele :D
pa ako gradom kruze ovakve price o Senadu i FACE TVu,onda svako ko tamo trazi posao,trazi ga svjesno i zna sta ga ceka
ako neke djevojke preko kreveta misle da mogu profitirati,bujrum :D

ja na face tv-u gledam samo centralni dnevnik
DaysleepeR

#9302 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

lako je pričati da ne bi dopustili da vas se zavlači bez da ste radili tamo

to je jedna prefinjena umjetnost ublehe, obećanja, biće biće i posebne vrste štokholmskog sindroma i uglavnom ženske lude zaljubljenosti u Senada

kod mlađe raje skontaj da će familija plaćati platu samo da može uz kafu da se hvali da je "dijete na televiziji kod senada" dok stariji ovi posebno sa djecom nemaju baš puno izbora osim da idu na ulicu bez ikakvih primanja pa šta bog da
karanana

#9303 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

DaysleepeR wrote:lako je pričati da ne bi dopustili da vas se zavlači bez da ste radili tamo

to je jedna prefinjena umjetnost ublehe, obećanja, biće biće i posebne vrste štokholmskog sindroma i uglavnom ženske lude zaljubljenosti u Senada

kod mlađe raje skontaj da će familija plaćati platu samo da može uz kafu da se hvali da je "dijete na televiziji kod senada" dok stariji ovi posebno sa djecom nemaju baš puno izbora osim da idu na ulicu bez ikakvih primanja pa šta bog da
ako je razmisljanje stvarno tako ko sto kazes, da mlade machkice idu tamo da bi ih senad shmekno, pipno ili mozda cak i nesto ozbiljnije, a ako ostali idu da bi se po komsiluku hvalili kako rade kod senada (pa makar i dzaba)....e pa onda i zasluzuju to sto dobiju.
mada mislim da preuvelicavas stvari.
ExNihilo

#9304 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Pa ovo za hvalisanje je sigurno istina. Malograđanština je nukleus svake motivacije našeg čovjeka.
karanana

#9305 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa onda ne znam sta se ikako bune za pare kad satisfakciju dobijaju na drugi nacin, sto u naturi sto u nekom malogradjanskom nabijanju ega. i to vrijedi.
jebes mu mater, da sam senad ne bi ni ja placo u keshu nego u sexu sa damama i u dizanju ega ostalima, ako to moze. ovo sa sexom mi je kao dupla pobjeda, hem ne placam pare hem dobijam sex.

na ozbiljnu stranu....vjerovatno ima malo ovoga gore, ali ja mislim da vecina konta da je bolje dzaba raditi nesto u struci i dobijat kakvo takvo iskustvo nego sjediti i propadati.
na zalost stanje je takvo da je i za dzaba rad potrebna stela ili nesto drugo, tako da senad hinjski i perfidno to koristi. kazem hinjski i perfidno iako ja vjerujem da ne zavlaci puno kad je to u pitanju. pa javno je na televiziji reko da je kod njega skola a ne da se moze zaraditi. ja ne znam da li on uzima velike pare a ne da tim drugim jadnicima ili se i on bori da ostane na povrsini, ali jednostavno je situacija takva. i, mora se reci, dosta je face-ovaca koliko toliko uspjelo i otislo na druge medije, mada je upitno koliko je i to sreca (osim jazeere dok jos ima para, a ne znam je li iko na jazeeru otisao).
DaysleepeR

#9306 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

karanana wrote:
DaysleepeR wrote:lako je pričati da ne bi dopustili da vas se zavlači bez da ste radili tamo

ako je razmisljanje stvarno tako ko sto kazes, da mlade machkice idu tamo da bi ih senad shmekno, pipno ili mozda cak i nesto ozbiljnije, a ako ostali idu da bi se po komsiluku hvalili kako rade kod senada (pa makar i dzaba)....e pa onda i zasluzuju to sto dobiju.
mada mislim da preuvelicavas stvari.
ti misliš a ja sam tamo radio 2 godine...

ima svako pravo da se žali ako mu je rečena cifra na razgovoru za posao a nije je nikad vidio
mosaVosa

#9307 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mosaVosa »

Ko je ovaj drugi u studiju, ne zna pričat, omašio sve što se moglo omašiti
Alighieri

#9308 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Alighieri »

Jesu li ono pive na stolu? :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9309 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

ExNihilo wrote:Pa ovo za hvalisanje je sigurno istina. Malograđanština je nukleus svake motivacije našeg čovjeka.
Cisto sumnjam da je Senci tolika marka. Posebno jer maltene cijeli grad zna da ne placa hljeb pekaru.

Sa druge strane rad za dzaba i sticanje iskustva jeste ok kad si taze iz skole/faxa pa tvoj rad i ne vrijedi. Sve ostalo je bolje kod kuce ostat. Ispod odredjene cifre ne ustajem iz kreveta vjeruj.
studiorum_tuzlaensis

#9310 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by studiorum_tuzlaensis »

Nero Histrion wrote:
karanana wrote:ali jeste fakat da danas po drugim televizijama mozemo vidjeti ex-fejsovce koji su se tamo prvi put pojavili pred kamerama. eh sad, koliko su se usrecili na drugim televizijama to je pitanje, ali barem rade i valjda imaju neka primanja. mada mu ne dajem ispriku za ovo sto radi.

ali vala i ovaj frajer.....meni se cini da su mu hadzifejzovici glavni krivci za sve u zivotu pa tako i za ove epizode na federalnoj televiziji.
sta ce covjek, skupilo mu se pa se izjado na fb, treba i to razumjet :(
Nije se čovjek izjado odjednom, niti mu je to padalo na pamet dok nije vidio članak u Avazu pod nazivom "Nije lako biti Senadov sin". Svoju satisfakciju je dobio putem suda, a ovo mu je samo dolilo ulje na vatru. Možda sam subjektivan, ali ga ja potpuno razumijem.
cassius

#9311 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cassius »

Baho propo !
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9312 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

mousstapha wrote:Rad u medijima i novinarstvo je kod nas bas degradirano toliko da je haman bolje konobarisati. Izuzetak je ako se nekome posreci da upadne na Al Jazeeru, a sve ostalo je prezivljavanje.
jok brt, ovdje svi kontaju da novinari rade za 2000 kermi i još im nije jasno kako ima grešaka u tekstovima :mrgreen:

ko nije radio s Fejsom ne zna kakvi su to kurci :mrgreen:
irac300

#9313 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by irac300 »

cassius wrote:Baho propo !
Baš je vala grohno, em utakmica smor, em on smori sa pričom.
karanana

#9314 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

baho odron vazda bio. piskavo dosadno bure. unistio i otjero marjana.
Nero Histrion

#9315 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

karanana wrote:baho odron vazda bio. piskavo dosadno bure. unistio i otjero marjana.

Nije Baho unistio i otjero Marjana, već je Mustafa došo tobe. :D
channel10

#9316 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by channel10 »

Ja kar.ne od novinara ovog fejsa :oops: (intervju sa ikea-om). Ovo je smijesno.
Nero Histrion

#9317 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

channel10 wrote:Ja kar.ne od novinara ovog fejsa :oops: (intervju sa ikea-om). Ovo je smijesno.
Ima li link kakav?
channel10

#9318 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by channel10 »

Nazalost nemam. Intervju je gotov. Tacnije ono nije bio intervju nego nesto slicno reklamiranju gosta i njegovih ideja.
Edin H.

#9319 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Nero Histrion wrote:
karanana wrote:baho odron vazda bio. piskavo dosadno bure. unistio i otjero marjana.

Nije Baho unistio i otjero Marjana, već je Mustafa došo tobe. :D
Bring back Mustafa :oops:

Mustafa ko Johny Stulic. :D
Nero Histrion

#9320 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

Evo i na ovoj televiziji prave istu gresku. :roll: Nekakav politicki komentar, pa zenska cita i procita: kandidatura Zeljke Komsica :-) Ne kaze se Željke Komšića, kaze se Željka Komšića, muski je ovo rod, haloooo. :roll:

I ta kombinacija rijeci "od strane", pa isti ženski glas procita "od strane dobro ocuvanih kadrova" - gotovo u svim medijima pogresna upotreba :( .

Postoji strana ulice, postoji strana svijeta, ali "od strane nekoga" - e to je fula i to zesca. :roll:

Skontah da je procitan zapravo tekst objavljen u Avazu, koji je, opet, objavio neciju analizu situacije pred predstojece izbore, ali u prvi mah mi se ucinilo da je procitana analiza Face televizije, dakle totalna konfuzija. Mozda je ipak do mene, hehe. Ili do najave priloga? Haj ga znaj. :?
Alighieri

#9321 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Alighieri »

Ali ono na kraju utakmice, onaj momak ispriča sve, govori mu ovaj drugi, uključi mikrofon, pristisno prema gore, ofira ga samo tako :lol:

Mene stid bilo.
pussysmoke

#9323 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pussysmoke »

.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 00:45, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9324 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mali_milojica »

cassius wrote:Ludnica :lol: :lol: :-)

https://flixtc.com/w/vgzcZu1
:pisnuo:
Image
mahalik

#9325 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mahalik »

ne možeš biti multipraktik pa voditi vijesti, jutarnji i sada sportski sa sve LV torbicom :D
Locked