antifascism wrote:Da nije moj Audi? Vozit ce ga Princ Bakir-beg dvije godine pa ce opet od jarana kupiti novog za 200 000 KM.
Nagadjas. Tvoje nagadjanje nikako ne moze biti argument, jos manje nepobitne cinjenice. Ocito ti ovo oko debate, argumentacije i rasprave i nije bas jaca strana. Blago receno.
Zasto premijeri drugih drzava nemaju privatna vozila od 100 000 eura?
Imaju
antifascism wrote:Tasnica je 3-4 hiljada maraka.
Jbg, nisam modni guru ali mislim da tasnica ne kosta toliko. MISLIM. Dakle moze biti da si u pravu ali sumnjam.
Jedini koji nose Louis Vuitton su fudbaleri, reperi i SDA elita.
Nije istina.
Kako mozes pricati o halal nacinu zivota i kupovati tasnice za te pare?
Cisto sa vjerske strane - nije problematicno. Ovo uzimajuci u obzir plate oboje. On clan predsjednistva, ona doktorica. Zbog tih mjesecnih primanja, ona moze hladno i deset takvih tasnica imati. Ali da je totalno neprimjereno - slazem se.
antifascism wrote:Jel normalno da politicar u zemlji gdje ljudi rove po kontenjerima zaradjuje vise nego politicari u Svedskoj i Finskoj?
Nije. Ali kakve to veze ima sa tvojom laznom tvrdnjom (za koju jos uvijek nisi donio nijedan jedini argument i dokaz) da je Bakir I vlasnik BBI i SCC-a? Jos uvijek cekam. Sto se plata tice, istu ti platu prima i Komsic pa nesto ne vidim da njega spominjes u ovom kontekstu. Kako mozes biti toliko licemjeran? Isto vazi i za ostale bh politicare. Selektivno, selektivno. Samim time gubis sav kredibilitet.