Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Hafis

#9301 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Uljudbeni_Nositelj, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

Masallah momka, sedmi post :thumbup:
Ide to brzo, vidjet ćeš.
Toplo bih ti preporučio temu o Siriji ili Turskoj. Tamo se odvija konstantan i živ dijalog i dobro ć ti doći kao pripremni trening za premier ligu.
A i nabrat ćeš brzo tih 200 postova....pa se vidimo :)
Uljudbeni_Nositelj

#9302 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Uljudbeni_Nositelj »

Hafis wrote:Uljudbeni_Nositelj, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

Insallah momka, sedmi post :thumbup:
Ide to brzo, vidjet ćeš.
Toplo bih ti preporučio temu o Siriji ili Turskoj. Tamo se odvija konstantan i živ dijalog i dobro ć ti doći kao pripremni trening za premier ligu.
A i nabrat ćeš brzo tih 200 postova....pa se vidimo :)

Dokture, što si se uzjogunio? Gdje je čuveni zapadnouljudbeni duh?
House

#9303 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

kada će ćeranje tzv. bošnjaka prema anadoliji? :oops:
Uljudbeni_Nositelj

#9304 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

House wrote:kada će ćeranje tzv. bošnjaka prema anadoliji? :oops:

Braća na ha be forumu snove snivaju o tome. Kao i desant na USK koji "prirodno" spada pod kiflu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9305 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

dok se Ćirilo i Metodije zdogovore oko puta...

Image
Uljudbeni_Nositelj

#9306 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Vidim zakmečili uljudbenici zapadnoeuropski zbog "svojatanja" "lipanjskih zora" od Bošnjaka. Kažu,tzv. "hvo" oslobodio Mostar. Kao da Bošnjaci listom nisu bili dio istog tog tadašnjeg tzv. "hvoa" bez kojeg bi Mostar danas bio u rs.
megaman4

#9307 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

Mile sahranio RS, a Covic i Izetbegovic junior Federaciju BiH.
155_mm

#9308 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

pici wrote:

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#9309 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

pici wrote:

Image
"Sta mislis, da im ponudimo po dvaescetiri licna dohotka i besplatan prevoz"
BAK-eV

#9310 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BAK-eV »

Hafis wrote: S tom razlikom, (da se referiram na kolegu gore) da je Zagreb uvijek bio grad s dominantnom većinom jednog naroda, a Sarajevo je tu funkciju preuzelo nakon devedestih godina.
Znači, ipak smo se složili. I samo da uđe u zapisnik: ja i dalje napominjem da nitko van Sarajeva s tom činjenicom nema problema.
Sarajevo je od osnutka poprilično mononacional i monovjerski grad tj bošnjačko muslimanski.
Dolaskom AU je broj katolika porastao za 2500%.
Pola Baščaršijie srušili i napravili katedralu.
Osnivanjem SHS i SFRJ se ruše 48 džamija, naseljavaju Srbi.
Da takva multikultura nema korjena je jasno i ne čudi sadašnje stanje.
Alfons Kauders

#9311 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

BAK-eV wrote:
Hafis wrote: S tom razlikom, (da se referiram na kolegu gore) da je Zagreb uvijek bio grad s dominantnom većinom jednog naroda, a Sarajevo je tu funkciju preuzelo nakon devedestih godina.
Znači, ipak smo se složili. I samo da uđe u zapisnik: ja i dalje napominjem da nitko van Sarajeva s tom činjenicom nema problema.
Sarajevo je od osnutka poprilično mononacional i monovjerski grad tj bošnjačko muslimanski.
Dragan Čović je kazao kako će Hrvati u reorganiziranoj BiH živjeti na prostoru kojeg je oslobodio i obranio HVO, kako će se izboriti i za izmjene Izbornog zakona da mogu birati svoje političke predstavnike, imati svoj javni rtv servis, ako očuvaju zajedništvo i budu čvrsto vjerovali i željeli ostvariti svoje ciljeve.

"Zato nas na sve načine nastoje podijeliti, međusobno sukobiti, kazao je hrvatski član Predsjedništva Dragan Čović.
Onda ce, valjda, prestati kmechati sto su se iselili iz Sarajeva po nalogu stozerne stranke?
LBVIEW

#9312 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LBVIEW »

Alfons Kauders wrote:
BAK-eV wrote:
Dragan Čović je kazao kako će Hrvati u reorganiziranoj BiH živjeti na prostoru kojeg je oslobodio i obranio HVO, kako će se izboriti i za izmjene Izbornog zakona da mogu birati svoje političke predstavnike, imati svoj javni rtv servis, ako očuvaju zajedništvo i budu čvrsto vjerovali i željeli ostvariti svoje ciljeve.

"Zato nas na sve načine nastoje podijeliti, međusobno sukobiti, kazao je hrvatski član Predsjedništva Dragan Čović.
Onda ce, valjda, prestati kmechati sto su se iselili iz Sarajeva po nalogu stozerne stranke?
Ma nece - kad god naprave kakav zajeb u npr. ekonomiji, poput ovog "biznisa" sa smiljem sjetice se kako su ih mrske balije napucale nogom iz Sarajeva, oduzele imovinu i sl. Prosto je nevjerovatno koliko po pitanju dezurnih krivica za sve svoje neuspjehe lice na pravoslavnu "bracu". :D
A vec sam rekao da ne trebaju ocekivati da ce se neko pocesati, a kamoli naguziti licemjernom i kontradiktornom "Europejcu", samo zato sto su dopustili da njih kara bez vazelina. Prvo su "glupi sto su ostali u Sarajevu", nakon toga " kme kme protjerale nas balije", a na kraju " Hrvati na prostoru kojeg je oslobodio HVO". Samo hladno k'o i onima sto su prosli za "obrvanom" sve sa mrtvackim sanducima poruciti "sam pao sam se ubio". :izet:
Hafis

#9313 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Nešto baš ne vidim to ''kmečanje'',a iskreno niti baš tu pretjeranu ljubav za povratkom u Sarajevo.
Veliš, pate za takvim komšijama I dobricama poput tebe :D
Hajte molim vas.
mO k3

#9314 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

eki cirilicar pa imali veceg ublehasa od njega budimo iskreni on ti nema klikera u dzepu a htjeo bi da igra , kako bez amina bosnjaka ce da dobije "covicev entitet" :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9315 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Truba »

i onda mi neko kaže da nas ne karaju trostruko
neki manje neki više ali to karanje je dugotrajan proces
Obi Wan Bosnian

#9316 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Obi Wan Bosnian »

A mi se tako trudimo da im ugodimo. U centru Sarajeva niču kipovi Pape i Majke Tereze iako su kipovi strogo zabranjeni u Islamu. Evo akademik Duraković opet udara na Arape. Iako zna dobro da se radi o turistima on opet priča kako se ovdje naseljavaju Arapi. Jednostavno, neće ih ni kao turiste da se ne zamjerimo zapadnjacima ali ne smije to reći pa govori da se naseljavaju jer zna da će tako probuditi strah kod starosjedilaca. Sve se radi da im ugodimo.

I opet ne valjamo :sad:
Last edited by Obi Wan Bosnian on 23/06/2017 10:16, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#9317 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Nešto baš ne vidim to ''kmečanje'',a iskreno niti baš tu pretjeranu ljubav za povratkom u Sarajevo.
Veliš, pate za takvim komšijama I dobricama poput tebe :D
Hajte molim vas.
U mene od 6 prvih komsija, troje Hrvati, a dvoje Srbi. Nisam cuo neke prituzbe na svoj racun, osim kad sam bio mladji pa znao biti glasniji kad se zapijemo. Zapravo, cini mi se da se sasvim ok slazemo, "pazimo se" sto bi se reklo.

Tako da vam ih ne damo. Uostalom, i nije fer trgovina, jer jedan tuzlanski Hrvat mi je 10 puta drazi i vrijedniji od prosjecnog Mostarca ili Sarajlije. To sto je vama zafalilo radne snage za branje smilja je vas problem. Uvozite Afrikance i Arape kao ostali Europljani, ha ja.

Uglavnom napredujemo i drago mi je da to vidim. Jucer si kmechao kako smo ti Ćirila izvlacili iz konteksta, a jutros covjek potvrdi sto je ranije rekao.

Vego, jesam li ja prije 2-3 dana napisao da ce HDZ sada traziti neku ekspresnu krizu za prebacivanje paznje? Poselami Čavaru i Ćirila, vidim, poslusali su savjet iz Glavnog Stana NVZ. :lol:
Hafis

#9318 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote: U mene od 6 prvih komsija, troje Hrvati, a dvoje Srbi. Nisam cuo neke prituzbe na svoj racun, osim kad sam bio mladji pa znao biti glasniji kad se zapijemo. Zapravo, cini mi se da se sasvim ok slazemo, "pazimo se" sto bi se reklo.
Golemo. Da nisam ovo pročitao ne bih vjerovao da ima tako merhametli i salalnih ljudi.
Ne kužim poantu što je pisac Stio reći?
seln

#9319 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Čović u Mostaru: Hrvati će živjeti u reorganiziranoj BiH, na prostoru kojeg je oslobodio HVO
Kako ce smjestiti 400.000 ljudi na dva kvadratna kilometra? :shock:
mO k3

#9320 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

dezurni kmecavac je tu :)
Hafis

#9321 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Vego, jesam li ja prije 2-3 dana napisao da ce HDZ sada traziti neku ekspresnu krizu za prebacivanje paznje? Poselami Čavaru i Ćirila, vidim, poslusali su savjet iz Glavnog Stana NVZ. :lol:
I ne kužim o kakvoj je ekspresnoj krizi riječ?
Alfons Kauders

#9322 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote: U mene od 6 prvih komsija, troje Hrvati, a dvoje Srbi. Nisam cuo neke prituzbe na svoj racun, osim kad sam bio mladji pa znao biti glasniji kad se zapijemo. Zapravo, cini mi se da se sasvim ok slazemo, "pazimo se" sto bi se reklo.
Golemo. Da nisam ovo pročitao ne bih vjerovao da ima tako merhametli i salalnih ljudi.
Da bi patili ljudi bez mene, tj. za mnom, tj. ne dam vam ih.

Pa bujrum, ako imate muda, dodjite ti i Ćirilo da ih ćerate u Ercegovinu, pa ih vodite - ali preko mene mrtva. :D Vego, danas nisam u Mostaru, ali iduci petak jesam... Rucak? :D
seln

#9323 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:

Pa bujrum, ako imate muda, dodjite ti i Ćirilo da ih ćerate u Ercegovinu, pa ih vodite - ali preko mene mrtva. :D Vego, danas nisam u Mostaru, ali iduci petak jesam... Rucak? :D
Odustani, vidis da nisi njegov tip :wink:
Tuzlak, elokventan, uspjesan... cir mu stvaras.
studiorum_tuzlaensis

#9324 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by studiorum_tuzlaensis »

Čović počeo lagano gubiti konce, inače nije davao ovako teške i kmečave izjave... Podsjeća me na nekog? Da li je na pomolu cijepanje HDZ-a :!:
Čović je kazao kako će Hrvati u reorganiziranoj BiH živjeti na prostoru kojeg je slobodio i odbranio HVO, kako će se izboriti i za izmjene izbornog zakona da mogu birati svoje političke predstavnike, imati svoj javni RTV servis, ako očuvaju zajedništvo i budu čvrsto vjerovali i željeli ostvariti svoje
ciljeve, prenosi HMS.
Čim se strah u kosti uvuče, onda idu ovakvi žešći izleti. Do kraja mandata očekujem neke referendume, osnivmanje neke pete po redu privatne hrvatske televizije, blaćenje Zelenike...

Kako ću da glasam za nelegitimnog dogodine... pučanstvo će da pukne od muke. :lol:
Hafis

#9325 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:

Ma daj bola. Kakva je to teorija da će netko nekoga ćerati u Hercegovinu, pored onolike Njemačke, Austrije i Irske. Isti dan dobiješ posao ako imaš imalo soli u glavi i znaš nešto raditi.
A i taj ručak...šta više prijeti iz tebe. Dođi, najest ću te i napiti i usput i fascinirati da imaš što pričati gore raji kakvog si baju upoznao.

Vego, kakva je to ekspresna kriza?
Post Reply