Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Skijaš

#9301 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

Ali Kemal wrote:
Skijaš wrote:Bošnjaka ne bi ni bilo nego bi ostali Muslimani, a u službenoj upotrebi bi se koristilo samo srpski jezik. I onda se ta kurva još usuđuje kritikovati one koji su to odbili.
Najobicnija izmisljotina, gdje je to pisalo da bi bio u sluzbenoj upotrebi samo srpski jezik
Zato što bosanski zvanično nije postojao, a ozvaničavanje istog ne bi dozvolili velikosrpski elementi pod čije se skute, prema Filipovićevom planu, Sarajevo trebalo smjestiti.
Bosnjastvo su upravo promovirali Muhamed Filipovic i Adil Zulfikarpasic koji su i osnovali MBO (Muslimanska bošnjačka organizacija).
U svijetu takođe postoji na hiljade nevladinih organizacija koje promovišu važnost borbe protiv nasilja u porodici, ali složićeš se, nasilja u porodici ipak ima. Muslimani ako bi i postojali kao narod u krnjoj Jugoslaviji, službeno bi bili manjinski narod i nikakva transformacija u Bošnjake ne bi bila tolerisana.
sha_ba

#9302 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by sha_ba »

bas hit dana.... :mrgreen:
starii

#9303 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by starii »

hitdana wrote: DOBRODOSLI DANAS U ZENICU

Veliki skup SBB-a u Zenici

Budite "UZ NAROD"

GRADSKA ARENA - ZENICA

POCETAK 12h...

ZA BIH !
eno poluprazni autobusi centrotransa sa oznakom SBB idu prema zenici...
weredsf

#9304 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

starii wrote:

Budite "UZ NAROD"

GRADSKA ARENA - ZENICA

POCETAK 12h...

ZA BIH !
Idu li oni ispred predsjednistva??
It_is_a_Leclerc

#9306 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by It_is_a_Leclerc »

starii wrote:

Budite "UZ NAROD"

GRADSKA ARENA - ZENICA

POCETAK 12h...

ZA BIH !
Pa slike iz Arene, sa blizu 15 000 ljudi te malčice demantiraju.

Kako sam rekao, zahvaljujući političkoj reanimaciji Radončića od strane Lagumdžije i Izetbegovića, SBB će u kampanju ući sa tri koraka ispred.
dreambox

#9307 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by dreambox »

It_is_a_Leclerc wrote:
starii wrote:

Budite "UZ NAROD"

GRADSKA ARENA - ZENICA

POCETAK 12h...

ZA BIH !

Kako sam rekao, zahvaljujući političkoj reanimaciji Radončića od strane Lagumdžije i Izetbegovića, SBB će u kampanju ući sa tri koraka ispred.
Podatak da je kapa-ci-tet arene 6150 mjesta te malo demantuje. Prava istina je da je prisutno oko milion- i po ljudi ali avazovi objektivi kamera nisu mogli staviti sve u kadar. Još kad se doda ovaj milion protestanata ispred predsjedništva što nije moglo doći jer moraju protestirati :-)
It_is_a_Leclerc

#9308 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by It_is_a_Leclerc »

Podatak koji ja imam je sa stranice Dnevnog Avaza. http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... zavni-udar

I ja mu vjerujem.

Kako sam rekao, činjenica da su SDP i SBB danas okupili toliku količinu građana da ih podrže dovoljno govori o potrebama za protestima.
kamen spoticanja

#9309 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kamen spoticanja »

5000 ljudi za citavu domovinu je taman mjera za kepeca i organizatore drzavnog udara
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#9310 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by un1ted »

kamen spoticanja wrote:5000 ljudi za citavu domovinu je taman mjera za kepeca i organizatore drzavnog udara
SDA ojeo je :) NAROD ZNA...nas spas u narednih 20 godina!

Ojeeeeeeee
Alfa_Ze

#9311 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Alfa_Ze »

( DNEVNI AVAZ, objavljeno: 29.03.2014. 09:12 )

MUP Srbije vodi veliku istragu

Markoni, drugi čovjek BIA-e, najbolji jaran Almira Džuve, pao na poligrafu i osumnjičen za uzimanje mita od 50.000 eura

Inače Markoni je poznat u regionalnim okvirima, a i najbolji je jaran direktora Obavještajno sigurnosne agencije BiH (OSA) Almira Džuve.
kakve veze ovo ima sa FaHrom Radoncicem ??
SLOBODNA BOSNA

Radončić i Vučić: Privatna posjeta u Beogradu i tajni sastanak u Bijeljini

Povodom informacije u novom broju SB da sam prije dva mjeseca boravio u Beogradu, u kući/rezidenciji gospodina Aleksandra Vučića, te da sam tamo putovao avionom, činjenice su slijedeće:

Bio sam tamo i vrlo ozbiljno razgovarao o regionalnim odnosima i saradnji u mnogim, pa i sigurnosnim segmentima, putovao sam službenim vozilom OSA-e, od Sarajeva do Beograda i nazad, vozio je lično gospodin Almir Džuvo, direktor OSA-e, koji je naravno bio prisutan tokom cijelog razgovora između gospodina Vučića i mene. Pošto gospodin Džuvo sigurno ima prijatelja među novinarima SB, možete to lako provjeriti i saznati sve tačne detalje spomenutog susreta,

kaže se u SMS poruci ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića upućenoj uredništvu SB.Radončić je u svojoj sms-poruci prešutio dio teksta o tajnom sastanku s Vučićem u Bijeljini.

Podsjetimo da je Dnevni avaz Aleksandru Vučiću dodijelio priznanje 'Ličnost godine'.
StupskaBitanga

#9312 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by StupskaBitanga »

Još je trebala SDA napraviti skup u Tuzli recimo i da dernek bude potpun a Željko Komšić recimo u Jajcu
weredsf

#9313 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

It_is_a_Leclerc wrote:
starii wrote:

Budite "UZ NAROD"

GRADSKA ARENA - ZENICA

POCETAK 12h...

ZA BIH !

15.000 :shock: :shock: :shock:
Banksy

#9314 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Banksy »

It_is_a_Leclerc wrote:
U panjevima ... 4 hiljade max, u Skenderiji max 5.

S tim da je ono u Skenderiji ličilo na (komičan i patetičan) stranački skup, a ovo u Zenici na neobavezno sjelo šačice slučajnih prolaznika.
Man of steel

#9315 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Man of steel »

15 hiljada ovaca došlo da podrži osobu poput Fahrudina Radončića!?

Ona glista od intelektualca Tunjo Filipović, usta mu se serem žvaljava, jučer hladno ispali da ne možemo graditi budućnost gledajući na R.S kao genocidnu tvorevinu, a danas ga gledam kako sjedi odmah do Radončića u prvom redu samita udbaša i petokolonaša u Zenici.

E moj narode, čemu se onda možemo nadati ako će nam ovakvi sutra voditi državu?
racionalista

#9316 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by racionalista »

fahro i kompanija su što bi škoro opjevao u pjesmi "loše sluge loših gospodara"
Man of steel

#9317 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Man of steel »

Image

Član Akademije nauka BiH Muhamed Filipović upozorava da se budućnost ne može graditi tako što će se Republika Srpska nazivati genocidnom tvorevinom.

Zar neko ko je preživio rat i ko voli ovu zemlju se može ozbiljno svrstati među ove petokolonaše??

15 000 ljudi da ovakvi okupe na jednom mjestu je podatak koji svakog patriotu treba da debelo zabrine.
weredsf

#9318 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

Man of steel wrote:Image

Član Akademije nauka BiH Muhamed Filipović upozorava da se budućnost ne može graditi tako što će se Republika Srpska nazivati genocidnom tvorevinom.

Zar neko ko je preživio rat i ko voli ovu zemlju se može ozbiljno svrstati među ove petokolonaše??

15 000 ljudi da ovakvi okupe na jednom mjestu je podatak koji svakog patriotu treba da debelo zabrine.
Ma kojih 15.000 ba
Man of steel

#9319 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Man of steel »

I da je 500, puno je.

Stranka drugorezrednih i trećerazrednih političara prebjeglih iz SDA-SDP-SBIH okupljena oko najblaže rečeno kontraveznog Radončića da i pomisli napuniti jednu gradsku dvoranu u normalnom društvu ne bi smjela.

Nego, ja sam još uvijek frapiran ovom izjavom koju sam pročitao prije desetak minuta.

Pa gdje su Majke Srebrenice, razna boračka udruženja, ostale političke stranke i patriote da osude ovako bezobraznu izjavu Fahrinovog think-tanka, usta mu se serem žvaljava, Tunje Filipovića?
Man of steel

#9320 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Man of steel »

Sumnja se da novac potiče od bavljenja trgovinom narkoticima i da je u pitanju droga čiji je transport u tom momentu iz BiH organizovao Darko Šarić. Naime, Šarić je tokom aprila 2010. godine, kada je boravio u Sarajevu, imao direktne kontakte s Naserom Keljmendijem i negovom grupom.

Potvrđuje to i dokument SIPA-e, koji je potpisao bivši direktor Mirko Lujić, a u kojem stoji: “Prema izvoru informacija, Darko Šarić je boravio i u hotelu Radon Plaza u Sarajevu, suvlasništva Nasera Keljmendija i njegovog sina Elvisa Keljmendija.”

SIPA je, dakle, u službenom dokumentu navela da je Šarić boravio u hotelu Radon Plaza, čiji je formalni vlasnik, barem u tom momentu, bio aktuelni ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić.

Ono što je zanimljivo je tvrdnja tadašnjeg direktora SIPA-e da je suvlasnik Radon Plaze bio Naser Keljmendi.

Današnja vijest.

Nego, vidim Fahro danas raspalio i po Almiru Džuvi direktoru OSE.

Zna li neko i imali iko ideju zbog čega je tu tikva pukla?
starii

#9321 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by starii »

nije nesto ni puna arena bila, mislim da je bilo vise setaca po ferhadiji danas nego na skupu SBB...ima dosta jebivjetara koji su prebjegli iz SDA u SBB...
relativno84

#9322 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by relativno84 »

starii wrote:nije nesto ni puna arena bila, mislim da je bilo vise setaca po ferhadiji danas nego na skupu SBB...ima dosta jebivjetara koji su prebjegli iz SDA u SBB...
Pola prvog safa :oops:

Al zanimljiv detalj na ovoj slici, jeste ovaj muskarac iza Fahra i akademika, zar se to veliki gratidelj osjeca nesigurno okruzen i svojima :D
racionalista

#9323 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by racionalista »

ovaj iza tunje, iz profila izgleda ko zika turkovic :D
Bosanski_hibrid

#9324 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Bosanski_hibrid »

Jeli neko primijetio da Fahrin Avaz u žene mu u njega još nije saznao da su danas izbori u Turskoj?

Image

Image
weredsf

#9325 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

Bosanski_hibrid wrote:Jeli neko primijetio da Fahrin Avaz u žene mu u njega još nije saznao da su danas izbori u Turskoj?

Image

Image
Ignoris vijest dana :-) :-)
Post Reply