Ali nema ili ja ne vidim na hs-hkb.ba?Benq wrote:Da , 28,50KMvan helsing wrote:Znaci,ovaj paket Standard i analogija dodju oko 30 BAM mjesecno?
Da nije sa FB stranice ovo ?
Moderator: anex
Ali nema ili ja ne vidim na hs-hkb.ba?Benq wrote:Da , 28,50KMvan helsing wrote:Znaci,ovaj paket Standard i analogija dodju oko 30 BAM mjesecno?
kakaljin wrote:Ako ga moraju zatamniti onda ga neka nasa tv kuca emituje, a posto vidim da niko ne emituje u BiH, nevidim razlog za zatamljivanje necega ko jos nije otkupio prava za BiH.TheWatcher wrote:Obavještavamo Vas da smo dužni zatamniti program RTS SAT za vrijeme prikazivanja serije "Montevideo, vidimo se" u nedjeljnom terminu od 20,00 do 21,00 sat, počev od 06.04.2014.godine, zbog toga što RTS nema dozvolu za prikazivanje serije na teritoriji Bosne i Hercegovine.
pu STOKO SELJACKA![]()
Vikendom u 17:20 na FTV-u ide već tri sedmicekakaljin wrote:Ako ga moraju zatamniti onda ga neka nasa tv kuca emituje, a posto vidim da niko ne emituje u BiH, nevidim razlog za zatamljivanje necega ko jos nije otkupio prava za BiH.TheWatcher wrote:Obavještavamo Vas da smo dužni zatamniti program RTS SAT za vrijeme prikazivanja serije "Montevideo, vidimo se" u nedjeljnom terminu od 20,00 do 21,00 sat, počev od 06.04.2014.godine, zbog toga što RTS nema dozvolu za prikazivanje serije na teritoriji Bosne i Hercegovine.
pu STOKO SELJACKA![]()
Može se autor žaliti, jer želi da zaradi i ovdje. Ustvari, to i jeste problem kada se o ovakvim stvarima radima.kakaljin wrote: Ako ga moraju zatamniti onda ga neka nasa tv kuca emituje, a posto vidim da niko ne emituje u BiH, nevidim razlog za zatamljivanje necega ko jos nije otkupio prava za BiH.![]()
Na Putu za Montevideozanimljiv wrote:Vikendom u 17:20 na FTV-u ide već tri sedmicekakaljin wrote:Ako ga moraju zatamniti onda ga neka nasa tv kuca emituje, a posto vidim da niko ne emituje u BiH, nevidim razlog za zatamljivanje necega ko jos nije otkupio prava za BiH.TheWatcher wrote:Obavještavamo Vas da smo dužni zatamniti program RTS SAT za vrijeme prikazivanja serije "Montevideo, vidimo se" u nedjeljnom terminu od 20,00 do 21,00 sat, počev od 06.04.2014.godine, zbog toga što RTS nema dozvolu za prikazivanje serije na teritoriji Bosne i Hercegovine.
pu STOKO SELJACKA![]()
![]()
http://www.federalna.ba/bhs/program#
Paket Q2 F je novi paket fiksne telefonije koji je u ponudi od 01.03.2014.van helsing wrote:Koji je to "Q2F integrirani paket" ?
Poštovani,chakany wrote:Poštovani,
imam par pitanja:
1. Kada možemo očekivati da vaši inžinjeri uključe teletext na OBN-u i RTRS (digitalna TV)?
2. Kada možemo očekivati stabilnu sliku na Cinema TV i Eurochannel (digitalna TV)?
3. Da li će biti proljetnih iznenađenja u vezi novih kanala na HS-u?
Unaprijed hvala na odgovoru.
Molim Vas da umjesto ove recenice koju svi korisnici mrze koristite nesto ovako slicno:MH i HS kablovska wrote:Poštovani,chakany wrote:Poštovani,
imam par pitanja:
1. Kada možemo očekivati da vaši inžinjeri uključe teletext na OBN-u i RTRS (digitalna TV)?
2. Kada možemo očekivati stabilnu sliku na Cinema TV i Eurochannel (digitalna TV)?
1. TXT na kanalima OBN i RTRS su već uključeni, ukoliko ih nemate na svom TV prijemniku potrebno je da preskenirate frekvencije navedenih kanala;
2. Kao što smo već ranije objašnjavali korisnicima, za oba kanala problem je u izvornom streamu video sadržaja, tako da nemamo mogućnost dodatnih modifikacija;
3. Za sve izmjene u ponudi kanala, bićete blagovremeno obavješteni putem naše web i FB stranice.
Preskeniraj samo tu frekfenciju, tako će se MOŽDA samo ti kanali pomjeriti. Meni se desi da ostanu na svom mjestu, a dodaju se novi na kraju liste, koje izbrišem. Nekada nestanu oni kanali, pa ove pomjerim gdje treba.kakaljin wrote: Za ponovno skeniranje kanala na tv prijemniku koji ima ci modul je problematicno jer sa svakim skeniranjem je potrebno ponovo sortiranje kanala po gledanosti, a kanala je sada preko 140. Zato je bolje ako postoji drugaciji nacin da se to uradi da na digitali kanali imaju punu funkciju koju trebaju da imaju.
Hvala i pozdrav
Sony tv je kod mene i novi kanali se sami dodaju na kraju liste, ali ako hocu da skeniram onda kada izaberem frekfenciju samo na listi budu ti kanali, ili da automatski sve frekfencije skenira, ali onda poremeti listu kanala koju ja moram rucno praviti kasnije.hot tequilla brown wrote:ima li tvoj tv mogucnost da sam doda nove programe?kakaljin wrote:Molim Vas da umjesto ove recenice koju svi korisnici mrze koristite nesto ovako slicno:MH i HS kablovska wrote:[
Poštovani,
1. TXT na kanalima OBN i RTRS su već uključeni, ukoliko ih nemate na svom TV prijemniku potrebno je da preskenirate frekvencije navedenih kanala;
2. Kao što smo već ranije objašnjavali korisnicima, za oba kanala problem je u izvornom streamu video sadržaja, tako da nemamo mogućnost dodatnih modifikacija;
3. Za sve izmjene u ponudi kanala, bićete blagovremeno obavješteni putem naše web i FB stranice.
Pregovaramo sa tim i tim tv kucama, nadamo se se da ce u roku mjesec-dva taj kanal biti u nasoj ponudi, i
ili
Na zahtjev vecine korinika kontaktirali smo tu i tu tv kucu i ocekujemo odgovor za ubacivanje tog kanala u ponudu u narednih tri mjeseca.
Za ponovno skeniranje kanala na tv prijemniku koji ima ci modul je problematicno jer sa svakim skeniranjem je potrebno ponovo sortiranje kanala po gledanosti, a kanala je sada preko 140. Zato je bolje ako postoji drugaciji nacin da se to uradi da na digitali kanali imaju punu funkciju koju trebaju da imaju.
Hvala i pozdrav
imas 140 kanala i kad ovi dodaju kanal ovaj se pojavi na kanalu 141 i onda ga ti samo premjestis na mjesto koje zelis
Ma mora biti negdje u opcijama da se samo perskeniraju neki kanali, a da ostali ostanu. Kad ima kod mene na Hema televizoru, mora i kod tebe biti.kakaljin wrote: Sony tv je kod mene i novi kanali se sami dodaju na kraju liste, ali ako hocu da skeniram onda kada izaberem frekfenciju samo na listi budu ti kanali, ili da automatski sve frekfencije skenira, ali onda poremeti listu kanala koju ja moram rucno praviti kasnije.
Sve sam pregledao bezbroj puta od kada sam uzeo tv i nigdje nisam nasao opciju da mi ostanu prijasnji kanali, a da dodam samo novu frekfenciju ili update stare frekfencije.The Realist wrote:Ma mora biti negdje u opcijama da se samo perskeniraju neki kanali, a da ostali ostanu. Kad ima kod mene na Hema televizoru, mora i kod tebe biti.kakaljin wrote: Sony tv je kod mene i novi kanali se sami dodaju na kraju liste, ali ako hocu da skeniram onda kada izaberem frekfenciju samo na listi budu ti kanali, ili da automatski sve frekfencije skenira, ali onda poremeti listu kanala koju ja moram rucno praviti kasnije.
Inače si stvarno u belaju.
ručno pretraživanje digitalnog kanala preskeniraj postojeće frekvencijekakaljin wrote:Sve sam pregledao bezbroj puta od kada sam uzeo tv i nigdje nisam nasao opciju da mi ostanu prijasnji kanali, a da dodam samo novu frekfenciju ili update stare frekfencije.The Realist wrote:Ma mora biti negdje u opcijama da se samo perskeniraju neki kanali, a da ostali ostanu. Kad ima kod mene na Hema televizoru, mora i kod tebe biti.kakaljin wrote: Sony tv je kod mene i novi kanali se sami dodaju na kraju liste, ali ako hocu da skeniram onda kada izaberem frekfenciju samo na listi budu ti kanali, ili da automatski sve frekfencije skenira, ali onda poremeti listu kanala koju ja moram rucno praviti kasnije.
Inače si stvarno u belaju.
Ovako je i kod mene.kemox wrote:
ručno pretraživanje digitalnog kanala preskeniraj postojeće frekvencije
MH i HS kablovska wrote:Paket Q2 F je novi paket fiksne telefonije koji je u ponudi od 01.03.2014.van helsing wrote:Koji je to "Q2F integrirani paket" ?
Mjesečna pretplata za Q2 F je 12,00 KM, imate besplatne razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH, na fer osnovi.
Fer osnova za pozive podrazumijeva 1.000 besplatnih minuta, uz naplatu uspostave svakog poziva prema fiksnim mrežama unutar BiH, osim za pozive unutar mreže M&H Company, po cijeni od 0,03 KM.
Preskenirao sam navedene frekvencije i ručno i automatski, ali TXT još uvijek nema na navedenim kanalima.MH i HS kablovska wrote:Poštovani,chakany wrote:Poštovani,
imam par pitanja:
Evo maloprije baš provjerio teletext i radi na oba kanala (doduše, ja sam na tri provjeravao, jer sam zaboravio na kojima si tražio, ali se potrefilo da su dva pravachakany wrote:
Preskenirao sam navedene frekvencije i ručno i automatski, ali TXT još uvijek nema na navedenim kanalima.
Pozdrav.