Jedan od najboljih ove sezone.Ne znam otkud ti to.PriNc_ba wrote:Samo ja ne znam sta onog Carricka drzi u Unitedu tolike godine... pa lik u prosjeku odigra od 20 tekmi ima 1 ekstra i 3-4 prosjecne tekme a ostalo bez ikakvog znacaja a u dosta slucajeva i na stetu Uniteda odigra... :S Realno lik mi je tako odvratan jos od kad se pricalo da ce preci u United... Nadam se da ce u skorije vrijeme dobiti noguToliko dobrih i korisnijih na svijetu al jok... SAF se drzi Majkla
pihhh kako bi nam Fellaini dobrodosao
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Teufik
#9301 Re: Manchester United FC
-
Teufik
#9302 Re: Manchester United FC
drugi profil wrote:Pa dobro, vidis da nije najjaci sastav.Teufik wrote:Cudo nije Webb.
I da ne zaboravim na ovo odgovoriti...nisam bio par dana
- drug_profi
#9303 Re: Manchester United FC
Jest da ne volim Jedinstvo ni pod razno (mogao bi im samo Bega pomoci da mi postanu simpaticni), ali u dosadasnjim utakmicama jesu pokazali da zasluzuju prvo mjesto. Dakle Siti ne izgleda kao sampionska ekipa i vec smo apsolvirali na 1000 strana zasto je to tako.The Realist wrote:Jedna od rijetkih utakmica gdje se navija za Liverpoolvaučer wrote:Imam predosjećaj da će vam Liverpool u nedjelju olakšati pohod na naslov..
Vidjecemo ostatak sezone. Volio bih da bude neizvjesno do kraja, ali cini mi se da ce biti rjeseno vec u aprilu.
- Riddle
#9304 Re: Manchester United FC
Ovakvih utakmica ce biti jos dosta do kraja sezone, pogotovo ako United prođe dalje u LP. A i ruzne pobjede cesto odluce prvaka. Nije da su nesto na sta nismo navikli gledajuci United.
- PriNc_ba
#9305 Re: Manchester United FC
pratim ja svaku tekmu uniteda skoro pa 15 godina... ne znam.. mozda sam subjektivan jer mi je mrska bila i pomisao da ce zaigrati u unitedu jos kad je dolazio... npr moje vidjenje je da je evra bolji i korisniji bio i ove kao i prethodnih sezona od bilo kojeg desnog beka tako da me ni rafael nije impresionirao mada se vidi napredak kod malog u odnosu na prethodne sezone. ovo je bio treci ili cetvrti gol koji united prima zbog Carrickove pogreske i to katastrofalne. ono se ne moze nazvati de geinom pogreskom s obzirom kako je katastrofalno majkl vratio loptu nazadThe Realist wrote:Lik je vjerovatno najbolji igrač Uniteda ove sezone, uz Rafaela, te RVP-a, pa gledaš li ti United? To je i SAF izjavio nedavno. Igra fantastično, te od 5 sezona, imao je 4 sjajne. A Fellaini je dosta slabiji igrač od Carricka na njegovoj poziciji. Fellaini najbolje partije pruža kao ofanzivni vezni (pogledaj Everton), a United ima igrače za tu poziciju.PriNc_ba wrote:Samo ja ne znam sta onog Carricka drzi u Unitedu tolike godine... pa lik u prosjeku odigra od 20 tekmi ima 1 ekstra i 3-4 prosjecne tekme a ostalo bez ikakvog znacaja a u dosta slucajeva i na stetu Uniteda odigra... :S Realno lik mi je tako odvratan jos od kad se pricalo da ce preci u United... Nadam se da ce u skorije vrijeme dobiti noguToliko dobrih i korisnijih na svijetu al jok... SAF se drzi Majkla
pihhh kako bi nam Fellaini dobrodosao
mislim onako ljudi ne primjete te stvari ali eto pratite malo igru carricka pa cete vidjeti o cemu pricam. a mozda i necete. svako ima svoje vidjenje
-
Teufik
#9306 Re: Manchester United FC
Ja cu samo jedno reci....nedo' Bog da se Carrick povrijedi.Tek tada bi nahebali.
Ne postoji igrac u Unitedu koji na toj poziciji i sa takvim zadacima moze dati vise od njega.
Stit za zadnju liniju koja ima dosta propuha u ovoj sezoni.Presretac lopti.Cistac.Ima jako upotrebljive asistencije.
Naravno,imao je perioda kada je igrao losije ali njegov doprinos je po mom misljenju ogroman.
Ima manu da mu igra oscilira u zavisnosti od toga ko mu je partner u sredini.Ali srecom te oscilacije nisu bas jako izrazene.
Ni po cemu spektakularan,nenametljiv i vrlo tesko primjecen u utakmicama (zbog toga i podcijenjen) ali vrlo vazan dio ovog tima.
Ne postoji igrac u Unitedu koji na toj poziciji i sa takvim zadacima moze dati vise od njega.
Stit za zadnju liniju koja ima dosta propuha u ovoj sezoni.Presretac lopti.Cistac.Ima jako upotrebljive asistencije.
Naravno,imao je perioda kada je igrao losije ali njegov doprinos je po mom misljenju ogroman.
Ima manu da mu igra oscilira u zavisnosti od toga ko mu je partner u sredini.Ali srecom te oscilacije nisu bas jako izrazene.
Ni po cemu spektakularan,nenametljiv i vrlo tesko primjecen u utakmicama (zbog toga i podcijenjen) ali vrlo vazan dio ovog tima.
-
The Realist
#9307 Re: Manchester United FC
Za Carricka je Teufik sve rekao, ali moram Evru spomenuti.
Rafael je za klasu, ali bukvalno za klasu bolji od Evre ove sezone. Evra igra dobro naprijed, ima odličnu statistiku, ali igra i Rafael, samo što Rafael puno bolje svoje zadatke obavi. Njega kritikuju ako nekada tu duel izgubi, ili se zakasni vratiti, iako je to rijetko, dok Evra ne gubi duele, jer se uopšte ne vrati, ne zaksni se vratiti, jer se i ne pokuša vratiti.
Pozicioniranje grozno, vidjelo se i u prošloj utakmici, konstantno ide negdje, gdje nema nikoga i čuva to, dok ostavlja slobodan prostor tamo gdje im protivnik. Ubjedljivo Unitedov najslabiji odbrambeni igrač, kojeg dobra statistika prema naprijed izvlači. Ali dobro, zato ljudi misle da je Baines bek svjetske klase.
Rafael je za klasu, ali bukvalno za klasu bolji od Evre ove sezone. Evra igra dobro naprijed, ima odličnu statistiku, ali igra i Rafael, samo što Rafael puno bolje svoje zadatke obavi. Njega kritikuju ako nekada tu duel izgubi, ili se zakasni vratiti, iako je to rijetko, dok Evra ne gubi duele, jer se uopšte ne vrati, ne zaksni se vratiti, jer se i ne pokuša vratiti.
Pozicioniranje grozno, vidjelo se i u prošloj utakmici, konstantno ide negdje, gdje nema nikoga i čuva to, dok ostavlja slobodan prostor tamo gdje im protivnik. Ubjedljivo Unitedov najslabiji odbrambeni igrač, kojeg dobra statistika prema naprijed izvlači. Ali dobro, zato ljudi misle da je Baines bek svjetske klase.
-
missko
#9308 Re: Manchester United FC
Evrinu igru nazad sam pomnije poceo pratiti kad smo primili gol u Minhenu u zadnjoj minuti u LP prije 3 sezone i od tada sam upratio masu kikseva koji su direktno uticali na rezultat tj njegova slaba igra u odbrani je doprinosila golovima i pobjedama protivnickih ekipa. Rafael je ubjedljivo uz vPersija prvo ime Uniteda ovu sezonu, ali nema on veze s Evrom jer igra desnog a Evra lijevog bocnog
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#9310 Re: Manchester United FC
Hamit Altintop
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9311 Re: Manchester United FC
Ferguson ba
- drug_profi
#9312 Re: Manchester United FC
Ja sam cuo da je on nakon sto je lakse ranjen kod iskrcavanja na Normandiju, prvi put poceo da se bavi fudbalom dok je bio na fizikalnoj terapiju i u vojnoj bolnici. Do tad je bio sampion Skotske u onom bacanju potkovica.leet wrote:Ferguson ba
- Riddle
#9313 Re: Manchester United FC
drugi profil wrote:Ja sam cuo da je on nakon sto je lakse ranjen kod iskrcavanja na Normandiju, prvi put poceo da se bavi fudbalom dok je bio na fizikalnoj terapiju i u vojnoj bolnici. Do tad je bio sampion Skotske u onom bacanju potkovica.leet wrote:Ferguson ba
- lethalthreat
#9315 Re: Manchester United FC
Može to Robin nagurati na 40 komada do kraja sezone siguran sam 
- PriNc_ba
#9316 Re: Manchester United FC
deveta minuta
Michael Carrick prvi kriminalan pass gdje je sve bilo cisto on daje igracu u kontru za 3 na 2 i srecom pa Fulhamovi ne znaju
Ovo je bilo znaci cisto dodavanje , sta bi bilo da je kakvo teze bilo
Dakle ja od njega ne ocekujem nikakve spektakularne driblinge pa ne ocekujem ni asistencije niti ista drugo osim da radi ono za sta je zaduzen a to je da u odbrani kupi lopte i da svojim dobrim pozicioniranjem ako nista usporava kontre protivnika... to mu je i zadaca u biti ... a nije mu nikako funkcija da ugrozava svoj gol svojim losim reakcijama u cistim situacijama
dakle umalo da u 2 tekme vezane primimo drugi gol iskljucivo zbog njegove greske i nicije druge
14 minut
Svi dobro pozicionirani u odbrani samo Carrick cuva Ria
a Ruiz hladno suta ali ok eto nije toliko njegov Ruiz... svaciji je bio u ovoj situaciji
a vezano za evra-rafael... svako ima svoje vidjenje... na rafaelu se vidi itekako napredak ali on ako primjetite odigra odlicnu tekmu kada mu je partner Valencia na toj strani jer uz VAlenciu bih i ja dobar bio kad neko ima toliko da trci za tebe... evra mi je mnogo pouzdaniji i cvrsci u duelu i znam ako nista da ce faul napraviti da sprijeci prolazak igraca... po meni rafael jedan od glavnih krivaca za proslogodisnji gubitak titule i kakvih je kikseva imao u onim zadnjim kiksevima uniteda samo sto to niko nije primjecivao
i dobro rece neko da united nema igraca koji moze bolje igrati carrickovu poziciju
to niko ne osporava
ali zato na svijetu veliki broj igraca koji bi mnogo bolji bili od njega... ne ocekujem kao sto rekoh golove i bravure neke od njega ali ako nista moze da ne ukopava odbranu svojim kiksevima jer igra takvu poziciju da ne smije grijesiti... svaka njegova pogreska je opasnost po gol uniteda a igra s takvim igracima koji se tako krecu da jednostavno sanse za pogresku su gotovo nikakve... al opet kazem to je moje vidjenje 
14 minut
a vezano za evra-rafael... svako ima svoje vidjenje... na rafaelu se vidi itekako napredak ali on ako primjetite odigra odlicnu tekmu kada mu je partner Valencia na toj strani jer uz VAlenciu bih i ja dobar bio kad neko ima toliko da trci za tebe... evra mi je mnogo pouzdaniji i cvrsci u duelu i znam ako nista da ce faul napraviti da sprijeci prolazak igraca... po meni rafael jedan od glavnih krivaca za proslogodisnji gubitak titule i kakvih je kikseva imao u onim zadnjim kiksevima uniteda samo sto to niko nije primjecivao
- Logovan
#9317 Re: Manchester United FC
Nije mi jasno kako nisu uspjeli ugurati loptu u gol u 7. minuti ja mislim. Tri-četiri šuta Uniteda i još jedan šut kada je mogao biti autogol i to se sve desilo u 30-tak sekundi.
Dobija ovo United 2:0.
-
Teufik
#9318 Re: Manchester United FC
Dosad su jedno 6 puta pogodili stativu.
- Logovan
#9319 Re: Manchester United FC
Nestalo struje.

-
Teufik
#9320 Re: Manchester United FC
zlo87 wrote:Nestalo struje.![]()
![]()
![]()
- Muhamed Đakmić
#9321 Re: Manchester United FC
Interesantno je koliko su njihovi punditi subjektivni i nerealni pri ocjenjivanju igrača. Kad se oni nekome naklate na kosti, šta god on uradio nije dovoljno, a kad nekoga gotive, s minimalnim učinkom ga hvale na sva usta.The Realist wrote:Za Carricka je Teufik sve rekao, ali moram Evru spomenuti.
Meni je recimo smiješno kako su de Gea i Rafael podcijenjeni igrači, a kako se neki igrači u Premiershipu precjenjuju, baš su dobri primjer Evra, Baines i recimo Silva. Da se razumijemo, Silva je jedan od najboljih veznjaka lige, možda i najbolji, ali ne igra on konstantno na visokom nivou i ne doprinosi uvijek svojoj ekipi koliko bi trebao. I dovoljno mu je dribling ili dva po utakmici, bez asistencije, gola ili bilo kakvog kvalitetnog doprinosa ekipi da ga 'voršipuju'.
-
Teufik
#9322 Re: Manchester United FC
0-1!
Rooney!
Uf...................
Rooney!
Uf...................
- Picajzla
- Picajzla
#9324 Re: Manchester United FC
Joj Cicharito pa 1 na 1 i promasi 
-
Teufik
#9325 Re: Manchester United FC
Ludilo od utakmice.Znao sam da ce biti jebeno.
Nemjerljivo vazna pobjeda!
10 bodova prednosti!

Nemjerljivo vazna pobjeda!
10 bodova prednosti!